A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 15:54-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 15:54-kor.
Vendég

...
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, de előbb megmutatom, mit kaptunk kölcsönbe:

Bölcső:

Kép

Kiskád:

Kép

Mérleg:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 50.017.jpg[/img]

Most úgy örülök ezeknek, viszont most először fáj a hasam, jobb oldalon, nem tudom mi ez???? Lehet, hogy Lili nyom ott valamit, olyan mensziszerű, és folyamatos!!! :roll:

Kép
adri0422

Lányok! Én nem vagyok még tapasztalt kismami, de nálunk úgy van, hogy szülés után nem szabad semmilyen bugyit, betétet betenni, csak lepedőt raknak alád, így látják a vérzés mennyiségét!!! Ez a megfigyelés ideje alatt így van ami ugye kb. 2 óra. Nekem már a vetélés utáni műtétnél is így volt, de még amikor anyum szült akkor is. Szerintem logikus, nekem az a furi, ha mindjárt ott bugyi + betét. Nem fognak a bugyidban turkálni, így mag csak benéznek a takaród alá.

Mary! Szerintem is szedjél Magne B6-ot. Ártani nem árt, sőt...
Én is szedek 3x1-et, pedig nincs keményedésem. Valahogy megnyugtat.

gumimaci! szerintem is nyugodtan utazhatsz annyit. Autóban is csak üldögelsz, pihensz. Nem hiszem, hogy rally pályán mentek! :D

értékek: pénz az uramnál lesz!! Táskába én nem merném tenni. De hogy a fényképezőmmel mi lesz, azt nem tudom, meg a telefonommal, ha kimegyek fürdeni, vagy valahova.
Mondjuk nálunk nem lehet dokit sem, meg szülésznőt sem fogadni, úgyhogy ez a része megoldva a pénz kérdésnek. :evil:
Csak a VIP szobát szeretnénk majd.

Kép
gabo001

...
Vendég

adri! nekem is van néha -néha ilyen mensi szerű fájdogálás. De itt már sokan írták, hogy nekik is van. Gondolom így a vége felé már akkor természetes ez. Szép a lakásotok, meg az új szerzemények!

EDA! Nálunk ez sincs!! :lol: :lol: :lol: Már csak röhögök.....
Egyébként én is azt hallottam, hogy az EDA után veszik nagyon szigorúan a fekvést sok órán keresztül. Altatásnál amikor fel tudsz kelni, már mehetsz. Nálam ez 1-2 óra volt csak, amikor volt a műtétem májusban. Teljesen éber voltam gyakorlatilag az altatás után rögtön, de azért 1-2 órát vártam míg felkelek.

Kép
gabo001

Évi, (na még sose neveztelek így :) )

szülés után nagy szédülés van ... Én arra emlékszem,h. az első pisinél még a wcre is ki kellett támogatni- Én este kerültem a szobába és csak reggel tusoltam. Fürdeni kádban (ha már a témánál vagyunk) csak a 6 hetes kontroll után lehet.

Nono, manikűrös, de jó, hogy nálatok Apának iylesmi is eszébe jut!!

Adri, nagyon szép a bölcső!!!

Gabo, az első 2 órában tényleg csak a lepedő van alattad, de amikor kivisznek a szülőszobából, jó ha van rajtad vm. Mondjuk én a 2 órás megfigyelést a szülőszobán töltöttem

Kép
Kép
mango.

Nono!

Nekem van több ismerősöm is, aki Eda-val szült, s van köztük olyan is aki az 1. babát simán, majd a másodikat EDA-val és azt mondta, hogy már az elsőnél is ezt kellett volna tennie.

Én úgy tudom, hogy a spinálisnál mélyebbre adják a hatóanyagot, hisz annak az a célja, hogy érzéstelenítse az altájat. Két hete szült a barátnőm a Sote I-en tervezett császárral, spinálissal. A műtét reggel 9-kor volt és délután 3-kor (tehát 6 óra múlva) lehetett/kellett felkelnie, addig azért nem, mert a fejét nem szabad volt megemelnie. Forgatni lehetett jobbra-balra. Neki egyáltalán nem fájt utána a feje...

Az EDA viszont "csak" a fájdalomcsillapítást szolgálja. Azt, hogy adnak hozzá/mellé oxitocint, még nem is hallottam :roll: . Ez tuti :shock: ? Ezt nekem nem mondta eddig senki, még azok sem akik szültek EDA-val. Na, majd valaki biztos tudja közülünk, ill. ha más nem, akkor megkérdezem a dokimat.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Nono, az Eda, és a spinál között a különbség a nevében is benne van:

Az Edát az epidurális térbe adják, folyamatosan, míg a spinált a spinális térbe, és az egyszeri adag, míg az eda folyamatosan adagolható, a mennyisége változtatható.

A császárnál azért szokták a spinált, mert ott tudják az adagot, mag az edánál ki kell próbálni mikor mennyire hat. Nos a császárnál általában nincs erre idő... Persze ha nekem programozott császárom lenne, ragaszkodnék hozzá :)

A spinálissal kell egyébként szigorúan feküdni, annál tényleg nem szabad a fejet sem emelni. De ebből is több fajta van, van 24,12, és 6 órás spinál is, érdemes megkérdezni a kórházban hogy melyikkel szúrnak...

Én ma nagyo nramatyul vagyok, iszonyatosan fáj a fogam, és persze ma nincs senki, aki vigyázna a gyerekekre, hogy elmehessek fogorvoshoz :(

Én nagyon vártam azt az időt, amikor már nem kell dolgoznom, de most már kicsit bánom, mert nagyon unatkozom :(
De hát ez van, talán visszajön az életkedvem, és akkor jobb lesz :) Ma még egy szalmaszálat nem tettem keresztbe, azon kívül, hogy a főnökömmel elmentünk bálásba :) Igaz nemigen volt pénzem, de otthagytam 2500 ft-ot, vettem a kicsinek 1 tipegőt, 1 body-t, 1 pólót, meg egy kantist, Bencének 2 felsőt, Katának egy legging-et, és egy felsőt, meg magamnak is egy felsőt. E zaz első kifejezetten kismamafelsőm, de tetszik, csak az a bajom vele hogy nagyon retro..

Na jó, megyek szenvedek tovább....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mango! (tényleg, én is mindig így szólítalak, de mondjuk neked nincs is az aláírásnál az igazi neved- azért tudom ám!)

Ezt a szédülés dolgot nekem eddig senki sem mondta, meg hát a hányingert sem, amiről Nono beszélt :shock: Azt hiszem jól lecseszem majd a babás barátnőimet :evil: :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Adri,
De jó! Nagyon szép a bölcső.
Jobbulást neked!

Én viszont úgy tudom, hogy az EDA után egyből fel lehet kelni és az nem jár fejfájással. Ezt a szülésznőm mondta...

Kép
emi29

EDA
Ma megkérdeztem a dokinénit, és hát nagyjából elvette a kedvemet tőle. Eddig akartam kérni. Ez ugye nem gerincbe megy, hanem a gerinc mellett több szúrás. Viszont a kitolásnál meg nem érzed rendesen a fájásokat, és ahogy dokim mondta, sokkal nagyobb az esélye a műszeres befejezésnek. NA nekem meg ne fogóval meg vákummal szedjék ki a Maszatomat, mert basszus az olyan dúrván hangzik.
Viszont mondta doki, h eda-n kívül Imrében van még más fájdalomcsillapítás, pl. infúzió. Többet nem is beszéltünk róla, ennyi nekem elég volt!

Szülőszobás cucc
Akkor kell oda is sok minden, de a betéte én úgy gondoltam és szerintem Benettke is, h mikor már visznek ki szülőszobáról, akkor tesszük be. Mert két órát szülés után úgyis megfigyelnek, addig logikus, h nincs bennt semmi.

Adri
Hú, nagyon irigy vagyok most a bölcsőre. Tök szupi. És tényleg tök jó a lakás!!
A kád alatti tartót is kaptátok, vagy vettétek?? Mert tök jól megemeli a kádat, és én ilyet vadásznék, mert tökre mélyen van a mi kádunk. Kb. a térdemig ér..

Mango
Hogy vagy? Téged nem visel meg a front??

Nekem eddig a csípőm fájt, de annyira, h szinte kanappén se előre se hátra nem tudtam már mozogni, felállni meg aztán nagy kínok között. Elmentem vasalni, meg teregetni utána el is múlt a csípőfájás, de most meg a hátam akar leszakadni. MAszat meg a bordám alatt tartja a lábiját, szóval szenvedek felőfokon.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Adri, szuper ez a bölcső, nagyon szép. Múltkor a Kikában kinéztem egy ovális kiságyat potom 140 000ért.... ott láttam ilyen szép bölcsőket is. (a kép környezete se semmi azért.... az apiros fal meg a tégla juuuj gyönyörűűű.... ez nálatok van Adri?)

Kép Kép
szõlõ

Emi! A fene sem érti már ezt... uncsitesóm felesége is EDA-val szült, és ő is azt mondta, hogy szigorú fekvés+ nem lehetett a fejet sem emelgetni. Lehet ám, hogy a kismamik keverik a spinálist meg az EDA-t?

Ezt kaptam férjemtől nőnapra. 3 bimbó volt rajta csak, de tegnap az egyik kinyílt, és tök szép színe van! Elég ritka a sárga liliom.
Kép

Kép
gabo001

Zsuzsófi!

Szegénykém! Sajnállak, nagyon vacak dolog a fogfájás :(

Köszi a szakszerű magyarázatot :P , nekem csak a laikus verzió ment :oops: .

Hú, mennyi mindent vettél 25oo-ért :shock: Nincs kedved megmutatni? Régebben én is sokat jártam egyik kolléganőmmel túrkálókba, szinte már szenvedélyünkké vált :oops: :wink: mióta viszont babás vagyok azt vettem észre, hogy nincs hozzá türelmem :roll:

Ma még én sem csináltam sok mindent, így most lépek is, mert mindjárt megjön a Zuram és rajtakap, hogy megint fórumozok :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Benettke
Miért, urad nem enged v. nem szereti ha fórumozol??
Nálunk ez már nem téma. Bár néha kapom az ívet, h naponta kétszer simán tölteni kell a gépen az aksit, és ez min. 5 óra netezést jelent.
Ez van!! :lol:

Kép

kisscica80

Kiscica, én egész nap szülni készültem :) na nem komolyan, csak egész nap éreztem hogy görcsölget a hasam meg olyan, mintha meg akarna jönni. (a derekam is fáj) egyszóval érzem én is a frontot :) :) Ráadásul szétverték a fürdőszobánkat is, mert az alattunk lakó ázik és persze a főnyomócsővel van gond... Csenge az egész napos kopácsolás miatt csak nemrég aludt el, nem tudom hogy lesz ebből este alvás... Boldog hétfordulót!!!

Amúgy szerintem ettől a sok fronttól hamarosan tényleg beindul a babaeső...

Szédülés az van rendesen, szerintem a vérveszteség miatt.. Hányingerem nekem biztos nem volt (mert akkor hánytam is volna és arra emlékeznék :) )

Kép
Kép
mango.

Kiscica, ez azért nem egészen így van! Én az elsőt edával szültem, és Szegeden úgy működik, hogy kb fél óránként vizsgálnak, és ahogy közeledik a vége (nekem ott, ahol még volt méhszáj de már csak alig) vagy amikor szólsz hogy nyomnod kellene, akkor bezony kikapcsolják az edát..... Azaz a tolófájásokat rendesen éreztem, de ez tényleg kell is. Nekem 3 fájásra kint volt Bence :) És az Eda 1 szúrás, (már ha jó az anesztes) egy katétert (v. kanult, tudja fene) vezet be az epidurális térbe, és azon keresztül adagolják az edát. Így lehet emelni, ill csökkenteni az adagot.

Edával tuti nem kell feküdni, én rögtön szülés (ill a varrás) után felkeltem, a saját lábamon sétáltam át a megfigyelőbe....
Aztán a 2 órás megfigyelés után mentem zuhanyozni, igaz ott volt velem a szülésznő, de egyedül :) Majd átsétáltam a gyermekágyra.

Betét: Tényleg úgy van ahogy valaki írta, azaz ha megszülsz, utána varrnak, majd 2 óra megfigyelés, ezalatt nincs betét, lepedő van a két lábad között, és nézik is, hogy mennyi a vérzés. Én kaptam jeges tömlőt is a hasamra, jó nehéz volt, meg hideg, de nagyon hamar csillapította a vérzést. A szülésznő többször meg is nyomkodta a hasam...
A 2 óra letelte után mentem zuhanyozni, gyermekágyra, mint Bencénél.
A megfigyelés alatt velem volt a pici persze, Katát szoptattam is :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mango
Az szép lehetett, ha egész nap ott kopácsoltak. Én már kezdem itt az új házban megszokni, de Csenge biztos nem díjjazta. KEltsed fel szerintem 7 körül, 9ig pörög egy kicsit, aztán kidől. Unokahugimnál ez bevállt. Bár ő már elmúlt 2 éves..

Szédülés, hányinger
Nemá, rosszúl leszünk szülés alatt?? Én nem akarok szülőszobán hánykolódni. A szédülés az ok.
Tényleg, és mi van akkor mikot már visznek ki szülőszobáról. Gyalogosan megyünk, vagy ágyon tolnak?

Kép

kisscica80

EDA
Na, akkor tisztázzuk. Bár a több szúrást a védőnő mondta.. :? , már nem is értem az egészet..
Szóval. MEgszúrnak gerinc mellett, katéter és adagolják a cuccot kitolásig. Akkor ennek ilyen hamar elmegy a fájdalomcsillapító hatása?? És akkor miért mondta ezt a dokinéni, h annyira nem jó a tolófájások miatt??
Sos

Kép

kisscica80

Évi, lefotóztam neked, de feltenni nem tudom még, mert nincs beduvga a gépbe a zsinór, én meg nem mászok be az asztal alá.....

Amúgy nem is mondtam mindent, pontosan ezeket vettem:

1 next felső apának
1 kismama felső nekem
1 next póló a Bencének
1 vékony mellény Bencének
1 George póló Katának,
1 next legging Katának
1 csúszásgátlós mamusz Katának
1 Gap póló Lizának
1 gap body Lizának
1 Disney tipegő,
1 kantis felsővel
2 pár zokni
1 vékony next naci,
1 nyálfogó előke (mind Lizának.

Jah és még magamnak 1 melltartót is...

2800 volt, nem 2500...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kisscica, igen, ennek addig van hatása, amíg adják. A dokid lehet azért mondta, mert ott nem hagyják abba esetleg?? Mondom én Szegeden szültem, de ott ez a protokoll. Több szúrás tényleg csak akkor van ha béna az anesztes, vagy ha 100 kg fölött vagy mint én... Elvileg nem is fáj egyáltalán.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kiscica, ne aggódjál, nincs mindenkinek hányingere meg minden baja.. a fájásokkal leszel elfoglalva... na kezdek megint félni.. amúgy én is úgy tudom,h. az eda-t azért nem szeretik az orvosok, mert akkor az anyuka em érzi rendesen a fájásokat és nem tud olyan jól együttműködni, mert esetleg nem jókor nyom.

Kép
Kép
mango.

na mentem, sziasztok

Kép
Kép
mango.

Benettke!

köszi a magnéziumos infókat.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Benettke!

köszi a magnéziumos infókat.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zsuzsófi!
Igen! Én is így tudom, hogy a doki folyamatosan vizsgál, és ha úgy látja már a finisben vagyunk abbahagyják a fájdalomcsillapító adagolását, hogy a kitolást már érezzük! S mivel az én dokim egy félisten, én bízok benne, hogy ez nálunk így is lesz :wink: !

Kisscica!

Aranyos vagy! Dehogy nem engedi a Zuram! Informatikus a lelkem :wink: néha már nekem kényelmetlen, hogy itthon vagyok és netezgetek, pedig lenne 1-2 dolgom a lakásban is :oops: :wink:
Sok doki nem szereti az EDA-t... az enyém viszont igen! Mert Ő meg nem szereti, ha egy nő szenved, hisz nem az az elsődleges cél...én meg imádom ezért! Ráadásul ahol szülök ott külön kell előre jelezni ha EDA-t szeretnél+ fizetni kell az anesztesnek, ja és a dokimnak kell intéznie. Lehet, hogy nálatok is ez van? Itt sem vállalja minden doki, hogy utánajár...
A védőnők meg néha butaságokat beszélnek! (elnézést a kivételtől)

Hé Mango!

Nem ér még szülni :shock: !!! Tudod, 1 napra vagyunk kiírva és én még nem akarok menni! Kérlek, ne akarj te sem!!! Én még nem készültem fel lelkileg, meg babaszobailag sem... :oops:

Akkor 1 betét+1bugyi a szülőszobai pakkba :P

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kiscica! a rózsaszínes folyásra mit mondott a doki?

Kép
gabo001

Kisfruzsi!

Nálunk van EDA??? :?: :?: :?: :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

benettke! tök jópofa lehet a dokid! :D
Én férjem is iformatkus!! :lol: És sokat dolgozik....!!!!!! Még most sincs itthon, csak ezért tudok írogatni még. Egyébként én 4-5 óra körül (délután) befejezem!

Kép
gabo001

Benettke!
Igen, én ezt mind a szülőszobai pakkba raktam/rakom. Nekem belefér egy kisebb sporttáskába.Azért raktam ennyi mindent, mert nálunk adnak beöntést, azzal ugye járhatom majd a wc-t, utána lehet zuhanyozni. Szóval kell a tusfürdő, törölköző.
A betétet és a bugyit én nem szülés utánra tettem, hanem előtte, ha esetleg akkor folyna el a magzatvíz, vagy ha már utána vagyok, gondolom jobban véd a fertőzéstől.

Én sem hiszem, hogy 1-2 óra alatt megszülök, de hallottam már ilyen esetről is először szülőnél. Szóval, én akkor leszek nyugodt, ha a csomagom ott van.

Én beszéltem a dokival az EDÁ-ról is. Ha kérném, akkor kéne fogadjak altatóorvost is. Mert az egész kórházban csupán ketten vannak és azok nem az én kívánságaimat fogják lesni, ha esetleg egy sürgős eset befut, meg ott a sebészet, stb... Szóval, én e nélkül fogok próbálkozni.

Adri! Milyen aranyos bölcső! :) A mérleget nem látom.

Gabo! Köszi. :lol: :lol: Hát... nem fogunk ralizni. :lol:
Ez a virág gyönyörű. Először azt hittem valami internetes képeslap. :D

Zsu! Sajnálom a fogad. :(
De örülök, hogy tudtál vásárolni a picurnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.10 12:41-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Lányok! a márciusi topikban 4 kg feletti kislány született simán! :shock:

Kép
gabo001

Bocsi lányok a kérdésért...

de valaki érzett már a hüvelyében olyan szúró érzést...???
Amikor a párommal együtt vagyunk szoktam érezni utána egy két napig. Meg tegnap óta érzem megint, mióta a doki megvizsgált... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

EDA: az orvosom azt mondta, a fájdalmat csillapítja, a fájások azért követhetők, mert közben ott lesz a gép, ami kimutatja :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ollem!

Szívesen! Sztem szedd Te is, abból baj nem lehet :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szösszenet hát én is kiváncsi vagyok a dokimra holnap.

Gumimaci de édes vagy! Nagyon kedveseket írtál!

Bambi szopipárna, hát én kétszer használtam éjjel, de nem jó. Fájt tőle a hátam, pedig oldalt alszom, aztán félredobtam, és most a kiságyban pihen. Remélem a valódi használati értékét tudom kamatoztatni: a szopiztatásnál.
Beszéltem a szülésznőmmel, és ő is bíztatott, hogy nem olyan rossz neki már, de még tartsuk bent.

Emi én nagyon szeretnék veled/Zsuzsával, úgy készülök!! Nekem olyan gyorsan eltelik a nap, hogy nem tudok unatkozni. Jövő héten már van CTG neked, vagy csak utána? Csak hátha tudnánk találkozni ott?

Nekem jövő héttől már 2x kell menni egy héten CTG-re a cukor miatt. Valószínű egyszer kedd vagy szerda és a másik a péntek reggel.

Zsuzsa
szerdán hányra mész? Tényleg nagyot lódult. De miért forog a drága, jajaj!
Üres, az jó. Ritka az ilyen. Bezzeg mire mi megyünk…. Na jó nem festünk ördögöt falra!
Ja és a szülésznő megerősített. Amit én éreztem a múltkor méhösszehúzódásként, azt a baba csinálta.

A házassági anyakönyvit mikor kérik? Mert azt se vinném be, majd távozáskor hozza a párom, az gond? Az olyan nagy és nem hajtanám félbe.

Az anyaságihoz az igazolást mikor állítja ki a doki? Most az utolsó találkozáskor már el lehet kérni, ugye?

Gabo pont ma mondta a szülésznőm, hogy hurrá, hogy van olyan "most jön meg érzés". Örüljünk neki, mert ez a természetes.

Szülés után mit lehet enni? Keksz,vagy szendvics? vajon bent marad?

Kiscica hűűű :) igen egy helyen és Emivel ápr 11-re, Zsuzsa meg 15-re van kiírva. Ezért is pedálozunk egymásért. A TP papír ügyben ugyanezt mondták. Ha nem viszem időben nincs fizu, és ezt be is tartják. :lol:

Én sem akarok semmi értéket bevinni, ( a telefont nem akarom otthonhagyni, az olyan már mint egy köldökzsinór) A nagy pénzt a dokinak, bármikor oda lehet adni később is.

Kép
téjé

Téjé!
Én a házasságit is viszem a szülőszobára. Az arra kell, hogy a férjemet írják be apának. És azt még ott a szülőszobán beírják. Vagy nem? :roll:

Az anyaságihoz az igazolást nálunk a 36. héttől adja ki az orvos.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gabo
Tényleg, ezt nem is írtam. Arra azt mondta, h a méhszájnál a pici hajszálerek megpattannak, mikor keményedik a poci. És csak azért reggel, mert éjszaka begyűlik. Ebben nem látok logikát, mert éjszaka nem keményedek, nappal meg ha mocorgok, akkor inkább ilyen színűnek kéne lennie.

Az tuti, a terhességünk végére mi is felvehetjük a Dr. nevet, olyan okosak leszünk.

Kép

kisscica80

Dr. Kisscica :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gabo!

Az az igazság, hogy volt aki azt mondta rá: Dr. House. Na, jó tudásban tényleg a toppon van (szerencsére) de azért a stílusa nem egészen House-os sztem. Nagyon higgadt, mindig mindenre tud megoldást, körültekintő, mindent észrevesz, mindennel törődik. És ez engem megnyugtat. Amúgy kicsit tényleg szigorú doki, de nekem ez is bejön...
Én férjem már hazajött...de azért még fórumozok kicsit :oops: :wink:

Gumimaci!

Köszi, most már én is így pakolok :lol: DE babonából nem viszek csomagot, elvégre én a jövő héten még nem akarok szülni :wink: ! És ezt szuggerálom a gyerekbe is! Áprilisig ki kell bírnia/bírnunk :roll:

Igen, nekem is ezért kell előre szólni, mert a kórházban nagyon kevés az anesztes :roll: és valszeg fizetni is ezért kell érte külön...
Sztem is követhetőek azért a fájások, bár állítólag ez a kényelmetlenebb megoldás a dokiknak, mert jobban oda kell figyelniük, ill. gyakrabban kell ellenőrizniük a folyamatot, s ezt sokan nem akarják bevállalni.

Adri!

Gyönyörű ez a bölcső, mi is nézegettük, de olyan horror áron voltak :shock: És ha jól tudom nem is tudják sokáig használni a babók :roll: vagy tévedek???

Ollem!

Sztem én olyankor érzem ezt, ha kicsit felfázok...vagy ez nem olyan érzés neked?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kiscica! Biztos tudja a dokid, ne aggódj! Meg aztán a méhszájad is zárt, úgyhogy más magyarázat nem is lehet.

Házassági anyakönyvi kiv. nekünk is kell a kórházban. De hogy mikor kérik, azt nem tudom. Mindenesetre berakom a pakkba!
Téjé! ha a szülőszobán nem kell akkor másnap is beviheti a párod. De ez az amit nem tudok, hogy mikor is kérik el!

Kép
gabo001

[quote="gumimaci_1"]D írta:gumimaci_1r. Kisscica :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Ez aranyos!

Kép

kisscica80

Zsu!

Te melyik turiba jársz? Ennyi minden ilyen összegért :shock: Én is akarok odamenni :wink:

Várom ám majd a képeket, de asztal alá azért már tényleg ne bújj :P !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Benettke!
Minha az én orvosom ról írtál volna. :D
Őt sem csípik itt sokan, de ő is nagyon alapos, megbízható és lehet, hogy az orvosok többsége nem szereti az érzéstelenítést, de ő azt mondta nekem, hogy nem kell szenvedni, a fájások a fontosak. Azért mi arra is már nem tudunk pénzt félretenni. Így marad a fájdalom is. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.10 12:43-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gabo
Hát biztos tudja, azért a dokim, mert ugye bízom benne. Csak a folyás időpontja nem érthető, érted?!
NA mind1.
Gyúrni kell erre a dr. névre még, vannak itt sötét foltok! :lol:

Kép

kisscica80

Gaboo!

Naggggyyyonn csini vagy!!!!

Kritta!

Gratula, szépek vagytok, és sok boldogságot NEKTEK!

Szössz!

Szuperek a fotók, nagyon jól néztek ki!

Kép
adri0422

[quote="ollem"]B írta:ollemocsi lányok a kérdésért...

de valaki érzett már a hüvelyében olyan szúró érzést...???
Amikor a párommal együtt vagyunk szoktam érezni utána egy két napig. Meg tegnap óta érzem megint, mióta a doki megvizsgált... :roll:

Hát Mary, nem tudom Te hogy érzed, de azért most vérbő ott minden, és lehet kicsit meg lett nyomva jobban vmi. NA ezt most jól megaszontam. Na, de 1-2 nap azért sok az ilyen érzéshez. Dokit vagy inkább védőnénit kérdezd meg!!!

Kép

kisscica80

Judit!
Szerdán 10-re megyek. Ma 8-ra volt csak beírva idáig valaki. Jó volna, ha előttem vagy utánam kapnál időpontot.
A születési anyakönyvi kivonat legyen nálad, mert ha pl. reggel szülsz, akkor délelőtt az Erzsike (vérvételes) már jön is a papírokért. Ő az ügyintéző ebben az ügyben. A zárójelentéssel kapjuk meg az anyaságihoz a papírt. A születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya pedig 2.-3. nap már meg is kapjuk ott a kórházban, még távozás előtt.

Lányok!
Sajnáljatok már egy kicsit engem is munka ügyben. Én még szülni is dolgozva megyek el. A sok fránya apehos bevallásnak köszönhetően állandóan van munkám, csak szerencsére én itthon dolgozok, és én osztom be az időmet ez ügyben.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Szegény Zsuzsa
Én sajnállak!! :)
Tudom, h milyen sanyarú sorsa van az otthon könyvelőknek!

Erről jut mán megint eszembe!
Küldhetek Neked privit táppénzes kérdéssel kapcs???

Kép

kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: