Ma reggel kaptam egy halom puszit a kicsi lányomtól és nevette, ahogy én nevetek rajta

és akkor még többet csinálta.
Én kicsi lányom is már mini cirkáló

sehol nem lehet otthagyni, mert két pillanat alatt tolató csúszásban odaér ahova szeretne és ahova én annyira nem nagyon szeretném.
Pl. a magasított küszöb, amit apa még nem tett gyerekbiztossá...

Tegnap este értünk haza Egerből és szana szét bőrönd, szatyrok meg egyebek és a lányom bevetette magát a szatyrok közé. Most éppen már a hátizsákomnál tart
és azt pakolja nagy lelkesen
Lassan elgondolkoztam rajta, h rákötözök egy felmosórongyot

mert már becsúszta az egész lakást. No jó nem az egészet, de a nappali nagy részét igen. Jajj nekem, ha rájön, hogy ettől azért nagyobb a lakás
Kaja, fogyás: én is most az odafigyeléssel próbálkozom (igyekszem lemondani a nasolnivalókról), mondjuk én még szoptatok így nagyon nem is szabad erőltetni. De annyit azért teszek, h a City Food-tól rendelek és Fitness menüt
Meg ha minden jól megy megpróbálok bringázni menni. Kezdetben terem bringa, majd szabadban Lillával meg apával

fúú a műtétem óta nem bringáztam

az már másfél éve volt....
Irina
Ne aggódj azon, h cicin alszik el. Lilla régen nem csinálta és most hogy a fog miatt nyűgös állandóan a cicin lógna hajnalban. Szerintem ezt nem lehet befolyásolni. És az ember csak nem hagyja üvölteni a gyereket, ha a cicin megnyugszik...
Silka
Mi is Bóbitázunk

is
Hoemopátia
Bogyót mi is eszünk, szerintem segít neki bár tegnap megint rosszabb esténk volt

Azt hiszem este 2x 5-öt adok majd neki.
Védőnő
Én teljesen elégedett vagyok vele

szerencsére.
Móni
És mi mindent vettél??

amin apa kiakadt?
Aztaaa

azétr ez a lemászás nem semmi. Sztem nem túl gyors, olyan amilyen neki megfelelő
Az igen

bevállalós rendes csajszi vagy

. Ja amúgy a kengururól jut eszembe, h most már egy mélytányér próbát megejthetnénk

valamikor
Pont ugyanilyen volt az előző vonalzóm

nemrég cseréltem le
Remélem nincs nagy baj apudéknál .....
Heni
Köszi a választ
Silka
Gratula a 2. foghoz!!
Zita, Dorka, Lizi, Grétacica, Molli, Áron, Marcell boldog hófordulót
Szomszédok: szerencsére nekünk tök jó fej szomszédaink vannak. Persze ezek a közvetlen szomszédok. A házban azért van egy két idős nénike, akitől agymenést lehet kapni, na de ők is jószándékkal tesznek amit tesznek.
Maggie
Édesek a fiúk
Heni
Fog: Lillának is az alsó szemfogánál duzzadtabb, úgyhogy előfordulhat, h nekünk sem az első fog lesz az első.
Mesi
Lilla is pont uezt csinálja, most, h ezt írtad már tuti biztos vagyok benne, h a fog lesz a ludas.
Nagyon szuper lesz ez a frizura sztem

és tök jó ez a frizura próbálgatós oldal
Bongyi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3
Regi
Hát ne hagyd magad
Gratula a barátnődnek!!
Nyugi a védőnő nekem is megmondta, h max 4 hónapos koráig cumizzon és Lilla még mindig cumizik. Le fognak szokni időben.
Irina

Ádi
mi is 3 óránként eszünk, most mit csináljak, ha ez az igény
Motiot

azért nem semmi!!!
Miléna
Nagyon nagyon ügyes vagy, h tornázol!!
Ildike, Hörcsög, Bongyi, Sense, Dotildi BOLDOG NÉVNAPOT!!
Kiskolbi
Na végre, h jelentkeztél!!!
Fülbevaló: csajok én őszintén nem merem. Most is állandóan piszkálja a fülét, mi lenne akkor. És attól is félek, h ruhába vagy valamibe beleakadna és húzná. Amúgy így is nyűgös a fog miatt mi lenne akkor.
Amúgy én is 3 éves múltam amikor kilőtték és hősiesen viseltem meg marha büszke voltam magamra mert én akartam

No meg azért sem akartam amit Ancsi írt. Hát ha olyan fülgyulladós mint én akkor nem ér annyit
az egész. Majd ha nagyobb lesz.
Tünde
Aztaaa már 5 fog???!!!
Ancsi
Fúú nagyon hasonlítanak egymásra
Juba
Csini a fülbevalós csajszi
Barátnők
Nekem is van egy pár ilyen barátnőm (igaz nem sok, de talán ilyen mély kapcsolat nem is kell sok) akivel egész napokat is el tudok lenni

és mi is aludtunk együtt meg főztünk meg minden
Mesi
aztaa micsoda méretek
punci összenövés és egyebek
súly na akkor mi a mi kis 7 kilónkkal
Maggie
Eredmény
Kisifiad