A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008.júliusi kismamik

sziasztok Anyácskák!

kicsit eltúntem, mert sajnos 4 napot kórházban kellett töltenem, mert nagyon megviseltek a közelmúlt eseményei..meg is lett az eredménye..vasárnap hajnalban bekeményedtem, így reggel az ügyeleten kötöttem ki, ahol bent is tartottak..de most már minden oké, a babuci is jól van, sajna a nemét nem tudtam meg, de lényeg, h EGÉSZSÉGES!! :)

mától szigorú pihenésen vagyok, és stresszmentes életet írt fel a doki, még a páromat is befogta az akcióba.
most már jobban vagyok, csak a félelmemet az újabb keményedéstől kell legyőznöm, de nagyon rajta vagyok! azt mondta a doki, h nem lesz baj, meg kell nyugodjak.

t.maria: nekem is írtak fel antibiotikumot, és szigorúan kell használni hozzá kúpot esténként, mert iszonyat nyavalyát okoz a gyógyszer mint mellékhatás! attól majd hip-hop jobban leszel!

nektek is megindult a hasatok mérete? nekem nagyon..már az ágyból kikelés is gondot okoz..

pusza,
¤mia¤
Vendég

Sziasztok Pocakosok!
Új vagyok köztetek, most kezdem felfedezni a "lehetőségeket". Olvasgatom amit írtok...engem nagyon érdekelne az afp eredményetek. Sajna az enyém nagyon alacsony lett (O.59) :cry: Azóta már két doki is megnézett uh-on és mindent rendben talált az előző eredményekkel, méretekkel összevetve! Nyugodt vagyok, de szeretnék sorstársakról tudni...
Igen, izgalmas a napokban érzékelhatő pocaknövekedés és aktivitás. Én még nem mertem venni ruhát, várom, hogy jobb idő legyen és gazdagabb nyári kollekcióból válogathatok 8)
Ti is tapasztaltátok már az előtej megjelenését? Kb. egy hete, esténként megjelenik egy csepp...ez is izgi...
Minden jót sorstársak!

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Én most találtam rá erre a topicra. Ma vagyok 20 plusz 6 napos, július 12-re várjuk a babát.

A múlt nyáron elveszítettünk egy koraszülött kisfiút, szörnyű volt. Ezzel a babával eddig minden rendben!

Vigyázzatok magatokra!

svedbaba
svedbaba

Sziasztok!

Pepitanna és Svedbaba üdv a csapatban!!!
Aszem ezen a rossz idős hétvégén mindenki csak otthon gubbaszt. Nekem sem volt kedvem eddig még netezni sem.

Búcsúzom is, mert leragad a szemecském is az álmosságtól.
Puszi Nektek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Szia Mindenkinek!

Most épp nem görcsöl a fejem, így gondoltam írok pár szót:)
Lányok, remélem mindenki jövöget szépen rendbe, t.maria remélem te is jobban vagy, mia neked meg sok pihikét, és minnél több stressz mentes napocskát kívánok!
Viszont jó hír, hogy mindenkinek rendben van a picúr a pociban. Nekem is, elég izgága, főleg a régen áhított csokifagyi után, nyami:)

pepitanna, svedbaba legyetek üdvözölve:)
Pepitanna, ne aggódj, nem lesz semmi gond a babóddal, az AFP nem mutat 100%-os eredményt, ha meg UH-n minden oksa volt, akkor pláne:)
Pociméret nekem is nagyobb lett, ezért már vettem két gatyót is magamnak, épp ideje volt mint első kismaminacik:)

Holnap el kell mennem vérvételre, mivel a vércsopi vizsgálat múltkor csődbe ment, itt nálunk csak kedden vesznek vércsopira vért, hát mentem múlt hét kedden, erre szó szerint sértődött fejjel kivágott a nővér, hogy jövőhéten jöjjek vissza, mert ő ma ha törik, ha szakad nem veszi le a vért. Kedvesen összekaptam vele, úgyhogy lehet hogy holnap bal kar nélkül jövök haza:D
Mához egy hétre megyek UH-ra genetikaira, már úgy várom, aztán vmikor útba kéne már ejteni egy 4D-s UH-t is, ugyanis képünk még semmi nincs a kis Bogyókáról, és én is eddig csak egyszer láttam őt a képernyőn, azt is a 12. héten. Hát nem most volt.

Nos mindenkinek szép napocskát, amíg süt. Vigyázzatok magatokra!!!!

Kép

Kép
pindimano

Szia Mindenkinek!

Most épp nem görcsöl a fejem, így gondoltam írok pár szót:)
Lányok, remélem mindenki jövöget szépen rendbe, t.maria remélem te is jobban vagy, mia neked meg sok pihikét, és minnél több stressz mentes napocskát kívánok!
Viszont jó hír, hogy mindenkinek rendben van a picúr a pociban. Nekem is, elég izgága, főleg a régen áhított csokifagyi után, nyami:)

pepitanna, svedbaba legyetek üdvözölve:)
Pepitanna, ne aggódj, nem lesz semmi gond a babóddal, az AFP nem mutat 100%-os eredményt, ha meg UH-n minden oksa volt, akkor pláne:)
Pociméret nekem is nagyobb lett, ezért már vettem két gatyót is magamnak, épp ideje volt mint első kismaminacik:)

Holnap el kell mennem vérvételre, mivel a vércsopi vizsgálat múltkor csődbe ment, itt nálunk csak kedden vesznek vércsopira vért, hát mentem múlt hét kedden, erre szó szerint sértődött fejjel kivágott a nővér, hogy jövőhéten jöjjek vissza, mert ő ma ha törik, ha szakad nem veszi le a vért. Kedvesen összekaptam vele, úgyhogy lehet hogy holnap bal kar nélkül jövök haza:D
Mához egy hétre megyek UH-ra genetikaira, már úgy várom, aztán vmikor útba kéne már ejteni egy 4D-s UH-t is, ugyanis képünk még semmi nincs a kis Bogyókáról, és én is eddig csak egyszer láttam őt a képernyőn, azt is a 12. héten. Hát nem most volt.

Nos mindenkinek szép napocskát, amíg süt. Vigyázzatok magatokra!!!!

Kép

Kép
pindimano

Húha bocsika, befagyott az oldal, azért küldtem el kétszer:)

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Ti hallgattok zenét a babával? Ha igen, mit és mi a tapasztalatotok?

Ma megpróbáltam vonalzót gyártani, rögtön kiderül, sikerült-e...

Svedbaba

Kép
svedbaba

Szia Svedbaba!
Én még nem próbáltam, mivel nemtudom, hogy milyen zenét mutassak a kicsinek, mi nyugtatja őt. amit én hallgattam, és én szeretek, nem épp nyugis zene:) De azt már tudom, hogy a hangos és hirtelen zajoktól nagyon meg tud szegény ijedni.
És Te hallgatsz vele zenét?

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Végre - többszöri nekifutásra - sikerült vonalzót gyártanom! Ezen a sikeren felbuzdulva most írok egy pár sort!

Mostanában egyre jobban izgat, hogyan tudok kapcsolatot teremteni a babával. Mert egyre ügyesebb, egyre több dolgot érzékel a külvilágból és reagál is bizonyos dolgokra, a könyvek szerint.

A zenehallgatáskor állítólag az ismétlődés nagyon fontos, így később is meg fogja ismerni az adott dallamot, és ha szerencsénk van, megnyugszik rá. A férjemmel megegyeztünk, hogy ő Johnny Casht fog vele hallgattatni, én (a zuhanyzás közbeni dallamok mellett) népdalokat és klasszikus zenét. Pesten állítólag szerveznek direkt kismamáknak szóló koncerteket is (a Kossuthon mondták), ott közös éneklés is volt a programon.

Szép délutánt, itt (Svo.) hétágra süt a nap!

Svedbaba

Kép
svedbaba

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de a muknahelyen sok a határidős feladatom.

Jó lett az AFP-m, csüt. megyünk genetikai UH-ra. Sajnos pénteken kiderült, hogy a vizeletemben cukor van, és be kell jelentkeznem a cukorgondozóba.
Pedig nagoyn odafigyeltme az étrendemre, + 3kg-ot híztam eddig. Sajnos anyai ágon anyum és nagyim is cukros volt.

Most vlátoztattam az étrendemen a többi később kiderül.

Svédbaba!

Cash nálunk is rendkívül népszerű. Az egyik barátnőmnek Katie Melua jött be nagyon, mint később kiderült a babának is. :wink:
20150601134430

Sziasztok!

Kicsit eltűntem mostanában, de sikerült lebetegedni ami miatt csak feküdtem és feküdtem ... , de már sikerült kilábalni belőle. Sajnos akkor volt a legszebb idő odakint én meg csak a szobából néztem.

Én már négy kg-ot hiztam, és amennyit ma ettem szerintem megvan az ötödik is.

Egyik ismerősöm megkérdezte a babáját terhesség alatt, hogy milyen nevet szeretne magának, mert két név között nem tudtak dönteni. Ő rátette a kezét a hasára és egymás után mindkét nevet megkérdezte a kicsitől. Az egyik névnél rugdosott a pocaklakó a másiknál nem. Ezt kipróbálta mindkét terhességnél és állítása szerint a gyerekek választottak igy maguknak nevet. Utólag azt mondja, hogy mindkét gyermekére ráillik a nevük.

Na megyek pihizni,
Titimke
titimke

Sziasztok!

Titimke, ez aranyos történet!!! :D

Mia hogy vagy? Tulajdonképpen miért is voltál kórházban??

Ami azt illeti, nekem pihennem kell. Nem igazán mozdult feljebb a méhlepényem, még mindig nagyon lenn van. Vigyáznom kell továbbra is, nem emelni, pihenni. :(

Hát ezek vannak.

Vigyázzatok Ti is Magatokra!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

szia kislány,

jól vagyok köszönöm. kórházba azért kerültem, mert nagyon bekeményedett a hasam. szerencsére a babócával minden rendben volt, és a méhszájam sem nyílt ki, de azért bent tartottak 4 napra, biztos ami biztos alapon. kaptam infuziót, ami enyhítette a keményedést. azt mondta a doki, h sajna vszínű, h nálam ez végig így lesz.. nehéz meccs..de én mindent megteszek.

pusz
¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Mia, Kislány: De jó, hogy minden rendben veletek! Szorítok nektek.

Az utóbbi két hétben mi is betegek voltunk (vírusos megfázás, láz), ma voltam először megint dolgozni. A diákoknak (általános iskolások) elmondtam, hogy kisbabát várok, aranyosak voltak. Egy pár lány már sejtette, ők csak sejtelmesen mosolyogtak, de volt egy negyedikes kisfiú, aki nem akarta elhinni, azt gondolta, csak viccelek. :o

Ja, hallgattunk Casht, nekünk nagyon tetszett, a baba szerintem a zenétől függetlenül is jól érezte magát!

Svedbaba

Kép
svedbaba

sziasztok!

remélem Mindenki jól van.. csak olyan fura, h ilyen kihalt lett ez a topic.. :(

merre vagytok??

¤mia¤
Vendég

Szia Mindenkinek!

Tényleg nem megy gördülékenyen a beszélgetés... Úgy látszik senkivel semmi történés :(
Mia, kicsit lekéstem, de Boldog Félidőt neked :) Hogy vagy? Remélem stresszmentesen pihizel, ahogy előírták :)

és a többiek? kivel mizujság?

Kép

Kép
pindimano

Pinidmano!!

Végre már valaki!! köszönöm, jól vagyok (kopp-kopp), pihizem ezerrel..most rákaptam a Plasystationre :D azt mondta a párom, h legalább addig sem gondolkodom.. ezért most játékokat szerzett be nekem ;) közben meg Anyu kényeztet mindenféle földi jóval..eddig még csak 4 kilót híztam, a védőnő meg is dicsért, h "ideálisan" hízom..de ha ez így megy tovább..nem garantálok semmit :D

jé..tényleg!! félidősek vagyunk.. de jó, h mondtad.. mire elolvasod eme levelet, már te is az vagy! neked is boldog félidőt! hip-hip! :)

pusz,

¤mia¤
Vendég

Mia!

Örülök, hogy jól vagy, és hogy játszol :) és mi jóval? Én személy szerint autóversenyes vagyok :) Hát ha csak a gépeken lennék :D

Nos igen, félidő, köszönöm én is a köszöntést, ennek örömére hétfőn megyek genetikai UH-ra, olyan kiváncsi vagyok, hogy mi az újság odabent :)

Aztán mennem kell a védőnénihez, és meglátjuk engem megdicsér-e a kilók miatt, mindenestre nagyon ügyi vagy, hogy csak 4 kilót híztál, csak így tovább!

Én mostanában fagyi kívánós lettem sajna, asszem be kéne szerezni valami féle diabetikus jégkrémet, ezt találtam eddig a legjobb megoldásnak :)
Ilyen időben még sétizni se a legjobb na meg a hétvégére is csúnya időt jósoltak, szóval jégkrémért is kocsival kell mennem :D Pedig jó lenne már mozogni :) Noss további jó játékot:) és nyerjél ám:D

pusz

Kép

Kép
pindimano

sziasztok!

Mia: rajtam is kijött a jatekszenvedely, en passzianszozok a gepen. (Közben elvarazsoltam valahova a magyar billentyüzetet, bocs.) Szoval a jatek tenyleg jo figyelemelterelö. Juliustol ugysem lesz sok idönk ilyesmire. :D

Pindimano: a kivanossag szornyü szerintem, a multkor majdnem elkezdtem a sirast, mert nem tudtam eldönteni, hogy egyek-e meg palacsintat vagy sem... Szellemi szinvonalam zuhan, segitseg!

Es kedves mindenki: irjatok, mi van veletek!

Kép
svedbaba

Sziasztok félidősek/sorstársak!!! :D
Mia! Szinte egy napon fogantunk?! :lol:
Én kicsit husi vagyok, amióta csak az eszemet tudom és nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, hogy még nem híztam... Az első három hónap alatt 3kilót fogytam. Sem a doki, sem a védőnő nem hökkent meg a hírtől, azt tanácsolták én se tegyem, tudja a szervezet, hogy mit csinál. Nagyon émelygősen telt az az időszak, így semmit nem ettem a gyümölcsökön kívül. Sajna ez már nem így van, de csak most kezdem észrevenni a gömbölyödést. Aki nem tudja hogy állapotban vagyok 8) az észre sem veszi. A napokban kezdenek kényelmetlenné válni az eddigi gatyóim. A határozott mozgását is csak kb. 1hete érzem. De tegnap előtt bemutatkozott! Csak lestem, hogy mi történik... Nem hagyott elaludni :P Élveztem az együttlétet! Csak az a baj, hogy apuka ebből semmit nem érzékelt, csak figyelte az én reakcióimat :roll: Mikor fogja ő is tapinthatóan érzékelni? Nektek is termelődik már előtej?
További egészséges gyarapodást mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!
Üdv az újaknak!

Én sajna már olyan rég írtam ide, hogy lassan újnak számítok ismét!

Velem semmi különös nem történt a napokban.
Szerdán voltunk uh-n a 4D genesisben, nagyon jó volt!

Mostmár harmadik alkalommal mondták, hogy kislányom lesz, úgyhogy lassan elhiszem, hogy Zsófi lakik a pocakomban.

A méhszájam nem változott, hétfőn voltam ellenőrzésen, maradt 2100-as.
Nem túl jó, de nekem ezt is értékelnem kell. :?

Bízom benne, hogy gond nélkül kihordom. Célom a 36-ik hét.

Előtejem kb a 20. héttől van. Nem sok, épphogy.
A család a baba mozgását már kívülről is érzékeli, ha éppen sikerül jó pillanatot elkapniuk.
Néha, amikor fekszem.
No meg persze picurkám gyakran vesz fel egy különös pózt, amikor is, kitolja a drága seggét a jobb oldalamon, olyankor úgy nézek ki, mintha a bal felem nem volna várandós. :shock:
Vicces.

Sajna sokat kell pihennem, gyakran vagyok a gépnél.
(Én még nem játszom, de jó ötlet...)

Minden jót nektek!
Vigyázzatok magatokra!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy általában jó hírek vannak felétek!
T.Maria nagyon gratulálok a kislányhoz, aranyos neve lesz. A 4d genesisben mit adnak a befizetett összegért, vagyis kép (ha igen hány darab?, gondolom DVD felvétel és CD?). Bocsi, hogy ilyen kiváncsi vagyok, csak én mostanában tervezem a 4d-t először. Csak először essek túl a genetikain.
Vigyázz magadra, és tutira több is lesz az mint a 36. hét :)
Svedbaba! Először is boldog 22. hetet :) Én a mégegy falat fagyit úgy oldom meg, hogy elfogadom :D
Pepitanna, én viszonylag hamar éreztem a kis TörpeBogyót a pociban, annyira hamar, hogy először el sem hittem, hogy ő az :) Párom is érezheti egy ideje, már amikor nem sértődik meg rá a kicsi, olyankor csak én érzem!
viszont pocisodni is előbb kezdtem, szóval már két kismama gatyóval bővítenem kellett a ruhatáramat, ami csak azért gáz, mert igazából az XS-es méret lett volna jó ebből a fajtából, de legalább sokáig jó lesz :D Előtejet még nem tapasztaltam, gondolom nemsokára az is eljön :)

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
Szép hétvégét!!!

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Én is jól eltűntem,de egyszerre 2 kutyusom is lebabázott,és nem is minden zűr nálkül, úgyhogy az utóbbi időben csak olvasgatni tudtalak néhanapján benneteket. :(

Szerencsére nálunk minden ok.,bár az AFP-től és a gen. UH-tól nagyon féltem, de szerencsére a múlt héten mindkettőt lezavartuk,és végre azt is megtudtuk, hogy Gréti babánk lesz. :D :D

Elvileg jövő héten megyünk 4D-re, teszek majd fel képeket.

T.maria !gratula a tündérlányhoz!Egy cipőben járunk, nekem is cidrimajrés a kihordás,azért is vagyok kiírva elejétől fogva, mindkét terhességemnél félidőtől feküdnöm kellet :cry:
Pedig én elég rendesen fing a gatyában vagyok, nem túlzottan szeretek a fenekemen maradni,de most szigorúan betartom a pihenést, és kéthetente ellenőriz a doki.Én is azon szurkolok, hogy júni közepéig húzzam ki.Pihenj te is sokat, majd írkálunk ezerrel :D

Pindimano!Szorítok a holnapi gen UH-hoz,biztos minden ok. lesz :) Én azon lepődtem meg, hogy már nem igazán tudjuk egészben látni a törpéket, mert nem férnek rá a monitorra :lol: :lol:
Nem mintha nem lenne tök klassz, hogy már ilyen nagyok! :D és,hogy napról-napra többet és erőteljesebben mocorognak :D

Lányok! Jut ezsembe, ti hogy bírtok aludni éjszaka?Mármint milyen pózban?Mert elvileg félidő után nem tanácsos háton,de én szinte mindig úgy ébredek :oops: Ha oldalt fekszem, fáj egy idő után a hátam, a csípőm,meg nyomja a gyomorszájamat.

A másik,ami aggaszt, mostanában alul kicsit néha megkeményedik a hasam.A doki még nem találta aggasztónak, de megemelte a magézium adagomat.

Pepitanna!Nálunk ugyanez volt a helyzet,főleg az esett rosszul a páromnak, mikor a 12 éves lányom közölte vele, ő már érzi, ahogy a pinduri mocorog. :D Na képzelheted azt a duzzogást!Mint egy gyerek :lol: :lol: De mostanra annyira felerősödtek a rugdosások,hogy simán érzi ő is, meg már kivűlről is látszik :D Pedig nekem a méhlepény is mellső fali, ami még tompít is rajta.

Svedbaba!Az a palacsintás sztori tök aranyos volt, néha én is azon kapom magam,hogy nézem a tévét, vagy olvasok,és közben a gondolataim meg ezerrel a kaja körül járnak.Én nagyon sokat edzettem azelőtt, és borzasztóan élvezem, hogy most azt is megehetem, amit azelőtt nem mertem volna :lol: Na azért a cukorral most is csínnyán :(

Mia!Pihenj te is sokat, tök klassz,hogy téged lekötnek a játékok. :lol:
Bár lehet,én is élvezném,de ha Vivi hazaér a suliból,már mindig ő bújja a gépet :cry: Lehet,nekem is be kellene szereznem egy Play Station-t? :) Így egyenlőre marad az olvasás, meg most lekötnek a születtet kiskutyák.

Desviki!Mizujs volt a gen UH-on?A cukrodat lehet, a kaja helyes beállításával is kordában tudod majd tartani, bár attól függ,milyen magas lesz.És szülés után ez is helyrejön biztosan, ne izgul!

Ti babaruha vásárlás terén hogy álltok?Én még nem vettem semmit, nem mertem a gen UH-ig :oops:

Mindenhol ilyen siralmas az idő?Bár legalább már nem zúhog az eső! :cry: :cry:

Na puszi mindenkinek!

Jó lenne, ha már ahogy néztem majdnam mindegyikünk pihenésre van ítélve, írkálnánk soskat-sokat ide a topikba.Olyan jó, hogy van :)

További szép napot, megyek diótortát sütni, meg előkészíteni a húst a flekkenhez!
bvivien0

Sziasztok!

Pindimano!
A 4d genesisben kapsz egy legalább 40 perces, alapos vizsgálatot, amit dvd-re rögzítenek, és 1 db kinyomtatott fotót, 10 500ft-ért.
Mi még kértük cd-n a lementett képeket, így fizettünk összesen 12000 ft-ot.

Nagyon kedvesek voltak velünk, a nagylányaimat és engem is kényeztettek, szó szerint.

A szonográfus a babát a kisujjától a füle cimpájáig megvizsgálta, sőt még engem is .
(vese, máj, epe)
Tehát, én elégedett voltam nagyon.
A 13. héten jártam már 4D-n, máshol. Ott 13000-ért 10 perces vizsgálatot kaptam dvd-n, és 1 db fotót.
Érdemes körülnézni, hogy ki mit ajánl.
A 4D Genesist viszont mindenki dícséri!

Szia Vivien!
Te mitől parázol?
miért kell feküdnöd?

Nekem már napok óta annyira lent kalimpál, hogy azt gondolnám, annyira lent nem is lehet... :oops:
Ettől egyfolytában pisilnem kell... :shock:
Vendég

Sziasztok!

T.Maria köszönöm szépen, hogy leírtad... Közben kaptam időpontot a Schöpf Mérei-be csütörtök reggel megyünk a párommal, remélem jó lesz :)

Bvivien0! Köszönöm a drukkolást, aranyos vagy, majd ha megjöttem írok, hogy mi volt.
Neked gratulálok a Kicsi Grétihez, nagyon szép neve lesz. Ha jól informált vagyok, akkor vezetnek a lányos anyukák. Kiváncsi vagyok, hogy én melyik táborhoz fogok tartozni :)
Jah és várjuk a 4D-sről a képeket!!!! :D

Az alvás nálam mostanában nem ismert fogalom! Siralmasan nehezen tudok elaludni, és fordulásoknál felébredek. Annó mindig a hasamon aludtam, ez ugye most kivitelezhetetlen, a hátamon nem lehet, (mint ahogy írtad Vivien) az oldalamon fekvés meg nagyon kényelmetlen, húz lefelé a hasam, akkor is ha kitámasztom magam kispárnával.... Nembaj, innentől nem nagyon alszom :D

Babarucit még nem vásároltam, igaz, nagyon sok ruhát kapunk, de hát azért jó lenne venni is egy-kettőt. Egyrészt még tudjam, hogy minden okés a babával, másrészt, hogy kishölgy-e avagy nem :)
Nos megyek, mert még hajat szárítok és lassan indulni kell a kórházba!

Legyen szép napotok és drukkoljatok légyszi! Köcönöm!

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, de ismét vagyok.

Genetikai Uh-n minden oké volt, és most már biztos, hogy Kicsi Fiúnk, Lackónk lesz.

Alvás kérdés nálam is elég necces. Sajna heti 2-3 nap órákat kuvikkolok fent, tévézek ilyenkor. Aztán a maradék napokon a pisiléseket leszámítva viszonylag jól alszom.
20150601134430

Babaruhát még mi sem vettünk, kapni fogunk a barátoktól az biztos. Sőt mi még semmit sem vettünk a bébinek.

Egyelőre csak magamat láttam el egy ővterelővel.
20150601134430

Sziasztok!

Mutatom a képeket.

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Sajna a 4D-re nem tutdtunk elmenni,lebetegedett a dokim. :cry:
T.maria! felcsigáztál ezzel a 4D genesissel,nem tudom Szegeden van-e,de most utánanézek,mert én most a klinikánkra mentem volna.Honnan lehet tudni,a többi milyen szolgáltatást nyújt?Megmondják a bejelentkezésnél?

Én is legtöbbször lent érzem,ahogy mocorog,meg oldalt szokott nagyogat rúgni,azt már kívűlről is szoktam látni :D Annyira jó érzés!

Feküdnöm azért kell (én már sejtettem előre :cry: ),mert mindkét előző terhességemnél kinyílt a méhszáj.Nehezen húztam ki a kiírt időpontig,viszont nagyon gyorsan és könnyen szültem.Csak hát ez nem vigasztal,mikor az ember azon aggódik,sikerüljön kihordani. :(

Desviki! Köszönöm,neked pedig nagy gratula Lackóhoz! :D Te erősíted a fiúk táborát!Párod mit szólt?Dagad a büszkeségtől gondolom :D :D Nálatok ez első baba?

Svedbaba,Mia!Mizujs veletek?Remélem csak a játék köt le ennyire benneteket :lol:

Pindimano!Drukkolunk,ha hazaértél írj,kíváncsian várjuk,te melyik tábort erősíted majd(kispasi/kiscsajszi)!

Most mennem kell,mindjárt hazaér a nagylány, kreálok vmi kaját addig.

Kicsit aggódom is miatta,tegnap volt lovagolni,és leesett a lóról,reggel meg fájt már minden porcikája.Amennyire szeret járni a lovakhoz,félek nem mondja meg,ha valami komolyan fáj neki,nehogy ne mehessen.Tiszta lóbolond,meg hát már szerintem kicsit kamasz is!

Pusza mindenkinek,további szép napot!

Itt most csodás az idő,úgy,de úgy mennék sétálni egy nagyot! :cry:
bvivien0

szia Vivien!

visszaolvastam, hátha írtad, de nem találtam.
Mennyire van nyitva a méhszájad?
És mikor nyílt ki?

Vivien jól van?
Nem hiszem, hogy gond lehetne, de azért figyeld!

Az idő nálunk is mesés, sajna én is csak idebenntről csodálom...
Takarítok... :?
Csak úgy nagymamisan...

Milyen kutyáitok vannak?
Biztosan aranyosak a kölykök!
Mutatsz képet?
(Kutyamániás vagyok... 8) :lol: )
Vendég

Vivien!
Nekünk midegy volt a pici neme, mert meddőségis babánk van. A nagyszülők oda vannak, főleg a nagypapákkal madarat lehetne fogatni.

Hogy bírod a fekvést?

Én dolgozom még, és ameddig lehet gyűröm is az ipart, mert eléggé tartok attól, hogy unatkozni fogok otthon.
20150601134430

Sziasztok!

Desviki! Gratulálok a kisfiúhoz :)

T.maria, nagyon édesek a képek! Nagyon szép kisbaba lesz Zsófika!

Bvivien0, jobbulást a lányodnak, reméljük tényleg nincs semmi baja.

Nos hazaértem erről a csodás útról, hát óriási csalódás volt, lányok, iszonyat így népszavazás után egy nappal a kórházban lenni, mikor eltörlik a különböző díjakat. Egyrészt úgy beszélnek veled, hogy nekem leégne a bőr a képemről, ha én beszélnék így az emberekkel.
Másrészről szerintük én nem vagyok biztosítva, érdekes, eddig biztosított voltam, most nem vagyok ?!
Az UH meg kemény 10 percig se tartott, siettek ebédelni a doki is meg az asszisztens is, még csak a monitort se fordította felém, a doplert meg luxus bekapcsolni (pedig a másik rendelőből hallottuk még a várakozás alatt), semmit nem mondott szinte a babáról azt ugye pláne, hogy kisfiú avagy kislány a picúr :(
A lényeg, hogy egészségesnek látta, ennek legalább örülök :)
De a recepción már remegtem az idegességtől, szörnyű volt...
Vigasznak ott van mondjuk a csütörtöki 4D, hát majd meglátjuk.

Szóval én még maradtam "tábortalan" :)
Nektek szép napot, itt elég borús az idő, de nembaj, úgyis mennem kell suliba :)

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
Sajna a dokik már csak ilyenek! Mintha Te tehetnél a vizitdíj és tsai eltörléseiről? Még jó, hogy a kismamiknak amúgy sem kellett fizetni.

A dokitól genetikain direkt rákérdeztem, hogy ha nem baj, akkor fúkuszáljon a lába közére.

4 D-n viszont jó sokáig láthatjátok a Picinkéteket! Neveket választottatok már?
20150601134430

Desviki! Hát remélem, hogy sok mindent fogunk látni 4D-n. Mert ugye itt semmit, és még bökdöste is a doki szegénykémet!

A név az hát nálunk elég nehéz kérdés, ha lány, akkor Zsanett Míra (ezt elég hamar sikerült kitalálni), ha fiú, nah ezt nem tudjuk még pontosan :) , de nekem a Krisztofer tetszik nagyon! ugyan kicsit hosszú név, de ha már fiúban nem lehet két nevű a baba (párommal így egyeztünk meg) :)

Kép

Kép
pindimano

Ja és hagy kérdezzem meg tőletek, hogy genetikain nektek leírták a leletre a baba súlyát, meg ülőmagasságát? mert nekem ilyen mm-es adatokból összvissz 3 db van :(

Kép

Kép
pindimano

Nekem sem írták le a súlyát, spóringoltak vele.
20150601134430

Pindimano!

Sajnálom, hogy csalódott vagy!
Még ilyen taplót....!
De majd a 4D-n bepótoljátok!

Érdekes, mert nekem sok doki ismerősöm van, és sokat beszélgettem velük a vizitdíjról, és a kórházi napidíjról...
Ők mindannyian egybehangzóan állították, hogy ezek a díjak a kórházak költségvetésének durván 1%-át teszik ki, tehát jelentéktelen!

Ezt én már nem értem!

Csak akkor azt sem, hogy mire fizetünk EHO-t, és ilyen-olyan járulékokat!

Mert had ne részletezzem, hisz mindannyian tudjuk, hogy mennyivel több fizetnivalónk van a megkeresett jövedelmünkből...
Akkor hogy is van ez a lakossági felelősségvállalás?

Na, jól elragadtattam magam!
Elnézést! :oops:
Vendég

T.maria! Semmi gond, érthető ez a düh, és szerintem nagyon sokan így vagyunk vele! Ugyan nekem most nem volt állásom, na de még nappali tagozatos tanulói jogviszonyban állok, ergo apu most hiába fizet utánam TB-t is??? Na mindegy, az egészben a kedvencem az volt, amikor a recepciós nőci megkérdezte, hogy kismama vagyok e (mindezt azután, hogy elmondtam neki, hogy a nőgyógyászatra jöttem, genetikai UH-ra) Szóval vicces, hogy fizetsz nem is keveset, és még meg sem hallják amit mondasz!
Az egész egészségügy romokban... :@

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
Én automatikusan adom a kiskönyvemet minden időpont kérésnél.
20150601134430

Desviki!
Na igen én is mostmár így teszek, nade nem gondoltam, hogy időpontom van és már lent a recepción oda kell adnom a kiskönyvemet! Mert hogy a fenti nőgyógyászati info-s pultnál odaadom az oké...
De lehet én gondolom rosszul...

Kép

Kép
pindimano

vagyis gondoltam :)

Kép

Kép
pindimano

Jó reggelt!

Pindi!

Mindenhol lobogtatni kell a könyvet :D

Én ma megyek tesztebédre a múltkori cukros vizelet miatt. Kiváncsi vagyok, hogy mit találnak most.
20150601134430

Sziasztok!!!
Desviki!
Drukkolok, hogy minden jól menjen! Aztán tessék beszámolni :D

Többiek!
Mizujs Veletek, és a Picikkel?

Szép napot nektek, remélem felétek jó az idő, mert én ma reggel esőre keltem, amit nagyon nem szeretek, általában meghatározza az egész napomat!

Kép

Kép
pindimano

sziasztok lányok!

mi van veletek??? mindenki ugy el van tűnve... csak nem pocakosodtok, növögettek????

vásárlással hogy áltok, vizsgálatok??? remélem mindenkinél minden rendben.

cukorterhelésre megy most valaki?? :wink:

sulygyarapodás? ki hol tart? én csak a pocakméretemen vagyok ledöbbenve... eddig 3 kg-t hiztam. méritek már a pocak körfogatát???

Kép

Kép
timi1982

sziasztok,
na örülök, h mindenki jól van és szépen gyarapodik. sajna én még nem jutottam el a 4D-re, de ami késik, nem múlik. sztem fiam lesz, nemtom, de olyan erős bennem ez az érzés..de majd meglátjuk.. ha fiunk lesz Martin, ha lány Laura lesz a neve. ezt sikerült már Apának is beadnom, és hajlik rá :)
a hasam szépen növöget, bár nem mértem még, de Apa azt mondja, h jó lenne, mert ő is kíváncsi, h mennyit növöget hétről-hétre :D
az alvással nekem is akadnak nehézségeim, a gyerek mindig jelez, ha nem jó neki vmelyik póz..de általában egy párnával a lábam között alszom el, akkor nem nyomom őt, és nekem is olyan érzés, mintha végre megint hason aludhatnék :)
viszont iszonyat izzadom éjszakánként..arra kelek, h tiszta víz vagyok..olyan hőhullámaim vannak..nektek nem??
tegnap meg először látszódott külsőleg is a gyerek boxolása :D nagyon izgalmas volt..tizstán lehetett látni, h bökdös :) annyira jó érzés volt..
én 2 hét múlva megyek terheléses cukorra..már előre várom :?
de a jó, h utána megyek majd UH-ra, hátha már megmutatja magát a kicsikém..ha nem, kénytelen leszek beinvesztálni a 4D-re.

jók legyetek!
pusz,
¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Meg volt a tesztebédem.
Jó lett a vércukor eredményem, a vizeletemben sem volt cukor. Pénteken még mennem kell terheléses cukorra, ha az is jó, akkor minden oké lesz.

Erre az örömre itthon be is vágtam egy ferrero roche-t.

Én eddig 3 kg plusznál tartok. A pocim körfogata változó, attól függ, hol lapul Lackó.
20150601134430

Mia!
Nekem előszerettel ül a bébi a gyomromra, vagy a köldököm felé. Azátn némi szambázás után arrébb megy.

A hőérzetem nekem is változott, de ez már a terhességem óta, nem bírom a meleget, pedig korábban fagyosszent voltam.
20150601134430

:D megmértük a hasam körfogatát.. 96cm :))
mostantól minden héten megmérem. kiváncsi vagyok ;)

pusz-pusz

¤mia¤

viki: ma kinyomta a popsiját (?)..elég viccesen nézett ki a féloldalas hasam..
Vendég

Sziasztok!

Belelendült a júliusi kismamatársaság az írásba, jó nagyon olvasni titeket! Annyi közös aggodalom és öröm van!

Igen, az alvás nekem is gond, oldalt fekve viszonylag kényelmes, de néha arra ébredek éjszaka, hogy teljesen elfeküdtem az egyik oldalamat. Állítólag van egy félkör (hurka) alakú, hajlítható párna, amit most alváshoz, pihenéshez, később szoptatáskor lehet használni. Van ilyen valakinek?

A baba sokat mocorog, remélem, táncoslábú lesz. :D

Itt nem szokás megkérdezni ill. ultrahangon elárulni a baba nemét, így hivatalosan én is 'tábortalan' vagyok. Nem hivatalosan inkább kisfiút várunk, de végülis mindegy. Nevek már vannak, de az is mind titkos, bocs. :? Júliusban megírom, ígérem.

Súly: pusz 4-5 kg a versenysúlyomhoz képest.

Babacuccot még nem vásároltam, kicsit babonás vagyok (amúgy nem, de most ...) Kiságyat kapunk kölcsönt, a babakocsival pedig az a tervünk, hogy azt 'kérünk' az anyósomtól. :D

Jó éjszakát:

Svedbaba

Kép
svedbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: