Sziasztok!
Én is jól eltűntem,de egyszerre 2 kutyusom is lebabázott,és nem is minden zűr nálkül, úgyhogy az utóbbi időben csak olvasgatni tudtalak néhanapján benneteket.
Szerencsére nálunk minden ok.,bár az AFP-től és a gen. UH-tól nagyon féltem, de szerencsére a múlt héten mindkettőt lezavartuk,és végre azt is megtudtuk, hogy Gréti babánk lesz.
Elvileg jövő héten megyünk 4D-re, teszek majd fel képeket.
T.maria !gratula a tündérlányhoz!Egy cipőben járunk, nekem is cidrimajrés a kihordás,azért is vagyok kiírva elejétől fogva, mindkét terhességemnél félidőtől feküdnöm kellet
Pedig én elég rendesen fing a gatyában vagyok, nem túlzottan szeretek a fenekemen maradni,de most szigorúan betartom a pihenést, és kéthetente ellenőriz a doki.Én is azon szurkolok, hogy júni közepéig húzzam ki.Pihenj te is sokat, majd írkálunk ezerrel
Pindimano!Szorítok a holnapi gen UH-hoz,biztos minden ok. lesz

Én azon lepődtem meg, hogy már nem igazán tudjuk egészben látni a törpéket, mert nem férnek rá a monitorra
Nem mintha nem lenne tök klassz, hogy már ilyen nagyok!

és,hogy napról-napra többet és erőteljesebben mocorognak
Lányok! Jut ezsembe, ti hogy bírtok aludni éjszaka?Mármint milyen pózban?Mert elvileg félidő után nem tanácsos háton,de én szinte mindig úgy ébredek

Ha oldalt fekszem, fáj egy idő után a hátam, a csípőm,meg nyomja a gyomorszájamat.
A másik,ami aggaszt, mostanában alul kicsit néha megkeményedik a hasam.A doki még nem találta aggasztónak, de megemelte a magézium adagomat.
Pepitanna!Nálunk ugyanez volt a helyzet,főleg az esett rosszul a páromnak, mikor a 12 éves lányom közölte vele, ő már érzi, ahogy a pinduri mocorog.

Na képzelheted azt a duzzogást!Mint egy gyerek

De mostanra annyira felerősödtek a rugdosások,hogy simán érzi ő is, meg már kivűlről is látszik

Pedig nekem a méhlepény is mellső fali, ami még tompít is rajta.
Svedbaba!Az a palacsintás sztori tök aranyos volt, néha én is azon kapom magam,hogy nézem a tévét, vagy olvasok,és közben a gondolataim meg ezerrel a kaja körül járnak.Én nagyon sokat edzettem azelőtt, és borzasztóan élvezem, hogy most azt is megehetem, amit azelőtt nem mertem volna

Na azért a cukorral most is csínnyán
Mia!Pihenj te is sokat, tök klassz,hogy téged lekötnek a játékok.
Bár lehet,én is élvezném,de ha Vivi hazaér a suliból,már mindig ő bújja a gépet

Lehet,nekem is be kellene szereznem egy Play Station-t?

Így egyenlőre marad az olvasás, meg most lekötnek a születtet kiskutyák.
Desviki!Mizujs volt a gen UH-on?A cukrodat lehet, a kaja helyes beállításával is kordában tudod majd tartani, bár attól függ,milyen magas lesz.És szülés után ez is helyrejön biztosan, ne izgul!
Ti babaruha vásárlás terén hogy álltok?Én még nem vettem semmit, nem mertem a gen UH-ig
Mindenhol ilyen siralmas az idő?Bár legalább már nem zúhog az eső!
Na puszi mindenkinek!
Jó lenne, ha már ahogy néztem majdnam mindegyikünk pihenésre van ítélve, írkálnánk soskat-sokat ide a topikba.Olyan jó, hogy van
További szép napot, megyek diótortát sütni, meg előkészíteni a húst a flekkenhez!