A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Steffi, nekem ma mondta a dokim, illetve tegnap, hogy terhesség alatt hamis eredményeket is ad a rákszűrés.

Pussz
Eni még nagyobb pussz!!!

mtunde

Hi!

Eni!
Csodálatos szülei vagytok Beninek és szerintem azért ilyen ügyes, mert érzi ezt! Sokat gondolok rátok!!!!

Rólam: Jobban vagyok, görcsölés elmúlt, kopp-kopp, cipekedést is elhagytam, jól megkaptam mindenkitől, de tényleg hülye vagyok, mit is képzelek?! Helyette viszont taknyom-nyálam egybe, torokfájás, rossz közérzet, éjszaka nem is tudtam aludni. Nem tudom miért ver az Isten, nem az enyém ez a hét... Rákszűrés eredmény kedden kiderül 10kor megyünk a rendelőbe, emiatt meg lelkileg vagyok megrogyva.

Jó éjt Mindenkinek és nagyon boldogságos Nőnapot!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!!
Örülök, hogy jelentkeztél!!
Pihizzz amennyit csak tudsz, tudom nem könnyűűűűű

Eni,
sokat gondolunk rátok!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
De aranyos vagy! Bodlog hófordulót a nagyfiúnak! Nemsokára szülinapos lesz! Tök jó, hogy nőnek ezek a kölkök...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
szorítunk!
Andi,
Balu pajtinak boldog 10.-et!

Kép
Kép
paklincs

Emese
Flórádnak boldog hófordulót!!
(bocsi, kicsit megkésve)

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri,
ha nem volna foglalt már ez a felhasználó név, azt írnám Cukorfalat vagy! Köszi. :)

Rólunk:
Volt nálunk ma egy Matyi nevű kisfiú, elindult a bejárati ajtóhoz, erre Kisjankó utána kiabált:
-Ludas Matyi, hova mész?

Flórka próbálkozik az állással:
Kép
Nem egyedül állt föl, anyuci segített, de azé szépen tartja magát, ugyi?

Kép
Kép
paklincs

Emese
Nagyon ügyi kiscsajszi!!! :D :D :D

Mi Hüvelyk Matyinak nevezzük. :wink: Ludas Matyinak csak akkor, ha verekszik. :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Szép estét!

Balunak boldog hófordulót...már nagyon öreg ám... :D :D :D
MI tavaly kerestünk lakást és csak földszintre meg magas emeletre nem akartam...na ehez képest a földszinten lakunk most :oops:
De nem bánom...nincs benne semmi rossz...sőt így két kicsivel kifjezetten előnyös.
10.emelet engem csak azért ijesztett, mert ha elromlik a lift akkor átmegyek a másik lépcsőházba és a tetőn át lehet sétálni (legalábbis a legtöbb házban), de ha akkor megy tönkre amikor bent vagyunk az engem kiborítana...rossz emlékeim vannak :?
Szóval sztem ha tényleg bejön a lakás akkor vágjatok bele...

Eni!
Nagyon sokat gondolok rátok...de olyan jó, hogy ilyen kis hős...
Én 6 hetes korom óta asztmás vagyok elég súlyosan...most legalább tudom, hogy Benő min megy keresztűl :?

Steffi!

Én is ilyen rossz voltam...én is cipeltem babakocsit :roll:
És én is kikaptam...
Mi van a rákszűréssel???? Nem mondtak semmit így előre???? P1,2,3?????????

Borsika!
Te mondtad a popsikrémet?????
Én sem bírtam a gyógyszertárit...kértem a magándokinktól olyan amit a sajátja...azt is gyogyiban csinálják meg csak épp nincs irritáló szaga...
Ha gondolod postázok egy receptet és kipróbálhatod :wink:

Linocs!
Ti ma mentetek haza, nem??????
Gyerünk sztorizni....

Veronikusz!
Kiscsillag volt az a lány aki elveszítette az ikreit??????
És azóta nem ír????
Melyik fórumra hűtlenkedsz át időnként???????? :D

Kép

Kép
cukipofa

Jó reggelt!
sehol senki :shock: !?

Eni,
Benő?????Hogy telt az éccakátok???

Steffi,
hogy vagy?Vagytok?

Popsikrém: nekünk vaníliásat írnak fel, de 10 hónap alatt csak vanília nélkülit sikerült kapnunk!!!Mindig mondják a gyógyitárba,hogy nincs sajnos vaníliás......

Linocs,
jelentkezz csak pár szóra, ha Fruzsi engedi

Cukipofa,
kicsit tartok a 10-től, de legalább senki nem kopog a fejem fölött....

Gabi?BRigik?és a többbbiek???Hanna????

emano/Andi
KépKép
emano

itt vagyok.....

ma végre nem kelt túl korán a drágám... legalább én is tudtam szunyokálni egy kicsit.... :D

Steffi! vigyázz magadra!! :!: a rákszűrés meg tényleg lehet attól rossz, h vmi gyulladás volt esetleg....ne izgulj emiatt!!!

majd később jövök még, csak most főzni kéne, na meg takarítani sem ártana :oops:
Vendég

Eni
Most olvasom. Nem tudok mit írni, csak hogy mindent a legjobban csináltatok. NAgyon sokat gondolok rátok!!!!! JA és én is rá rá gyújtok a tv-ben főleg, nem ítél el érte senki az tuti. Én biztos nem. :D Tényleg gondolok rátok, teszek is fel egy képet, ha sikerül, hátha jobb kedvetek lesz.

Kép Névnapom volt

Kép
gyorgyi33

Györgyi!!! de jó végre!! :D mekkora lett Jázmin!!!! :D :D
nagyon csini :lol:
Vendég

Cukipofa!
igen, ő az. De ezek szerint most nincs itthon. Ő régen a Kális topikba (de néha ide is) írt. Most én is a Kálisba néztem át, de még csak hozzám se szóltak. :cry: :cry: :cry: :cry: Mi azért ilyet nem szoktunk itt csinálni, még akkor se ha nem tudunk segíteni. :cry: Biztos a 3 vonalzóm volt az oka. :roll: De legalább Vica tudta, hogy hol vannak. Így már érthető az eltünése.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi!
WOW!!! Jázmin már nem is olyan kislány!!! :D Nagyon édes! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mi különben most jöttünk meg Visegrádról :lol: :lol: :lol: :lol: szuper volt. Apuci nem tudott időben elsurranni itthonról .... így mentünk kirándulni :lol: Majd teszek fel képeket :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hihetetlen, hogy ilyen állapotok vannak a gyerekosztályon! 10 gyerek + a szüleik egy korteremben, jól értem? Ákos 5 ágyasban volt a balesetiben, de látogatási időben az is sok volt, és ott Ákos volt a legkisebb. Azért HÁ-t én is beültetném egy lócás éjszakára! :twisted:
Kitartás, szuper szülők vagytok!

Györgyi, Te csalsz! Jázmin nem is 1 éves és 3 hónapos, vagy a képet buheráltad meg! Kész nő ez a jány! :lol:

Steffi, gyógyulj meg, és tényleg relax és pihi! :D

Veronikusz, bobozás is volt? Hideg van még hozzá gondolom...

Tegnap csavarogtunk Ákival kettesben Pesten. Kézműves kiállítás és Közlekedési Múzeum volt a program. Nagyon klassz volt a múzeum, csak ott kb 5 órát voltunk ott. Teszek fel hamarosan képeket.

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Veronikusz! most voltam megnézni a kális topikot, de tényleg még csak "nemleges" választ se adtak :evil:
gondolkodtam h írjak-e be, de csak felkorbácsoltam volna a kedélyeket.... :oops: mindenesetre mi tényleg mindenkinek válaszolunk....na mindegy! ebből is látszik h a mi csapatunk a legintelligensebb, és ez őket minősíti. :D (de azért lehet h írok)
Vendég

Sziasztok!

Csak nagyon kicsit tudok írni, mert épp dobozolom be a motyónkat..

Eni, Beni? Beni apu, hogy vagytok? Sokat gondolunk Rátok!!

Steffi,
örülök, hogy jobban vagy, remélem a takonypóc hamar múlik. Kedden meg szorítok!!!

Linocs???

Tünde,
sudokrémet felírtam, nagyon köszi!
Ajándékmintákat meg még meglássuk, mert épp mostanában okítottak ki, hogy ha lehet, senkinek ne adjam meg a címem a kórházban, mert a sok prospektus és szemét, amit ezután kiküldenek egy dolog, de egy csomóan még házhoz is jönnek (biztosítás, stb) és nem lehet őket levakarni. Meg én sajnos amúgy se vagyok az a típus, aki a hívatlan vendégnek az orrára csapja az ajtót, csak utána jól felhúzom magam, amiért beengedtem és rápazaroltam az időmet.. :oops:
Veletek ilyen nem volt?
Barátnőm az Istvánban szült és azt mondja, még a takarítónő is megpróbált neki eladni valamit, szegény csaj már teljesen kész volt... :evil:

Cukipofa,
a Te popsikrém verziódat is szívesen veszem, ha elküldöd a receptjét! Köszi!

Ezzel egyébként kinevettek, hogy nem bírom a szagát, hogy "mi lesz veled"???? - De hát akkor messze nem vagyok ezzel egyedül és ezt jó tudni.. :)

Puszi mindenkinek,
vissza a dobozokhoz (mennyi kacat gyűlik fel még 2 év alatt is???? :roll: ), aztán át a lakásba, mert a férjem, a szülei, meg a bátyja is ott robotolnak, Anyukám főzi és hordja nekik a kaját, én meg csak szégyenkezem, hogy semmit se csinálok... :oops: Mondjuk, nem is várják el, de azért nagyon zavar..
De megállapodtunk az emberrel, hogy ha beköltöztünk, ő egy hétig csak aludni fog, én meg majd takarítok, mosom a csempét, stb :D
Vendég

Gabi!
szerintem ne tedd! van nekik elég bajuk. Én inkább furcsáltam, mint megharagudtam érte. :roll: és ahogy írtad, ez őket minősíti :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! igazad van, kár lenne emiatt felhúzni magamat...csak valahogy szokatlan azért, mert mi nem vagyunk ilyenek.....és az ember legalább annyit várna ,hogy kinyögjék: bocs, de nem tudunk róla. és pont. és akkor legalább valahogy lejönne az,hogy "emberszámba"vettek. de így? no comment :evil: :evil:

ma nagyon rossz napom van amúgy is.... nem tudom van vmi a levegőben? vagy csak szimplán rossz a kedvem? Enci se volt top-on...délután alig aludt, amikor meg felébredt akkor meg sírt nagyon :shock: (hülye kutyák ugattak nagyon a szomszédban)

Emano? Borsa?Gyuzso? Zsófi? Kati?...stbstb hol vagytok?
Ancsa???Barbi??
Vendég

Eni, +++++++++++++!!!! Beni egy hős! Meg ti is, csak így tovább!!!

Steffi, várjuk a fejleményeket! Jobbulást!!

Györgyi, Jázmin ééédes, tényleg olyan, mint egy 2-3 éves kislány a képen!! :lol:

Veronikusz, Visegrád képek??

Gabi, tényleg nem érdemes foglalkozni velük! Egyébként még régebben én emlékszem olyanra, h valaki jött ide a topikba tanácsért és kérdezett valamit és senki nem válaszolt és meg is sértődött az illető, de már nem tudom, h ki volt...de nem azért nem írtunk, mert nem érdekelt minket, csak épp valahogy mindenkinek kimaradt. Szóval velünk is előfordult, induljunk ki ebből! :wink: (amikor reklamált, h nem válaszoltunk, utána már mindenki írt neki!)
1ébként Dani ma 3/4 8kor kelt, Enci? :wink:

Jelentem, mi lebetegedtünk, apa volt beteg 4 napig (orrfolyás és torokfájás), mára jött ki belőle, erre ma reggel mind a ketten Danival betegen ébredtünk :( Nekem a fejem néha olyan, mintha szétrobbanna a takonytól, tüsszögök és a torkom nagyon fáj, Dani hasonlóan érzi magát sztem, nagyon taknyos, rosszul alszik, este már szívtuk is neki:(

Na megyek is és nyalogatom a sebeimet, mert nagyon rosszul vagyok :( Pedig esküszöm, h tegnap még kutyabajom se volt :shock:

KépKép
barimami

BArbi!!!!!!!!!nem mondod h Dani 7.45kor kelt??????? :shock: nem fogod elhinni de Enci is!!esküszöm.... :lol: :lol:
vmi láthatatlan "kötelék" van köztük...mondtam h 1 húron pendülnek :lol: :lol: hihetetlen!!!!!
:lol: sajnálom,hogy betegek vagytok! remélem hamar meggyógyultok! mennek a gyógypuszik Nektek!!

Eni!! nektek is!!!!!gondolok rátok!!!

jaj na mennem kell, Encit ágyba kell rakni,mert már vísit :lol:
hát hiába már 9 óra van.....

jó éjt mindenkinek!!!!
Kép

Kép
Vendég

Barbi, gyógyuljatok!!!!

Borsika, nekem csak termékminták és bónok érkeztek, emberek nem. mondjuk mi vidéken lakunk, az teljesen más. A Kútvölgyiben nem "támadnak" meg, csak két csomagot kapsz elvileg, ha kitöltesz papírkát. Én nem bántam meg, h megadtam, mert tényleg jó bónok vannak (pl. most a DM-ben bármit veszel 1 dolgot, az 50%-os kedvezmény - ez egy óriás csomag pelusnál már több ezer Ft.).
Azon csodálkozom még ma is, hogy a babakötvény témában nem keresett senki. Arra gondoltam, hogy ott lesz roham, de nem volt.

Kép
Kép
Kép
v30

Borsika, engem sem átmadtak le egyszer sem. Kaptam a csomagot, oszt kész. Még a DM-ben váltottam ki a baba-bónusz-t és ott is kapok kedvezményeket. Még telefonon sem keresett senki.
Ja és Benével még a liberó-figurákat gyűjtöttem, amikért ajándékokat adtak. Most majd Pampers lesz, mert kisasszonyra az a pelus jó.

Szokásos hétvégi filozofálásom következik:
képzeljétek, már most tudnám újrakezdeni a terhességet-szülést. Bene után legalább 1,5 évig gondolni sem tudtam újabb gyerekre. Aztán jött a vágy, és azonnal Villő. :) Közben, terhesség alatt azt éreztem, ezután vagy nem lesz több, vagy nagy, több éves szünet.
Most meg azt érzem, hogy bármikor jöhet. DE azért józan fejjel inkább úgy vélem, jobb a nagyobb szünet, aztán esetleg megint 2 egymás után. Ez olyan szimpi. Meg most egy darabig nem is tudnánk még egy gyereket nagyon elhelyezni. Bár ez csak kifogás :)

Ja, és a dokim mondta, hogy lehet 4. császár is. Sőt, neki volt 5. is. És szerinte simán meg tudta volna szegény szülni, csak a protokoll 2 császár után nem engedi. :( És aztis mondta, miután kifacsartam belőle a választ, hogy valszeg Villő első gyerekként sem tudott volna kibújni belőlem.

Na, lelőttem magam...

mtunde

És akkor a tegnapi csavargásunkról a Közlekedési Múzeumban:

Kép

Kép Anettka után már Ákoska is az űrben!
Egyébként most éppen űrhajós szeretne lenni Ákos.

Kép Anyának is van még talán esélye... :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Tünde, szép tervek!!! :D :D Így legyen! Mennyi az a nagyobb szünet?

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
v30

Vali, olyan 4-6 év. Nem tudom. Tervnek sem nevezném :) Mondjuk a nagyok suliba mennek, és akkor megint, mint nálad :)

mtunde

Tünde, ilyen nagy gyerek mellett könnyebb a picivel, vagy picikkel. S a nagyoknak is jó, h otthon vagy amikor kezdik a sulit.

Kép
Kép
Kép
v30

Jó reggelt!
Hogy vagytok ma?
Eni,
Benő?remélem már minden oké!!!
Steffi,
nálatok is okés minden?Jól vagy?
Vali,
jók a képek :wink:
Barimami,
jobban vagy??Gyógypuszik......
Gabi,
vagyok ám csak vasaltam tegnap :shock: meg ruhát selejteztem :?
Többiek??
Gyuzsó?Borsa?Veronikusz?és a többiek
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

jó reggelt....

szépen süt a nap is :D :D :D remélem mindenkinek jó napja lesz!!!! Betegeknek gyógyulást mielőbb!!!!!!

Emano! nekem ma kellene vasalni....de legalább főzni nem kell, mert tegnapról az maradt... :D ugyhogy marad a kint játszás a gyerekkel... :D mert holnaptól eső...
na és hogy döntöttetek lakásügyileg?
ja a lift nálam azért fóbia,mert eccer bentragadtam kutyámmal együtt...hát nem kis élmény volt... :? mire kimentettek :D azóta gyalogolok Anyuékhoz föl a 3.ra. még pocakosan is ,meg most is Encivel...
Tünde! szép tervek... :D :D :D

Vali! nagyon jók az űrhajós képek!!! :D :D
Vendég

Elmaradt kötelezettségünket jöttünk pótolni!
Boldog hófordulót Flórkának!!! :D
Nagyon ügyes a pici lány!!! (szüksége is lesz rá a jövőben, mert Áron igazi pasi, megköveteli az osztatlan figyelmet! :D )
Kúszik is már?

Eni
Kitartás, nagyon ügyesek vagytok, de a legtöbb puszit Beni érdemli! Igazi kis angyal!!! :D

Dóri
Igazán jó választás volt Tündének a neve, kis Tündér!!! :D
Szép a kép!

Ancsa
Új avatar+kép nagyon jó! Lara rengeteget nőtt és kezd nőni a haja is jól látom!

Borsa
Nagyon régen nem voltál fent, jössz ma? Mi újság Emmussal?

Zsu
Net? Alvás? Mica fogak? Sok mesélnivalód van ám!

Vali
Ákos biztosan nagyon élvezte és a képek is nagyon jók!
Ádám is javul, de jó! Gyógyszereket kell szednie?

Veronikusz
Már nincs sok a 14. hétig! Jól vagytok?

Barbi
Gyógypuszik Nektek!
Pedig Ti a téli nagy betegség hullámot megusztátok nem?
Gyors gyógyulást!

Adri
Szerintem a Matyi nagyon aranyos név, nekem tetszik! :D
Nálunk Móricz volt a kedvencem, de győzőtt a józan ész! :lol:

Csak azért tudtam ilyen hosszú lére engedni, mert Áron alszik a kertben, igaz hajnalban keltünk, mint mindíg így nem is csoda, ha kidőlt. Résen is kell lennem, mert macsekok támadnak, madarak csiripelnek nagy hangerővel, hiába itt a tavasz!!!! :D
Hétvégén Nagyiztunk, Anyuéknál voltunk. Már látom a sanyarú sorsunkat, ha Nagyi van a közelben Nekünk nem jut Áronból! :D
De nagyon élvezte a kiscsibész! :D

Hanna

Kép
hanna09

Mindnekinek köszi a gyógypuszikat, sajnos ezerrel tombol rajtunk a nátha, toroknyavalya :( tüsszögünk is, meg minden ilyesmi, szerencsére viszont ez nem a köhögős verzió, csak a torokfájós :roll:

Gabi, hánykor keltetek????????? :D Mi 7 után, de ez nem mérvadó most, mert ugye betegek vagyunk, szegény nagyon nehezen ette meg a reggeli tápszerét, mert alig kapott levegőt!

Hanna, igen, mi akkor mondjuk egyszer betegek voltunk ,de csak orrfolyás szinten és 1 hétig ,akkro is apától kaptuk el :twisted: ő a gyenge láncszem!!

Vali, de jó képek!! Jó kis űrhajós lennél! :wink:

Tünde, ejha, nagyon bevállalós vagy! Négy gyerek?? Tényleg, itt a fórumon akkor te lennél az első, nem?! Bár Veronikusz lehet, h beelőz az ikreivel! :D (bocsi Veronikusz, ezt kihagyhatatlan volt)
Na megyek, mert végre alszik és most van időm pihenni, meg kúrálni magamat!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
barimami

Barbi! Ma 8 :shock: után keltünk..... :D meg is dicsértem,hogy ilyen sokáig nyomta, mert nekem olyan rossz éjszakám volt....forgolódtam csak....front van?
nektek jobbulást kívánok!!!!! gyógyuljatok!! mindenki! jön a tavasz!!! :D :D
Vendég

Sziasztok,

köszönöm szépen még egyszer az infókat, azóta beszéltem Zachár Erikával és tud vállalni.. Nagyon kedves volt, úgy örültem. Most már csak a másikat kell lemondani.. remélem nem lesz nagyon mérges... :(

Amúgy közületek nincs kiírva valaki április végére?

Még egy kérdésem hadd legyen: apás szüléses-szerelést nekünk kell vinni, ugye?

Kép
Kép
mango.

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a Kútvölgyi kórházba mit kell vinni a babának ha megszületik?Kérlek válaszoljatok.
hugis2

Szia Hugis2!
Semmit nem kell vinni a babóknak!!!!
Mikorra vagy kiírva?Ki a dokid?Szülésznőd?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Betegeskedőknek gyógyulást, Beniéknek még plusz egy cuppanós is!

Flórkának Boldog Boldog Hófordulót, így pár napos csúszással!

Mango: nincs külön apás-szüléses szerelés, lehet amiben neki kényelmes, csak a cipőjére kell felhúznia olyan kék nylon-t, vagy ha lemostok egy otthoni papucsot, akkor lehet abban és a normál ruhájában. Viszont csomagolj neki túlélő ételt és túlélő innivalót :wink:

Hugis2: mint Andi is írta Babóknak nem kell semmi, mindent kapnak, majd csak a hazamenős cucc kell, de azt meg ráér Apa bevinni majd utánatok.

Vettünk hintát Tündének, hát nagyon élvezi:
Kép hinta-palinta
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri, de cukiiii! Dani is szeret hintázni!

Hugis2, babának csak azt a cuccot kell vinni, amiben hazaviszed! Meg max egy textilpelust, hogy arra fektesd magad mellé az ágyba és ne a te (gyakran összevérezett :oops: ) ágyneműdbe, ennyi.

Mango, sztem még nézd meg, hogy milyen a hőfok odabent a szülőszobán, mert pl. én télen szültem és akkor elég meleg volt, így apának beraktam egy r.ujjút, mert ugye arra még jön a műtős szerkó is, aztán nehogy elájuljon a melegtől a legfontosabb pillanatban ;)

Gabi, remélem Dani Enci nyomdokaiba lép alvás terén! :wink:

KépKép
barimami

Barbi!
Jobbulást nektek! Mi is hasonló cipőben :cry: Csak éjjel gáz. Nappal tök jól elvannak. :D tök jó kedvük van. :D
A képeket felrakom, de még nem töltöttem le őket.
4-gyerek: benne lennék! :D amint kinő a földből minimum 1 nagyi. :lol:

Borsika!
Én is kitöltöttem minden féle papaírt és kaptunk egy csomó termékmintát. Senki nem keresett meg! Sőt! Kaptunk ingyen belépőt a Liberónapra az Állatkertbe. Csak ajánlani tudom! :D

Tünde!
Hát nem esküszöm meg, hogy melyik gyereknél volt ez már, de nekem még a szülőszobán jött egy olyan érzés, hogy akkor jöhet máris a következő. :lol:

Ja! Férjem hétvégi VICCES beköpése: „ha most se lesz fiú, akkor lesz még egy kör." :shock: :shock: :shock:

Vali!
Tök jók a képek! :D

Gabi/Emano!
Én bizony már számos alkalommal bent ragadtam a liftben, de nem félek. :D egyszer például mikor Görögországban laktunk és jöttek a 6,6-es földrengés utórengései. Szerintem tök buli volt. (igaz ott volt a bátyám is a liftben :lol: )

Hanna!
Fúúú! De aludnék én is a kertben. Ez tök jó! :D
Köszi, kicsit taknyosan, émelygősen, karikás szemekkel de jól vagyunk. :lol:

Hugis!
Ruhát, amiben majd hazaviszitek! :D

Mango!
Étel-ital-fényképezőgép-papucs (volt egy listám de nem találom :cry: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Nagyon hiányoztok, elvonási tünetek, de a munkások szétrángatták a kábelt, se lkábeltévé, se net.. tralán holnap.. most apától lopom a mobil-internetet..

Eni,
minden nap rengeteget gondolunk Rátok!!!
és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
remélem mihamarabb kiengednek Titeket!!

Steffi,
Neked is ++++++++++++++++++++++++++++++++ energiák elküldve!!
próbálj pihizni!!!

ha lesz netünk újra, jövök, addig Mindenkinek pusszi és szép estét!!!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!
nem volt ma nagy termés, látom mindenki kihasználta a tavaszt?

Barbi, hát mire nekem 4 gyerek lesz, HA lesz, addig itt sokan beelőzhetnek! :)
Azért a 4 nekem is merész. Inkább csak megnyugtat a tudat, hogy nem gáz, ha mégis meggondolom magam, vagy ha teherbe esek véletlenül.
Vali, igen, nekem is az szimpi, hogy akkor amikor kisiskolások, lesz lehetőségem jobban figyelni rájuk, de mégsem csak őket nyaggatom, hiszen lesz pici (vagy picik) is.

Veronikusz
, naná, hogy neked volt ilyen érzésed már szülés után, azért van már most pocakodban Hármaska :)
Lassan eljön az idő, és megtudhatod, be kell-e szállnod 4. körre is, vagy elég a 3. :)

mtunde

Lányok,
Hazajöttem éjszakára. Én azt mondtam a férjemnek, hogy vagy eldőlök, mint egy krumpliszsák, vagy ma éjjel ő marad benn... Sajna még mindig nicsn tünetmentes éjszakánk, így egyelőre nem jöhetünk haza. Gondoltam, hogy ebből a ***istálllóhangulatnak nem lesz jó vége. Alapesteben is 10 gyerek, 8 anya volt benn a kórteremben. Tegnap óta hány a fele, úgyhogy nem tudom, mi lesz, én is baromi szarzl vagyok. Kétségbeejt, hogy pont ilyenkor, amikor egy szalmaszál választ el attól, hogy ittho legyünk együtt. Bene szívem jól van, de még sokat ugat, nagyon nehezen akar elkezdeni hurutosan köhögni. Ez az egyik feltétele ahazajövetelnek. másik az, hogy ne fulladjon éjszaka.- Amúgy én majdnem megfulladok, nem csodálom...

KÖSZÖNÖM A DRUKKOT! NAgyon ránkfér.
vbea

Eni,
de jó,hogy jelentkeztél!!
Nagyon sokat gondolunk rátok!!!
Szegény Beni :cry: :cry: annyira sajnálom!!
Infúzót kap?Vagy mit csinálnak vele????

Beni baba köhögjél, ügyes legyél, hogy minél előbb otthon legyetek hármasba !!

szorítunk!!!!!!nagyonnagyon!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde!
köszi, de a 4 gyerekes anyuka dicsőségét átengedem neked :lol: :lol: :lol: nekem a 3 is bőven elég lesz :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sok-sok gyógypuszit küldünk + rendeteg kitartást! Benit milliószor pusziljuk! Várjuk mi is vissza!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!
mi történt itt? :D én vagyok az utolsó is és az első is? :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

4 GYEREK ????nagyon merész!Megmondom őszintén én mélyen meghajlok azok előtt is akik a hármat bevállalják :!: :!: Szerintem az sem semmi......Főleg Veronikusz nálatok jó közel vannak egymáshoz a gyerekek.MOndjuk ennek van előnye is, legalább jobban tudnak egymással játszani :) Szóval 3 gyerekes mélységes tiszteletem a Tiétek :lol:

Eni:.nem is tudom mit mondjak.... küldök én is sok sok energiát...hátha segít.Szegény Benőke ügyesen küzd, biztos győzedelmeskedni fog a csúnya betegséggel szemben...az a lényeg, hogy Te/Ti nagyon bízzatok Benne!!!Sok gyógypuszi és energia.

A betegeskedőknek jobbulást kívánok :!: :!:

Legyen szép napja Mindenkinek....

KépKépKépKép
vdorka3

Eni és Beni és Enibeniapuka, kitartást és türelmet, nagyon gyors gyógyulást kívánunk!!! Sokat gondoltam rátok, remélem mennek is azért a pozitív energiák, és ebben a tömegben oda is érnek! :evil:

Kép
Kép
Kép
v30

Jézusom, harmadszorra száll el, amit írtam. :twisted:

Puszi Beninek. Nagyon szeretnék már arra bejönni, hogy vége van ennek a rémtörténetnek. Belegondolni is rossz, nemhogy átélni.

Flórka-, Jázmin-, Tündér-cicák, szépek vattok!

Ákos... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: