Sziasztok!
Csak nagyon kicsit tudok írni, mert épp dobozolom be a motyónkat..
Eni, Beni? Beni apu, hogy vagytok? Sokat gondolunk Rátok!!
Steffi,
örülök, hogy jobban vagy, remélem a takonypóc hamar múlik. Kedden meg szorítok!!!
Linocs???
Tünde,
sudokrémet felírtam, nagyon köszi!
Ajándékmintákat meg még meglássuk, mert épp mostanában okítottak ki, hogy ha lehet, senkinek ne adjam meg a címem a kórházban, mert a sok prospektus és szemét, amit ezután kiküldenek egy dolog, de egy csomóan még házhoz is jönnek (biztosítás, stb) és nem lehet őket levakarni. Meg én sajnos amúgy se vagyok az a típus, aki a hívatlan vendégnek az orrára csapja az ajtót, csak utána jól felhúzom magam, amiért beengedtem és rápazaroltam az időmet..
Veletek ilyen nem volt?
Barátnőm az Istvánban szült és azt mondja, még a takarítónő is megpróbált neki eladni valamit, szegény csaj már teljesen kész volt...
Cukipofa,
a Te popsikrém verziódat is szívesen veszem, ha elküldöd a receptjét! Köszi!
Ezzel egyébként kinevettek, hogy nem bírom a szagát, hogy "mi lesz veled"???? - De hát akkor messze nem vagyok ezzel egyedül és ezt jó tudni..
Puszi mindenkinek,
vissza a dobozokhoz (mennyi kacat gyűlik fel még 2 év alatt is????

), aztán át a lakásba, mert a férjem, a szülei, meg a bátyja is ott robotolnak, Anyukám főzi és hordja nekik a kaját, én meg csak szégyenkezem, hogy semmit se csinálok...

Mondjuk, nem is várják el, de azért nagyon zavar..
De megállapodtunk az emberrel, hogy ha beköltöztünk, ő egy hétig csak aludni fog, én meg majd takarítok, mosom a csempét, stb