Jó reggelt!
Gréta cicának boldog hófordulót!
Jó az új vonalzó!
Viranka! A munkahelyem kifizetőhely, és olyan rendik, hogy elküldték a nyomtatványt.

Bár lehet, hogy így is csúszás lesz, de most már mindegy.

Köszi az infókat! (
Timi26! Neked is!)
MMóni! Elhiszem, hogy örülsz! Akkor majd jöhet a kis Miléna is jövőre!!!
Maggie! Al nagyon helyes!
Szeli meg állandóan összeszorítja az állkapcsát (mint egy öreg papi fogak nélkül

), és néha olyan, mintha rágná a száját.

Tegnap hamar ki is jöttünk a kádból, mert a fogával volt elfoglalva…
Buli: én tök nem vágyom rá, bár elég sokáig egyedül voltam (25-28 évesen), akkor állandóan mentük a csajokkal valahova!!!

Jó volt, de asszem kibuliztam magam egy időre. Most a másik négy barátnőm pocakos (hihihi)

, csak az egyik nem
(de ő már nem is akar, 2 van neki, és örült, hogy megszabadult a férjétől...)!!!
Szelinek teljesen visszatért a jó alvókája. Így az utolsó két evés között újra alszik! És éjjel is aludt 9-től 6-ig!
Heni! Péterkéd annyira édes!!!
Hajni! Szeli is oldalt rágja a játékait!!!
Heni! Szeli egyértelműen az ínyét dörzsöli, de nagyon.

Persze kaja közben belenyúl a szájába, de akkor látszik, hogy finoman tapogatja a gyümipépet.
Dettyk! Én is így vagyok. HA lesz is kistesó, nem mostanában…
Irina! Lehet, hogy félálomban többet esznek, mert Szeli is este többet eszik 30 millivel, mint egyébként, néha be is alszik közben!

De utána ébren van még fél órát, az ágyon garázdálkodik közöttünk! Ez az esti program!
Apa nagyon mondogatja, hogy szülinapomra kapok majd egy
szobabiciklit (egyébként ő is nagyon szeretne

), úgyhogy lehet, hogy lesz belőle valami.

Bár a szülinapom csak nyáron lesz, és Apa is az az ígérgetős fajta! Már nagyon sokszor mentünk nyaralni is (egyszer sem)…