A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hajni, persze! V. Tünde Domijának sem sorban jöttek a fogai, Bencéé sem a nagykönyv szerint bújt ki :D .
dettyk

Hajni nálunk is oldalirányba nyomja az újacskáját. A barátnőm azt mondta, hogy ahogyan szélesedik az inye azt tapogatja. Meg hogy nem mindig azért veszi a gyerek a szájába a kezét mert fáj, hanem mert az olyan jó móka! Pl. kaja közben

Heni
KépKép
heni81

Hajni! Szerintem nem szentírás a sorrend. Hallottunk már olyanról is, hogy foggal születik egy baba. Tudom, azt nyomatjuk itt, hogy nyugodj meg, de már mindent megtettél, amit csak lehet. Próbálj megbékélni a dologgal, hátha majd akkor jön a változás.
dmaggie

Dmaggie: ja, ja persze, azzal nem volt gond! Inkább a kislány készített kirendesen! 3 éves de nam nagyon van nevelve! Egyszerűen képtelen felfogni, hogy 2 beteg gyerekem is van, pihenésre lenne szükségük! VikDant sorozatban felhisztizi, ha úgy támad kedve!
De talán hétfőn továbbállnak...

Hajni: Rebeka is a felső kettővel kezdte.

Kép
Kép
timi26

Lassan szétfagyok a gép előtt, inkább bebújok az ágyikóba. Jó éjt Mindenkinek!
dmaggie

Timi26, látod, ezért mondom én, hogy minden elismerésem azoké, akik kis korkülönbséggel (fognak :wink: ) szülnek... :roll: . Én biztos nem bírtam volna, ahhoz akkora türelem kell, amekkora nekem nincs :oops: :roll: .
dettyk

Maggie, én még mindig megsülök, olyan meleget csinált apa :lol: :lol: . Jó éjt!
dettyk

Dettyk: hát ez az!!! De állítom Rebekának több esze volt 3 évesen mint ennek a kislánynak!!! (talán mert foglalkoztam vele)

Megyek én is mert VikDan már 2x felébredt! Vagy a pocija fáj, vagy a foga!

Jó éjt!!!!

Kép
Kép
timi26

Köszi lányok a babapiskótás infót!

Dmaggie! Az első képet, mikor néztem, az tűnt fel, hogy a nagyfiad pólója tiszta "nyál". És csak utána láttam, hogy árnyék. :oops: :lol: :lol: :lol:
Albertnek nem semmi a tekintete. Ha nem lennénk "elkötelezve" Máté felé, biz' isten rástartolnánk a rokonságra. :wink:

Heni! De ééééédes Péterke! :D

Ja, igen. Valamelyikőtök kérdezte, hogy a roonaimnak nem lehetne-e visszavágni azzal, hogy mi is dobáljuk a teraszukat, meg ilyenek.
Az a helyzet, hogy mi nem vagyunk hajlandóak lesüllyedni az ő szintjükre.
Én a magam módján szoktam bosszút állni.
A teraszunk mellett vezet le egy lépcső a garázshoz, muszáj ott közlekedniük, ha az autóhoz akarnak menni.
Az én kutyáim meg immár három éve minden egyes alkalommal megugatják őket. De elég durván. (Persze, mert régebben zrikálták őket, és a kutya nem felejt).
Én meg hagyom.
.
.
.
.
.
Közben eltelt egy óra.
Futóversenyeznek! :evil: Kicsit kiborultam emiatt, mert leszakad a mennyezet, Zsófinál Dentinoxozunk, mert annyira fáj a foga, most tettem le, miután f9-től folyamatosan felsírt.

Majd szól a gyerekeknek.... Ja! Most is dübörögnek.
Asszem nappal elkapom.
(Bocsánat, hogy a családi idillel traktállak Bennetelet!)

Kép
Kép
Kép
gremese

(Felszóltam nekik kaputelefonon n11-kor, arra írtam, hogy az apjuk leállítja a gyerekeket.... Valami buli van náluk... Azóta is rohangálnak.... Senki nem tud pihenni.... :evil: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Betegeknek jobbulást, fogfájósoknak gyors fogkibújást!
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt :)

Mesi!
mikor hagyták abba?(én írtam a visszadobálást :oops: dtzj közben Míra besegít :) )
Ha adnál Zsófinak este kicsi Panadolt,vagy Nurofent javulna :) mondjuk ezt nem lehet rendszeresen,de ha nagyon fáj neki akkor érdemes bevetni :) Míránál alkalmaztam ezt mikor a fogaival szenvedtünk :wink:
én is szeretnék már megint annyi lenni vagy legalább a hasam menne lejebb mert még mindig olyan mintha 3 hónapos pocakos lennék :roll:

Hajni!
Bálintnak alul egymás mellett 3 foga van beduzzadva,de szerintem neki sem a nagykönyv szerint fognak jönni a fogai :)

Dettyk!
Nálunk Robi tud olyan meleget csinálni h. megsülünk :) hiába fagyosszent a lelkem :)

Timi!
nyaralnak nálatok a barátnődék? gyerekre Ő sem tud hatni?
nem csodálom h. eleged van az elmúlt 2 hétből :roll: már én is kezdek besokallni,attól h. nem mehetek sehova mert vmelyik mindig beteg :evil:

további szép napot,megyek mesét olvasni :) :)

(közben mondtam Mírának elköszönök és megyek :) erre megkérdi kitől köszönsz el Julcsától :lol: )

KépKép
viranka

Grétacica!

Boldog félszülinapot :)

KépKép
viranka

Viranka! Kb. éjfél felé hagyták abba.... Kép
(Az u.nővérem férjének szülinapja volt. Érdekes, hogy most a felnőttek voltak kulturáltak, de a gyerekek...)

Úgyhogy most kicsit:
Kép

Ráadásul Zsófi 2,5 hónapos kora óta most ébredt először éjszaka 2-kor és h6-kor.
Már nem is tudom, hogy a foga volt-e az ok, vagy az anyahiány, mert felsírt (élesen, hirtelen), majd mikor magamhoz öleltem, hirtelen abbahagyta, és aludt tovább. Amint letettem, kezdődött elölről.... A hajnali 2 órás fentlétnél vissza tudtam tenni a kiságyába, a h6-osnál már nem.
A mellkasomon aludt el, majd - mivel nehéz volt -, magam mellé gurítottam, és ott aludt h7-ig. :?

Nurofen van itthon, nagyon köszi az ötletet, ha durvább lesz a helyzet, bevetem.

Kép
Kép
Kép
gremese

Virágos jó reggelt, lányok!
Maggie: valami csodálatos családod van, gyönyörűek a fiúk! Ha Rátok nézek, mindig elmosolyodom, és az jut eszembe: dehogy bánnám, ha három fiam lenne! :D

Heni: Petikéd gyönyörű (és annyira jól áll neki a nyaklánc! ;-)). Nem is tudom, kis druida papnak vagy Napóleonnak tűnik-e inkább ebben a fürdőlepedőben (mi is ezen szoktunk poénkodni fürdetéskor, Ádi imádja az ilyen bebújós törölközőt, azt is szereti, ha ráhúzzuk a szemére ;-))

Gremese: Te jó Isten, micsoda szomszédok :shock: Nem is tudom, hogy bírjátok...
Kutyatéma: három kutyánk volt eddig, imádtam őket, most csak azért nincs, mert az előző akkor ment el az örök vadászmezőkre, amikor már én terhes voltam, és tudtam, hogy nem lesz időm kiskutyust nevelni Ádó mellett (nem lakásban tartottuk őket). Még az utcáról is hoztam haza kutyát, úgyhogy a kutyákkal soha semmi bajom, nem is félek tőlük. DE: a babakocsira felugráló, gyereknek bármikor nekirontó kutya rémétől félek. Egy 70 kilós németjuhász, bármily szeretetre méltó, nem gondolkodik velem azonos kategóriákban. A szomszéddal sem az a baj, hogy kutyát akar sétáltatni, hanem hogy effektíve nincs pórázuk stb. (direkt nem írtam, hogy nem használ, mert NINCS NEKIK ilyenjük, értitek? :?). Amúgy az utcát ezek az emberek tényleg úgy kezelik, mintha a sajátjuk lenne, a (zsák)utcánk végén lakó család is a másik utcából jár be általában, ez is sokat elmond a helyzetről... nagyon korlátoltak, a nő az az ordítozós típus (azt hiszi, attól megijedek, pedig nem :-)).

Fogacskázós babáknak és mamáiknak kitartás!!! Nekünk ma volt a 3. fogacskás éjszakánk, a fogat még mindig nem látom. Most látom, mennyire elszoktam az éjszakai többszöri kelésektől... Ami fura, hogy Ádi éjjel úgy beeszik... arra is gondoltam, hátha éhes is, mert nappal csak ímmel-ámmal eszik sokszor, pedig nem korlátozom benne. De miért pont éjszaka pótolná be? Vagy arról van szó, hogy félálomban tovább mellen marad (mint az esti utolsó szopinál).

Kép
Kép
irina

GRÉTIKE, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!
Kép

Kép
Kép
irina

Viranka! Nem csodálom, hogy kezdesz besokallni... Remélem a barikáid most már hamar meggyógyulnak!!!!! +++

Én - a tavasz beköszöntével - elhatároztam, hogy elkezdek nőiesedni.
Kezdtem azzal, hogy vettem egy körömlakkot!
Száz éve nem volt kifestve a körmöm. Látszik is, mert elfelejtettem körömlakklemosót venni hozzá.
Négy nap után úgy nézek ki, mint egy lerobban spinka az út széléről.... Csak a körmöm közepén van lakk.... :oops:
No mindegy, ma megyek pelenkát venni, és akkor beszerzek egyet.

A következő lépés a fodrász lesz.
A harmadik pedig a ruhatár-felfrissítés, de miután nem kapok GYED-et, csak GYES-t Kép , így ez most nem tudom, hogy fog alakulni. (Jaj, már megint húzom magam). :cry:

Cica! Boldog félévességet!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Az ilyen emberekkel nagyon nehéz vagy szinte nem is lehet beszélni! Amikor éppen kint vannak a kutyák, ki kell hívni a közterület-felügyeletet, majd ők elbeszélgetnek velük, vagy a gyepmestert pl. az Illatos útról, és mikor el kell menni a kutyáikért, vagy büntetést kell fizetni (kutyánként 30e Ft), akkor talán majd beruháznak egy pórázra.
És igen, lehet tartani, mert - tapasztalat -, a babakocsit és a forgó dolgokat (bicikli) sok kutya nem bírja, és valamilyen szinten támadja.
Csak az ilyen eseteknek előfordul, hogy az a vége - sajnos -, hogy valaki ezt megelégeli, és megmérgezi a két kutyát, holott ők nem tehetnek semmiről!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Köszöni szépen Grétacica a köszöntéseket :lol: :lol: :lol:

Most csak pár képpel jövök. Tegnap az apujával ült fenn a kanapén és amikor Zoli leült a földre úgy döntött Cica Ő is lemászik :shock: :shock: Most a lényeget sikerült lefotóznom :lol: :lol:
Mesi Nagyon igazad van, túl gyors a mozgásfejlődése. Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na közben Gréti elaludt, így később indulunk szavazni.

Kutya a mi utcánkban is van egy fekete középtermetű kutyus. Állandóan szabadon van. Többször szóltunk már a gazdájának de nem érdekli, ugyan az van mint Irináéknál Még póráza sincs! Múltkor egy ismeretlen autós kicsit oldalba kapta, mert nem is sejtette, hogy hirtelen előugorhat egy kutya. A gazdája dühöngött. Próbált támogatót keresni a dühöngéséhez de senki sem értett vele egyet. A kutyát sajnálom mert egy kicsit sántított de mindenki szólt már többször a gazdájának, hogy ennek ez lesz a vége.

Timi26 Jó sokáig maradnak barátnődék :shock: :shock:

Viranka elhiszem, hogy sok és már nagyon unod. Kitartás. Bálintka hamarosan meggyógyul és akkor vége a karanténnak.

MesiHa éjfélig buliztak akkor most alszanak, szerintem vidd le a kutyákat sétálni 8) ( bocsi ha gonosz vagyok :roll: :oops: )
A harmadik fogacskával nagyon megszenved Zsófika, majdcsak kibújik már.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gyors Bongyi Híradó:

Most már nem csak a taknyunk ömlik, köhögünk, illetve Levinek levihetetlen 39 fokos láza van, most már megy a hasunk és Levike hány is. Szóval egyelőre nem javulunk, hanem romlunk. Szerencsére a kicsik nincsenek annyira rosszul, Levi a legbetegebb, aztán jövök én!
Szóval nem nagyon olvasgatok, csak hébe-hóba pár hsz-t!

Köszönjük a tegnapi féléves és nőnapi köszöntéseket!
Igaz utólag, de hasonló szépeket kívánunk Lizinek és Dorkának!

Csak a pár utolsó írást néztem meg most, nahát, Grétike fantaszkikus, egyszerűen hihetetlen! Gratulálok neki a félévességhez és az ügyességéhez is!

KépKépKép
bongyi

Asszem, én ma nem szavazok.......

KépKépKép
bongyi

Bongyi Jobbulást az egész családnak. Küldöm a sok+++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Gréta cicának boldog hófordulót!
Kép
Jó az új vonalzó! :D

Viranka! A munkahelyem kifizetőhely, és olyan rendik, hogy elküldték a nyomtatványt. :D Bár lehet, hogy így is csúszás lesz, de most már mindegy. :roll: Köszi az infókat! (Timi26! Neked is!) :D

MMóni! Elhiszem, hogy örülsz! Akkor majd jöhet a kis Miléna is jövőre!!! :wink: :D

Maggie! Al nagyon helyes! :D
Szeli meg állandóan összeszorítja az állkapcsát (mint egy öreg papi fogak nélkül :lol: ), és néha olyan, mintha rágná a száját. :shock: Tegnap hamar ki is jöttünk a kádból, mert a fogával volt elfoglalva… :?

Buli: én tök nem vágyom rá, bár elég sokáig egyedül voltam (25-28 évesen), akkor állandóan mentük a csajokkal valahova!!! :D Jó volt, de asszem kibuliztam magam egy időre. Most a másik négy barátnőm pocakos (hihihi) :D , csak az egyik nem (de ő már nem is akar, 2 van neki, és örült, hogy megszabadult a férjétől...)!!!

Szelinek teljesen visszatért a jó alvókája. Így az utolsó két evés között újra alszik! És éjjel is aludt 9-től 6-ig! :D

Heni! Péterkéd annyira édes!!! :D

Hajni! Szeli is oldalt rágja a játékait!!! :shock:
Heni! Szeli egyértelműen az ínyét dörzsöli, de nagyon. :? Persze kaja közben belenyúl a szájába, de akkor látszik, hogy finoman tapogatja a gyümipépet. :wink: :lol:

Dettyk! Én is így vagyok. HA lesz is kistesó, nem mostanában… :roll: :oops:

Irina! Lehet, hogy félálomban többet esznek, mert Szeli is este többet eszik 30 millivel, mint egyébként, néha be is alszik közben! :wink: De utána ébren van még fél órát, az ágyon garázdálkodik közöttünk! Ez az esti program! :D

Apa nagyon mondogatja, hogy szülinapomra kapok majd egy szobabiciklit (egyébként ő is nagyon szeretne :wink: ), úgyhogy lehet, hogy lesz belőle valami. :roll: Bár a szülinapom csak nyáron lesz, és Apa is az az ígérgetős fajta! Már nagyon sokszor mentünk nyaralni is (egyszer sem)… :evil: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Húúú! Nagyon ügyes Gréti! :shock: :shock: :D

Bongyi! Jobbulást kis családodnak!!! :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

...mármint azok a barátnőim, akikkel bulizni jártam... (ugyanis van még1, nehogy zokon vegye, ha olvassa!!! Szia! Szilvamag!!! :wink: )

Kép

Kép
regcsiken14

lmóni! Kép
Anyám! Mit csinál Cica!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a gyors fejlődéssel. Már most ott tartunk, hogy egyetlen másodpercre sem hagyhatom magára mert máris csinál valamit. Megértem Horvvikit az augustusi topikból. Nagyon fárasztó így egész nap. Hát emiatt nem alszik napközben és néha emiatt borulnak az éjszakák is. Azért nagyon büszke vagyok ám rá csak kicsit aggódom is, hogy nehogy ebből később valami gond legyen :roll:

Heni Péterke nagyon aranyos :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !

Szerencsére nem volt vészes éjszakánk, 4.40-kor 15 perc szopi, alvás 8.10-ig (ÉN is aludtam végre 8) :lol: ).

Viranka, mire meggyógyulnak a bariaid, jön is a tavasz, és mehettek csavargyárba :wink: :D . Azért remélem, mostmár gyorsan túl lesztek rajta :roll: ! Míra :lol: :lol: :lol: !!

Bongyi, jajj, szegénykéim :cry: . Nagyon sok gyógypuszi megy nektek, és reméljük, a kicsiket elkerüli a hányás :cry: ...+++++++++++

Mesi, ez azért nagyon durva :evil: . Anyukádéknál hogy hallatszhatott (na ez egy hülye szó :shock: ...van egyáltalán ilyen, vagy helytelenül írtam :oops: :D ?).

Sajnos nekem nincs mit kilakkoznom :oops: , amióta nem cigizek, nincsenek körmeim :oops: , én ezért szoktam sminkelni és fülbevalót felvenni :wink: , bár ez sem tereli el a figyelmet -sajnos- a nagy s*ggemről :roll: :D .

L.Móni, Grétacicának boldog fél évességet!!
Kép

Fotósorozat: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D !!! Csak ennyi a reakcióm: köpni-nyelni nem tudok :wink: :lol: .

Regi, én nagyon bulizós voltam, de gondolhatod: 24 évesen szültem :D . Azóta 1-2 évente 1 igazán jó buli jut nekem :wink: :lol: !!

Mi apánk is nagy ígérgetős :roll: , én már csak úgy reagálom le: "Hiszem, ha látom :lol: !"
dettyk

Drága [b]l. Móni: ez aztán igen, Grétike beindult!!!!!!!!!!!
Szerintem ne aggódj, baja szerintem nem lesz attól, hogy ilyen kis ügyes, legfeljebb Nektek nem lesz nyugtotok (na én könnyen beszélek, tudom)! ;-)

Bongyi: mi mást tudnék mondani: GYÓGYULJATOK MEG NAGYON-NAGYON GYORSAN!!! Gondolunk Rátok és küldjük az energiát!

Gremese: sajnos ha elvitetnék a szomszéd kutyáit (amit nem akarok, mert próbáltam már kutyát az Illatos út elől megmenteni), nem biztos, hogy kiváltaná, mert ugye 30 e forintja meg nincs (a németjuhászuk lábát eltörte, gondolom, egy autó, nem műtették meg, mert 40 e ft lett volna, azóta biceg az a gyönyörű állat :evil: ). Náluk a "kutyaszeretet" kimerül abban, hogy édességgel etetik az állatot. Nevelni nem nevelték őket, semmilyen parancsszóra nem hallgatnak. Számos kutyájuk pusztult már el az elmúlt másfél évtizedben a ház körüli körülmények (disznótartás, l. a nyers disznóhústól meghalhatnak a kutyák, ha megeszik), vagy mert elcsapta az autó. Volt egy tiszta őrült kutyájuk is, azt egy kamion vitte el, de ebből sem tanultak semmit. Mondjuk az a kutya ment neki mindenkinek, mint az őrült, ennek ellenére nem csináltak semmit. Most -- lekopogom -- amióta háromszor (!) szóltunk, nem engedi ki a kutyákat (bár néha "kiszökik" az egyik), de én többször nem szólok, hanem feljelentek. l. móni: sajnos csak ezt tudom Nektek is javasolni... :shock: No, nem kutyázok tovább. ;-)

Kép
Kép
irina

Halihó!

Isten éltesse a már féléves nagylány Gréti cicát!
Kép

Móni! Le a kalappal a kiscsaj előtt! Igazi kis energiabomba!

Viranka! Míra :lol: Imááádom!

Emese: rokonok :twisted: Dobáláskor én felvinnék egy söprűt! Esetleg elkérném a dobáló gyereket egy kicsi időre, majd az ő kezébe nyomnám a söprűt.

Bongyi! ++++++++++++++ Rengeteg gyógypusz!

Regi: Albert is hasonlót csinál

Dettyk: nálunk sincs hideg, átlag 23 fok, viszont szerintem a fáradtságtól esténként rendszerint vacogok. Még csak reményem sincs egy éjszakát átaludni, így marad a + takaró. :lol:

Ha megyünk valahova, én is rakok fel egy kis hegyipírt, Albert mindig nagy érdeklődéssel figyeli a fürdőszobában, hogy mit csinálok magammal. :lol: Sajnos a fenekemet én sem tudom kozmetikázni.
dmaggie

Jó reggelt!!!

Gremese: b@sszus, ilyen szomszédokat! :shock:
Az éjszaka nálunk is hasonlóan telt! Óránként üvöltés, csak a hasamon aludt el, ha letettem kezdődött elölről!
Én hulla vagyok ő meg ezerrel "dolgozik" a játékai között! :shock:

I.Móni: ilyen mozgássorozatot kb. 10-12 hónapos babaák tudnak véghezvinni!!! Ami azt jelenti, hogy eszméletlen jó logikája van a kiscsajodnak, szerintem már most gyűjthettek az egyetemre!!! :D
BOLDOG FÉLÉVESSÉGET NEKI!!!

Bongyi: kitartás!!! Felnőtteknél kb 1 napig tart, gyerekeknél kb 1 hétig! Hol jobban vannak, hol rosszabbul! Dedalonetta kúp, hasfogó, No-spa! Mi ezeken éltünk! Gyógyuljatok hamar!!!
(Különben ez a vírus nálunk tarol!!! Most anyáméknál tart, de már a barátnőm (akik itt vannak) családja is elkapta!!! Most ott segítkezik!)

Kép
Kép
timi26

jó reggelt mindenkinek!

egyik kezemben áron, azért kisbetü :wink:

móni,gréta cicának nagyon boldog félévességet! anyám, hogy miket müvel ez a csajszi! tényleg hihetetlen! nagyon fejlett!

emese, nem semmi a múlt éjszakátok! én is zombi vagyok, tegnap este le kellett feküdnöm a kölkökkel f9-kor, de meg is érte, mert áron kelt 4.50-kor kajálni, aztán kicsit visszaaludt és 6.20-kor meg mennem kellett vele a másik szobába játszani. 7-kor elkezdödött fölöttünk a szokásos buli, de aztán elaludt 7.50-kor, melléfeküdtem, erre ábel jött 10 perc múlva. szóval én is fenn vagyok már jó régóta. :cry:
szomszédokra csak annyi, hogy én is mindig csitítom ábelt, mert nem akarok az ö szintjükre sülyedni. az olyan szomorú lenne. :cry: beszélni nem lehet vele, mert egyszerüen nem érti meg, nem fogja föl a csaj. egyszer szóltam neki szépen, erre fél évig duzzogott, bunkózott, na meg még jobban hagyta a gyerekeket tombolni. szomorú dolog ez. szegény áront ma sem fogom tudni letenni aludni, mert mindegy melyik szobában aludna, mindenhol ott vannak. és nem mennek ki napközben, nem viszi ki öket az anyjuk. akkor persze, hogy azt a nagy mozgásigényt, ami egy majd 4évesnek és egy 2,5 évesnek van, a lakásban vezetik le. :cry:
ma is robbanhatnékom van emiatt, meg a kialvatlanság miatt, meg egyszerüen azért, mert tudom, hogy ma sem pihenhetek normálisan,csendben, mert az én gyerekeimtöl lehetne, csak másétól nem. erre apa meg elment focizni a magyar haverokkal, megint hazajön vagy kettökor, én meg addig fözzek, meg a gyerekekkel játsszak, meg mindent. lehet, hogy most kicsit tulspirázom a helyzetet, de mivel alapból rossz kedvem van, mondtam neki, hogy jó, menjen, de én nem vagyok hajlandó gözölgö ebéddel várni. :twisted:
na bocsi a lalkizésért, de ma sajnos ilyne hangulatom van. szerencsére az idö elég szép, asszem elmegyek a srácokkal sétálni, legalább áron is tud aludni, apa meg csinál, amit akar, ha hazajön.

na befejezem. bocsi.

KépKép
KépKép
motiot

bongyi drága, nektek pedig jobbulást!!! mennek a gyógypuszik!!!!!

KépKép
KépKép
motiot

Motiot! Szegénykém! Azért nálunk nem ennyire durva a helyzet, de azért szenvedünk mi is.
És ne kérj bocsánatot, én is itt lelkizek mindenért. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és a kertben munkásokkal terepet rendeznek. Reggel 8-ra jöttek... Vasárnap.... :evil:
Abbahagytam!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie: hegyipír :lol: Albert még mindig szopizik, azért nem tudsz aludni éjjel?

Néhány kép:
ETETŐSZÉK FELAVATÁSA
Apa kommentára: "Hát csak vonatot meg egeret adnak nekem enni?!"
Kép

ZOKNI- ÉS RUHAHÚZOGATÓS
Kép Kép

Végül: MACSKAEVŐ (merthogy a macska nyilván jobb, mint az egér) :-)
Kép

Kép
Kép
irina

Emese, munkások :twisted: :twisted: :twisted:

Na még egy dolog, aoszt én is eldugulok a témában:
az alsó szomszédokkal sem volt túl jó a helyzet, nemsokkal azután, hogy ideköltöztünk, beköltözött alán a föbérlö fia abarátnöjével, aki mára a felesége. Fiatalok,bulizósok voltak, aztán összehoztak egy gyereket ( megjegyzem a barátnö akkor még nem volt 18 :shock: ) aztán ennek örömére, hogy úgysem bulizhatnak már sokáig, minden héten csütörtöktöl vasárnapig ment a dáridó, átlag 10-15 haverral, durván. Hajnalig. Nappal fent a kölkök, éjjel lent a szomszédok. Na nem sokáig. Szóltunk nekik szépen, elnézést kértek, de ment tovább. Aztán szóltam az anyjának, hogy az így nem okés, erre jött a fickó, hogy elnézést. Átrendezték a lakást, a nappalijuk a mi hálónk alól átkerült a teraszunk alatti szobába, a gyerekszobájuk a háló alá, így mindenkinek tökéletes, gyerekek is, mi is ök is nyugodtan tudnak azt csinálni, amit akarnak, nem halljuk egymást. Azóta is jóban vagyunk, én is kérdezem mindig, hogy nem vagyunk-e túl hangosak, szóljanak, ha van valami. Szóval ezt így is meg lehet oldani, meg úgy is, mint a felsö csaj, hogy bunkózik és még egy lapáttal rátesz. Hozzá még annyit, hogy volt egy nyuszink, mikor hazamentünk Mo-ra, akkor öt kértük meg, hogy nézzen rá napközben egyszer, adjon neki friss vizet meg enni. Szívesen el is vállalta a csaj, még örült is, meg a gyerekek is. Nem tudtam miért. Aztán rájöttünk: egyszer egy nyaralás után jöttünk vissza és a gyerekszobában a földön ott volt a peölenkázó feltétje, mert véletlenül itthagyta. Namost kérdem én: ha valaki lejön egy emeletet és ránéz a nyuszira, az meddig tart? Addig, hogy pelenkázót kelljen hozni a gyerekeknek? :shock: :shock: Megjegyzem nincs erkélyük, nekünk meg egy baromi nagy teraszunk van, gondolom míg nem voltunk itt, addig a kölkök egész nap nálunk játszottak. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy itt ettek, fürödtek stb. Kinézem belöle. Mert porszívózott is, meg minden. Arr azt mondta, hogy azért, mert az egyik gyerek véletlenül összemorzsázott a nappaliban. De a nyúl a teraszon volt, nem a nappaliban! :twisted: Na jó, leállok. Nyuszi különben sincs már sajnos, így nem jönnek már.

KépKép
KépKép
motiot

Irina, Ádó egy kis tündér! Annyira aranyos!!!!!!!

KépKép
KépKép
motiot

Irina!
Ádi egyszerűen tünemény :) Annyira de annyira cukorpofa :) :) gyönyörű szemei vannak :)

LMóni!
most lehet majd fogyni :) Grétacica nagyon ügyes :) mindjárt megkeresem és felteszem azt a videot gmailre amikor Míra csinálta uezt :) Vigyázhatsz mert ha mírából kiindulok iszonyat esze lesz :) :)

Mesi!
Gyeddel kapcsolatban is írok,ha Bálint még alszik kicsit :)

Motiot!
megértelek :( én pénteken is ilyen hangulatban,de nem veszekedtem mert mégiscsak szülinapja volt kedves férjemnek :)
ha hazaér a párod menj el egyedül egy cukiba és egyél vmi fini sütit(ha a fogyókúrád engedi) lelkednek kicsit jót tesz :wink: :)

pusz

KépKép
viranka

Regi!
már csak a MÁK a kifizetőhely :( minden nagyobb cégtől ezt "visszavették" :(

KépKép
viranka

Én is hallottam, hogy már csak a MÁK a kifizetőhely, de ez mit takar pontosan? Mert nekem a mai napig mindent intéz a munkahely, tőlük kapom a TGyást is (ill. 6-án lejárt), és azt mondták, a múltkor, mikor kint voltam, aláírtam a GyED igénylőt is :shock: . Ezt csak rendességből csinálják, vagy mi :shock: ?
dettyk

Sziasztok!

Bongyi: jobbulást! :(

Gréti nagyon ügyes!!! :D Nálunk is felpörögtek az események,Zéti naponta meglep valamivel.Majd megpróbálom felvenni,csak nem voltam eddig elég gyors. :lol:

Testsúly:én a szülés előtti súlyom alatt vagyok kicsivel.Viszont az alakom így sem olyan mint előtte. :? Nem baj,nekem Rubint Réka mindig segít. :wink: Eddig az ő tornája hozott nyárra mindig formába.Éppen most kotortam elő,ma el is kezdem.Az első hét amúgy is csak szárnypróbálgatás és szuszogás szokott lenni. :oops: Hetente 2-3x azt hiszem nem árt a tejcsinek sem.Nem az ugrálósat szoktam,hanem csípő-fenék-popsisat.Na meg has.

Lépek mert a kaja lassan kész.Majd jövök még!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Irina, Ádi is milyen nagyfiús már :D !!

Mesi, Motiot, ilyenkor örülök neki, hogy családi házban lakunk, és a szomszédok kellően el vannak határolva tőlünk :roll: . Borzasztó lehet mindkettőtöknek :evil: .
dettyk

Hello Lányok,

végre géphez jutottam. Lizót nagy nehezen elaltattuk. Úgy, mint újszülött korában: hajszárítóval :shock: Reggel 7 óta ébren van, fél 12-től ment a nyügi és az altatás. Már mindent bevetettünk, utolsó elkeseredésünkben nyúltunk a hajszárítóhoz... Fél 2-kor végül beájult. Aztán apa is :lol: Egyedül tartom a frontot.

Lmóni: nagyon-nagyon ügyes Gréti! Csak kapkodom a fejem. Nagyon boldog felediket neki!

Marica: a medifat-ról én is jókat hallottam, úgyhogy biztos sikeres lesz a programod. Én is nagyon mennék...

Szuperek a babaképek!

Anitja, tényleg???? :lol: Jelentkezz be, h ne találgassunk tovább! Mennek a drukkok!

Bongyi Drága! Nagyon sok gyógyenergiát küldök felétek, hogy mielőbb kigyertek ebből a trutyiból!

Szomszédok: lekopogom, szerencsénk van. A földszinti szintén kertkapcsolatos szomszédokkal ráadásul úgy összebarátkoztunk, hogy nyaranta nagy grillezéseket szoktunk csapni (jó idő, gyere már!!!!!!!) Ráadásul az egyik lánnyal együtt pocakoskodtunk és 2 hét van a babák között :lol:

silka
silka

Jaj, lemaradt: nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket! :wink:

silka
silka

Szomszédokkal küzdőknek mélységes részvétem! Nálunk nem a zajjal van a legtöbb gond. Volt erre is eset. Felettünk albérlők laknak, főiskolások. Nagyon aranyosak, néha azért buliznak, de miután párszor felmentem(tünk) az éjszaka kellős közepén, tartják a rendet és legkésőbb 10-kor bezár a bazár. Inkább a többiekkel van baj, főleg nyáron. A szivattyú az ablakunk alatt zajong és néhányan csak nyolc után hajlandóak locsolni. Órákig hallhatni a monoton zúgást?! A kedvenc szomszédasszonyom egyik hétvégén, vasárnap reggel indította be a szivattyút. Tudta, hogy mi már ébren vagyunk. :lol: Hallani kellett volna, mennyire felháborodtak azok, akik addig azt mondták, hogy nem hiszik el, hogy zavaró lenne. Nálunk a probléma a közös területek rendben tartása körül van.

Motiot! Panaszkodj csak nyugodtan, emberből vagyunk mi is, vannak jobb és rosszabb napjaink egyformán. Hidd el, nagyon tudunk hallgatni és vígasztalni. Tényleg kényeztesd magad valamivel! Virankának igaza van!

Miléna, ne is mondd! Nagyon irígy vagyok!

Irina! Egyre rosszabb a helyzet. Szinte óránként ébred a picinyem. Olykor már tényleg majdnem leesek vele együtt az ágyról. Napközben meg nem nagyon tudok aludni. Néha beájulok vele, de az átlag 20-30 perc nem igazán pihentet. Nagyon rapszodikusan alszik napközben, még csak tippelni sem tudok, hogy mikor mennyit. Egyébként is jól elvagyok, csak most néhány napja vettem észre ezt a fázósságot. Erre tudok tippelni.

Ádámotok olyan jó kis gyömöszölni való! Szép kis hurkás karocskája van. Gondolom a combikái is hasonlóak. Már megint ébred, mennem kell.
dmaggie

Milénamóni: Te egy hős vagy, RR-ra tornázni, ez igen! Nekem nincs ennyi lelkierőm, löttyedt is maradok... :lol:

Silka: mai nyügi/altatás: nálunk dettó ez volt/van, hajszárító nélkül. ;-) Aztán valahogy annyira kifárad vmelyikőnknél, hogy elalszik, de amikor ezt hétközben egyedül kell abszolválnom... nagyon fáj tőle a hátam... és ugye még kereken 20 tejfogunk nincs kint! :shock:

Kiskolbi, kiskolbi, jelentkezz! Írd meg, hogy vagytok, és ha kiolvastad a HP-t, írj, mert lenne 2 kérdésem! ;-)

Kép
Kép
irina

Köszi a dicséreteket, csajok, átadtam Ádi uraságnak!!! Látnátok, hogy trónol a kis Huncimunci az etetőszékben!

Maggie: le a kalappal előtted, hogy így bírod ezt a folyamatos nem alvást, el vagyok képedve...

Kép
Kép
irina

Megszült a pocakos barátnőm!!! :D :D :D :D
Kép
Hajnalban elfolyott a magzatvíz, aztán 5 óra vajúdás után (nem igazán tágult) észrevették, hogy gyengül a baba szívhangja, így gyorsan megcsászározták. Kiderült, hogy rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára. De szerencsére nem szorult rá, minden rendben, jól vannak. Bár a barátnőmnek még feküdnie kell az érzéstelenítő miatt. :D :D :D :D

Móni! Szerintem ebből nem lesz gond. Később behozzák a mi babáink is! :wink:

Dettyk! Háááát, nekem meg nagyon örülnöm kell, különben el is felejthetem, mert megsértődik… :wink: :lol:

Irina! Ádi az etetőszékben: :lol:

Viranka! Nem tudtam, de küldtek nekem nyomtatványt, gondolom akkor továbbküldik nekik. Mindenesetre felhívom őket, mert van itt még 1-2 dolog, amit nem tudok. :roll: De sík hülye vagyok! :?

Mmóni! Az a baj, hogy nekem csak az intenzív mozgás használ. Szerencsés alkatod van, ha terhességed előtti a súlyod (gondolom azt akartad írni :wink: )! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: