Sziasztok lányok,
én is megint jól eltüntem, bocsika!
De sajnos ez így megy nálunk! Ha jó idö van, akkor kint vagyunk Ábel miatt, met neki ugye szüksége van a mozgásra, ha rossz idö van, akkor pedig bent kell vele foglalkoznom, míg Áron alszik, ha Áron ébren van, akkor meg ugye kettövel kell...
Igyekeztem olvasni, de nem mindent sikerült, most már meg sem ´próbálom, annyi lenne!
Betegeknek jobblást!
Hófordulós babuszoknak sok-sok boldogságot!!
Fogacskák is éljenek!!! Nekünk is csak napok kérdése és elöbújik a jobb alsó, aztán a bal. Csak gyözzük kivárni!
Képek nagyon jók, tüneményesek a babák!
Heni, nem semmi ez a féreg! Tuti valahogy a cicától kapta el, még ha nem is érintkezett vele! Ezért félek én is otthon mindig, mert anyunak van vagy 6 macskája, Ábel meg mindig üldözi öket. Na meg persze néha besurrannak a lakásba is, ha pedig Áron majd ott cirkál, akkor ugye elöfordulhat ilyesmi. Nekem is volt kiskoromban, Vermoxot kaptam rá és hamar eltüntek. Többször is kellett, mert én nagy kutyás voltam/vagyok, mindenhol megsímogattam a kutyákat, ahol csak lehetett.
Ne aggódj, kikezelitek hamar!
Irina, remélem most már minden rendben lesz Ádikával! Nagyon nagyon ügyesek vagytok, hogy így kibírtok minden tortúrát!! Mennek a gyógypuszik!
Dotildi, kérünk majd képeket a síelésröl!! Sajtot, joghurtot én is mindig máshogy hallom, van, hogy azt mondják, hogy egyéves koráig ne kapjon ilyesmit, de pl. amit én jegyzeteltem az itteni dietetikus szakember elöadásán kisbabákról, abban az áll, hogy 6 hónapos kora után már lehet adni nekik, teljes tejel pedig lehet fözni.

Na most légy okos! Én is várok még egy-két hónapot ezekkel!
lMóni, Gréta cica nagyon ügyes az üléssel! Gratulálok!!
Alvás hogy ment? Nálunk most talán kicsit rendezödött a helyzet, Áron éjjel sz´pen alszik, reggel sem kel olyan nagyon korán, f7-7 körül. Ez egész türhetö. Este 7-f8-tól.
Timi26, remélem akkor most már hamar meggyógyultok! Nem semmi lehetett ez a vírus! Én is küzdök két napja valamivel, elöször apa volt kicsit kába, most én. Ég a gyomrom, meg fáj és hányingerem van, olyan rossz! Remélem hamar elmúlik.
Regi, te kérdezted a nyakláncot: nem, nem akad bele a nyakába, nem szorítja meg, ne félj! vIszont nem tudom, hogy ez seg´t-e, de semmi gon nincs eddig a fogzással. Tudom, gyereke válogatja, Ábelnél sem volt semmi gond, de neki is volt nyaklánca.
Próbáljátok ki nyugodtan!
Akkor most fogyózol megint? ( en most -6 kilónál járok, szép lassan, de megyeget!

)
Járunk PEKIP-re, biztosan van otthon is ilyen, ez amolyan baba-mama program, ahol a manók jó melegben meztelenül játszhatnak, énekelünk nekik, mindenféle fejlesztö, játékos dolgot csinálunk, ami a babák érzékeit, mozgáskoordinációját, izmait, szociális készségét stb. fejlesztik játékos és nagyon finom formában. Áron irtóra élvezte, imád pucérkodni! MIndenkivel flörtölt, babával mamával egyaránt, vigyorgott és kurjongatott végig, míg mások inkább sírdogáltak.
Képzeljétek, Áron is négykézlábazik! Két napja csinálja, felküzdi magát négykézlábra, kutyázik, aztán lassan szétcsúsznak a lábacskái. Olyan édes, annyira élvezi!
Na megyek, mert most alszik, addig tudok kicsit házimunkázni.