A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Na, sziasztok Kép

Nagyjából végeztem melóilag.
Visszaolvastam a mai termést.
Hú, mennyi tudomány!!!!

Én mesélek egy kis vidámságot nektek Kép
Tegnap dumálgattam egy barátnőmmel, akiknél szintén nem akar érkezni a bébi és a nagy elkeseredett beszélgetésből egy nagyon jókedvű dumaparti lett.
Megosztom veletek.
Elképzeltük, hogy 20-30 kicsi bébi ücsörög láblógatva valahol egy felhő szélén az égben és megy a bizniszelés, hogy pl. ki kerüljön hozzánk.
Van két lehetőség. Az egyik, hogy megvan a soron következő x baba, akinek vagy akiknek jönnie kellene, de mindegyik talál valami kifogást, hogy miért nem akar.
Elképzeltük a beszélgetésüket például ilyenek: "Hú, tök jó, ezek kertes házban laknak, majd egy csomót mászkálhatok a fűben. én megyek. De mégsem, hoppá, csak most látom van ott egy nagy szőrős fekete kutya Kép "
Vagy: "Ó ezek szimpik nekem, de mindegyiknek van diplomája, tuti azt akarják, hogy én is továbbtanuljak majd, a fene akar menni. mehet valaki más." stb.stb. Szóval, hónapról hónapra passzolják el a lehetőséget a kis szarosok.

Vagy, lehet, hogy annyian akarnak jönni, hogy kisebbfajta bunyók alakulnak ki és mindig lecsúsznak róla.

Szóval, így leírva nem tudom mennyire vicces, de ha elég vizuálisak vagytok, talán ti is jól szórakoztok rajta. Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok! Kép

én is olvasó uzemmódban vagyok, de drukkolok mindenkinek a háttérbol!!! (bár engem nem hiányoltatok Kép)

Nálunk sem történik semmi, várom hogy ne jöjjön meg a kecsap... még 5 nap és tesztelhetnék Kép

Edit Kép elképzeltem Kép Nálunk se kertes ház, se kutya...jöhetne a baby igazán Kép

Sziszus, én szoktam lenni este/éjjel a neten, csak sosem kezdek el írni, mert azt gondoltam, amit te Kép

Szép hétvégét lányok!!!

Soraya
Soraya

SorayaKép

na jó, a kutya nem szeretők mehetnek hozzátok Kép Kép Kép

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Lanyok!
En is tudok lenni ejszaka is/keso este,csak olyankor nem ir senki...Képmajd ezutan belekerdezek minden este 11kor.KépKép
En nagyon jol szorakoztam az Edit verziojan,hogy miert nem jonnek a kolkok.Kép
Ezutan ezeket a dolgokat is mindig felsorolom pocisimogatas kozben:igerem nem fogok soha kopogas nelkul a szobadba belepni,eskuszom nem kell megedd a spenotot,nem kell korustag legyel,nem foglak kerni hogy oltozz fel,ha en fazom,stb...Kép
-szoszi-
szoszi

Az elobbi iromany,kicsit bibis lett,ide teszem az elobb nem sikerult kepeket...KépKép,Kép,Kép
Lanyok!Kép
Leone nem ma ment orvoshoz?Haho Leone!Kép?
-szoszi-
szoszi

Leone is éjjel szokott írni Kép Remélem jön beszámolózni és minden rendben veluk!!!
soraya

SzilviKép
Azért néha jelentkezz, mert hiányzol a leltározásnál!Kép Ha most gépközelben vagy, cseveghetünk.

SzösziKép
Ponosan ma gondolkodtam a tali dolgon. Virág szokta szervezni, de most ugyi nagyon elfoglalt.

EditKép
Én elég jól el bírom képzelni és azt üzenem a nekem kijelölt lurkónak, hogy pottyanjon le hozzánk de naggyon gyorsan, mert küldök neki egy anyait!Kép

LeoneKép
Merre vagy? Remélem már jobban vagy és nem "hánykolódsz" annyira.Kép

Egcsi
egcsi

Helló éjszakázókKép
EditKép
Akkor az etnikumhoz miért mennek a gyerekek csőstül? Olyan vonzó a putri?KépKép Nevettem az írásodon, mert mi nem kertesben lakunk, de van egy tündéri fekete nagy kutyusunk, akkor hozzánk senki sem fog jönni!!!

Szöszi és a többiekKép
Lehetne talit tartani valamelyik este. VirágKép is kérdezte a múltkor. Ha ez az ára, hogy babásak legyünk akkor rendbe. De a fizetést várjuk meg, mert megint szembe jött velem egy parfüm, ami haza akart velem jönni, és nem tudtam ellenállniKépKép

HajniKép
Pesten laksz ? Mert akkor tudom ajánlani GittaKép dokiját, aki ezzel foglalkozik.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Tudod hogy van, ha az üzlet beindul.. azért van az etnikumnál annyi poronty. Ne aggódj, hozzátok is készülődik valaki, aki a nagy fekete kutyákra specializálódott.Kép
A tali jó ötlet, pláne, hogy nálunk ez a hónap abszolúte esélyes, nem ártana egy kis "rásegítés".
Szembejött a parfüm mi? És még le is szólított a nyavalyásKép

Egcsi
egcsi

Gitta, Hajni! Nekem magas volt a prolaktinom, mert mivel azt mondták ugyse leszek terhes, az orvos tudtával abbahagytam hónapokkal elötte a gyógyszer szedését. Nekem mindig azt mondták, terhességet nem akadályozza meg (látjátok!) de vetélést okozhat, ha magas. Nekem is arra gondolnak, ettöl lehetett erös vérzésem.

Cat! Mond meg neki, hogy tényleg semmiség, nekem jobban fájt utána a vérvétel!! De én is féltem elötte, hiába mondta más.

Ma voltunk az atyánál, pont 1 hónap mulva lesz a templomi esküvönk, a polgári már 4 éve megvolt, szoval kértem áldást a babára, hát lányok én elsirtam magam, olyan szépeket mondott a pap. legföképpen egészséget kivánt neki, ezt most a magzatvizvétel eredményre várva, a legjobbkor. Én meg csak bögtem, alig birtam abbahagyni. De most olyan nyugodt vagyok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok LanyokKép

Csatlakoznek en is az ejszakai muszakhozKép
CatKép
Jo fej ferjed vanKép Az enyem egybol vagta, hogy mi a Chlamydia, de O ezzel foglalkozik. Marmint a szexualis uton terjedo nemibetegsegek van egy kulon hotline-ja, es annak a web oldalat szerkeszti. Ha esetleg valakinek van kedve nezelodni a www.ashastd.org oldalon sok erdekes info van angolul.
A mi akciotervunkben ugy van, hogy ha az ovulacios teszt pozitiv, akkor 12 ora mulva es utanna 24 ora mulva kell akciozni. A teszt leirasaban nem szerepel ilyen? Vagy ez csak itt "divat".
Szoval szembejott egy parfum? Nalam cipok szoktak eleg surun es neha ruhak isKép

KarmenKép
Orulok, hogy ilyen jol atveszelted a vizsgalatok, most mar csak drukk, hogy minden rendben legyen. Pihenj sokat!!

SzosziKép
En biztatnalak, de tenyleg eleg laposkara sikerult a gorbe. Azert meg nincs minden veszve, homerozzel szorgalmasan, hatha.....Kép

SzilviKép
En fizetnek az izgulasert, ha van eredmenyeKép Most en is varakozok, de ollyan lassan telnek ezek a napok. Szerdan voltam vervetelen, kicsit elszoritotta a kezem a noverke es most mint egy rossz narkos ugy nezek ki, de legalabb jo lett a progim!!! 30.69, a mertekegyseget nem birom megjegyezni, de azt mondta hogy szuper es hiszek nekiKép Jovo szerdan kell tesztelnem, de a parocskam mar kerdezte, hogy nem lehetne elobb?Kép
Bar lehet, hogy nem fogom tudni kivarni.

SorayaKép
Most nezem, hogy egyidoben varjuk, hogy ne jojjon meg. IzgiKép

EditKép
Vizualis tipus vagyok es nagyon tetszett, ahogy elkepzeltetek a babocakat. Az a helyzet, hogy az etnikumnal sokan vannak a babocak nem nezelodnek, hanem beallnak a sorba. A sor elejen van egy lyuk es ha kell ha nem "lepottyannak". Amig nalunk jol meglesik a mamucit es papucit, aztan jonnek csakKép Remelem esejes leszek, mert sikerult egy hazikot vennunk, marciusban ha minden igaz bekoltozhetunk es kutya sem leszKép

EgcsiKép
csak hogy te se maradjal ki, hamar itt ejszakazolKép. Ferjed otthon van? Mert akkor inkabb sipirc es tamadd leKép

Vica
vica72

Karmen!Kép
Mindenkit mas nyugatat meg es az a legfontosabb,hogy Te most nyugodt legy.Ugyhogy orulunk,hogy elmentel az atyahoz.Oszinten szolva,mar en is azon gondolkodom egy ideje,hogy elmegyek es ott (is)imadkozom a babocaert.(aki a felho szelen almat ragcsal es rajtam rohog,de egyszer kapjam csak a kezem kozeKép)
Lanyok!Kép
Akkor ok a tali,csak annyit szeretnek kerni,hogy tudjuk mar elore kb mikor lesz,mert vannak akik 250 km-rol fognak elmenni csak ezert!!!En!Es hazafele vki keszitsen a vonaton nekem "veletlenul" egy ujsagot terhessegrol,mint Leonenak!Kép
Egcsi!Kép
hol csevegtek?Vmi online?Msn vagy yahoo?
-szoszi-
szoszi

KarmenKép
Előre is gratulálok! Biztosan nagyon szép lesz a templomi esküvőtök. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a "csoda" babáddal.

Egcsi
egcsi

LevendulaKép, Kele!Kép
Köszönöm a törtődést!Kép

Meg egyáltalán mindenkinek, olyan jól esik, mintha simogatnátok a lelkem. Kép

SoyaraKép! EditKép! SzösziKép!
Éjjeli baglyok, itt vagytok? Pedig én a hozzászólásaim után vissza szoktam nézni, hátha írt valaki, de éjjel nem szokott itt lenni senki, csak én. De sajna, ma olyan fáradt vagyok, hogy nem maradok, de máskor összehozhatjuk!Kép

Tali!
Nos, okt. 30-án lesz értekezletem Pesten, én akkor megyek, ha minden rendben lesz velem, akkor csinálhatunk egy talit ha gondoljátok. De csak ha nem zavarok. (Meg ha Virág esetleg elszállásol mostani állapotomban is??? Kép) Elvileg tegnap kellett volna mennem, de mivel szerdán rosszul voltam, mást küldtem magam helyett. De addig csinálhattok nélkülem is talit nyugodtan!Kép

A hánykódásom megszűnt, csüörtökön semmi bajom nem volt, ma viszont erős hányingerem volt du. 4-ig. Éreztem, hogy nem fogok hányni, de elég rossz érzés volt. De azért örülök neki, tudom, sokan irigylitek tőlem. Kép Szerdán amikor nagyon rosszul voltam is erre gondoltam mindig, nem is ez volt a gond, hanem hogy nem tudtam, hogy esetleg nem valami betegségről van-e szó. Mindig azt hittem, hogy ilyenkor a terhes rosszul van 1-2 óráig, aztán hány és ezzel megkönnyebbül és vége van aznapra.

Dokihoz holnap reggel megyek, már nagyon izgulok! Természetesen majd jelentkezem!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Ja es ha szohoz szeretnetek jutni akkor engem egy oraval kesobbre hivjatok,kulomben eselyetek sem lesz megszolalni!KépEn egy penteki napot favorizalnek,ha mar lehet valogatni es nem tul nagy keres...Egcsi hozza a kolbaszt a talira!Megszavaztam!
-szoszi-
szoszi

VicaKép
Támadnám én, de 1400km választ el tőle. Pedig láttam fősulis párocskákat az utcán és olyan romantikus hangulatom lett. Gratulálok a házikótokhoz és remélem egyből babaszobát is be kell rendeznetek!Kép

SzösziKép
Itt csevegek ni! Eztet itt pedig neked találtam!
Kép

Egcsi
egcsi

Itt vagyunk Leone!Kép
Azt hittem ma mesz,de ha holnap hat holnap.Majd irj!Mar akartam mondani,hogy en amikor terhes voltam szinte folyton rosszul voltam,2 nappal a veteles elott nem hanytam,nem szedultem.Utana mondtak,hogy akkortol valszinuleg mar nem elt a baba.Kesobb az orvosom azt mondta,hogy kulon tanulmanyok keszultek rola,hogy a mar 1x vetelt kismamak sokkal rosszabbul vannak,mert a tudatalattijuk azt diktalja,hogy amig rosszul van,addig a baba el!Talan ez batorit majd kicsit!Szep remenyek,mi?De az eredmeny!!!Kép
Puszi:
-szoszi-
szoszi

EgcsiKép
Akkor mar ertem miert tudsz itt csevegniKép Rendeld haza surgosenKép

Vica
vica72

SzösziKép
Minő kolbászt szeretsz? Még jó, hogy nem a kerítést kérted!Kép

LeoneKép
Örülök, hogy jobban vagy. Sajnos a hányinger dolog mindenkinél más, valaki 9 hónapon keresztül szenved vele. Természetesen te nem fogsz! Jó lenne, ha jönnél talira!

Egcsi
egcsi

VicaKép
Most ment vissza pár napja, de repedésre hazarendeltem!Kép

Egcsi
egcsi

Látom, csak összegyűltünk!

KarmenKép!
Nagyon örülök, hogy minden rendben ment hétfőn, én nagyon szorítottam!Kép

SzösziKép!
Ha gondolod én odaadom AZT az újságot, megvan! De ha megmondod hol fogsz ülni a vonaton oda is készíthetem!Kép
MSN? Valaki szokott? Mert én használom minden nap, ha esetleg valakinek van kedve...

Leone, aki legyőzve fáradtságát még itt maradt pár percet.

KépKép
leone

EgcsiKép
igerj neki finom kolbaszt, hatha hamarabb hazajon. Igazis, konnyu dolgod van, csak levagsz egy darabot a keritesbolKép

LeoneKép
Orulok, hogy muloban a hanykolodas, ne is jojjon visszaKép
vica72

Egcsi!Kép
Termeszetesen a fustolt,szaraz,hazi kolbaszt.Szoval eleg,ha egy deszkat elhozol a keritesbol!KépEs ha mindenki azt hoz amit a melobol el tud lopni,(mint az atkosban),akkor en Cat melle akarok ulni!!!Mert en tudom,hogy penzintezet!!!Bocs,Cat,muszaj volt!Kép.

Mostmar lassan eldugulok,mert kezdem szegyellni,hogy allandoan ennyit pofazok es elobb utobb ra fogtok unni.Majd csendben a hatterbol figyelgetek.(ez a jellemzo ram egyebkentKép)
szoszi

VicaKép
Az én drágám téli szalámi párti. Sajna nem ő a főnök és mások határozzák meg mikor jöhet. Elég vacak helyzet, de még egy kicsit ki kell bírnunk.

Egcsi
egcsi

Hát ennyi éjszakai bagoly van?Kép

VicaKép az izgulás ára, hogy a gyerek minden szülinapjára meghívtokKép ja nem jó, Amerikába nem megyek. Akkor elég ha képeket küldesz róla mondjuk 10-11 hónap múlva KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Leone, azt hiszem írtad, hogy fáj a derekad, nekem az első 3 hónapban borzasztóan fájt, de hogy mitől nem derült ki, úgyhogy nem lesz semmi baj, csak pihenj amennyit tudszKép és kb félidőig émelyegtem folyamatosan, nem hánytam egyáltalán, de olyan érzés volt mintha rosszul lennék, emlékszem akkor hogy utáltam ... szóval szerintem ezek természetes tünetek, de én nem vagyok szakember ... majd gondolok rád holnap reggelKépKépKép

egcsiKép a férjed milyen gyakran jön haza?? hogy bírod?? én már biztos kiköltöztem volna hozzáKépKépKép

Képzeljétek holnap nem kéne megjönnie KépKépKép de lehet, hogy majd csak megint azt gondolja a ciklusom, hogy ő 45 napos leszKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Képzeljétek!
Kiderült, hogy az én apukám minden héten kétszer(!) elmegy a templomba, mióta megtudta, hogy most itt a babóca, hogy minden rendben legyen nálam/nálunk!
Amúgy minden unokája születésénél (már 3 van neki) elment a templomba, de amúgy sosem szokott járni. Teljesen ledöbbentem!

Egcsi!Kép
Biztos, hogy valamilyik talira még el fogok menni, ha a többiek sem bánják. Jó a feeling-je! Kép

Szöszi!Kép
Akkor addig vagyok nyugodt, míg rosszul érzem magam!Kép

Leone

KépKép
leone

SzilviKép
Akkor a dijban megegyeztunk, bar en benne lettem volna az elsoben is. Mostmar dolgozzal meg a penzedertKép

Vica
vica72

VicaKép majd ha itthon lesztek megköszöntöm ... sajna utálok repülniKép
nagyon drukkolok KépKépKép amúgy próbálom elérni, hogy ez a topik kiürüljönKépKépKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

SzilviKép
Változó. Múltkor majdnem egy hónapot volt kint, de elvileg 2 hetente itthon kéne lennie. Sajnos nincs külön szobája, így nem mehetek ki, esetleg, ha a szobatársát kipaterolom.
Drukk megy!Kép

SzösziKép
Te csak ne fogd vissza magad, árt a lelki egyensúlynak!

LeoneKép
Többször szorulunk természetfeletti segítségre mint gondolnánk, csak ha minden rendben megy észre se vesszük amikor megtörténik. Járjon csak templomba, ha neki ez megnyugtató.

Most elporolok, mert rámzárják a vaskaput és nem akarok az irodában aludni. Holnap benézek, hogy megtudjam a híreket.(Leone)

Egcsi
egcsi

Egcsi!Kép
Meg nem csak a feeling miatt, én ide tartozom, innen indultam, (ugye nem baj ha nem akarok visszakerülni???) 1 éve írogatok ide, hiányozni fogtok! Ezért is akarok mindenkit magammal rántani!

Már alig várom, hogy CatKép-nek meg VirágKép-nak sikerüljön a lombikja!Kép
EgcsiKép, te meg csald haza a férjed, vagy szaladj gyorsan utána!

Szilvi!Kép
Köszi az infót, megnyugtattál!Kép
Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

Mostmár tényleg nagyon fárdt vagyok, meg ez a kolbász téma nem esik jól nekem, megyek aludni. Jó éjt!
Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Ez egy nagyon szep gesztus apukadtolKép Akkor mostmar minden rendben lesz.

Vica
vica72

Jó éjszakát LeoneKép

egcsi, beszerezhetnél már otthonra is netetKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Évi Kép

amit én vettem ov tesztet, azon az van, hogy 24-36 órán belul pé, mi a dupla csík után kb 12 órával voltunk egyutt, remélem bejön!! Kép Aztán alvás Erazmusz módszerrel, ami elég vicces kivitelezve, foleg a férjemnek Kép
Nekem csut-ön NEM kéne megjönnie, meglátjuk, a vak is ezt mondta Kép

Kolbászt nekem is kudhettek, kifogytam Kép És mennyire hiányzik!!!

Leone, azért ne ess kétségbe, ha elmúlik a hányinger!! Nem feltétlenul jelent rosszat Kép Holnapra drukk!!!!

Egcsi, ez a "repedésre hazarendeltem" jó volt Kép

Sziszus, szorítok, hogy holnap messzire keruljön a kecsap Kép

Karmen, biztos minden rendben lesz Kép De jó, eskuvo!! Kép
Tényleg, Magika hogy eltunt! Mi lehet vele?

Soraya
soraya

Cat! Kép

Pesten lakom, és nagyon érdekelne Gitta orvosa, nagyon szeretnék végre egy hozzáértő nőgyógyászt találni.
kisery@vnet.hu
phajni

SorayaKép mi az az "alvás Erazmusz módszerrel"?Kép én laikus azthittem elég ha kétnaponta szeretkezünk ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
Elég Kép Erazmusz írta egyszer ide, hogy Kép után nem szabad kimenni mosakodni, mert kiszöknek a Kép-ák Kép Illetve hogy párna a popsi alá és hátonalvás! Nálam az a vicces, hogy ezt továbbfejlesztve 1 órát leledzem majdhogynem gyertyában, lábamat a falnak támasztva Kép Nem röhögni!!!! Kép

Soraya
soraya

SzilviKép
Erazmusz modszerrelKép ugy tudsz aludni, este letamadod a parocskadat, es akcio kozben kisparna a popo ala es egesz ejszakara is. Kép Ennyi az egesz.

SorayaKép
En most nem tudom mikor nem kellene megjonnie, mert eddig 24-26 napos voltak a ciklusaim ugy, hogy tuszorepedes kb. 10-11 napon volt. Most valoszinuleg a gyogyi miatt ez a 13. napon volt. Ez alapjan szamolva akkor valoszinuleg a 28. napra varhatom az jovo het szerda. Vagyis inkabb nem varomKép

Vica
vica72

SorayaKép igazán szép lehettélKépKépKép

Sz.

KépKép
sziszus

Vica Kép

Akkor majdnem egyutt vagyunk ciklusilag KépLehetnénk egyutt babásak is Kép Nekem 27 napos (eddig rosszul számoltam, a táblában 28-al vagyok) és elvileg másodikán jön, de nem fog!!!
soraya

VicaKép te csak a babát várd!Kép

... én nem tudok háton elaludni ... de ha kell virrasztokKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép

akkor kénytelen leszel ébren várni egy órácskát Kép
soraya

SorayaKép és ha már csücsül valaki a pocakomban??Kép akkor majd a következőnél kipróbáljukKépKépKép

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép

En sokat forgolodom, igy akcio utan a foldon fekve a labamat az agyra rakva szoktam elidozni par oratKép

SorayaKép
Menjunk egyutt a friss kismamikhoz, benne vagy?Kép
Mondjuk a jovo hetenKép

Vica
vica72

Sziszus Kép
Ne legyen következo hónap Kép

Vica Kép
Menjunk Kép Bár ha a jovo héten tesztelnék egy II-osat, akkor sem mennék a frissbe, a hulye babonám és a vetélésem miatt a 12. hétig inkább csendes olvasó lennék Kép
soraya

CsajokKép akkor a jövőhéttől új topikot indítunk, "babonáspocakosok" címmelKép

Sz.

KépKép
sziszus

SorayaKép
En is babonas vagyok, nem gondoltam komolyan a jovo hetet. De kivanok neked, meg az osszes lanynak II tesztetKép

Vica
vica72

Sziszus Kép
OK!!! Csak nehogy megint pofáraessek és jöjjön a Mikulás...maradhatna Lappföldön decemberig, a topik is szépen kiurulne Kép

VicaKép
Viszont kívánom Kép Azért a jövo hetet vissza ne szívd, a II jöhet, max téblábolunk a 12. hétig Kép
soraya

fájdigál a petefészkem. Vagy beképzelem Kép Na lelövöm magam Kép
soraya

Soraya, igazad vanKép de én nem tudom nem beleélni magam ...
... és akkor én ha babonás lennék, a friss kisbabákig kellene várnom ...

Sz.

KépKép
sziszus

Kép Ekkora forgalmat Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: