Nagyjából végeztem melóilag.
Visszaolvastam a mai termést.
Hú, mennyi tudomány!!!!
Én mesélek egy kis vidámságot nektek
Tegnap dumálgattam egy barátnőmmel, akiknél szintén nem akar érkezni a bébi és a nagy elkeseredett beszélgetésből egy nagyon jókedvű dumaparti lett.
Megosztom veletek.
Elképzeltük, hogy 20-30 kicsi bébi ücsörög láblógatva valahol egy felhő szélén az égben és megy a bizniszelés, hogy pl. ki kerüljön hozzánk.
Van két lehetőség. Az egyik, hogy megvan a soron következő x baba, akinek vagy akiknek jönnie kellene, de mindegyik talál valami kifogást, hogy miért nem akar.
Elképzeltük a beszélgetésüket például ilyenek: "Hú, tök jó, ezek kertes házban laknak, majd egy csomót mászkálhatok a fűben. én megyek. De mégsem, hoppá, csak most látom van ott egy nagy szőrős fekete kutya
" Vagy: "Ó ezek szimpik nekem, de mindegyiknek van diplomája, tuti azt akarják, hogy én is továbbtanuljak majd, a fene akar menni. mehet valaki más." stb.stb. Szóval, hónapról hónapra passzolják el a lehetőséget a kis szarosok.
Vagy, lehet, hogy annyian akarnak jönni, hogy kisebbfajta bunyók alakulnak ki és mindig lecsúsznak róla.
Szóval, így leírva nem tudom mennyire vicces, de ha elég vizuálisak vagytok, talán ti is jól szórakoztok rajta.

,
,
? 

)
) Elvileg tegnap kellett volna mennem, de mivel szerdán rosszul voltam, mást küldtem magam helyett. De addig csinálhattok nélkülem is talit nyugodtan!

Rendeld haza surgosen
.
)

után nem szabad kimenni mosakodni, mert kiszöknek a
-ák