A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szép Jó estét!

Nagyon aranyosak,szépek a babucik!
És szupik a videók is. :D

Ma voltunk mérésen és teljesen meg vagyok elégedve.
Ildike 6800 g és 66 centi.
70 dekát gyapapodott 1 hónap alatt.
És azt hiszem teljesen utol ért minket is a fogzás
még egyszer se fordult elő,hogy a bkocsiban üvőlt máig,
meg egész du nyűgös volt a keze állandóan a szájában.

Hajni!
De jó örülök :D

Betegeknek továbbra is ++++++++

Ildi
Kép
Kép
horcsog

silka irtam pu-t

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Isten éltessen ÁDÓ!

Regi!
Hát szuper az etetőszék. Én is nagyon rajta vagyok a témán.

Marica!
Lincsi egyszerűen zabálnivaló. Igazi NAGYLÁNY már.

Hajni!
Pár napja Botond sem eszik annyit mint szokott. Ma délután például 100 ml tejet ivott meg a szokásos 190 helyett :shock: :shock: . Pedig délelőtt sem evett nagyon. Amúgy sem az a nagyon hízós fajta, szóval aggódom. Teljesen megértelek. Ugyanakkor pedi biztatnálak is, hogy nem gondolj betegségre, mert simán lehet, hogy éppen csak ennyi Lilla igénye.

Ágica!
Én egy hajszálnyi különbséget látok, de ha előtte nem írtátok volna, észre sem veszem.

16. ker : Pont a múlt héten beszélgettük Balázzsal, hogyha Bp-re költöznénk, talán itt lennének olyan helyek, amik tetszenének.

Kérdeztem múltkor, ki vett Bambino world-ös kocsit. Nem kaptam választ, úgyhogy ma megrendeltem ezt az ebayen :
Kép 7,8 euro +19,9 euro a szállítás

Mindössze 3,5 kiló. Ez nagyon kellett nekem, mert nyáron görögországi nyaralást tervezünk.

És ha már arra fele jártam, megrendeltem a következő autósülést is :
Kép

Mindent tud, amit tudnia kell, és 28,5 euró volt az ára + 19,9 euró a szállítás.

Elköltöttem hirtelen 25e-t, de szerintem NAGYON jó üzletet csináltam. Bár Apa dolgozik és még nem tud róla... :oops: 8)

Jó éjt Mindenkinek.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jajj de szép Marci, Lilla, Linike!!!

Képzeljétek, veletek álmodtam. Azt álmodtam, hogy Szolnokra jött mindenki és egy óriás baba-mama találkozót rendeztünk. A gyerekek már tudtak állni is! Szuper jó álom volt!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt :D !

A táblázatom szerint ma nem ünneplünk :roll: . Ünnepeljük azt, hogy már március van, és a tegnapi séta közben a virágoskertekben nyíló jácintokat, nárciszokat, vadon nyíló ibolyát, rügyező fákat láttam, és a mi fűzfánk is bontogatja a leveleit :D .

Boldog tavaszt!
Kép
dettyk

Jó Reggelt

mmarica,h@jni: Nagyon édik a babák

Aniko80: Az álmod nálam valósággá válik mert pénteken megyünk szolnokra.

Dettyk: Csak lehetne kicsit jobb az idő is a tavaszhoz :D
De ettől függetlenül Boldog tavaszt :D

Sense: Nagyon sokan igy vannak Petrus szemivel ismerősők ,barátok mikor mondom nekik csak is akkor veszik észre majd ha nagyobb lesz lehet jobban lehet neki látni.

Viranka hol van? Bálint biztos még alszik :D

Kép

Kép
agica1126

Sense: Boccs de valami iszonyat értelmetlen mondatot írtam."Majd ha nagyobb lesz jobban lehet neki látni" Igy akartam.Látszik hogy reggel van....

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Ma éjjel már én is aludtam végig!!! :D Szeli 7-kor ébredt fel, bár az esti alvás nehezen ment (fél 10-kor nagy nehezen elaludt), mert a hülye fejemmel letettem utsó két evés között. Pedig már hányszor megfogadtam, hogy nem fogom!!! :roll:

Juba! Hogy van a gyomrod?
Viranka! Báránykáid?
Timi26! Jobban vagytok???

Hajni! Marci, Lilla csodás! :D
Folt: lehet a nyála, de akkor hamar el fog múlni. Szeli is néha kipattog, kipirosodik a nyálától, de másnap ugyanott már nincs, csak egy másik folt, vagy pöttyök... :roll: :lol:

Móni! Homeós bogyót tudsz mondani ízületi gyulladásra (még nem tudom, hogy az van-e, de szerintem igen)? :roll:

Mmarica! A doki mondta, hogy a súlyod miatt nem vállalhatsz még babát? :roll:
Linike egy habos torta tejszínhabbal, és meggyel a tetején!!! :D

Hörcsög! Gratu Ildike súlyához! Nem rossz, na! :D Fog: :cry:

Sense! Szuper a b.kocsi meg az ülcsi!!! :D

Anikó! Nem is olyan valótlan, amit álmodtál!!! :D

Dettyk! Tavasz? :shock: Hol??? :roll: :wink: :lol:

Ágica! Ne aggódj, szerintem nem lesz gond a szemével!!! :) Mikor nézeted meg dokival? Kivi vagyok, mit mondd rá!

Kép

Kép
regcsiken14

mondd = mond

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: holnap kéne mennünk 8-12 között de apát nem engedik el.Igy ha sikerül a bnőm visz el vagy pedig az apukám.Remélem sikerül eljutnunk bár egyikőjük se mondta biztosra csak innen újpestről kenguruba kicsit hosszú lenne az út.Meg viszek kaját is Petrusnak ki tudja meddig kell várnunk.

Kép

Kép
agica1126

Ágica, én nem látok tengelyferdülést, ott piros Petra szeme, ahol a folytonossági hiány van, de ne parázz!!!! Biztosan nagyon jó a doktornő, majd ő szakért helyettünk :wink: 8) . Minden rendben lesz :D !

Viranka, szegény kis barik, sok-sok kitartás :roll: . Reméljük, Bálint jól fogja viselni, és legalább túl lesztek rajta...mindannyian :roll: .
Nekem az After eight nem jött be... :oops:

K.Timi, Ádi nagyon szép a pakolás alatt is :wink: :lol: .

Heni, haláli, ahogy Péterke nyammog a cumin :lol: :lol: :lol: .

Irina, ne aggódj, hogy újra nagy babót fogsz szülni :D . Bence 4150 g volt, a gátam kész volt, szanaszét repedtem-szakadtam a vágás ellenére, nagyon sokára jöttem rendbe. Panka 3950 g volt 38. héten, a régi sebeim felszakadtak, de gyönyörűen és gyorsan begyógyultak, felvittek a gyermekágyra, 20 perc múlva kimentem pisilni, pár óra múlva ülve szoptattam... Nem akarok általánosítani, de több gyerekes barátnőimmel karöltve azt mondom: a 2. után általában gyorsabban regenerálódik az ember, és a 2. baba az első által már kitaposott úton jön :D .

Szerintem a bébiüvegeket nem gyűjtik, láttam a Tesz-veszen árulják néhányan, de szerintem a legtöbb a szelektívben köt ki...

Regi, ez az etetőszék nagyon kiru :wink: :lol: !!

Hajni, látod, minden megoldódik :D !! Gyönyörűek a gyerekek, és egyre jobban hasonlítanak :D !! Szerintem is a nyáltól lehet, Pankának is szokott ilyen lenni...

Mesi, mire elérkezik a tali időpontja, mi Jumurdzsákosan fogjuk nyomni a sérót, annyira kopaszodunk :lol: :lol: . Hátul kidörgölte tarra, még egy pihe sincs :oops: , oldalt rövid hajacska, fejtetőn égnek álló pár szál: azt lassan be is fonhatom :wink: :lol: . Vagy felzselézem :wink: .

Kaqk, Emma is gyönyörű kis hölgy :D !

Juba, jól vagy?

Mmarica, Linike gyönyörű, tényleg hercegkisasszony! Milyen szép szemei vannak és mekkora haja :D !!!

Sense, nagyon jó vásárt csináltál!! :shock: Nem volt pénz értük, remélem, beválnak :D !

Aniko80, nem is rossz ötlet egy vidéki talit is összehozni :D . Szolnokra bármikor elmegyek, itt van egy köpésre :wink: . Az abonyi vadasparkba pl. rendszeresen járunk :D .

Itt is trutyi idő van :evil: , vudduzunk a tavasznak :twisted: !!!!!!
dettyk

Tegnap körtét kóstoltunk 8) . Látni kellett volna azt a képet, amit Panka vágott :lol: . Húzta a száját, és lökte ki...megkóstoltam én is :? , nem csodálom, fúúúúj :roll: . Később még próbálkozom, de lehet, hogy csak almával együtt fogom neki adni, mert olyan semmilyen-fűrészporos íze volt :roll: . Vagy veszek másmilyen körtét, bár én nem vagyok oda érte :? .

Két napja az esti elalvásunk :? ... borul...
Fekszem le vele, cicizik, elalszik, aztán amikor apa megjön Bencétől és bebújik mellénk, szemek kipattannak, és vigyorgás ezerrel, fejkapkodás, nem alvás :? . Tegnap meguntam, mert már csak játszott a cicimmel, nekem pedig nem volt valami kellemes, hogy egyfolytában karcolgatta a fogával :cry: , betettem az ágyikójába (nagy szemeket meresztett, hogy mi van :lol: ), villany le, és elvonultam :roll: . 15 perc múlva ránéztem: aludt :D ! Reggel 1/4 8-ig :D (este 1/4 10-től)!! Lehet, hogy most kell valami változtatást kitalálni az esti elalvásra, bár én ezt az összebújást még jó ideig szeretném megtartani :roll: .
dettyk

Juba, hogy vagy? Remélem jobban!!!!
Viranka, Timi26, Ti hogy vagytok?

Hajni, jók a képek, lehet, h a nyáltol van, Robesznek is szokott lenni, merthogy ömlik anylounk, sztem ne aggódj.

Mmarica, Linika csuda édes

Hörcsög, jó kis súly :D

Dettyk, ezt a tavaszt még én sem látom :shock:

Ágica, ne aggódj, rendben lesztek, majd számolj be mi volt a szemészeten

Regi, gratulálok az éjszakához, jóóó az etetőszék

Sense, nagyon jókat rendeltél, most bezsongtam én is régen vettünk mi is ezt-azt az ebay-en (párom vállalkozásához kávégépeket), de azért az má.
Ülcsi nagyon jó.

Gremese, jaj a tutyi, nagyon édes, most már, h tudom mit értettél ezalatt, Apa nálatok se százas :shock:

Mi ma 7-ig aludtunk, aztán evett és azóta alszik, megyünk ma baba látógatóba egy 7 hetes kiscsajhoz, hát meglátjuk.

Kép
Kép
nektarin

Jó reggelt!

Hú ma reggel igen korán keltünk(na nem miattam)úgy nem szeretem :cry: Alig várom már,hogy egyszer végre sokáig aludjak de asszem ez egy jó pár évig csak álom marad...

Köszi csajok már jól vagyok!Tegnap kicsesztem magammal mert annyi sütit felzabáltam amennyit csak bírtam,aztán meg fetrengtem egész este :oops: :lol: De már minden oké :D

Hajni!De örülök,hogy minden oké!!!Gyönyörüek a gyerekek!!

Sense!Tuti jó dolgokat vásároltál!!Én is akarok venni egy autósülést mert a hordozóba már alig fér el,de nem tudom milyet válasszak :roll: ?

Dettyk!Megy a vudu a tavasznak ezerrel mert itt nálunk is sz@r idő van Kép

Maggie,Anitja drukkolok nektek!!!

Regi! De jó nektek,hogy ilyen szépen alakulnak az éjszakáitok!!Nálunk még nem az igazi...

KépKép
juba

Sziasztok!

Én már valószínűleg megmaradok! :D Tegnap sikerült sokat pihennem, a lázam is lement. Apának még éjszaka hasmenése volt de behívták dolgozni! :(
Rebeka tegnap jól volt már, erre egész éjszaka fájt a hasa, valamikor hajnalban sikerült elaludnia! :(
VikDan meg 2 napja nyűglődik! Semmi sem jó neki, csak kézben! Alig bírom elaltatni. Bár éjszaka elég jól aludt, de hajnal 5 óta semmit sem. Most is nyűglődik a kiságyban!

Igyekszem majd felzárkózni, de most fertőtlenítem a lakást, hogy ez a rémálom teljesen megszűnjön végre!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Megy a +++++++++++++! Jobbulást Nektek! Apa meg majd mindenkit megfertőz a munkahelyén??? :roll: "Bírom" ezt a hozzáállást... nálunk is mindig ez van, aztán meg csodálkoznak, ha egyszerre 3-an vannak betegállományban... :shock:

Juba! Igen, úgy tűnik, hogy valóban a fogzás miatt aludt éberebben a Drágám. 8) Tegnap napközben is többet aludt, mint pár héttel ezelőtt! És a kedve is jobb lett!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Timi!Örülök,hogy javul a helyzet,remélem mielöbb sikerül teljesen meggyógyulni az egész családnak!!!!!

Gyere amint tudsz mert nagyon giányzol a "bandából"!!!

Emese!Te merre jársz?

KépKép
juba

Regi!Akkor nektek ennyire bejött a homeós bogyesz???Mert akkor lehet én is elkezdem adagolni neki,egy próbát azt hiszem megér!

KépKép
juba

Juba! Igen, a Chamomilla CH15-öt adom neki utsó két etetésnél. Bár a védőnőm azt mondta, hogy elég csak lefekvés előtt. De ez fogzásra és fogzás miatti nem alvásra van. Amiből ezt észrevettem, az az, hogy Szelinek szabályosan ömlik a nyála és a játékait olyan drasztikusan dörzsöli az ínyéhez, hogy csak lesek. Sírás, sikítva ébredés ugyan nem volt.

Na, felébredt. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Szép reggelt!

Juba: Örülök, hogy jobban vagy!

Timi26: Látom nálatok is javul a helyzet, csak így tovább! Dolgozni ilyen állapotban? :twisted: És tényleg nem félnek, hogy tovább fertőz?

Sense: NAgyon jól néz ki mindkettő és szuper olcsón jutottál hozzá! Ügyi vagy!

Regi: Szupi, hogy újra tudtok aludni. :D Pont akartam kérdezni, hogy mit is használtok, mert Máténak is nagyon beindult a fogzás és tuti, hogy most már csak azért kelt fel 3/4 5-kor, de azért sikerült megnyugtatni és visszaaludt hétig. Viszont nekem kéne már átállnom, mert én meg háromkor keltem és alig bírtam visszaaludni. :cry: JA, és hány golyócskát adsz Szelinek és hányszor?

KépKépKépKép
meryke

Mmarica Linike nagyon szép kicsi lány. Igazi csajszi :lol: :lol: Igen, mi már belevágtunk a tesóprojektbe :wink: :lol:

Anitja Azért maradt meg mert én nem bírtam beszedni a terhesség alatt, mert nagyon rosszul voltam tőle. Nagyon szívesen odaadom annak akinek kell. Ha esetleg van várandós ismerős annak is. Legalább neki segít :lol:

KaqkEmmácska nagyon cuki :lol: :lol: :lol:

Hajni na végre javul nálatok is a helyzet :lol: A gyerekek tüneményesek :lol:

Regi Nagyon jó az etetőszék és hogy tetszik Szelikének :lol: A homeos bogyónak mindjárt utánanézek.

Ágica Nyugi, minden rendben lesz. Én nem mondok neked semmi mást, majd megnyugtat a doktornő :wink: :lol:

Sense nagyon jó dolgokat vettél. Gratulálok hozzá.

Timi26 De jó, hogy javultok. Azért megy a többi++++++++++++++++++

Kiskolbi Máté javulgat szépen továbbra is?

Dettyk Itt nincs tavasz :( Csak undok idő :(

Maggie Délután várunk a hírekkel+++++++++++

Anitja Lemaradtam :shock: te is mész dokihoz?

Na letelt a 10 perc felébredt éd most sírva :cry:

Majd folyt. köv

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke! Chamomilla CH15: Este 5 golyócska kell, ha fogzás miatti alvászavar. De ha sír a foga miatt, negyedóránként lehet adni 5 golyót.

Kép

Kép
regcsiken14

Juba! Örülök, hogy jobban vagy! Egyébként gyomorrontásra: Kóla!!!! (És ez komoly!)

És annak is örülök, hogy hiányoltál! :)

Ma reggel nem úgy ébredtünk, ahogy szoktunk, kicsit borultunk, meg amikor időm volt, elkezdtem összerakni a cuccokat, mert ma megyünk Tahiba a hugomékhoz vendégeskedni.

Sense! Nagyon jók a cuccok! Én is valami ilyen ultrakönnyű kis helyen elférő babakocsit szeretnék. Jó a mostani, csak egy tonna, és tele van vele a csomitartó.

Minden baba gyönyörűséges természetesen, külön kiemelés nélkül!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Képzeljétek, teszveszeltem 7 db bodyt (több a h.ujjú, mint a r.ujjú benne) összesen 1400 Ft-ért. :D
Egyszer vettem Zsófinak a Kenguru Gold-ban h.ujjút, az volt 1380 Ft. Egy darab... :?

És egy cuki patchwork naciban fogunk menni. MEg egy olyan (angol) feliratos pólóban, amire valami olyasmi van ráírva, hogy "nem én akartam, hogy ilyen cuki legyek". :D
Persze mint teszveszes.
De ez nyomába sem ér Lincsike ruháinak... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Csak gyorsan :)

Ágica!

Igen hagytak aludni :) Míra a saját ágyában :) Bálint meg csak 4kor kelt,kicsit szopizott,orrot porszívoztam,pelenkát cseréltem mert bűzlött,aztán dumált és visszaaludat :) most meg már megint felkelt(de reggel azért Míra felkeltette:) ) :)

Marica :)
ezek aképek 2005.talán tavasszal készültek egy babanetes babatalin :)
Kép
Kép
Kép Kép

pusza :)

KépKép
viranka

Hello Lányok,

Marica, válaszoltam. :wink:

Sense, nagyon jó vásárt csináltál. Ez a 0-18 kg kategória? Vagy milyen kell a mostani hordozó után? Még nem mélyültem el a témában...

Dettyk, hát igen a körte necces téma tud lenni. Ha finom, én is imádom, de a seízű, fog alatt csürüszkölő darabos körteformájú kis izéktól nekem is herótom van. Nehéz fini körtét találni. Talán majd ősszel jobbak lesznek. (én addig is bespájzoltam egy üvegeset :lol: )

Az éjszakánk egy tragédia volt: 4-kor, 5-kor, fél 6-kor és 6-kor ment a nyüszi. Nem tartott tovább 1-1 percnél, de arra pont elég volt, h felébredjek és ne tudjak visszaaludni. Most már törjön előre az a fog! Szegény kis drágám megszenved vele...

silka
silka

Na megnyugodott.Most tolat ezerrel megint. Azért előtte még felborított a benti szemetest :lol: :lol: :lol: Most meg a vasalódeszkával küzd :lol: :lol: :lol:

Regi A VISCUM ALBUM-ot találtam ami esetleg jó lenne de inkább javaslom, hogy kérdezd meg a patikában. Ez többek közt erre jó: Nagy ízületek merevsége, lábak fáradtsága. Végtagjai örökké mozognak. Este, éjjel romlik az állapot.
Szerintem neked nem ilyen :roll: Már ha jól emlékszem :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi Regi, azt hiszem ma kipróbáljuk! :wink:

KépKépKépKép
meryke

Anikó80! SZerinetm egyszer megvalósulhat az álmod! Én szívesen elmennék Szolnokra is talizni!
Évente egyszer (már vagy 10-15 éve) egy hétvégét ott töltünk, mikor röplabda-kupánk van). :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka,
Istenem, de gyönyörűek ezek a drága babók így egy rakáson! Szuper a kép. Ez gondolom valakinek az otthonában volt, ugye?

Na csajok, mindneki mérje le a kanapéja hosszát, ott lesz a következő tali, ahol a legnagyobb van :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Viranka! :lol: Mennyi idősek ezek a babák?

lmóni! Ha Cicának ennyire takaríthatnékja van, szerintem azt érdemes kihasználni! :wink: :lol:

Lizi fogacska gyere ki!!!!! ++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni! Köszi! Oké megkérdezem. Igazából már annyira fáj, hogy azt se tudom, hogyan fáj... :? De eleinte úgy volt, hogy merev, mozgásra bejáródik, és kimondottan a hajlítás fáj, tehát menni simán tudok, de leülni, meg felállni katasztrófa... Anno ha rendszeresen tornáztam, elmúlt, ha kihagytam, megint fájt.
Kár, hogy nincs kimondottan homeós orvos a városban... :evil:

Viranka! Édesek a babák! :D

Szeli hanyattfordult, és most dühös... Ezt csinálja egyfolytában, pedig vissza tud fordulni, ha nagyon akar... :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Silka!

Kép (Zsófi 10 hetes itt)
Elég ekkora kanapé? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Meryke! Első nap még nem hatott, de második éjjel már Szeli aludt (én még nem :? , mert óránként figyeltem, hogy nem ébredt-e), ma már én is aludtam! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Tényleg, olyan ritkán jössz mostanában... :(
Igen, jó lesz! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Lmóni, Cicát felénk is elküldenéd? Légyszi!! Már tudom mi lesz a program, ha jöttök :lol: :lol: :lol:

Nem is mondtam, tegnap mikor DM-eskedtünk Lizóval 2-en is fiúnak nézték!! :cry: Csak azért mert nem rózsaszínben volt.
"De aranyos! Kisfiú, ugye?"
"Nem, kislány"
"De hát barnában van"
Csak azért, mert tegnap nem a tucatnyi rózsaszín göncéből adtam rá egyet, hanem egy barna-fehér csíkos, prémes kapucnis, tunikás ( :!: ) eszkimóruhát. :twisted:

Gremese, baromi jó vásárt csináltál Zsófinak! Szerencsére mi most megvagyunk ruha-ügyileg egy jó darabig, mert mindenkitől azt kértünk karira. Én utoljára nyáron vettem Lizinek cuccot (56-62-est)

silka
silka

Gremese! :lol: :lol: :lol:
Te nyertél! Vagy van más jelentkező? :wink:

Na, megyek, mert budit meg fürdőszobát akartam ma reggel takarítani. Erre jól itt ragadtam. :wink: Aztán mindjárt ébredés lesz...

silka
silka

[b]Tali akik eddig jelezték, hogy jönnek

Hörcsög+Ildike+1 valaki
Mesi+Zsófika
Nektarin+Robesz
LMóni+Grétacica
Sense+Boti
Dettyk+Pankypanna+bence
Regi+Szelike
Bongyi :?:
Irina+Ádó
Fleur+Lilla
Maggie :?:
Kiskolbi+Máté
Silka+Liza
Anitja+Nolka
Viranka+Mira+Bálint
K.Timi+Ádi
Ágica+Petrus
Meryke+Máté+Bencus
Marica+Linike
Timi26 :?: [/b]

Eddig 20 csemete + az anyukák jeleztek (talán egy apuka és az Mátéapu Kolbiéknál? de nem akarok hazudni, úgyhogy nem tudom biztosra)
Igazat írt Horvviki a játszóházak árai horrorisztikusak( tuti rosszul írtam)Kb 25000ft 3 órára vagy 2000-2500/gyerek 3 órára! Lakik valaki a brendon közekében, hogy megérdeklődje a játszóházat? Illetve ennyien oda nem férnénk be úgyhogy lehet a tornaterem volna jó. Az tömegközlekedéssel is viszonylag egyszerű megközelíteni. Telefonszámot nem találtam sajnos. Akkor már felhívtam volna őket. Ha jól emlékszem Becka oda járt Levivel jógázni, talán Ő tud segíteni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Silka, pedig Lizi babynél lányosabb pofijú lány kevés van :lol: . Pankát piros-fehérbe öltözötten nézték fiúnak 8) .

Mesi, jó lesz, de inkább a teraszodon csücsülnénk, a nap simizését érezve a bőrünkön :lol: .
dettyk

Sziasztok!

Silka!
Nem csak Lizit nézték fiúnak tegnap,
Ildikét is pedig mi igencsak lányos cuccban voltunk. :D

Betegeknek továbbra is +++++++++.

Ildikének is lehet kicsit pánkosítani a haját. :D

Mesi!
Ez a kanapé nagyon is jó lesz hozod a talira :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lányok ezt Cicával beszéljétek meg :wink: :lol: :lol: :lol:

Silka Akkor mi kiestünk :( sokkal kisebb a kanapénk mint Mesiéknek 8)
Grétacicát is szokták fiúnak nézni. Még olyankor is ha totál rózsaszinben van. Amit nem értek, hisz szerintem nagyon lányos arcvonásai vannak. Mint Lizikének is

Dettyk Bocsi :oops: Bencét nagy betűvel akartam írni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
Mi is mennénk a talira, de csak ha olyan időpontban lesz, hogyapa éppen el tud vinni, mert messzi lakunk :-( :cry: :cry:

Viranka, hogy milyen jó ez a kép!
Emese tök jó a kanapétok! Nekünk olyan hagyományos3+2+1 es van, azon is sokan elférnek :-)
Regi jaj de örülök, hogy már jobban alakulnak az éjszakák! Én ma 4kor betettem magam mellé, cici és aludt is tovább :? szóval cici kell, de miért még mindig????

Heni
KépKép
heni81

Az én fiamat pedig lánynak szokták nézni :shock: :shock: :shock:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk!
A talival kapcsolatban az jutott eszembe, hogy meg kellene kérdezni azt az ovit, ahol a babanetes találkozó volt a nyáron, amikor még pocakosak voltunk. (amikor belémjöttek és nem tudtam elmenni :evil: ) Tudom, hogy ott szabadtéren volt, de lehet van nekik olyan terem, amit igénybe vehetnénk...
Szerintetek?

Silka!
Botondot pedig már többször lánynak nézték!! Farmerben, tornacsukában és kapucnis pulcsiban !! :shock:
így! Szerintetek lányos?
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Most megyek az ortopédiára! Szorítsatok!!!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, Lányok,
bocs, de nagyon kivagyok lelkileg, ezért nem reagálnék külön-külön, de MINDEN BABA CSODASZÉP A KÉPEKEN!
A tegnap délutáni ragtapaszszemle közben azt láttam, hogy Ádi sebe felfakadt és ömlik belőle a genny. Most voltunk a dokinál, nyomkodni kell, pénteken újabb vizit, aztán vsz. újabb műtét (mert már eléggé összeforrt a seb). Fogalmunk sincs, meddig tart el, most tartunk 2,5 hónapnál.
l. móni: az előbbi miatt nem tudom ígérni biztosra magunkat a találkozóra, ezért kérlek, húzz le minket. Ha netán mégis összejönne, csatlakozom (ha lehet), természetesen az anyagiakba is beszállok, de csak ott a helyszínen, ha így elfogadható nektek! Ha nem, majd megyünk a köv. talira.

Most egy kicsit read only leszek, ne haragudjatok.

Kép
Kép
irina

Sense!

Pedig Botond nem is lányos sőt nagyon is fiús. :D

Regi!
Szorítunk!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jaj Irina, pedig már olyan jól alakult. Nagyon szorítunk, hogy most már tényleg begyógyuljon az a sebecske! ++++++++

Regi: Neked is megy a drukk!+++++

KépKépKépKép
meryke

Regi gondolok Rád!
Irina kitartás!

Csajok van még akinek hull a haja rajtam kivül? És az szed valami vitamint? ill. akinek hullott az szedett?

Heni
KépKép
heni81

Jaj drága kis Ádó!!!Pedig már mennyire örültünk,hogy végre minden oké és nem kell többet "bántani"!
Az a baj,hogy felrepedt vagy az,hogy még mindig jön belőle a genny?Gondolom az utóbbi és ezért kell az újjabb műtét,hogy ismét kipucolják.Irina!Kitartás,ne keseredj el!!!Biztos nagyon nehéz mert már ti is azt hittétek,hogy végre vége a "borzalmaknak"És most minden kezdődik előröl.De majd most exrta vudut küldünk a mi kis Ádikánknak és akkor most már minden rendben lesz!!Irina!Próbálj megnyugodni!!Gondolunk rátok!!!!

Regi!Neked is megy a vudu!!Nem lesz baj!!

Sense!Boti nagyon vagány ezen a képen!!Egyátalán nem lányos!!

Heni!Nekem még mindig hullik a hajam már kezdem én is nagyon unni a dolgot és lassan elmászok a gyógyszertárba és kérek rá valamit!

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: