Ágica, én nem látok tengelyferdülést, ott piros Petra szeme, ahol a folytonossági hiány van, de ne parázz!!!! Biztosan nagyon jó a doktornő, majd ő szakért helyettünk

. Minden rendben lesz

!
Viranka, szegény kis barik, sok-sok kitartás

. Reméljük, Bálint jól fogja viselni, és legalább túl lesztek rajta...mindannyian

.
Nekem az After eight nem jött be...
K.Timi, Ádi nagyon szép a pakolás alatt is

.
Heni, haláli, ahogy Péterke nyammog a cumin

.
Irina, ne aggódj, hogy újra nagy babót fogsz szülni

. Bence 4150 g volt, a gátam kész volt, szanaszét repedtem-szakadtam a vágás ellenére, nagyon sokára jöttem rendbe. Panka 3950 g volt 38. héten, a régi sebeim felszakadtak, de gyönyörűen és gyorsan begyógyultak, felvittek a gyermekágyra, 20 perc múlva kimentem pisilni, pár óra múlva ülve szoptattam... Nem akarok általánosítani, de több gyerekes barátnőimmel karöltve azt mondom: a 2. után általában gyorsabban regenerálódik az ember, és a 2. baba az első által már kitaposott úton jön

.
Szerintem a bébiüvegeket nem gyűjtik, láttam a Tesz-veszen árulják néhányan, de szerintem a legtöbb a szelektívben köt ki...
Regi, ez az etetőszék nagyon kiru

!!
Hajni, látod, minden megoldódik

!! Gyönyörűek a gyerekek, és egyre jobban hasonlítanak

!! Szerintem is a nyáltól lehet, Pankának is szokott ilyen lenni...
Mesi, mire elérkezik a tali időpontja, mi Jumurdzsákosan fogjuk nyomni a sérót, annyira kopaszodunk

. Hátul kidörgölte tarra, még egy pihe sincs

, oldalt rövid hajacska, fejtetőn égnek álló pár szál: azt lassan be is fonhatom

. Vagy felzselézem

.
Kaqk, Emma is gyönyörű kis hölgy

!
Juba, jól vagy?
Mmarica, Linike gyönyörű, tényleg hercegkisasszony! Milyen szép szemei vannak és mekkora haja

!!!
Sense, nagyon jó vásárt csináltál!!

Nem volt pénz értük, remélem, beválnak

!
Aniko80, nem is rossz ötlet egy vidéki talit is összehozni

. Szolnokra bármikor elmegyek, itt van egy köpésre

. Az abonyi vadasparkba pl. rendszeresen járunk

.
Itt is trutyi idő van

, vudduzunk a tavasznak

!!!!!!