A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

most csak röviden, mert még alszik a férj!

Emi, Ez nagyon jó (mármint a kollegák). :lol: :lol: :lol: Elhiszem, hogy nagyon meghatódtál. én biztos elbőgném magam.
Tegnap én leptem meg a kollegáimat, délelőtt volta mkint tárgyalni egy partnernél és visszafelé a céghez vettem egy csomó rétest meg ilyeneket. Csak úgy. Azt hiszem a szeretet hormonjaim miatt...Aztán mire beértem, alig voltak már bent négyen vagy öten...na mindegy, ők nagyon örültek, de nem értették, hogy miért vittem. Az egyik meg beszólt, hogy, hogy most lesz majd a szülinapom, azért. Én mondtam, hogy nincs összefüggésben a kettő, mert nem szoktuk ünnepelni évek óta a cégnél, hanem csak úgy adni akartam valamit...
De úgy érzem, hogy nálunk nem lesz semmiféle búcsúztató (ami egy kicsit rosszul fog esni - most őszinte voltam).
Annyit mondtak eddig, ha meglesz a baba, akkor a férjemmel szívesen elmennek majd inni. Na, tök jól esett.

Viszont tegnap este kaptam előszülinapi ajándékot. Este megyünk a Cirque du Soleil-re. Tök jó! Olyan aranyos volt a férjem amikor odaadta. Én meg hirtelen azt sem tudtam, hogy mi ez. (Ősszel voltam beindulva rájuk, de akkor már nem volt jegy. Meg csak megjegyeztem, hogy biztos jó látványos lesz.) Szóval este kis kimozdulás.

Nem mára ígérték a nagy szelet?

Majd később visszanézek, most felébredt és itt köröz a párom. nem szeretem ha beleolvas abba, amit írok.

1Bambi

Kép
1bambi

Szibi,
A pihi majd egy hét múlva jön... Ma azért keltem olyan korán, mert éjjel folyamatosan begörcsölt a lábam. A negyedik görcsnél úgy döntöttem, hogy inkább felkelek.
A Dominik név nálunk is rajta volt a listán. :)
Majd készítek fényképet, de még meg akarom várni a függönyt. Azzal lesz igazi a babaszoba.

Judit,
amikor utoljára voltam a Corában, akkor az a pelenkázó, amit te keresel 4500,- Ft volt és kb 4 db volt még kirakva. Nekem egyik sem tetszett. Szóval nem biztos, hogy érdemes ezért a Corába kilátogatni... Én is ilyet szeretnék. Majd szólj kérlek, ha sikerült megvenned.

Bambi, Kisscica
Mi mindenkit el szoktunk búcsúztatni valamilyen formában. Mondjuk ekkora meglepetést még soha nem csináltak ez tény. Valahol, nekem is rosszul esett volna, ha nem lett volna semmilyen búcsúztató.
Én úgy terveztem/tervezem, hogy az utolsó napon beállítok én is valamilyen sütivel és megvendégelem a csoportomat.

Bambi,
mikor lesz a szülinapod?
Lehet ám, hogy a te bulidat is szervezik, csak nem tudsz róla :wink:

Kép
emi29

Emi Ok. Ma délutánra Minimanos túra van tervezve. (ott még úgysem jártam) már ha tudok délutánra járni, megyünk.... :wink:
Ha ott nem lesz, még marad a Cora. Tegnap a Újhegyi CBA-nál lévő kenguruban volt 50*80-as 3 oldalas, de azt nem vettem meg, mert lelóg. Tanácsolták, hajtsam vissza, vagy vágjam le. Még jó, hogy jó kedvem volt.Ilyet hogy a túróba lehet mondani.

Kép
téjé

Emi,
Amikor a baba 33 hetes és 3 napos lesz, vagyis 03.03-án (3/4 3-kor) leszek 33 éves. (És 13.30-ra megyek a szülésznőhöz)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1Bambi

Kép
1bambi

Hali!

Téjé! Látom már kaptál egy csomó infot, de azért én is írok. Mi az RS Bútorban vettük meg az összes gyerekcuccot, kiegészítőket meg mindent. Szerintem tök jó hely. Pelenkázó lap is van, olyan amilyet szeretnél.

Megjegyzem, a Kikában ugyanazokat a bútorokat láttam csak sokkal drágábban.

Apát ma elküldtem a Brendonba egy "kisebb" listával. Kiváncsian várom mikkel fog hazatérni. :) Azt mondjuk tudni kell róla, hogy ha azt mondom neki, hogy hozzon egy liter tejet, akkor tutira 4 litert hoz különböző fajtákból, biztos ami biztos alapon. Remélem azért most nem fog 3 féle pelenka-kukát hozni. :)
Olyan cuki! Imádom!!! Mindig megállapítom, hogy mekkora mázlista vagyok, hogy megtaláltam a legtökéletesebb pasit.

Emi! Szupi munkahelyed van! Nálunk nem szeretik, ha valaki szülni megy, és hát ebben az évben 3-an mentünk el. Azóta csak akkor hív fel valaki, ha nem tudnak nélkülem elintézni valamit. Végülis mindegy. Úgyse akarok visszamenni oda.

Kép

Kép
kamilla306

Csöppke, ha nagyon unatkozol, hozzánk is beírhatod a táblába, hogy titkosak a nevek. :) Már elég régóta tudjuk őket. De végülis így is maradhat üresen.
Azért nekem már nagyon furdalja az oldalamat, hogy mi lesz a második bébikétek neve! :)

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!

Csak bekukk, veszettül f...s kedvem van... olyan semmi nem jó és semmit nem akarok csinálni!

Azt álmodtam, hogy megszültem 33.hetesen (ma vagyok pont annyi) és császár volt és kisfiú.... :shock: ilyen barom álmokat. Úgy bőgtem, mint még soha és üvöltöttem, hogy nekem nem kell fiú, megyek haza, ő meg marad, otthon minden rózsaszin és biztosan direkt elcserélték más gyerekkel, hogy ne lehessen lányom, mert tuti, hogy kislány volt a hasamban! Úgyhogy kellemes élményekkel ébredtem, vizes párnán... :roll: a hasam tegnap óta sem jobb, nagyon kemény és elfogyott a magnézium... :roll: szerintem megyek gyógyszertár (hegyet mászok a változatosság kedvéért)... Zoli alszik (a változatosság kedvéért)... :evil:

Nem is irtam, annyira el voltam foglalva magammal, hogy újaknak üdv itt! :oops:

Szerintem ez a hülye időjárás, frontáradat is betesz a hangulatomnak... jó lenne, ha tényleg végleg kitavaszodna. Gyerekeim csodás szinten kezdenek taknyosodni (természetesen az oviban kabát nélkül vitték ki őket az udvarra, totál szabad nyakkal /pedig vittem kendőt a nyakukba/ pucér derékkal... baromira nem érdekelte az óvónőket, hogy a gyereknek kivan a dereka és fetreng a jéghideg nedves homokozóban) :evil: :evil:
Úgyhogy hétfőn megint lesz egy veszekedésem az óvodával!! :evil:

Na, megyek gyógyitár... mert megszülök magnézium nélkül.... 8)
Vendég

Két héten belül bizti meg lesz az első topik baba.

Kép

Kép
kamilla306

Na megjártam a heti nagybevásárlást.

Benéztem az itteni Dm-be.Kinek mi a véleménye a Babylove termékekről??Mert abból van a legnagyobb választék.

Bambi-emlegetted a szelet,hát nállunk fúj ezerrel.Ha nem lenne rajtam pár kiló +,lehet odébbfújna pár méterrel.

Pumpóka-te tényleg kilehetsz,ha már rémálmaid is vannak :( .Az ovira meg no comment.Hihetetlen,hogy ennyire nem vigyáznak.

Az újaknak üdv itt.

Szöszi-a bimbóvédővel kapcsolatban....lehet,hogy nekem is be kellene szereznem .Hol lehet kapni?Gyógyszertárban?
Nem tudom miért,de nekem nagyon pici a bimbóm.Lehet,hogy hülyeség,de már azon parázok,hogy nem fogja tudni a bébi rendesen bekapni :oops: Vagy addig még nőhet?Tapasztalat?

Kép
szibi

Sziasztok!

Köszönöm a + viszajelzéseket! :lol:

Most ki merészkedem vásárolgatni,ami elég rossz lesz,mert itt már gáz az idő.

Pumpóka az msns-s email címedre elküldtem a meghívót,mert a gépem most olyan gyenge h privit sem tudtam küldeni. :roll:

Egyébként most 4-5 napig egyedül leszek itthon,mert párom ma utazott a szüleihez(már Karácsony óta nem volt) mára van színházjegyünk. De én nem mertem a vonat utat (3,5 óra),meg a pesti tömegközlekedést bevállalni ma az is lett volna kb. 4 óra. Meg persze az időjárás se az igazi :roll:

Most a baba annyit nőtt,h nagyon megviselt mind lelkileg ,mind fizikailag+az esküvő szervezése se kutya:oops:

Kép
kritta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:56-kor.
Vendég

Nono
Szösz tett fel az előző oldalon képet, na olyan a 3 oldalú pel.lap. Legalább is, eddig erre írták többen.
Egyébként én is csíkokban vagyok szőke, de most akarom majd visszafestetni eredetire, mert a szőke mellett van némi lila is és azt el akarom tüntetni.

Pumpi
Szegénykém, jó szar éjszakád volt akkor. Kár, h olyan messze laksz, mert esküszöm küldenék neked egy dobozzal párocskámmal.
Vigyázz magadra, mert kinnt kúszar idő van, és keményedő hassal nem kéne nagyon grasszálni.

Kritta
Igazad van, én sem merném bevállalni a 4 órás utazgatást. Jó pihizést erre a pár napra. Bár párod nélkül biztosan jó rossz lesz.

Szibi
Szerintem jók a Babyloveos termékek. Maszatnak olyat tervezek venni, mert régebben mikor volt erről szó, akkor többen is dícsérték.

Kamilla
Szerintem is kb. 2 hét. Olyan izgi.

1Bambi
Ezt jól összehoztad a számokkal. Kiváncsi lennék, h erre egy szakértő mit mondana Neked!!

Téjé
Hát ezen már csak tényleg mosolyogni lehet, h vágjál le egy merev pel. lapot. Azért jó vásárolgatást mára, csak el ne vigyen a szél Titeket.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

kamilla Köszi, az RS is közel van.
Egyébként pont mintha én írtam volna a munkahelyről. 3-an mentünk el közel egyidőben és tökre nem örültek neki. Még el sem köszöntek, nemhogy egy szál virágot kaptunk volna.

Nono, Szösz tett fel képet! Arról beszélünk.

Kép
téjé

Szibi, én nem használtam még semmilyen babylove-st, (első baba révén) de mindenki ezt dícséri, úgyhogy nem veszek mást csak ilyet. Kipróbálom, ha nem válik be, még sok közül lehet választani.

És mindezt bababoltban mondták, nem barkácsboltban. Poén.

Kép
téjé

Téjé-sajnálom,hogy ilyenek a kollégáid.Inkább veled együtt örülnének.Legalább nem fogod annyira hiányolni a társaságot :?

A múlt héten,vagy mikor,szó volt itt a rakott krumpliról....Azóta ennék,és jelentem,ma megcsinálom :D :D Aztán bevágom a szunyát délután,ha már ilyen car,szeles idő van.

Figyelmesség-Engem a szomszédok kergetnek a sírba a folytonos aggódásukkal.Már azt kell lessem,hogy mikor megyek ki az udvarra,mert állandóan körülöttem ugrálnak,és segíteni akarnak szó szerint mindenben.
Már kertészkedni sem lehet nyugodtan.
Tegnap is,elindultam a boltba,én,2 kutya,meg a hátizsák,erre jól lecsesztek,hogy mit cipekszek,meg mit sétálok,írjam fel,hogy mi kell,és ők elhozzák.
Pedig nem nagy táv a bolt,oda vissza 40 perc.Ennyi séta pedig kell,mert nem tudok egy helyben ülni.És a hátizsákba se fér bele 1 tonna motyó :twisted: :twisted:
Nem tudják megérteni,hogy semmi bajom,jól érzem magam......meg különben is,semmi közük hozzá,hogy mit csinálok. :twisted:
Na,ennyit a mérgelődésből mára.

Kép
szibi

No lányok,akkor a jövő héten azt hiszem,beruházok egy pár Babylove-os cuccra :D :D
Hogy én mennyire imádok vásárolni....szinte bűn :oops: :oops: Kár,hogy nem mindig van miből :(

Kép
szibi

Szibi - Én úgy láttam, hogy a bababoltokban lehet venni bimbóvédőt (van Chicco, Avent és még sokféle). Én akkor szerzem be, ha megyek a szoptatós melltartóért jövő héten! Viszont a bimbóvédő és a bimbókiemelő szerintem nem ugyanaz .. bár ha nem befelé forduló a bimbód, csak úgy érzed pici .. attól még tud szopizni a baba :) Nem hiszem, hogy ez gond lenne ..
Az én mellem eleve nem nagy annyira (tehát nem vagyok vmi tejcsárda típus), így a bimbó sem ...
Nah, mivel nem értek hozzá .. csak találgatok én is :D
Én bimbóvédőt fogok venni ;)

Babylove - Én a terhességi csíkok elleni krémjét és olaját használom .. eddig nincsen csíkom :D Mást még nem próbáltam.

Kép
szösszenet

Én is azt használom és nagyon jó!!! :)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok csajok!

Csak így gyorsan az utolsóra reagálnék: én is a Babylove Mama olaját használom csíkok ellen, eddig nekem is jó, de ha ilyen ütemben nő a pocim, nem tudom meddig bírja repedés nékül a bőröm :lol:

A Babylove pelusokat itt többen dícsérték.

Kép Kép
szõlõ

:o :o Az utolsó előtti kockába lépett a számlálóm!

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]: írta:szőlőo :o Az utolsó előtti kockába lépett a számlálóm!

8. hónap :lol: :lol: :lol: :!: ;)
Én már várom, hogy az utolsóba ugorjon :P

Kép
szösszenet

Lányok! Én is a babylove olaját használom és jónak tűnik!
Lilinél kipróbáltam a pelust és a popsitörlőt, a newborn pelus szerintem nagyon jó, a nagyobb méretek már nem annyira váltak be, ill. a popsitörlő sem...
De már volt erről szó, és nagyon eltérőek a véleményke, szerintem is érdemes kipróbálni, és utána dönteni!!!

KépKép

KépKép
gabcika

Szőlő gratula a 8.kockához :D Már nem sok van hátra.

Azt hiszem,akkor veszek én is ilyen kismamaolajat,mert az enyém már fogyóban van.Ha már így dicséritek,biztosan jó.
Eddig sima gyógyszertárit használtam,cskom még nincs,de ahogy Szőlő írja,ha ilyen ütemben nő.......

Benéztem a márciusi topikba,utolsó oldalt elolvastam.Hát,nem semmi a szövegük a csajoknak :lol: :lol: :lol: Elég türelmetlenek,már tűkön ülnek :D

Kíváncsi vagyok a mi topikunkra......a legvége felé :shock:

Kép
szibi

Ja nem baj,hogy a párom nem lesz itt egy ideig nem túl felhőtlen a viszonyunk és anyóséknál nem tudnék aludni sem,mert a központi fűtéstől fulladok nem tom talán,mert a szoba is picurka.

Meg most túl nyűgös vagyok h. elviseljek még plussz 3 embert!

Azon lehet segíteni,h felébredek pisilni és utána nem tudok aludni 2-3 óra hosszat,pedig a baba abszolút nem nyom semmit és nem zavar.

Kicsit hülye voltam,mert csütörtökön voltam úszni+2órát áldogálltam és sétáltam (meghívó kézbesítés),aztán du-án még szintén elgyalogoltam egy tanítványhoz ahol 120 percet tanítottam.Mire haza értem este teljesen ki voltam,mint a liba. Jó lenne,ha tudnék vissza venni egy kicsit a tempóból nehogy gond legyen aztán.

Kép
kritta

Hát én nem tudom, kapkodom a magnéziumot és idáig feküdtem (kivéve a gyógyitári túrát meg amig megcsináltam a melegszendvicset ebédre) de rettenetesen keményedik még mindig. Amikor fekszem, még elviselhető, de ahogy felkelek, abban a pillanatban kővé válik... :roll: biztos ez a szél is betesz, meg a front... de fekszem jókislány módjára!!!

Szössz! Nem tudom, de szerintem nincsen különbség a bimbókiemelő és védő között. Nekem volt bimbóvédőm, szilikonos... nem tudom elképzelni, hogy más lenne a kiemelő... hiszen ugyanúgy azt a kis bimbóutánzó részét szivja a baba... ezt most nehéz igy elmondani amit akarok... szóval ha vkinek befelé forduló a mellbimbója, akkoris ilyen alakú vmi kell rá, hogy tudja szivni...
De nem én vettem anno, hanem anya, igy nem tudom, hogy mi van ráirva a dobozára... Barnusnál már nem is használtam.

Csak benéztem, megyek tovább fekszeni... :? olyan rohadt unalmas... úgy nyüzsögnék, vasalni kéne, mosást betenni... száritót leszedni.... de nem merek... most fosok, nehogy következménye legyen ennek a sok összehúzódásnak!
Vendég

Pumpóka, jobbulást! :? Milyen magnéziumot szedsz?

Jaj, most nézem a Lucky Vampire gang-re jöttek rugdalózók is meg vannak új minták :D

http://vampiregang.com/catalog/index.php?cPath=129_131_136

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Most magamról (ha nem baj :oops: )
Hát a tegnapi napom igen érdekesre sikerült... van nekem úgy 10 éve egy kis szív problémám, egyfajta szívritmus zavar... tegnap este a melóhelyemen elég rosszul lettem (pár napja már sűrűn rámtört a rosszullét), és mivel nem akart múlni, bementünk a kórházba! Nagyon féltem, hogy bent tartanak :? Mikor beértünk 169-es pulzusom volt, nem kaptam levegőt, borzasztó volt... utána befektettek egy egyágyas szobába, és vért vettek (harmadszorra tegnap, mert ugye reggel voltam az éhgyomri és reggelizős cukron, és sajna az egyik kezemben sosem találnak megfelelő vénát, így harmadszorra is ugyanazt a karom szúrták... mit ne mondjak, szép lila, kinyújtani nem könnyű), ekg, eeg, minden ami csak kell. Szerencsére lement 130-ra, amit ugyan tartott egy darabig, de kb 1 óra múlva már sokkal jobb volt! 5 órán keresztül néztek a gépekkel, felvittek közben a szülőszobára is, megvizsgáltak, nst-t néztek, szerencsére a babóval minden oké volt, csak azt mondták, ha megyek uh-ra mindenképp nézzék meg jól a lepényt, mert ez a gyakori magas pulzus rongálhatja a placentát, hisz nem megfelelően keringeti a vért! Annyira rossz volt, mert mindamellett, hogy ugyan nem tudom milyen lehet egy szívinfarktus, mégis azt éreztem, hogy mindjárt azt kapok, összeszorult a szívem, nem kaptam levegőt, mintha sziklák lettek volna a mellkasomon :(
Éjjel hazaengedtek, de mennem kell jövőhéten a kardiológusomhoz felülvizsgálatra, mert hosszútávon kihathat a babára is... bár rapszódikus az egész, 10 év alatt volt, hogy naponta előjött, volt hogy fél évig se híre se hamva nem volt!
Ugyan szerettem volna még dolgozni, mert fizikailag bírom, kedvem van, baba eddig hagyta, de nagyon úgy néz ki le kell tennem a lantot, és tegnap dolgoztam utoljára... jövőhéten kiderül!

Visszaolvasgatok, bár elég kómás vagyok, hosszú volt ez a tegnap este, úgy elfáradtam komolyan, mintha napok óta talpon lennék :roll:
Szandi anyóséknál, párom dolgozik, így végülis csend van itthon, tudok pihenni.

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!

Köszönöm, hogy írtatok a májusi tábláról :)

Kiscica: most már nem dagad a bokám, sokkal jobb, a hasam szerencsére ma nem fájt/keményedett

Téjé: nekem anno anyám vett pelenkázó szekrénykét és arra pelenkázó lapot, de nem passzol rá méretben, pedig ugyanakkor ugyanott vette, de azt mondta, ez jobban tetszett neki, bár tudta, hogy nem passzol -nem mondom mennyire megnehezítette ez az életünket amikor használtuk :evil: (akkor nem tudtunk másikat venni)

Kamilla: milyen jó neked :) nálunk ma férjemet leküldtem a sima boltba, hogy hozzon jövé hétre alapanyagokat és paradicsompüré helyett indiai tyúkleves konzervet vett... :roll:

Szibi: bár már mások is írták, csak megerősíthetem, hogy a Babylove hasolaj jó, én is azt használom, csodás az illata is szerintem :lol: A törlőkendőjükben viszont sokkal kevesebb az a folyadék vagy mi, amitől nedves és ezért többet kell használni, így szerintem árban ugyanott van az ember, mintha drágábbat vesz (mi most Pamperst használunk) Pelust eleinte vettünk ilyet, de aztán nekünk sem vált be a nagyobb méretű... Használtunk még popsikrémet, arckrémet (babának) és ezek is jók, bár ezeket annyira nem használtuk agyon...
:roll:
Amúgy meg a kismanónak annyi mindent lehet vásárolni -szinte mindig van valami (pedig mi ruhákat kaptunk kölcsönbe, így azt nem kellett eddig), ezt én is nagyon szeretem (a vásárlást is amúgy) :wink:
bimbővédő/kiemelő: én úgy tudom, a kiemelőt csak szopi előtt kell hazsnálni, amúgy simán a bimbót kapja be a baba, míg a védőnél a védő a szopi alatt a mellen marad és úgy eszik a bébi.
Nekem védőm volt, mert bár szerintem eleve túl nagy volt a mellem, így a bimbó is, pláne a tejbelövelléskor, mégis kiderült, hogy lapos :cry: még jó, hogy ezt már a szülésnél mondta a szülésznő, így párom rohant védőt venni (amit szintén a szülésznő tanácsolt) mert vagy 2 hétig csak így tudtam szoptatni. Pedig ekkora tejcsárdákkal azt hittem mindennek mennie kell simán.... (akkoriban a 100C-D-s melltartók voltak kényelmesek, azóta kicsit normalizálódott a helyzet szerencsére) Hát, nem a méret a lényeg :wink:

Nono: ismerős az érzés, hogy nem tudsz várni a bababolttal, már én is nagyon kivagyok, vásárolni akarok!!!! Ráadásul ma néztem valamelyik babás oldal 31. hétre vonatkozó bölcselkedéseit, és ott írták, hogy a kórházi cuccot készítsem össze! :o Eddig alig van valami!! Bepánikoltam, pláne, hogy párom is ma jelentette be, miszerint a vásárlásokat tekintve a dm-es a leghalaszthatóbb szerinte... Nos, a kórházi cuccom hiányzó részeit persze főleg onnan tervezem beszerezni... De sebaj, meggyőztem ráadásul ma vettünk a Tescoban egy óriás plüss kacsát ami hápog is :lol: Ez kicsit így hülyén hangzik, de terveztem egy óriásplüss beszerzését tesónak -bár addig nagylánykám nyüvi. Ooolyan cuki sárga :D Mesélj majd, mit láttál-vettél!

Kritta: én is így vagyok, bár inkább csak frontátvonulásokkor -mint ma hajnalban. Csak én egyáltalán nem tudok visszaaludni, most is hajnali 2 óta fent vagyok. Szerencsére nem vagyok fáradt, de ha nem hétvége lenne és egyedül kellene vigyáznom az örökmozgóra nem tudom, hogy bírnám... Ha valami bejön, írd meg, nekem is jól jönne. Én próbáltam már pár dolgot, pl mézes tejet is, de semmi hatása. Zavar a sok intéznivaló is... nem hagy nyugodtan pihenni. De pont erről írnak a mostani Anyák Lapjában is, bár megoldást nem írnak sajna :( Kitartás![img]

Kérdés: hogyan tudok képet feltenni a hozzászóláshoz? Nem sikerül :cry: [/img]

Kép Kép
celesztina

Kritta! Velem is gyakran előfordul, hogy éjjel felkelek pisilni és utána egy-másfél órát virrasztok :roll: Sajan nem tudom mit lehetne tenni ellene, úgyhogy most jól kisegítettelek... :roll: :D
Mi a gond a pároddal? Minden férfi megőrül esküvő előtt???

Pumpóka, jobbulást! Pihenj, a munka megvár :roll: .. sajna... :roll:

Nici! Sajnálom, ami történt! Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!!

Celesztina! Le kell kicsinyíteni a képet, asszem 600x600-as a max méret, ami feltehető.

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok!
Én is a Babylove-os olajat használom és kopp-kopp,eddig még nem zebrásodtam.
Az Aventnek van egy csomagja,amiben van 2 db légáteresztő bimbókiemelő, 2 db bimbókiemelő a kifolyó tej felfogására és 2 db puha szilikon párna.3000 Ft körül van.A védőnő nagyon ajánlotta,hát megvettem.Bár eléggé idegenkedek tőle.Ha meg nem lesz rá szükség, eladom.
Magunkról annyit,hogy ma volt 4D.Ha tudok később teszek fel képeket.2500 gramm a kicsike.Azt mondta a doki,hogy ne parázzak,hogy nagy lesz a gyerek,mert nem biztos,hogy végig ezt a gyarapodási ütemet fogja tartani.3 hét alatt 70 deka!

Kép
ágnes27

Kép csibével

megpróbálok képet feltenni, elnézést, ha nem sikerülne...

Kép Kép
celesztina

sziasztok
bejelentkezem én is.
tudom nagyon ritkán és akkor is csak magunkról, de mindig olvasok, csak irni már nem tudok, mert elfelejtem, hogy mit olvastam, meg nem szeretnék senkit semmit kihagyni ,ha már egyszer irok. na, ahhoz meg sem türelmem sem időm nincs :oops: 8)
szóval
mi nagyon jól vagyunk.2 hete voltunk dokinál, akkor minden ok volt. 6-án védőnők, 10.-én doki meg CTG(akkor lesz 36 hét.)
nálunk nem hív gyakrabban, talán majd a 36. héttől
mindenkinek problémamentes pocakosodást!
Kép
toncsi

toncsi80

Nici, fú ez elég ijesztően hangzott.... Remélem azért mostmár jobban vagy és nem lesz baj. A munkát szerintem is jobb lenne hanyagolnod és kmélni magadat. Én is azt hittem bármeddig tudok majd dolgozni, de mégsem. Hidd el, jó lesz otthon pihenni. :)

Celesztina, nagyon édes ez a kép :D

Kép Kép
szõlõ

Nicci-sajnálom a veled történteket.Remélem minden rendben lesz.

Toncsi-jól tartod magad :D szép a poci

Celestina-ez tényleg nagy kacsa :shock: Nagyobb mint a gyerkőc :D :D :D

Kép
szibi

Celestina! Édes a kislányod! Meg a csibe is :D

Toncsi! Csini vagy!

KépKép

KépKép
gabcika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:57-kor.
Vendég

gabcika

Mindent én intézek a meghívóval is sokat sresszeltem és felszólítottam,h legalább a már kiválasztott zenénket rakja sorrendbe ezen meg kiakadt, h ne utasítgassam,meg ő 8 órát folgozik én meg nem,de 4-5 óráig naponta nem fáradt ... filmeket töltögetni a netről

Pumpóka
Átment a meghívó? Ént azt álmodtam,h a doki kiszedte a gyereket belőlem megmutatta az arcát aztán még visszadugta h nőjjön még

celesztina

A 17.kerben merre laksz? Mert ott laknak anyósomék , hol szülsz?

Kép
kritta

Készülget Bogi szobája!!!! :D Kép Kép Ez az én lámpám volt...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

celesztina

Én most azt csinálom h. 19 óra után nem iszom szinte semmit és v.mikor kibírom felkelés nélkül mondjuk 7-ig!

Kép
kritta

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:58-kor.
Vendég

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:58-kor.
Vendég

...
Vendég

Bambi, ennyi hármast :lol: :lol: Ez biztos jelent valamit. :roll:

Szibi, én is kipróbálom a babylove termékeket. Egyelőre csak popsi törlőt vettem . Meglátjuk beválik-e. A pelenkát nagyon sokan dicsérték, de én először a pamperst próbálom ki, bár azt sokan kritizálták a nővéremnél tök jól bevált..

Szőlő, gratula a következő kockához :)

Pumpóka, vigyázz magatokra!!!! Vajon mikor veszi észre a párod, hogy nincs minden rendben??

Nici, jesszusom!! Te is pihenj amennyit csak lehet. Remélem most már nem lesz semmi baj!

Celesztina, nagyon édes a kis Laura :)

Toncsi, csini vagy! Én is 10-én megyek legközelebb dokihoz :)

Nono, örülök, hogy te is túl vagy már a nagyján. Ugye majd teszel fel képeket a szerzeményeidről??

Mi anyám jóvoltából megvettük ma a függönyöket és a karnist. Már csak a sötétítő hiányzik ... Az egyik függönyt már meg is varrtam. Holnap tesszük fel a karnissal együtt. Már alig várom :)

Jajj, már megint kezdődik a vihar. Ilyenkor úgy félek :(

Kép
emi29

ollem

Szép a szoba máris!

Kép

Ezt az együttest összesen kb. 280 Ft-ért turkáltam!

Kép
Ha az apjára fog hasonlítani ilyen lesz a kislányunk, nekem hullámos-neki göndör a haja

Kép
kritta

Nono, már látom is a szerzeményeket. Nagyon édik :) :)

Ollem, szépen alakul a babaszoba. Ez ugye már a ti házatokban van és nem anyukádnál? :roll: :roll:

Kép
emi29

Emi!

Igen a mi házunkban van természetesen!!! :D
Bogi már tutira oda fog születni!!! Ez nem kérdés!!! :D
Egyébként az ágyat használtan vettünk 10.000 Ft-ba került. Megérte???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

nono26

látom nektek is lesz mit felvennetek!

emi

örülök ha haladsz a szobával mi még vitázunk,mert én festetném Tomi tapétázna,sőt nem is akart vele csinálni semmit!
Kép

Itt vagyok az esküvői ruhámban felülröl :oops: félek túl snassz a ruha most már mindegy,mert megvettem

Az esküvői meghívó igy néz ki készen :lol:
Kép

Kép
kritta

SziasztoK!

Csak gyorsan :)

Jól vagyunk, Katicának tüdőgyulladása van/volt, most már jól van, és Bence is elkapta. MIndkettő fulladt rendesen, úgyhogy sok nyugodt percem nem volt.... De most okés talán.

A gépünk meg behalt, így most egy lassú dögről írok ,de legalább van valami :)

Most csak annyit: Én babylove-os pelenkát használok Kata féléves kora óta (előtte nem volt a közelben dm) és absz. meg vagyok vele elégedve. Bencinek is az van éjszakára (Sajnos még kell) és a picinek is az lesz majd.
A törlőkendőikben csak az illatokat nem szeretem ,egyik sem az igazi. De más mindenünk babylove-os.

Na megyek,

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kritta,
felül egyáltalán nem snassz a ruhád. Az alsó részét nem mutatod meg?

Mary,
szerintem nagyon jó vásárt csináltál. 10.000-ért sehol nem kapsz ilyen kiságyat, de még 20.000-ért sem

Zsuzsó,
Akkor most neked sem voltak könnyű napjaid :( Örülök, hogy már jobban vannak a gyerekek.

Kép
emi29

Nono, sokszor vizsgáltak már engem is, többször kaptam már 24 órás szívvizsgálót, voltam nem egyszer szívultrahangon... azt mondják, ez: "malignus ingerület képzési vagy vezetési zavar, I. fokú mitrális insuff, tachycardia hajlam"... ha ez mond valamit :) A lényege az, hogy 100 alá alapban is ritkán megy a pulzusom, nyugalmi állapotában is, és van amikor sűrűn, van amikor hónapok elteltével vannak rosszulléteim, ilyenkor felugrik 150-160-ra (a megfelelő pulzusszám ugye 88 körüli), és előfordul (mint tegnap is, bár szerintem ennyire rossz, mint tegnap még nem volt), hogy órákon át tart, és elég kellemetlen... a doki azt mondja, nem tudnak igazán vele mit kezdeni, bármiféle beavatkozáshoz meg még kezdetleges, és fiatal vagyok! Betaloc-ot adtak, ha rosszul vagyok azt kellene bevennem, de ugye most terhesség alatt ez nem javasolt, mivel legalább annyira káros, mintha nem veszem be!
Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy az évek során eléggé megszoktam már, és nem szokott olyan vészes lenni, de a terhesség alatt sokkal nehezebben viselem, és féltem nagyon a babót is, bár tegnap láttam, hogy míg én levegőért kapkodtam, Ő tökéletesen volt, remélem a placenta is jól viseli a dolgot, majd pénteken kiderül!

Tettetek fel állatkertes képeket, gondoltam teszek én is egy tavalyit :)
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: