Emi, Ez nagyon jó (mármint a kollegák).
Tegnap én leptem meg a kollegáimat, délelőtt volta mkint tárgyalni egy partnernél és visszafelé a céghez vettem egy csomó rétest meg ilyeneket. Csak úgy. Azt hiszem a szeretet hormonjaim miatt...Aztán mire beértem, alig voltak már bent négyen vagy öten...na mindegy, ők nagyon örültek, de nem értették, hogy miért vittem. Az egyik meg beszólt, hogy, hogy most lesz majd a szülinapom, azért. Én mondtam, hogy nincs összefüggésben a kettő, mert nem szoktuk ünnepelni évek óta a cégnél, hanem csak úgy adni akartam valamit...
De úgy érzem, hogy nálunk nem lesz semmiféle búcsúztató (ami egy kicsit rosszul fog esni - most őszinte voltam).
Annyit mondtak eddig, ha meglesz a baba, akkor a férjemmel szívesen elmennek majd inni. Na, tök jól esett.
Viszont tegnap este kaptam előszülinapi ajándékot. Este megyünk a Cirque du Soleil-re. Tök jó! Olyan aranyos volt a férjem amikor odaadta. Én meg hirtelen azt sem tudtam, hogy mi ez. (Ősszel voltam beindulva rájuk, de akkor már nem volt jegy. Meg csak megjegyeztem, hogy biztos jó látványos lesz.) Szóval este kis kimozdulás.
Nem mára ígérték a nagy szelet?
Majd később visszanézek, most felébredt és itt köröz a párom. nem szeretem ha beleolvas abba, amit írok.
1Bambi

csibével

Ez az én lámpám volt...