Sziasztok!
Az "eltűntek" táborából jelentkezem!..Minden rendben van velünk, csak az utolsó munkanapok kicsit lefárasztottak, ráadásul minden nap késő este értünk haza, mert a kórházi cuccos hiányzó belevalóit vadásztam.
Pumpóka, követtem a történetedet, és én is erőltetném a helyedbe azt a beszélgetést, ez így nem állapot. Nagyon sajnálom, ráadásul esküvő előtt..Ja, és nagyon szép vagy az esküvői ruhádba!!A pocakodat nem is látni benne.
[b]Emi - rendesek a kollégáid nagyon, (persze 1000 * megérdemled) majd megmutatod a szőnyeget??(engem is megleptek, majd leírom) Ja, és nagy-nagy gratula a 34. héthez!!
Gumimaci örülök, hogy annyi szépet és jót vettetek, gondolom nagy az öröm!!
Babyteve[/b rossz híreket olvastam - nyitott méhszáj, orrvérzés, esés - de ez már a finis, a lényeg, hogy a babákkal minden rendben! pihizz sokat, és jelentkezz, mi van veled!
[b]Mezsó örültem a vesetágulat stagnálásának, a többinek már kevésbé...Kíváncsi vagyok hogy döntött a dokid, egy páran
tapasztalatból bíztatnak, lehet, hogy tényleg ez már belefér így a végefelé..de szimpatikus, hogy így bízol a dokidban. (tényleg, az NST és a CTG u.az?)
NonoSzonjádon és a történeten nem tudtam, hogy nevessek-e vagy frászt kapjak (bocsi) nem semmi lehetett a sprinted, és a bociszemek is előttem vannak...
Gaboo örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van, 3000-es méhszáj/méhnyak már egyre ritkább..!
Szösszenet örülök,hogy több időtök van a pároddal esténként, és szuper leszel a kismama képeken!!Szőlővel így tartjátok a kapcsolatot? Jól van?
Lituka, jó hogy jeleztél, remélem gyorsan rendbe jön a gépetek! Nagyon vagány vagy azon a "pókeres" képen!
Minden
szülinaposnak nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!!
Kicsit rólunk:
Először is: Köszönöm a megemlékezést a többi utolsó munkanaposok nevében, - Emi hihetetlen vagy, hogy nem felejtettél ki a sorból, pedig mostanság nem nagyon voltam feltűnőben - hát őszintén szólva elég húzós volt ez a nap....Egész de. munkával telt, utána kezdődött a pakolás..- Emi,a "Csak rendrakás"-ra készülj fel, lehetőleg ne úgy mint én, mert nagyon sok órába, és energiába kerül!!!Annyit hajolgattam és pakoltam, hogy alig tudtam hazajönni a sok "lim-lommal"(benti cipőtől a tányérokon át az egyéb mütyürökig). Esküszöm éreztem,hogy a cipeléstől lazul a méhszájam..tényleg, eléggé be is paráztam. Nem baj, mostmár jön a pihi...Ja, és képzeljétek, tegnap "elbúcsúztattak " a kollégák, és annyira meghatódtam..Kaptam 2 szál vörös rózsát (az egyik a babáé, másik az enyém)

képeslapot (amit mindenki aláírt "várunk vissza" felirattal) 1 pár kiscipőt, előkét, és brendonos babautalványokat. Nagyon örültem, csak nehezen kezelem az ilyen helyzeteket, utálok a középpontban lenni..
Ja, és úgy gondolom, hogy bőven márciusi lesz a babánk, nem április eleji..
Na, egyelőre ennyi, nem akarom beteríteni az egész oldalt..
Timi