A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Gabo, Xsara! Örülök, hogy minden rendben, jók az eredmények!

Nono! Nem semmi lehetett a futásod! Remélem már jobban vagy!
Én mostanában nem nagyon futkosok, de mikor Lilivel voltam terhes, és még dolgozni jártam, egy időben minden reggel elaludtam és futottam a busz után (jó nagy pocakkal). Szóval tudom milyen érzés.

Nem raknál fel Szonjáról képet? Olyan kíváncsi vagyok rá!!

KépKép

KépKép
gabcika

Nici! Szuper hogy jó a cukrod! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Csajok!

átugrottam a szomszédhoz..nem jó a gépem..
visszaolvasni nincs időm..csak jelezném hogy nem vagyok sztem 1-2 napig..
Pumpi neked is ezért nem tudok irni...de majd próbálok minél elöbb..
mindenki vigyázzon magára..
és kellemes hétvégét nektek Drágáim..:D
Vendég

Judit!
Akkor üdv. a "hazamenő" CTG-zők sorában. Én azért néztem ki magamnak a keddet, mert akkor vagyok hétfordulós. Egyébként választhatnék bármilyen napot, megbeszélés kérdése az egész.

Pelenkázólap: én annka idején a Corában vettem háromoldalas pelenkázót, de nem a merevet, hanem a puhát, és nem is volt olyan vészes akkor (2800 Ft), de ez kb. 2 éve volt. Ez pont passzol bele.

Diétázásodba pedig együttérzek veled, tavaly ilyenkor sógornőm már bent feküdt a kórházban a magas cukorja miatt, de igaz neki az elejétől volt, és a 30. héten magas lett a vérnyomása is. Végig bent volt, még hétvégére sem engedték haza, végül a 36. héten császározták, mert nem lehetett tovább húzni. Úgyhogy vigyázz magadra nagyon.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Nici ez nagyon remek!

Kép
téjé

zsuzsa , csak és kizárólag a cukor miatt császározták??? jaj ne!
Cora jó messze, de köszi. Hátha más ír, mostani ötletet.

Ha van kedved egyszer péntek reggel jönni? :)

Kép
téjé

Én nem pelusozólapot vettem a pelenkázóra, hanem sima 5cm vastag szivacsot méretre. Aztán anyósom varrt rá huzatot, de lehetett volna huzattal is, csak azzal jóval drágább lett volna. Anyósom meg ingyé megcsinálta. Igy volt az egész 1100.- . bár nekem a pelenkázórész sem szabvány (lehet, nincs is szabvány) 55x68cm-es, igy nehézkes lett volna mást tenni rá, mert Atisnál is ez volt a bajom, a pelusozószekrényre baromira nem volt okés a kifejezett pelenkázólap, kisebb volt és ide-oda csúszott és hülyén nézett ki. Barninál rátettük a kiságyra a lapot, úgy jó volt. Viszont ugye azóta mindent eladtam-elajándékoztam igy abból okoskodtunk amit kaptunk...
Vendég

Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy csak így ismeretlenűl jövök! De!

Szeretném a segítségeteket kérni!
Legfőképp szerintem a Budapestiek tudnak nekem választ adni!
Ki ismeri az Elefáni bababoltot?
Mert mi holnap megyünk Pestre és nem tudom, hogy érdemes-e
megkeresni, mert sajna 200 km kell érte utazni.
Úgy láttam van több is belőle: 18 ker. Petőfiu., 8 ker. Baross u, 11 ker. Bocskai u.!
Melyikben van nagyobb választék?
Segítsetek kérlek benneteket! Köszi!

Kép

Edina
edied78

[quote="csöppke"]
írta:
csöppkeszössz, a CTG maga a gép neve (cardiotográf) az NTS pedig a vizsgálaté (non stress test), szal ugyanaz. :)

Nah, most is tanultam valamit :)

Xsara - Akkor én jól láttam az UH képet - juhéééjjj :) :D

Elefáni bababolt
- Mi vettünk ott ezt-azt. Ágyneműt, mózest, lepedőt, törcsiket .. mindenből van elég sok. Mi a Kosztolányin voltunk (XI.ker.) , a másik 2 bababoltban még nem jártunk.

Kép
szösszenet

Köszi Szösszenet az infót!

Babakocsit szeretném ott megnézni, mert a honlapon nagyon sok van, de a boltban gondolom nincs . Gondolom nem nagy a bolt, igaz?
Sőt láttam a honlapon sok babaszobát is, van kiállítva?

Kép

Edina
edied78

edied: a Barossban és a Bocskain is ugyanakkora a választék

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Köszi Klarka!

Még egy utolsó kérdés, összehasonlítás végett, kisebb v. nagyobb mint a Brendon!

Kép

Edina
edied78

Ohhh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A Brendonhoz képest egy lyuk .. mert ez inkább hasonlít raktárra, mint áruházra. Ez egy sima kis bolt a városban. Van választék, de emiatt zsúfolt. szobák nincsenek berendezve, mert nincs is akkora tér .. a lenti részén (van egy picike alsó pincerésze) vannak babaágyak meg rajta ágynemű, de ennyi...
Mi nem is azért mentünk, hogy mekkora a hely, hanem hogy alacsonyak az árak .. bámészkodni tudok máshol is :D :mrgreen:

Kép
szösszenet

Szösszene! Ügyes vagy hogy megfejtetted! :lol:

Köszönöm szépen a sok dicséretett, én is így gondolom!! :lol: :oops:

Képzeljétek beszélgettem egy csajszival a dokira várva, mára volt kiírva, de a baby még túl jól érezte magát odabent... :wink: mehetett haza. Viszont innentől minden nap kell jönni CTG-re , hát nem irigylem. Az a k....a sok várakozás, csodálom hogy nem unta meg.

KépKép
Kép
xsara
Érd

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:54-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:55-kor.
Vendég

Sziasztok!

Először is bocsi, hogy csak így ismeretlenül beköszönök, de sokáig gondolkoztam azon, írjak-e vagy sem. Most valahogyan kedvet kaptam hozzá, különösen is azért, mert azt látom, hogy milyen jó itt a társaság! Még találkoztatok is!
Kár, hogy nem fedeztem fel ezt a topicot korábban...nagyon sajnálom!
Én most a 35. hétben vagyok és napról-napra jobban izgulok...mint TI!
Szeretnék én is babás vonalzót csinálni, csak nem tudom hogyan kell! Tudnátok ötletet adni? Előre is köszi!
Ja és április 2-re vagyok kiírva...
Üdv és szeretettel köszöntök mindenkit!
borakata
Vendég

Téjé,

elég sokféle pelenkázólapot láttam a Mini Manóban. Ez a Nagy Lajos király úton van. Hívd fel őket, biztosan segítenek, árat is mondanak:
251-31-26 Talán közelebb van neked is, mint a Cora.

Csöppke,

Én úgy tudom, Cardiotocográf, (CTG) de biztosan csak elírtad. Vagy én tudom rosszul...Kielégítő választ kaptál a kérdésedre a kendősöktől?

Nuska+
nuska1

Szia Kata - Üdv. itt. Tényleg a finishre érkeztél :D
Kattinst bármelyikünk vonalzójára, és azokon a weblapokon tudsz te is csinálni.
A kódok közül a 2.-at kell beilleszteni a profilodba az aláíráshoz.
Hajrá! :)

Kép
szösszenet

Nono! Tényleg nem sok látszik Szonjából, de nagyon szép kis arcocskája van!!!
Mi is voltunk az állatkertben, Lili szülinapján, ő is nagyon élvezte az állatsimogatót:

Kép

Borakata! Üdv itt! Kislányod vagy kisfiad lesz? Hol fogsz szülni?

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok JÁnykák!

Csak beköszönök és újságolok, h ma én is megvettem a hálóingeimet!!! :D
Csatkozom a baris Corás táborhoz :lol: .
MAjd dobok fel képet, mert Maszat is kapot egy édes bodyt, de majd később, mert párom kiröhögne, h itt fotózom a hálórucikat..
Szerintem nem is tudja, h ilyen "bizalmas" itt fenn az élet, h még hálóingeinket is megosztjuk egymással. :lol:

Mezsó, Celesztina
Azt hiszem, h ti írtátok, h fájt ma a pocakotok, úgy mintha meg akarna jönni.
Nekem is, biztos még a front miatt. Vagy csak szimpla jósló volt.
Nem tom, a lényeg, h most a Corás bevásárlás után tök jól vagyok. Jobban, mint amikor egész nap fetrengtem.

NA, most ennyi.
NE haragudjatok, h nem reagálok másra. HOlnap bepótolom.

Szösz
Tök jó, h ma már vagy. Én úgy szeretem a beírásaidat!!
:D

Brigi

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Nono
Szonja nagyon aranyos! Emlékeztet az unokahugimra! :D

Kata
Üdv. itt nálunk. Mesélj magadról! Merre laktok? ELső baba?

Kép

kisscica80

Sziasztok -jó estét!
Hogy vagytok?

Körkérdés: van esetleg valakinek tapasztalata Graco Mirage vagy Top Rider kocsival kapcsolatosan? A Top Rider olyan újabb azt hiszem, nem szivacsos a tolókarja, tesófellépős, 40ezer pelustáskával és esővédővel meg lábzsákkal újonnan. Vagy esetleg tud valaki egy oldalt a neten ahol ez a Top Rider kocsi fent van? A Kenguru Goldban láttam, de nem tudom, melyik típusú TR.

Gabcika, Nono26: nagyon édik a bébik :D

Kép Kép
celesztina

Celesztina
Én passz.. :?

Kép

kisscica80

Téjé - Most olvasom .. hogy érted, hogy 3 oldalú pelenkázót?? (Jó-Jó... tudom szőke vagyok, és ez mindenkinek full egyértelmű .. de a 3 oldal az azt jelenti, hogy szeretnéd, hogy puha szélei is legyenek??) Ha érteném, lehet tudnék segíteni .. nekem kombi ágy van, talán a méret is megegyezik. És a Corában vettünk hozzá pelenkázót .. keresek egy képet, amin lehet látszik valamennyire ... (ez 3000 volt)

Kép

Celesztina - Sajnos nekem sincs tapasztalatom .. :( Én csak remélni tudom, hogy jó verdát vettem a kiscsajnak :D :lol:

Brigi - Köszi :) Jövök én, ha tudok :wink:

Nono, Gabcika
- Édesek a csajok :)
Az állatsimogatót én is ugyanígy élvezem .. pedig már nem vagyok kislány :mrgreen: :mrgreen: Tuti Alíz is oda-vissza lesz .. oh, hol van az még? Pedig úgy várom, hogy a kislányommal bekommandózzunk a vidámparkba meg az állatkertbe :D

Kép
szösszenet

Szösz
Én sem tudom, h milyen a 3 old. pel. lap., csak én nem mertem megkérdezni.. :lol: :oops:

Mostmán aztán tessék minket felvilágosítani!!

Kép

kisscica80

Sziasztok!
Az "eltűntek" táborából jelentkezem!..Minden rendben van velünk, csak az utolsó munkanapok kicsit lefárasztottak, ráadásul minden nap késő este értünk haza, mert a kórházi cuccos hiányzó belevalóit vadásztam.
Pumpóka, követtem a történetedet, és én is erőltetném a helyedbe azt a beszélgetést, ez így nem állapot. Nagyon sajnálom, ráadásul esküvő előtt..Ja, és nagyon szép vagy az esküvői ruhádba!!A pocakodat nem is látni benne.
[b]Emi
- rendesek a kollégáid nagyon, (persze 1000 * megérdemled) majd megmutatod a szőnyeget??(engem is megleptek, majd leírom) Ja, és nagy-nagy gratula a 34. héthez!!
Gumimaci örülök, hogy annyi szépet és jót vettetek, gondolom nagy az öröm!!
Babyteve[/b rossz híreket olvastam - nyitott méhszáj, orrvérzés, esés - de ez már a finis, a lényeg, hogy a babákkal minden rendben! pihizz sokat, és jelentkezz, mi van veled!
[b]Mezsó
örültem a vesetágulat stagnálásának, a többinek már kevésbé...Kíváncsi vagyok hogy döntött a dokid, egy páran tapasztalatból bíztatnak, lehet, hogy tényleg ez már belefér így a végefelé..de szimpatikus, hogy így bízol a dokidban. (tényleg, az NST és a CTG u.az?)
NonoSzonjádon és a történeten nem tudtam, hogy nevessek-e vagy frászt kapjak (bocsi) nem semmi lehetett a sprinted, és a bociszemek is előttem vannak...
Gaboo örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van, 3000-es méhszáj/méhnyak már egyre ritkább..!
Szösszenet örülök,hogy több időtök van a pároddal esténként, és szuper leszel a kismama képeken!!Szőlővel így tartjátok a kapcsolatot? Jól van?
Lituka, jó hogy jeleztél, remélem gyorsan rendbe jön a gépetek! Nagyon vagány vagy azon a "pókeres" képen!
Minden szülinaposnak nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!!
Kicsit rólunk:
Először is: Köszönöm a megemlékezést a többi utolsó munkanaposok nevében, - Emi hihetetlen vagy, hogy nem felejtettél ki a sorból, pedig mostanság nem nagyon voltam feltűnőben - hát őszintén szólva elég húzós volt ez a nap....Egész de. munkával telt, utána kezdődött a pakolás..- Emi,a "Csak rendrakás"-ra készülj fel, lehetőleg ne úgy mint én, mert nagyon sok órába, és energiába kerül!!!Annyit hajolgattam és pakoltam, hogy alig tudtam hazajönni a sok "lim-lommal"(benti cipőtől a tányérokon át az egyéb mütyürökig). Esküszöm éreztem,hogy a cipeléstől lazul a méhszájam..tényleg, eléggé be is paráztam. Nem baj, mostmár jön a pihi...Ja, és képzeljétek, tegnap "elbúcsúztattak " a kollégák, és annyira meghatódtam..Kaptam 2 szál vörös rózsát (az egyik a babáé, másik az enyém) :) képeslapot (amit mindenki aláírt "várunk vissza" felirattal) 1 pár kiscipőt, előkét, és brendonos babautalványokat. Nagyon örültem, csak nehezen kezelem az ilyen helyzeteket, utálok a középpontban lenni..

Ja, és úgy gondolom, hogy bőven márciusi lesz a babánk, nem április eleji..
Na, egyelőre ennyi, nem akarom beteríteni az egész oldalt..
Timi

Kép
tim27

[quote="kisscica80"]S írta:kisscica80zösz
Én sem tudom, h milyen a 3 old. pel. lap., csak én nem mertem megkérdezni.. :lol: :oops:

Én vállalom a hajszínemet és mindent, ami vele jár :P :mrgreen: Kép

Kép
szösszenet

Timi - Örülök, hogy jelentkeztél :) Rádfér a pihenés, azért mégis az lenne jó, ha áprilisig bentmaradna a Pici :) ;)
Minden rendben Szőlővel, csak ma nem nagyon volt gép előtt (én is csak pár szót beszéltem ma vele :))

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"
Én vállalom a hajszínemet és mindent, ami vele jár [/quote]

Én meg csak nyomokban vagyok szőke, látod az rosszabb.
Lehet nem barnára kellene festetnem... :lol:

Kép

kisscica80

Tim
Miért gondolod, h bőven márciusiak lesztek???
BAj van??

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Köszi az aranyos üdvözlő szavakat!

Kisfiunk lesz, első baba, és az Istvánban fogok szülni!

Üdv
borakata

Kép
Vendég

Ja és köszi a segítséget szösszenet!!!!
Kép[/url]
Vendég

[quote]B írta:Aj van??

Köszi, remélem nincs - csak már 3 hete a külső méhszájam nyitott és a méhnyak is eléggé megrövidült, ill. a baba fejecskéje is már teljesen lent van - és az UH szerinti időpont márc. 28-ápr.1. Ráadásul régen voltam dokinál, és csak 10-én megyek ctg-re, utána a dokimhoz, ami elég sok idő. Főleg, mert többen rámnézve megállapítják, hogy nem lesz ebből április..Ráadásul ma éreztem a méhszájamat (de nem fájt, nem görcsölt) és az is lehet, hogy már a belső is kinyílt. Persze nem akarok találgatni, jól vagyok és nem is parázok (bár úgy tűnik) de vhogy én is úgy érzem, hogy márciusi baba lesz..

borakata nagy üdvözlet közöttünk![/quote]

Kép
tim27

Celesztina!Én úgy tudom, hogy a Top Rider kínai gyártmány. Helyedben jól megnézném a minőségét, meg, hogy mennyire biztonságos pl a hordozója (ha van hozzá). Tudod, sokszor a olcsó lesz a drága, ha hamar tönkremegy, vehetsz egy másikat, az meg már összeadva a kettőt, kiteszi egy jobb minőségűnek az árát.

A három oldalú pelenkázó lap nem azt jelenti, hogy a fej résznél és a két oldalán is van pereme?? Másképp én sem tudom elképzelni.
emma2008

Emma - Én is erre gondolok .. hogy 3 oldalt puha pereme van :)

Timi
- Így viszont nem is lenne korai, ha márciusban jönne .. ha az UH-k is azt állapítják meg, mint tényleges kor :) Mutass egy pocifotót :) Azt mondják az ismerősök, hogy "Leszállt a hasad"?? Nekem Anyum mindig azt nézi .. de Alíz még nagyon fent van :) pedig lent érzem rúgdosni .. de a pocakomból még nem jósolnak szülést :lol: :lol:
Össze van pakolva teljesen a kórházi cumód? :)

Kép
szösszenet

Néhány adat, amire kíváncsiak vagytok..

Bp.-től 45 km-re lakom, egy kisvárosban, Dabason.
Picit a témához...
Nekem minden vizsgálatkor van uh, méhszáj megtapintása viszont nem...ezen legutóbb, tegnap csodálkoztam is, most meg olvasom, hogy nyitott méhszáj....
Kicsit megijedtem...

Kép
Vendég

Holnap tudok friss pocakképet mutatni, mert 2 hete készült az utolsó, és azóta szerintem sokat nőtt. Holnap jövök a frissel. Amúgy annyira nem értem miért mondják, mert én is azt figyelem, hogy lejjebb ment-e a hasam, de szerintem nem, ráadásul alul egyáltalán nem- hanem inkább én is fent érzem a mozgásait. (Már arra is gondoltam, hogy visszafordult..?..)
A "szülőszobai" táska teljesen készen áll (nekem is felér egy "nyaralásos" táskával a terjedelme) kivéve term. a telefont, fényképezőt (remélem nem felejtem el a nagy hajrában majd)
a "sima" táskából a kivasalt textilpelusok hiányoznak (éppen száradnak a fregolin) és nekem is a szoptatós melltartó, mert még én sem mertem venni. A bepanthen kenőcsöt ma tettem a cuccok közé (az jó lesz popsikrémként és mellvédőként is) és még egy "tundrabugyi"hiányzik, ha a tena bugyija vmiért nem válna majd be. Én is maxit vettem (elég nehézkesen, talán a 4. gyógyszertárban sikerült megvenni)
szóval a lényeg szerintem összeállt..

Kép
tim27

Az én kórházi csomim úgy 80%-os :) de még nincs összepakolva. Holnapra tervezem, mert ki szeretném vasalni a hálóingeket .. és ez még nem történt meg :D
Szopis melltartót én a mostani fizu után veszek :)
Bepanthen kenőcsöm még nincs .. tundra bugyim és eldobható DM-es bugyijaim viszont vannak - so sexy mindekettő verzió :lol:
Meg hát a haskötő .. nekem az hiányzik.
Jah, és lehet beszerzek mellbimbó védőt (nem krémet, hanem a kis eszközt :D) ... nagyon érzékenykék szegénykék .. nem tudom hogyan fogják viselni a kiképzést :oops: :oops:

Nem hiszem, hogy visszafordult :) Csak nem ..
Alíz meg lent rúgdos .. nagyonis .. én köldök magasságnál feljebb nem érzem őt mozogni :shock: :shock: néha 1-1-et feszít arra .. de csak lent érzem. Lehet oda csomagolta össze magát :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Nekem is mindig jósolják, hogy mikorra lesz meg a babánk...meg hogy lent van ill. nincs lent a hasam...stb
A kórházi cumót én még nem készítettem össze, ill. nem pakoltam be...de szinte minden megvan már...
Egyébként Ti hol szültök? Bocsi, biztos már sokszor leírtátok...
Vendég

Kata - Itt az áprilisi tábla :) Ez elég beszédes rólunk :lol:

Kép

Kép
szösszenet

Igen, még a hasleszorító is hiányzik, épp azon vaccilálok, hogy talán mégiscsak most kéne megvenni, mert félek, hogy majd akkor a nagy izgalomban elfelejtődik, pedig állítólag úgy hatékony, ha mindjárt használod. Persze a méret meg nem mindegy, az pedig akkor lesz pontosabb, hát nem tudom..

borakata, én a SOTE II. női klinikán fogok szülni, nekünk is az első babánk, és szintén kisfiú lesz!! Van már nevetek? Én a méhszáj vizsgálatra rákérdeznék köv. alkalommal, fontos szerintem tudni.

Lassan indulok aludni, hosszú volt a nap..
Jó éjt kisbabák-kismamák!! :P

Kép
tim27

Sziasztok!
Jó estét :wink:
Nem tudok aludni :cry:
Látom az egyik időjárásos oldalon, hogy kettősfront van ma -yeah :P biztos ezért virrasztok. A bokám is fáj -tud valaki ilyesmire valamit? Nem emlékszem, hogy bokadagadásra olvastam volna bármit is -ha csak felpolcolom nem segít.

Emma: köszönöm, hogy írtál a Top Riderről! Nekünk ilyen esernyőkocsink van, az elég jól bírja a strapát, nem panaszkodom, csak a napellenzője tört le, de mivel épphogy befér a csomagtartóba és gyömöszölni kell, így szerintem nem csoda... De pont erről a Gracoról amit kinéztünk olvastam, hogy a hátsó kerekeknél a tengelye meghibásodhat...

Kép Kép
celesztina

Szösszenet: májusban nem is szül senki :?:

Kép Kép
celesztina

Sziasztok,
mielőtt leírom, hogy mi történt velem tegnap este, gyorsan reagálok, amire tudok..

Babyteve, vigyázz magatokra!

Pumpóka, hát nem is tudom, hogy mit csinálnék a helyedben. Sajnálom, hogy a végére ennyire megváltozott a párod. Remélem, hogy mire a baba megszületik minden rendben lesz körülöttetek.

Mezsó, hát ezek nem jó hírek. Sajnálom. Kitartás!!!

Gabo, nekem volt a 18. 22. 27. és 31. héten is UH. A következő a 35- héten lesz. Ha jól tudom ebből a 18. és 31 heti kötelező.

Kata, le a kalappal, hogy kibírod a 37. hét végéig. Bírni egyébként tudom, hogy én is bírnám, de már így is nagyon csúnyán néznek rám az emberek…

Xsara, gratulálok a szép eredményekhez.

Timi, akkor most már tényleg pihizz. A te munkatársaid is nagyon rendesek. A rendrakás nálam egyszerűbb lesz, mert amikor leköltöztem az új helyre gyakorlatilag ki sem pakoltam. Már tudtam, hogy babát várok. Gondolom, nem bánod, ha március végén bújik ki a baba. Én eddig a 38. hetet céloztam meg, de most már nem bánnám, ha tovább bent maradna. Jobban örülnék, ha április közepén születne…

Nono, Gabcika, hihetetlenül aranyosak a lányaitok :)

Celesztina, a májusi táblát Csöppke vezeti.

Borakata üdv köztünk! Te tősgyökeres dabasi vagy? Anyám dabasi, a rokonaink még ott élnek...

Kép
emi29

Na és akkor a tegnapi napomról..
Azt már írtam, hogy a munkatársaim megleptek a szőnyeggel. Délután 5-kor hirtelen mindenki lelépett. Nem szóltam semmit, mert én is siettem haza.

5 helyett negyed 6-ra jött értem a párom, úgyhogy kapott szegény a fejére. Hazafelé menet megállt a DM-nél, hogy márpedig nekem most ide mindenképpen be kell mennem megvenni, ami még hiányzik.. Bár nem volt kedvem hozzá sikerült rábeszélnie, ő közben lelépett a postára, mondta, hogy majd bent találkozunk. (Végülis azt nem bánom, hogy a DM-be benéztem, mert egy csomó mindent sikerült megvennem).
Utána kitalálta, hogy márpedig nekünk még be kell mennünk a Joe Bácsiba az anyám tortájáért.. (Anyunak ugyanis tegnap volt a 60 szülinapja). A Joe Bácsi egy étterem a 18. kerben. Na itt már kezdett gyanussá válni a helyzet.. Miért nem cukrászdában rendelünk tortát, mióta lehet a Joe bácsiban tortát venni stb.. Meg különben is haza akartam menni az új szőnyegemmel...
Valahogy sikerült kiszállítania a kocsiból bementünk a Joe Bácsiba és kik vártak ott??? Hát a munkatársaim. Szerveztek nekem egy meglepi búcsúbulit. Én persze az ég világon semmiről sem tudtam. Annyira meghatódtam, hogy köpni-nyelni nem tudtam. A bulit már egy hónapja szervezték a párommal. Azért tegnap volt mert egy hónapja még úgy volt, hogy a tegnapi lesz az utolsó napom...
Kaptam egy csodálatos csokrot is. Hát, nem számítottam ilyen kedves gesztusra... Nagyon-nagyon jól esett.
Alig bírtam ki sírás nélkül...

Kép
emi29

Jó reggelt :D

Látom Emi,te is koránkelő vagy :D :D Most már élvezheted otthon a pihit,és a készülődést.

Kórházi csomag-eddig 2 hálóingem van,az egyik tűrhető,a másik nem publikus :lol: :lol: A jövő hétre tervezem a beszerzést,remélem mindent találok,és nem kell 100 helyre rohangálni.

Gabcika,Nono-édesek az állatkertes képek.

Na léptem a tejpiacra bevásárolni,majd később benézek.

Emi-foto a szőnyegről?Szobával eggyütt :?:

Kép
szibi

Ja,és megvan a nevünk.Emberke beleegyezett,mert látta,hogy hajthatatlan vagyok.
Jelentem,Dominik lesz a babó becses neve :D

Kép
szibi

Jó reggelt Mindenkinek!

Emi
De kedvesek a kollegáid! Le a kalappal előttük!!! :D :D
És hogy egy hónapig bírták titkolni, az a nagy szám.
Az én napocskás cégemnél nem volt semmi... annó :(

Celesztina
Bokafájás? Arra én nem olvastam semmit eddig még.
Reméljük, h csak a front miatt. HAsad nem fáj?? Nekem megint érzékenyebb.

Tim
Én is hasonlóan vagyok, mint Te, csak hétfő óta "elvileg" még nem nyílt ki a méhszáj. Bár én ebben nem vagyok biztos, mert fájt egész héten.. Szrintem ezektől a frontoktól sokat fogunk még szenvedni. Jöv. hétre pl. tök nagy ehülést mond..
Azért jó lenne megvárni a március végét!!!
TÉnyleg, Ti Csepelen merre laktok???

BoraKata
Mi az Imrében fogunk szülni. NEkünk is az első, és nekünk is fiú! :lol: :lol:
Dabason laktok! Ott voltam már többször is átutazóban. :D

Szösz
Akkor elvileg az a pel. lap, ami nektek is van, az a 3 oldalú. :D Így logikusnak tűnik a 3 oldal. Abból én viszont én eddig csak 2 méretet láttam.

Kép

kisscica80

celesztina Csöppke csinálja a májusi táblát.

Nuska köszönöm, a minimanóban még nem voltunk.

Szösszenet igennnnn ilyen mint a tied. 3 oldalon fel van hajlítva, hogy ne verje be a bukóját a fába még véletlenül se. Bár úgyis mellette állok.

Kiscica így értem. Miért nem mertél visszakérdezni?

Akkor Cora, Minimanó, köszönöm

Edi Én is jártam már 2 elefániban, de azt hiszem már tárgytalan, mert elindultatok.

Timi de jó!!!!! Nagyon kedves ez azért, elbúcsuztattak.

Kép
téjé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: