A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jajjjjjjjjj mennyire ügyesen beszél Zsófika!!!!!!!!! :lol: :lol: És azok a kis hurkák,meg kell zabálni!!!!! És nekem még ami nagyon tetszik az a rengeteg sok haja!!!!!!!!Simán lehetne neki cofikát kötni :shock: :D

KépKép
juba

Juba! És az még a babahaja, amiből már vágtam ugye. :lol: De a rendes haja is nő ezerrel, ami főleg hátul látszik.

És képzeld, a mama, mámá-t is ugyan ilyen szépen mondja. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok! Én lépek alukálni! Húzós volt a mai nap (is). :wink:
Jó éjt!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt! :D

Engem most a hátfájás ébresztett :cry: , ez jó hír is, mert a lyányom f9 óta alszik.

Este jönni akartam haladóvá írni magam, de úúúgy elaludtam 9-kor, mint a bunda :lol: .

Mingyá visszaolvasok :twisted: ...
dettyk

Jó reggelt :)

Míra röhögve kelt álmában az unokatesójával futkározott a margaréták között s közben kacarászott :) Erre Bálint is felkelt :) mindez 1/2 6 után :)

Dettyk
:evil: a hátfájás de utálom :(

Juba!
Én akkor mentem el tüdőgondozóba mikor Mírával a pocakban befulladtam :( akkor csak gyógyszert meg puffogtatót írtak :( aztán mikor megszületett Mimó akkor este ismét befulladtam,pár hónappal későb elmentem allergiavizsgálatra és szerencsére kevés dologra,de köztük a parlagfűre is allergiás vagyok :( ha párás eső utáni idő van a tavasszal akkor tuti fulladok :( Próbáld kia Coryzalia nevű homeos bogyót én tavaly nyáron azt használtam és jó volt :)

Mesi!
Édesen olvas könyvet Zsófka :)

Anitja!
Szerinetem ne adj Nolkának tejterméket egy éves kora előtt,allergizál én úgy tudom .

tovább i szép napot,gyerekek nem hagynak :) :) :)

pusza

KépKép
viranka

Timi26, vérvétel :cry: ...kitartás hozzá!!!!! Gyorsan túl lesztek rajta, és hátha nem lesz többre szükség... :roll:

Mesi, én ,megint csak hang nélkül tudom megnézni Zsófit :cry: . De legalább látom :D !

Anitja, nagyon jó ez a szakikönyv, köszi!!!! :D Mostmár tutira tudom, hogy Panka megérett a szilárd kajákra: almapépet úgy eszi, mintha világ életében azt ette volna, és sííííír, ha nem nyomom időben a szájába a kanalat :D !!!
Eddig 2x adtam neki a 2 körüli szopi után egy fél órával, tegnap 1 egész almát benyomott :shock: . Rendszeresíteni fogom :wink: .

Ami kicsit aggaszt: szinte ugyanúgy jön ki (és pár óra múlva kijön), mint ahogy bement :shock: . Ez normális? Mert én azt gondolom, hogy ez az emésztőrendszer fejletlenségét jelenti...vagy csak meg kell szoknia? Nemtom... :? Süsü vagyok, de nem emlékszem, hogy volt Bencével... :roll:
dettyk

Jó reggelt!

Közszi Vrianka ,ki fogom próbálni!!!

Éjjel ötször keltünk,én már nem tudom mi lehet vele,mind az ötször szopizott mert a cumi nem volt elég neki.Fájhat-e valamilye ami miatt ilyen gyakran ébred vagy csak megszokta,hogy mindig kap tejcit és ez jó neki nem tudom de...

Dettyk!Én is folyton azzal foglalkozok,hogy milyen a széklete.Most már vagy három hete zöld neki pedig kapja a normafloret is,nem tudom mi van.Régen meg mindig az volt a baj,hogy nagyon hasmenésesen kakilt(már pár hetes korától)egy nap legalább hatszor.Na ez most már elmúlt.

KépKép
juba

Timi
VikDannak+++++++++++++++++++ ügyi kispasi nem lesz semmi gond :wink:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Az éjszakánk katasztrófa volt. :cry: Szeli felébredt fél 2-kor, aztán 3-kor úgy döntött, hogy ő dumál 4-ig (!) :shock: , aztán nagynehezen visszaaludt, és ébredt még fél 6-kor végül 6-kor… :roll:
Ez meddig fog tartani??? :?: Nem tudom, meddig bírom ilyen rövid alvásokkal. Bár nappal egész elvagyok, de éjjel, mint egy félhulla, úgy kelek Szelihez, és azon gondolkozom, hogy fejbelövöm magam… :? :lol: De milyen érdekes, hogy Szelire egyáltalán nem haragszom!!! :D Mindig röhögök, mikor elkezd dumálni, mert olyan édes hangja van. És most úgy cifrázta, mintha beszélne, csak más nyelven. Megzabálom! :D

Juba! Részvétem. :( Gondolom hasonlóan érzel, mint én! Bertus sír? Mert Szeli nem. Egyszerűen csak ébred, cumi és visszaalszik. Kivéve a mai 3-tól 4-ig időszakot… :roll:
Szerintem én felveszek egy éjszakai cumiadogatót! :wink:

Mesi! Zsófi nagyon aranyos! Azok a hurkák! És mekkora haja van!!! :shock: :D
Ja! Azt akartam kérdezni, hogy pucérkodásnál mit tesztek alá? Szeli, ha lekerül a pelenka, általában 5-10 percre rá tuti, hogy pisil. (Sőt, a múltkor még oda is kakilt. :shock: :oops: Még jó, hogy volt alatta az az alátét. Csak azt meg sokszor összegyűri maga alatt.) :?:

Timi26! Vérvételhez +++++++++++

Anitja! Jó ez a link, más érdekességeket is találtam!!! Köszi! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Pedig pont a hang a lényeg, mert aztz mondja, hogy baba.
Először természetes, hogy emésztetlenül látod viszont a kakit. A kis beleinek meg kell szoknia. Majd megemészti idővel! :wink:

Juba! Próbáld úgy csinálni Bertusnál, hogy nem adsz neki éjjel cicit! Egyszer sem! Ne legyen érdemes neki felkelnie azért, mert úgyis kap cicit. Ha megszokja, hogy nincs cici, csak pl. víz, azért nem érdemes felkelni, így inkább visszaalszik.

Éhes nem hiszem, hogy lehet, mert Te sem kelsz fel éjszaka ötször azért, mert éhes vagy!

Nem hiszem, hogy azért kel fel, mert beveri valamilyét azért, mert arrébb kúszott, hiszen a kúszás még odébb van.

Szerintem egyszerűen anyahiánya van, szeretné, ha szeretgetnéd.

Én két dolgot csinálnék: vagy vizet adnék neki, vagy ha ez nem jön be, akkor Apa menjen Őt visszaaltatni! Ez a másik, amivel alvásra lehet bírni, hogy nem Anya jött putyulgatni, hanem Apa, és az mégiscsak más, így inkább visszaalszom. (Apukák, félre ne értéstek!)

Valamelyiket próbáld ki, de akár ötvözve: Apa adja a vizet.
Legyetek következetesek, és szerintem meglesz az átaludt éjszaka!

Kaki: Nálunk van nagyon sűrű méregzöld, méz állagú narancssárga. Az állag és a szn szinte minden kakinál más. Ezt az ia befolyásolja, hogy mit evett, és hogy azt hogyan emészti meg.
Pl. A reszelt almát már majdnem teljesen megemészti, már nem úgy jön ki, mint ahogy bejött. Ha valami korpával kevert gyümit kap, a korpaszemeket látom a kakiban, illetve a szilva desszert fekete pöttyeit (a héját). Emiatt szokott olyan padlizsán-színű lenni a kakija.

(Nyugi! Én már pisiltem rózsaszínt sok céklától! :shock: :lol: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Nekem van egy nagyon vékony műanyag lepedőm (kb. 70 x 140-es). Az megy a kanapéra, rá egy törölköző, és arra sokszor még egy textilpelus. (Így persze sokat mos az ember lánya. :wink: )

No de tegnap nem így történt.
A kanapén takaró, és rajta egy pelus. Kétszer pisilt (iylenkor gyorsan felkapom a pelusokat, hogy ne jusson el a kanapéig). De mikor felemeltem, engem is lepisilt. :shock: Pedig max. 10.15 percet meztelenkedik és kétszer tuti, hogy pisil....

Csak győzzünk mosni! :lol:

Hú.... Én amúgy nem bírnám újra megszokni, ha éjszakázni kellene... Amúgy sem bírom a nem-alvást.
Persze Kistesónál majd más lesz, akkor megint "szívesen" éjszakázom. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi, Juba! Mikor Zsófit nem tudom letenni napközben aludni, mert kipattan a szeme, ha csak üvölt, mint tegnap, egy idő után - pedig türelmes vagyok -, elvesztem a türelmem, és haragszom. De nem Rá :!: , hanem a helyzetre!!!!!!!!
Rá sosem tudnék haragudni, hiszen Ő csak egy kisbaba. :D :D :D
Sőt, ha a kiborulás szélén állok, mert egész nap ment a robot, egy percet sem pihentem (és dolgoztam x tízezer forintot: mosogatás, gyerekvigyázás... :wink: ), mindig elmosolyodom, ha éppen bohóckodik, vagy vigyorog. :D
Sokszor Apa segít ilyenkor (altatni, nyugtatni, putyulgatni), én meg ledőlök pihenni egy kicsit. Ilyenkor akár 10 perc is segít. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese haláli Zsofka, zabálni valók hurhák:-)
Hát igen néha 10 perc megváltó tud lenni!
Ugye még nem dolgozol? (hirdetésszervezés)?

Regi nálunk is hasonlóan alakult az éjszaka :evil: Csak azt nem értem, hogy az a 2 óra nem hiányik neki???? Nekem nagyon!Amúgy front is van, mert már több hete nem csinált ilyet.

Heni
KépKép
heni81

Heni! Én aznap is dolgoztam, mikor hazajöttünk a kórházból... :?
Azért nyugi, mert nem szakadok meg. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nálunk érdekes módon pont fordítva műxött az utolsó 3 éjszaka: kedden f3-kor ébredt, szerdán f4-kor, most pedig egyáltalán nem :shock: . A nappalok viszont nagyon nyűgösek voltak, és nem volt több 20 perc alvásnál alkalmanként...tegnap pl. akkor aludt 20 percet, amikor Bencéért mentem a suliba, tehát 4 után már fent volt, 7 után pancsi, 3/4 8-kor altatás kezdete :roll: .
dettyk

Emese
Hát irigyellek akkor az erődért, nekem nincs, most mondtam vissza egy jó kis forditást is, mert én mikor a gyerek alszik főzök-mosok-takaritok. Este pedig már örülök, hogy ledőlhetek a tv elé.
Nem nagyon önálló a gyerekem sajna, de már megszoktam, hogy az ölemben szeret ülni, most is épp.Nagyon igényel engem :D anyás a lelkem, de nem bánom, mert én meg szerelmes vagyok belé. ( jobban mint apába, apát nem is puszilgatom annyit mint Péterkét :oops: )

Heni
KépKép
heni81

Halihó, Csajok,
a nemaludtaknak erőt, egészséget, kitartást! ;-)
A mostani Kismamában (márc. szám) van egy cikk "Nem alszik a baba?" címmel, szerintem érdemes elolvasni, vigasztalást nyújthat. A honlapon még nincs fenn.

Gremesi: Zsófika eeeeeeeeeszméletlen, ahogy magyaráz! :-)

Heni: nem válaszoltam még az altatással kapcsolatban Neked: amennyire Ádit kiismertem, az ő esetében a kivárásos-sírásos eljárás nem működik, mert egyszerűen nem hagyja abba. Na nem mintha kísérleteztem volna rajta, de pl. a kórházból hazafelé is minden vigasztalásunk ellenére addig sírt, ameddig akart/bírt. Ha ő egyszer elhatározza magát... Szóval esélyünk sincs. ;-) De amíg a cicis altatás működik, én boldog vagyok, aztán majd kitalálunk mást.

Kép
Kép
irina

Anitja: nagyon köszi a babaszakácskönyvet, szuper!
Etetés: vannak ajánlások, de tényleg a baba is megmutatja, mit akar. A barátnőm 13 hónapos kisfia már ugyanazt eszi, amit ők, max. kicsit pépesebbre és kevésbé fűszeresre csinálja, de MINDENT eszik.

Kép
Kép
irina

babaszakécskönyv:szívószállal valóitatásról jutott eszembe :)Mírának azt mondtam úgy csinálj mintha szopiznál :) bejött :)

nem alvós anyukák kitartás +++++++++++++++++++

KépKép
viranka

Irina én is ezt gondoltam az az érdekes az egészben és egyszer kipróbáltuk és bejött :-)
Figyelj nem órákik tartó sirni hagyásról beszélgetünk azt tudod. Amikor már látod, hogy álmos, még kicsit fárasztod, majd szépenmegsbeszéled vele, hogy itt az idő, az alvásnak, betakargatod, megpuszilgatod, és maradhatsz mellette, simizheted az arcát, kezecskéjét, vagy cumi. A védőnőm szerint a lényeg az, hogy már az ilyen korú babának tudnia kell, hogy az ágya alvásra való.
Most okoskodhatónak tűnök biztos, 3 hete még én is más véleményen voltam, de sokkal jobb ez már most igy, én is türelmesebb vagyok és kipihentebb, mert nincs stresszes altatás.
Még nekem is van egy kis tanitani valóm, mert éjszaka ha felébred nem tud egyedül visszaaludni :-( Nálam ez lesz az új project.
Ja és éjszaka ha látom, hogy nagyon szomjas, már csak teát kap, nincs cici. Nem éhes, csak megszokta, hogy cicizne. De már nincs annyi tejcim sajna.
Csajok ti hogy álltok tejcivel???

Heni
KépKép
heni81

Heni, persze, tudom, hogy nem az órákig tartó sírásra gondoltál. Én mondjuk a gyereksírást sajna pár percig is alig bírom hallgatni, de nem ez a fő oka, hogy nem alkalmazom pl. a suttogós módszert, hanem mert egyelőre nem nagyon tudom elfogadni. Tehát amíg nem azonosulok egy eljárással, nehéz lesz következetesen végigvinni.
Amúgy az altatás mostanában sokkal egyszerűbb, mint régebben volt, általában tényleg elalszik mellen, de legalábbis félig mindenképpen, onnan már könnyebb teljesen elaltatni. Persze fogzás, hasfájás stb. bezavarhat. De emiatt most tényleg nincs okunk panaszra. Ha éjjel ébred, akkor pedig cicit kap, és annyit eszik belőle, amennyit akar. Amúgy szerintem ha egy baba éjjel énekelni, játszani akar, nincs az az altatási módszer, ami jobb belátásra bírná. :-)
Azt olvastam, hogy a gyakori ébredés ebben a korban életkori sajátosság, tehát nem valami extremitásról van szó. Ettől még persze nem túl kellemes éjjel nemtomhányszor felkelni. Nálunk most mondjuk erről nincs szó, mostanában vagy nem, vagy egyszer ébred Ádi éjjel.

Tej: még van, ha az esti utolsó szopi (fél9-9) után nem kell semmikor este vagy éjjel még Ádi, akkor hajnalban bizony fejnem is kell (mint ma is). Én amúgy szívesen szoptatom, ameddig igényli. :D

Kép
Kép
irina

nem kell = nem kel

Kép
Kép
irina

Timi26: nagyon szorítok Nektek, hidd el, Vikdani pikk-pakk túllesz a vérvételen, nagyon erős, ügyes kisfiú!!!!!!!!!!!!!! Írj, amint hazaértetek!

Kép
Kép
irina

Irina! Azért fejsz, mert túl sok a tejci reggelre, vagy azért, hogy több legyen?

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! Az jó, ha apa segít nálatok. Sajna nálunk fél 9-kor jön haza, és ez még a jövő héten is így lesz :cry: :cry: :cry: (3 munkát csinálnak egyszerre). Utána talán hamarabb végez.
Én már azzal is kiegyeznék, ha egy héten egy éjszakát végigalhatnék!!! Jaj!!! :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Tegnap mondjuk mivel nem aludt fél 2-től fél 6-ig, így csak este aludt fél 6-tól fél 7-ig. Lehet, hogy ezt legközelebb nem így csinálom. Ha nem alszik 5-ig, akkor már nem engedem. Észrevettem ugyanis, ha az utsó két etetés között nem alszik, akkor 4-kor ébred először. Még mindig jobb, mint a fél 2... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Gremesi: csak, azért fejek, hogy ne durranjak szét :-) Muszáj, mert parázok a tejcsatorna-elzáródásról (amihez már volt szerencsém anno). A vicc persze az, hogy kb. 10 percre rá, hogy felébredek, rendszerint Ádi is felébred, és nem csapok zajt, tehát nem arra szerintem. Össze vagyunk hangolódva? :wink:

Kép
Kép
irina

Heni! És arra hogy tanítod meg, hogy egyedül visszaaludjon? Szelinél azt vettem észre, ha nem reagálok, nem adok cumit, akkor teljesen felébreszti magát, és várhatom meg az 1 - másfél órát, mire újból elfárad.
Egyébként az ébredéseknél én is tudatos vagyok. Mikor éjjel egy órát dumált, nem foglalkoztam vele, ki se vettem az ágyából, hozzá se szóltam. Hátha megtanulja, hogy ÉJJEL VAN!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Életkori sajátosság: az nem olvastad véletlenül, hogy mennyi idős korukig tart? Csak hogy tudjam mihez tartani magam! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi egyenlőre csak cumi szájba és simi és alszik vissza, de ha nem kelek fel hozzá rögtön felébresti magát.
Elméletileg nem is kellene reagálnunk és egyedül kellene visszaaludnia.Mert ha még most nem tanulja meg , később már majd felül, feláll a kiságyban és sokkal nehezebb állitólag.
Nagyon nehéz okosnak lenni :?

Heni
KépKép
heni81

Amúgy nagyon okosak már ők!!!! Megfigyeltem, ha nem vagyok a szobában, tök jól eljáccik, lefoglalja magát, ha meg meglát rögtön nyomja magát, hogy vegyem fel :shock:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Itt vagyok már én is, nem a lányom volt nyügi hanem én és
Karcsika.

Utólag:
Minden jót a Hófordulós,szüli és Névnapos babáknak tesóknak,
és Nagypapinak!

Nagyon szuperek a képek aranyosak egytől-egyig.

Mesi!
Csúúúcs a videó.

Hát nekünk meg nem sikerült a keddi mérés majd jövöhéten
nem voltak a védőnők.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Írtam egy kisregényt a nem alvással kapcsolatban, de úgy döntöttem, nem küldöm el, mert senkit nem akarok véletlen sem elkeseríteni. :roll:

Minden gyerek más, és előbb-utóbb minden probléma megoldódik így-vagy úgy...
Addig, amíg ez az időszak tart, én arra törekednék, hogy mindenkinek a lehető legkényelmesebb legyen, főleg nektek, lányok :? . A házimunka megvár, próbáljatok meg minél többet pihenni napközben is, amikor alszik a csemete :roll: . Nem kell kétségbeesetten arra törekedni, amit a védőnő vagy az orvos mond és elvár :? .

Irina, nálunk is az vált be, hogy este cicin alszik el Panka. Napközben soha, csak este :D. Általában kereken 1 órát nyammog, mire annyira elalszik, hogy simán át tudom vinni a kiságyába (volt már 1,5 óra is :roll: ). Eszem ágában sincs erről leszoktatni, örülök, hogy így alszik...biztos kényelmesebb lenne, ha 5 perc alatt elaludna, egyszer úgyis leszokik róla :D .

Bence mindig akkor szopizott, amikor már álmos is volt, és bealudt a cicin...ez is lehetett a baj...
Panka ébredéskor szopizik, utána 1,5-2 óra múlva fárad el, alszik el a kiságyban...

A mai napig nem tudom, miért nem aludt Bence, mert Pankának már foga is van, és jön a következő, de ez az alvásban nem zavarta meg... :roll:
dettyk

Ja, azt nem írtam most, de már írtam régebben, hogy Bencével ugyanezt játszottam, mint ti- Regi, Juba, és még sokan mások- éjjelente, és hiába próbáltam ésszerű és következetes lenni, SEMMI nem sikerült, csak az, hogy magam mellé veszem, és együtt alszunk...és úúúúúgy aludt a kis mocsok picsa :wink: :lol: .
Tele volt a polcom alvással kapcsolatos szakkönyvekkel :evil: ...

Amikor Pankát vártam, az volt az első dolgom, hogy a Kismama magazinokból kigyűjtöttem az alvással kapcsolatos cikkeket :lol: :lol: ...nem voltam paranoiás, mi..?! :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy Pankánál ezért nincs szükségem praktikákra :wink: .
dettyk

Dobok néhány képet, aztán délután/este még próbálok visszaolvasni kicsit

Szerintetek hogy lehet így aludni??? :lol: :lol:

Kép

Így ettünk, ez most éppen nem aktuális.
Ez meg mi???? Inkább oda sem nézek :lol:

Kép

Nagy játék után kidőlve
Kép

Mászik :roll: és halad :shock: persze hátra :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Wasabi :) a kaja is látszik :) szerintem guszta és mindenki jól érezte magát
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Regi: nem írják, hogy meddig tart, mert gyerekfüggő. Én sem akarok elkeserítő lenni, de a Kismama főszerkesztőnője a bevezetőben azt írja, hogy azalatt a 10,5 év alatt, amióta sorban a 3 gyereke megszületett, két kezén meg tudja számolni, hány éjszakát aludt át... márpedig ő is tuti, hogy elolvasta az összes szakirodalmat (viszont a sírni hagyást nem csinálta). Ahogy ismerősi körben látom, egyet kell értenem Dettykkel: minden baba teljesen más, az egyik simán átalszik 11-12 órákat, a másik alig, a harmadik tízszer ébred, és mindez még egy babát illetően is folyton változhat (vagy nem :-)).
Anyám szerint óvodás korunkra aludtunk normálisan. Úgyhogy én megbecsülöm, ha Ádi átalussza az éjszakát, 6 órás kelés ide vagy oda. Ettől még persze panaszkodik és fáradt az ember sokszor, de ez meg természetes.

Kép
Kép
irina

Fleur, ezek a képek szuperek!!!! :D És nagyon ügyes vagy, hogy megörökítetted a tolatást!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy látom, Lilla nem vágyik a keleti ízekre, elég neki a rágóka :wink: :D !
dettyk

Na most, hogy mindenki ebédel, én meg unatkozom, végeztem egy kis kutatást, csak nagy vonalakban :D .

Az első 100 oldalt 7 hónap alatt írtátok tele :shock: .
A második 100 oldalt 3 hónap alatt.
A harmadik 100 oldalt 2 hónap alatt.
A negyedik 100 oldalt 1 hónap alatt :shock: .

Ha ez így megy tovább, 2 hét múlva az 500. oldalt nyitjuk :lol: :lol: :lol: :lol: !
dettyk

Fleur, szuperek a képek, Lilla egy tün(d)emény!!! És jó kedvcsináló a Wasabihoz is! ;-)

Kép
Kép
irina

Fleur!

De édes Lilla ahogy tolat :D
És azok a hatalmas szemek woow :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nos az alváshoz még csak annyit,hogy az én drága nővérkém azt mondta,hogy az ő kislánya(a nagyobbik)annyira rossz alvó volt,hogy elkezdte számolni,hogy hányszor kel fel ,26 után már nem számolta mert majdnem agyvérzést kapott :shock:
Persze nem evett ennyiszer egyszerüen csak utált aludni,orditott mint a sakál ha altatni akarták!!!Aztán úgy hajnali négy körül kidőlt és reggel 10-ig aludt!
Aztán későb már jóval kevesebbet kelt fel mikor ovis lett de akkor is minden éjjel kakaót kellett neki csinálni mert addig nem aludt vissza.
Na a második gyereknél már nem volt gáz,soha nem adott neki inni a tesóm és nem is kelt fel egyszer sem!!!!
Tehát tényleg minden gyerek más,ők tesók és mégis ég és föld a két gyerek és nem csak alvás tekintetében...!

Fleur!Mekkora gyönyörü kék szeme van Lillának!!!Nagyon szép,akár csak az anyukája!!!

KépKép
juba

Fleur! Lilla gyöngyörű! :D És ügyes! :D

Alvás: Na, akkor így jártam... :wink: :lol:
Heni! Egyébként van, hogy nem reagálok és visszaalszik, de már tudom, hogy mikor tud visszaaludni másodperceken belül (teljesen egyedül), vagy mikor ébreszti fel magát, és akkor egy óráig nincs alvás... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Juba, a nővéred példája is nagyon jó.
Én még azt tenném hozzá, hogy anyósom is észrevette, hogy ugyanazokat a módszereket alkalmazom Pankánál, mint anno Bencénél, altatáskor.
És a két gyerek totál különbözően reagál :roll: .
dettyk

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van,nagyon le vagyok maradva.... :(

Zéti már jobban van,köhög de láztalan.Viszont engem is elért valami,hasmenéssel,torokkínokkal,lázzal...Még ma éjszaka is jó lázas voltam,most végre nem,de nem akarom elkiabálni....A többi bajom elmúlt,maradt a köhögés.Az viszont valami szörnyű,meg fogok fulladni azt hiszem. :shock: :shock: :shock: Homeos dolgokkal próbálkozok,a szopi miatt sok választásom nincs.

Viszont kicsi fiam nagyon élvezi ha köhögök,boldogan felkacag ha kitör rajtam.Legalább valakinek jó. :lol:

Hétvégén megpróbálok visszaolvasni mert nagyon nem vagyok képben...

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Alvás: remélem azért 1 éves korára mindenkinél rendeződik a helyzet:-)Csajok már csak 1x ennyi van hátra! :shock:

Fleur nagyon édes Lilla! Nem kivánta meg tőletek amikor ettetek? Nálunk az van, hogy nem lehet a gyerek előtt enni, kinézi a számból a kaját :shock: vagy úgy esetleg ha közben ő is kap. ( Pedig nem éhes)

Én is voltam annó, még mikor ,,pesti "voltam a Wasabiban, szuper hely, különleges a kaja, csa a másnap volt egy kicsit húzós :oops:
Elég sok helyen voltam, de nekem a Trófea jött be a legjobban.
Nen nagyon vagyok a különlegességek hive.

Dettyk köszi a statisztikát:-)

Csajok a tegnapi répától akkorát kakilt a gyerek, hogy öltöztetni kellett :shock: Hát ilyen is rég volt már, kb 4 hónapja!

Ültettem búzát cserépbe, már nagyon várom a húsvétot!
Kár hogy csak olyan rövid ünnep, mire szépen kirakom a motivumokat, rakhatom is vissza :?

Heni
KépKép
heni81

Lábamat lógatom, jól érzem magamat, én a kis legény :
Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Megint elmaradtam, de ezt már úgyis tudjátok. :lol: :lol: :lol:

Fleur:
nagyon ügyes Lillád.

Detty:
no, akkor ezért maradok én le. :shock: :shock:

Mi újra nem eszünk.:(
Ill. tápit nem eszünk. tejpép, sinlac jöhet 180-200 ml is.
Csak a cumisüveg nem kell. Szval nem a tápszer ízével van baja, hanem szívni nem akarja a kaját üvegből. :?
Vettem újabb 5 féle cumisüveget, de köszöni nem kéri. Vettem sima tápszert, banánosat, eleinte itta, most azt sem, méga jól bevált HA jön be neki a legjobban. így napi 2-3x iszik kb 60-140 ml-t. :shock:
Össz kajája pépekkel együtt 700-800 ml.
sztetek ez gáz???

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Most kezdek lenyugodni! :(
Eszméletlen amit műveltek reggel a gyerekemmel!!! :(

9-re mentünk vérvételre, reggel fél 6-kor evett, fél 10 volt mire elvitték, én a váróban maradtam. 20 percig üvöltött szegénykém, mint a sakál! Ilyet még nem éltem meg!!! Mint akit nyúznak!!!
Én meg a váróban bőgtem! Még arra sem voltak képesek, hogy kicsit megnyugtassák, hogy ne egyfolytában ordítson!!!
Amikor meg kihozták, csak annyit közöltek, hogy nehéz volt, mert nem jött a vér!!! :shock:
Itthon megszámoltam: 2-2 szúrásnyom mindkét karjában 3 meg a fejében!!!!!!!!!!!!!
Ráadásul itthon felejtettem a tápszeres zacsit, megígérték, hogy kapunk aztán mégsem kaptunk!
Utána még 1 1/2 órát szarakodtunk a röntgenen!
De szerencsére ott már jókedve volt. Alig bírták megröntgenezni, annyira foroghatnékja volt. Mindenki odavolt érte!!!
Szerencsére a tüdeje tiszta, a véreredmény jövő héten lesz! Gremese: a vérből csinálnak allergiatesztet is!
Visszafelé a kocsiban meg beájult szegénykém, így gyakorlatila csak 1/2 1-kor evett! (Viszont egy cumisüveg teát megivott a kórházban)

Majd még jövök meg reagálok, de még mindig bennem van a reggeli szenvedés. Szerencsére VikDan már kiheverte!

Kép
Kép
timi26

ja...
csőröspohár:
van valakinek?
mert megeszi őt a tápit, kanalazva. de most 40 ml tápit bekanalazni 1 óra kb. :(
meg hajnalban kihagynám. :oops:
vegyek azt? de azt is szívni kell nem???

Kép
Kép
h@jni

Timi::(
még olvasni is szörnyű volt.
szegény VikDan. :(
Allergiavizsgálatot most?? nekünk 14 hós korban volt, merthogy 1 év alatt nem megbízható. :evil: :evil: addig meg szenvedtünk a diétával, hátha... persze semmire sem lett az. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: