Dettyk! Pedig pont a hang a lényeg, mert aztz mondja, hogy baba.
Először természetes, hogy emésztetlenül látod viszont a kakit. A kis beleinek meg kell szoknia. Majd megemészti idővel!
Juba! Próbáld úgy csinálni Bertusnál, hogy nem adsz neki éjjel cicit! Egyszer sem! Ne legyen érdemes neki felkelnie azért, mert úgyis kap cicit. Ha megszokja, hogy nincs cici, csak pl. víz, azért nem érdemes felkelni, így inkább visszaalszik.
Éhes nem hiszem, hogy lehet, mert Te sem kelsz fel éjszaka ötször azért, mert éhes vagy!
Nem hiszem, hogy azért kel fel, mert beveri valamilyét azért, mert arrébb kúszott, hiszen a kúszás még odébb van.
Szerintem egyszerűen anyahiánya van, szeretné, ha szeretgetnéd.
Én két dolgot csinálnék: vagy vizet adnék neki, vagy ha ez nem jön be, akkor Apa menjen Őt visszaaltatni! Ez a másik, amivel alvásra lehet bírni, hogy nem Anya jött putyulgatni, hanem Apa, és az mégiscsak más, így inkább visszaalszom. (Apukák, félre ne értéstek!)
Valamelyiket próbáld ki, de akár ötvözve: Apa adja a vizet.
Legyetek következetesek, és szerintem meglesz az átaludt éjszaka!
Kaki: Nálunk van nagyon sűrű méregzöld, méz állagú narancssárga. Az állag és a szn szinte minden kakinál más. Ezt az ia befolyásolja, hogy mit evett, és hogy azt hogyan emészti meg.
Pl. A reszelt almát már majdnem teljesen megemészti, már nem úgy jön ki, mint ahogy bejött. Ha valami korpával kevert gyümit kap, a korpaszemeket látom a kakiban, illetve a szilva desszert fekete pöttyeit (a héját). Emiatt szokott olyan padlizsán-színű lenni a kakija.
(Nyugi! Én már pisiltem rózsaszínt sok céklától!

)