Vavanna, nincs ápdételve az oldal, BP már rég levizsgázott
ha a régi hsz-eket olvasgatod, akkortájt valóban nagyon népszerű doki volt itt a Balogh. Aztán ez lassan elkezdett változni, talán kiégett, vagy a jó ég tudja, és már 1-2 kivételen kívül (akinek problémamentes álomszülése volt) senki sem lelkesedett érte. Sokáig újakat sem vállalt. Most meg már az SZTK-s pácienesit nem vállalja szülésre. Aki hozzá akar járni, az fizesse végig a magánrendelést és a szülést is.
Nekem nem jött be, mint doki, egyszer voltam nála, mert a dokim szabin volt. Lekezelő volt és kellemetlenül vizsgált. Igazából sosem értettem, mit "esznek rajta" a rajongói.
Aztán sok év alatt sokat hallottam még felőle, ez sem javított a benyomásomon
Volt pl. egy kismamája, akinek elment a babája és műteni kellett, és ő volt az ügyeletes, mégis 2 napig rá se nézett a páciensére... Azt hihetnénk, mert a miss-AB nem fizet úgy, mint egy szülés. A legtöbb dokiról van 1-2 rossz sztori és minimum csalódott kismama, néha rosszabb. De aztán egyre többen innen a topikból is úgy jártak, hogy a doki kihátrált, ha vmi komplikáció volt, és ez a kismama számára rosszabb, mint ha simán anyagias lenne a dokija.
úh ha engem kérdezel, Bálint Balázs v Barna Péter
szakmailag és emberileg is mindkettő nagyon megbízható és korrekt. BP-nek irtó jó humora van és még jó pasi is

Én egy kolléganőmnek ajánlottam, pár hete szült is nála, és csak áradozott, hogy milyen rendes volt a doki, milyen emberi, és hogy a terhesrendlésen beszélgetett vele, és ő még ilyet orvostól - pláne elfoglalt orvostól - nem tapasztalt... BB-hez képest a különbség az lehet, hogy BP talán kicsit hamarabb avatkozik be a szülésbe, és csinál mondjuk burokrepesztést (bár azért már nem a régi iskolát alkalmazza, és nem áll a lábadnál a szikével, hogy minél hamarabb kivegye belőled a bébit), míg a Bálintok arról híresek, hogy amíg csak lehet, hagyják a szülést természetesen, a maga menete szerint alakulni, és még vizsgálgatni se vizsgálgatnak, ha nem feltétlen szükséges, csak hogy "ellenőrizzék a tágulást".
a dokiválasztásnál nagyon fontos lehet a személyes szimpátia is, úgyhogy ha megteheted, látogass el a H-ba egy szülésfelkészítő előadásra (bárki mehet), és nézd meg magadnak, akin gondolkodsz.
Egyébként tök jól csinálod, hogy ennyire előre dolgozol

, mert sok doki már nem vállal új pocakosokat, így viszont szinte bárkihez be tudsz jutni, aztán hajrá bébicsek