A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

kiscica! én nem vagyok tapasztalt mami, de szerintem hívd azért fel a dokid, és feltétlen pihenj! Ne menj sehova, boltba se! Ja, és magnézium persze!! Magne B6-ból vehetsz be 3*2 is naponta!!
A pihi tényleg csodákra képes, ezt én is tapasztaltam már! Nem könnyű, főleg ilyen jó időben, de most ez van, ez a legfontosabb!

Kép
gabo001

Szőlő: Engem tavaly tanított be az elődöm, lassan tanultam, de pár hónap alatt teljesen belejöttem. Mindent lejegyzeteltem. Ha mégsem sikerülne mindent tökéletesen betanítanom az utódomnak, legfeljebb átadom neki az én jegyzeteimet. Legalább láthatják, hogy nem rajtam múlt.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

gumimaci! olyan nekem is szokott lenni, hogy a méhem legfelül kemény, kidudorodik, de csak két oldalt, középen meg besüpped!! Hát el sem tudom képzelni, ilyenkor mit csinál!! :D :D mert elvileg én babám fejvégű, de ezek szerint izeg-mozog még!! (gondolom ilyenkor felkúszik, és kinyomja magát, így a feje és a hasa, vagy feje/popója látszik dudornak)

Kép
gabo001

Klarka!Akkor vagyunk egy páran. Hol dolgoztál az egyetem után?
emma2008

Ja! Egyébként szerintem még nekem sem volt keményedésem. Csak a babó! Azért szedem a 3*1 Magne B6-ot. De ha elfelejtem néha délután, akkor sincs semmi!

Kép
gabo001

Zorróné,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Szibi,
nagyon jó lett a kép! Tényleg vidám!

Kiscica,
én sem vagyok tapasztalt, de szerintem hivd a dokit, az a biztos!
sirkici

Jó reggelt! :D

Emi! Köszi a tanácsot, ha megyünk Pestre, benézünk 1-2 bababoltba. Remélem bírni fogom az utazást. Azért jó lenne valami jó akciót kifogni.
A főnököd, pedig szerintem nem fogta fel, hogy te mekkora áldozatot hoztál, hogy ilyen sokáig bejártál/bejársz dolgozni. Legalább egy kis prémiumot adhatna, hamár az emelést elosztja a többiek között. :twisted:

Én 3 évig szertnék itthon maradni a picurral. Tudom, hogy a 3. évben nevetséges összeget kapunk majd, de ha egy mód van rá, én nem adnám bölcsibe a picit. És ha minden jól megy, remélhetőleg addig kistesója is lesz. :D

Szibi! Nincs lehetőséged egy faxot is küldeni? Mert azt hamarabb megkapják.
Sajnálom, hogy nincs meg a tel.szám nekünk, de azon a honlapon szerintem bármelyik Bp-it hívhatod, ők majd kapcsolják.
És az irat számát bele tudtad írni a kérvénybe? Mert az alapján keresik ki.
Az a kép, amit a babónak készítettél, nagyon jól néz ki! :D Ügyes vagy!

Szőlő! Nekem mindig a következő heti várandós naptárt küldik.

Gratula a hétfordulósoknak! :D

Kamilla! Csinik vagytok ti hárman! :D

Csöppke! Köszi. És kár, hogy már nem lesz. :(

Kisscica! Köszi az infót, így már értem.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Jah. .. nem tudlak titeket követni :)
Csak a lényegi dolgok:

Kiscica
- Hívd a dokid vagy a párod, és cselekedjetek .. jobb félni, mint megijedni!

Zorroné
- Boldog Szülinapot!!!

CSomaghoz is olvastam infokat, mindenkinek köszi :)

Kép
szösszenet

Zorroné! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Pihenj ma sokat, akkor pár napig könnyebb a munka is. Látod, ha pihizik az ember feltöltődik!! De azért igaza van Eminek, meg nono-nak! Most már szépen építsd le főnöködet! meglátod abban a pár hétben míg otthon leszel nem lesz időd unatkozni! Olyan jó lesz pihenni!

Kép
gabo001

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:44-kor.
Vendég

Zorroné!

Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kiscica!Szerintem is hívd az orvost. Az én orvosom minid azt mondja, ha bármi van, jobb megnézni, mert a görcsből lesz a keményedés, a keményedésből a méhszáj nyílás. Persze ezt úgy érti, hogy ez lehet belőle, de korántsem biztos hogy így is lesz. Ezért jobb megnézni, hogy kizárja a méhszáj megnyílását.
emma2008

Mire megírtam a hsz-t, már újabb oldal lett tele. Nagyon pörögtök ma... :D Na megyek még olvasni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

OKOK lányok, hívom.
Csak para van rajtam, mert megfenyegetett, ha nem javulok, akkor befektet.
És félek, h onnét már egyenes úton megyek szülőszobára.
De mostjobb, mert eddig lógattam a lábam, és úgy írtam. Most viszon felraktam, és már nem is érzem annyira.
Lehet, csak nyomtam.
NEm tom, tiszta dili vagyok már ettől az önelemzéstől.
NEm akarok túlzásba esni, meg fölöslegesen rohanni.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:45-kor.
Vendég

Nono!Ne hagyd, hogy ilyen bunkók elvegyék az önbizalmadat! Egyébként általában a végig 5-ös tanulók nem tudnak bizonyítani az életben, a gyakorlatban. Majd ha itt lesz az ideje, és elkezdesz dolgozni, szerintem élvezni fogod. Meg azért jó érzés, ha van az embernek egy diplomája. Biztonságot ad, ha bármi történne, megállnád a helyed egyedül is. Nekem az is olyan nagy szám volt, hogy kapok saját fizetést. Igaz, hogy nem vagyunk rászorulva, de akkor is jó érzés.
emma2008

Zorróné: Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok!

Ma reggel leszidta a férjemet a főnök, mert 5 percet késtünk (egy helyen dolgozunk)! De azt nem nézi, hogy mindig 10-20 perccel hamarabb ott szoktunk lenni minden nap! :evil: Ez olyan igazságtalanság!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kisscica!
Már írták a többiek is, de én is hívnám a dokit a helyedben.
Tudom, senki sem akar idő előtt kórházba kerülni, de a babáért mindent. Ugye?

Gabo!
Igen, nagyon mókásak tudnak lenni ezek a babák! :D
Az enyém is fejvégű.

Megjött a fizu, így ma vásárolunk. Végre! :D Majd később még jövök.

Szép napot mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bolygó
Bolond a főnököd. NE foglalkozz vele. Biztos rossz volt az estéje :lol: .

Gumimaci
Én is akarok menni vásárolni, de még nincs fizú.. :cry: .

Kép

kisscica80

kiscica: én nem írom azt amit a többiek!! :) :) Felhívtad már a dokidat?Mit mondott??

Lányok én töredelmesen bevallom,annyit írtatok,hogy csatlakozom szösszenethez,én sem bírom követni... :oops: :oops: itt ahhoz hogy képbe legyek,itt kéne üljek a gép előtt egész nap...

Mamackát
én is hiányolom,remélem minden rendben velük! :roll:

gumimaci: írigy írigy vagyok... 8) 28-án fizut kapni!!Az én párom munkahelyén miért csak az uccsó pillanatban adják??Nekünk sajna 8-ig várni kell rá... :( :( pedig volna még nekünk is mire költeni...de nektek jó vásárlást. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Ja!!Zorróné BOLDOG SZÜLINAPOT!!

minden hétfordulósnak gratula!!! :wink: Látom ma is sokan vagyunk. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Gumimaci!
Most jutottam csak gép közelbe. A kérdésedre a válasz, amit még este tettél fel: Ha bekerülsz a kórházba még szülés előtt, akkor a házidokid kiír tp-ről, és a kórház vesz fel tp-re. Az összeg a különbség. Sima tp kereset 70%-a, kórházi tp a kereset 60%-a. Ha még szülés előtt haza is jöhetsz, akkor ismét a házidoki fesz fel tp-re. Remélem érthető volt.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Kiscica80: Köszi a bíztatást, de mindig felhergelem magam valamin, amin nem kellene itt a cégnél. Megpróbálom kibírni ezt az egy hónapot még, de már egy kis szabadság nem ártana (eddig csak akkor vettem ki, ha orvoshoz mentem UH-ra, vagy más, a babával kapcsolatos vizsgálatra). :(

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Judit!
Várom a bejelentkezésed, hogy mi volt ma a cukorterhelésen!

Zorróné! Boldog szülinapot!
Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

bolygó! még egy hónapot dolgozol? Mikor fogsz pihenni? Tudom nekem ez a mániám, de már mondtam, nem éri meg csajok! Dolgozhatsz még 70 éves korodig kb. most ahogy kinéz a nyugdíjrendszer! Pláne amilyen a főnököd...! Esetleg eszébe sem jut, hogy rosszul voltál reggel, vagy fáradt vagy, vagy valami más? Ja, és ha terhes dolgozik, és a terhességével kapcsolatos vizsgálatra megy, kötelessége elengedni a munkáltatónak!! Ezért nem kell szabit kivenni külön!

kerekes! köszi az infókat, nagyon hasznosak! ezek szerint ha kórházba kerülünk előbb, inkább kevesebb a tp. nemhogy több! :shock:

Kép
gabo001

Na sziasztok! Vagyok ám, csak aludtam ma sokáig, aztán meg elmentem a tescoba beszerezni a lasagne meg a tortám alapanyagait! :-) Mindjárt neki is állok sütni-főzni, remélem Zorroapu is hamar jön ma haza!

Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket! Szössz, majd a táblában is javítsd kérlek, hogy egy évvel öregebb lettem... :)

Nono, asszem igazad van, melóval kapcsolatbnan, köszi! :-) Az a baj, hogy túl lelkiismeretes vagyok!
Hú, a polgár államvizsga miatt nem irigyellek! Ezek szerint a Pázmányra jársz? Én is ott végeztem (meg akkor ahogy látom Klarka is!) Hát tudnék mesélni én is hasonlókat! :-) A legeslegjobb dolog az volt az egyetemben, amikor vége lett! És nem tudnának annyi pénzt fizetni, hogy újrakezdjem!

Emma: neked is óriási gratula a szakvizsga + a gyerekek összeegyeztetéséhez! Nekem gyerek nélkül is elég nehezen ment a jog és nagyon örülök, hogy tavaly végeztem, Beni meg csak most jön...

Gumimaci: a H&M-ben szerintem mindig vannak akciós cuccok, azok általában külön polcon vannak és egy piros cetli lóg rajtuk! Ami viszont ritkábban van, amikor még az akciósokon van + 50%! Azt nem biztos, hogy sikerül kifognod ezen a hétvégén, mert ha jól emlékszem pont két hete volt! De én is azt mondom érdemes benzni! A C&A-ban ritkábban járok, így arról nem tudok nyilatkozni!

Szofi: tényleg nagyon szép lett a babaszoba! És tök megértelek, én is imádom nézegetni a Beni-sarkot! Ami a legjobb benne, hogy ott van az ágyunk mellett, így amikor reggel kómásan felébredek és utálom a világot, egyből jobb kedvem lesz, ahogy meglátom a kiságyat benne egyelőre Malackával... :-)

Közben ma intéztem magunknak hétfőre lakás-nézőt is! Tök belelkesedtem, olyan jó lenne elköltözni év végéig erről a 35m2-ről!A Mediterrán lakópark (20.ker) utolsó épülete decemberre készül el, ott szeretnénk lakást! Egy ingatlanközvetítő ismerősünk nagyon ajánlotta! Hát kiváncsi leszek!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:46-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:46-kor.
Vendég

Lányok! A márciusi babák topikban van egy édi újszülött, meg szüléstörténet (ma tették fel febr. 28-án, nem tudom hányadik oldal) Hát egy ilyen szülésnek nagyon tudnék örülni!!! :D

Kép
gabo001

Kiváncsi vagyok holnap fog-e valaki szülni. (febr. 29)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla: pont ez jutott eszembe nekem is... :D :D :D

Egyébként nagyon édes a babó, és mindannyiunknak ilyen szülést kívánok! :D

Kép

Kép

zorroné

NA beszéltem dokival.
Éjjel megint erős front volt, így ha ma nem vagyunk toppon, akkor ennek köszönhető.
Nekem nem kell mennem sehova, csak pócolni magam csípő és láb tájékon. HA nem javulok ezek után sem, akkor holnap reggelig ügyel kórházban, és mehetünk mert megnéz.
Valszínű Maszat nyom ennyire a fejével..

Köszi mindenkinek a popsirugásért, h telizzek. :lol:
NEkem kell egy kis bíztatás.
Lehet szülés előtt is majd kikérem még a véleményeket, h menjek vagy menjek.. :lol: :lol:

Kerekes
Köszi az infót. Én is azt hittem, h kórház alatt többet fizet a tb :cry: .

Zorróné
Akkor majdnem szomszédok leszük!!!!!
Mi a Sissyben lakunk. Gyertek XX. kerbe és akkor majd együtt tologatjuk a babóinkat :D :D !! :D

NA én most menek, majd bekukk később.

Kép

kisscica80

Kiscicia!

akkor csak pihi! Ok???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kiscica: jól tetted, hogy beszéltél a dokiddal! Akkor most aztán tényleg pihenj! Volt egy ilyen érzésem, hogy front van éjszaka, mert Beni is rengeteget izgett-mozgott! Ha nincs front, végigalussza az éjszakát! Lassan elmehetek időjósnak! :D :D :D

Kép

Kép

zorroné

Mamacka - Nekem is hiányzol!!!!

Brigi - Örülök, hogy elérted a dokid. Akkor ma aztán pihenés!!! :)

Kép
szösszenet

Kiscica: Biztos megnyugodtál, hogy beszéltél a dokival, és elég egy kis pihenés. Nekem is szokott lefelé nyomódni, meg piszkálgatja is a méhszájamat, ami nem valami kellemes... (még jó, hogy nem rúgja :? )
Gabo: Még jó, hogy két főnököm van, a másik sokkal toleránsabb, talán azért, mert neki is most született babája. Ő nem szólt volna ezért (pont ma nincs bent). Egy kis pihenés valóban rámférne. De sajnos a környezetem is olyan (anyósom pl.), hogy bíztat, hogy dolgozzak, mert anyósom is a szülés napjáig dolgozott, nálunk ez a trendi (tudom, nem helyes). Pl. azon is csodálkoztak, hogy feküdnöm kellett két hétig (a sógornőm szerint a terhesség nem betegség), mert 13 hetesen kicsit vérezgettem (a méhszájnál tapadt a lepény, de szerencsére kinőttem/ük).

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

:D :D
Látom ma pörögtök.Pár órát nem vagyok,és +2 oldal.

Kamilla-ez igen.szép poci.

Szőlő-igen,keresztszemes,mert csak ezt tudom :oops: Te pedig feküdj neki annak a kacsalábnak :D :D

Otthonmaradás-még nem is gondolkodtam el rajta,de azt tudom,hogy mielőbb szeretnénk a kistesóra gyúrni,hogy ne legyen nagy korkülönbség :D :D

Gumimaci-írok privit

Kép
szibi

És ismét gyönyörű napunk van,irányodok a kertbe,mert jobb most kinn mint a házban.És élvezhetem végre a kertészkedést :D :D Erre vártam egész télen.
a sziklakertem kezd virágozni,ma begyujtom a rostélyost,és zsabadtéri ebéd lesz :D :D
Kicsattanok az energiától,mióta süt a nap.

Gratula a hétfordulósoknak :D Rohamosan közeledümk a vége felé :shock:

Kép
szibi

Kiscica: örülök, hog kváázi minden rendben!!!

Nono, jobbára sehol sem dolgoztam jogi t émában, mert 2005. nyarán vettem át a diplomámat és egy évre rá született Andris. Az elején próbáltam állást keresni, de mivel nekem "csak"' egy diplomám és egy nyelvvizsgám volt, ezért én alapnak számítottam, a sor végén....
De elvileg ősszel meglesz a 2. diplomám, társasági szakjogász-i, úgyhogy azzal majd már talán labdába lehet rúgni.
Szeretem a Pázmányt, sose volt vele gondom:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Kiscica attól még megnézheted, mert én nem találtam. Csak jeleztem. Ma a kispesti centrumban voltam, van sok. Persze ízlések és pofonok. 1290-1990-Ftig lehet válogatni. Még pamutból is. És szerencsére még a kártyát is használhattam. Borzalmas ez a kábellopás ügy.
vagy sárkány center, de ott szerintem műszálas mind.
Jó hír, hogy nem kell befeküdni. Nem gondolounk rosszra!!!!!

Emi
hát egyre kisebb az esély, hogy együtt szülünk. A cukros mamák hamarabb túl vannak rajta.
Én kaptam infláció követő fizetésemelést már. Nem dolgozom jan 1-*től. Ez jár a törvény szerint.

Terheléses:
Ma túl vagyok a nagy kiránduláson a délpestiben. 3x vettem vért. 7-kor,8-kor és 9-kor. Csodás :( Nem volt szörnyű a cukros lötty ivása, max a várakozás. Ma délutánra van eredmény, de nem hiszem, hogy jó lesz. Egy 9,9-es eredmény után. Evannn. :cry:
Zsuzsa, köszi az érdeklődést! A Zita nagyon rendes és gondoskodó volt. Baromi jólesett A cukor miatt majd a jövő héttől már CTG van nekem is, ráadásul 2x egy héten. Majd írok privit, hát van 1-2 jótanácsod!

Gumimaci nekem azt mondta a háziorvos, hogy értesítsem mikor bekerülök, mert onnan a táppénzemet a kórház igazolja. Attól még táppénzem maradsz. Bár közben már Zsuzsa megírta.

Otthonmaradás: két év biztos, aztán meglátjuk.

Mamacka csuklás ügyben megkérdeztem a dokit. Azért érezzük a fejvégűnél is felül a csuklását, mert közben rug is egyet.
Egyébként jól vagytok?

Kép
téjé

Zorroné: boldog szülinapot!

Kép
klarka

Én még nem éreztem csuklást...vagy csak nem tudtam beazonosítani...??? :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok Nyanyákok,

Pumpi, köszi a steriles választ, ilyen instrukciót vártam. Remélem ma jobb a kedved és Zoli is kezd észhez térni.
Zorróné, Boldogságos szülinapot! A melóztatás ismerős, most már a nagy főnök is hívogat, hogy mit csináljak meg még neki. Eddig nem volt sosem semmi közvetlen kérése felém. (Csak hát van amihez én értek csak...)
Lituka, ha fiú lennék, azt mondanám, hogy milyen helyes csajszi vagy. De most csak annyit mondok, hogy hmmm, jó csajszi vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
köldökvér-őssejt, ma megtudtam, hogy a hozzá szükséges vérvizsgálatot a tb nem támogatja, szóval fizetni kell azt is zsebből. aki leveteti, az jól nézze meg az ajánlatokat, mert van ahol azért még pluszban kell fizetni, hogy a levétel után a kórházból ők szállítsák el. Stb, stb, stb.
Gumimaci, Ma is szia!!!Nem tudom, hogy lesz-e akció, de ezekben a boltokban (H&M, C und A) nem árulnak macis gumicukrot :cry: :cry: :cry:
emi, azért szerintem pofátlanság, hogy nem kaptál fizu emelést. amikor majd visszamész, akkor a mostani fizudra kapod az emelést, ergo egy-pár emelés ki fog esni. Nekem emeltek az idén is...ami szerintem normális. Ja, Te nem corás- macis hálóinget kaptál ezek szerint (mert az ócsobb vót). :cry: :cry: :cry: Így kilógsz a sorból, enyje-bejnye.
otthon maradás:Én 1 évig tervezek itthon maradni, de előtte már elkezdek visszadolgozni. Az előbbi függ a bölcsi-kapacitástól is...(Persze szívem szerint tovább maradnék)
kamilla, szépen növekednek a zikrek :lol: :lol: :lol: húúú, ez már méret :lol: :lol: :lol:
csöppke, neked is köszi a steriles infót.
szofi, csüt-ön megyek, délelőtt fotóshoz. Te?
kiscica, tessék a dokit felhívni. ez nem vicces már...Na, már nem is aktuális...
gabo, ma voltam UH-n. Az egész mindenemben gyerek van. Tehát a feje lent, majd kiflialakban vagy "z" alakban fel teljesen az x.-dik bordámig. Nem tudni mikor mit nyom ki, mert a kezável hirtelen felnyúlt a bokájához. Majd a lábát tornáztatta. Szóval most már nagyon kicsi a helyük...
Kedves meg nem szólítottak! Rátok is gondolok most. Legyetek rosszak!
Rólunk: ma voltunk UH-n. Minden oké, 2,1 kg körüli a bébi. A tappancsa már 7 cm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az arcát nem takarta, sőt most be sem intett a középső ujjával, mint a múltkor. A naptári korának megfelelő, ami állítólag nagyon ritka (hát, lehet bejön anyu jóslata, és a naptári időpont szerint szülök. Ő mind2-nket a kiírt napon szült. és mivel annyira hasonlítunk egymásra...). Most csak az arcáról kaptunk 4d-s képeket. A lábaközét nem tudta megmutatni a szonográfus, mivel annyira fent van a csemete, hogy a bordáim bezavartak az UH-nak. Szegény annyira próbálkozott az UH fejjel, hogy azt hittem eltöri a bordámat, kellett is szólnom neki. Meg is volt lepődve, hogy ennyire fent van a bébi, nem szoktak így felkucorogni. Lepény állapotát itt még nem nézik...A vizelet, stb. oké volt. +7 kg-nál tartok, szerintük. Szerintem +6,5-nél.
Szép napot!
1Bambi

Kép
1bambi

Sziasztok,

csak egy infoval jövök, nem tudok maradni. Az egyik ismerősöm mondta, hogy innen szokta rendelni a pelenkát és hogy szerinte ez tök jó: www.pelenkafutar.com
Én részemről maradok a liberónál, csak gondoltam megosztom veletek, hátha valakinek bejön.

Kép
Kép
mango.

Bekukk, mert jó hír, h már jobban vagyok.!!! :D :D

Úgy látszik figyelnem kell, h mikor van dúrvább front, mert azt nem nagyon bírom. MAszat is mozgolódott éjjel sokat, pedig ez nem jellemző rá.
Köszönöm még 1x a bíztatást mindenkinek!! Amúgy egész héten szinte semmit sem csináltam, szóval a pihenés az alap egész napra.

Téjé
Ti merre laktok, h ennyire ismered dél-pestet? ANyumék ott laknak kispesti áruháztól nem messze. De ott nem is gondoltam volna, h megnézem.
Amúgy tényleg gáz, h nem lehet telefonálni sem. Ezt hogy tudták így megcsinálni? Mennyi kábelt lophattak vajon?!

LEhet, h holnap Emi ötletére kinézünk Corába, mert ott láttam nagyon tutikat, csak bamba voltam és nem vettem meg akkor őket...

NA most befejezem.
Bocsánat, h most nem reagálok másra.

Jó "töltődést" mindenkinek a napon, aki megteheti!

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Most éppen 2 percere estem a gép elé .Itt van a meghívóm :lol: 1204204112.2048.doc

Kép
kritta

Hú, Kritta, gratulálok!!

Kép
klarka

Kritta: gratula!

Bambi: tök jó, hogy minden oké volt az uh-on! Mivel köztünk csak 3 nap van és nekem is azt mondták, az utóbbi két uh-on, hogy pont megfelel a naptári korának, Beni is ekkora lehet most! Ez nagyon jó! :) :) :)

Kép

Kép

zorroné

Ja, közben elkészült a lasagne! :) :) :) Szerintem jól néz ki, de még nem kóstoltam! A diétázókat megkímélem attól, hogy képet is tegyek fel róla... :-) Mangónak ezúton is köszönöm a segítséget hozzá! :)

Kicsit pihizik, aztán megyek tortát sütni...

Kép

Kép

zorroné

1Bambi tök jó stílusban írsz.

Kiscica 34 éve a XVIII-ban. De nyitott szemmel járok a X. XIX, XX, XVII. kerületekben, és a XVI. egy részében.

Kritta akkor ti is? Gratulálunk! Mindjárt itt az idő.

Hát kijelenthetem, hogy az édes kismamák táborát gazdagítom. 11,6-ot sikerült produkálnom vércukorilag. Persze csak azért ilyen vidám a dolog, mert számítottam rá. Holnap ki leszek okosítva (bár már Mezsótól, meg Nicitől kaptam infokat - köszönöm) a diéta terén. Hát azért jaj!
Zorróné köszönjük a kíméletet!

Kép
téjé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: