Sziasztok Nyanyákok,
Pumpi, köszi a steriles választ, ilyen instrukciót vártam. Remélem ma jobb a kedved és Zoli is kezd észhez térni.
Zorróné, Boldogságos szülinapot! A melóztatás ismerős, most már a nagy főnök is hívogat, hogy mit csináljak meg még neki. Eddig nem volt sosem semmi közvetlen kérése felém. (Csak hát van amihez én értek csak...)
Lituka, ha fiú lennék, azt mondanám, hogy milyen helyes csajszi vagy. De most csak annyit mondok, hogy hmmm, jó csajszi vagy
köldökvér-őssejt, ma megtudtam, hogy a hozzá szükséges vérvizsgálatot a tb nem támogatja, szóval fizetni kell azt is zsebből. aki leveteti, az jól nézze meg az ajánlatokat, mert van ahol azért még pluszban kell fizetni, hogy a levétel után a kórházból ők szállítsák el. Stb, stb, stb.
Gumimaci, Ma is szia!!!Nem tudom, hogy lesz-e akció, de ezekben a boltokban (H&M, C und A) nem árulnak macis gumicukrot
emi, azért szerintem pofátlanság, hogy nem kaptál fizu emelést. amikor majd visszamész, akkor a mostani fizudra kapod az emelést, ergo egy-pár emelés ki fog esni. Nekem emeltek az idén is...ami szerintem normális. Ja, Te nem corás- macis hálóinget kaptál ezek szerint (mert az ócsobb vót).

Így kilógsz a sorból, enyje-bejnye.
otthon maradás:Én 1 évig tervezek itthon maradni, de előtte már elkezdek visszadolgozni. Az előbbi függ a bölcsi-kapacitástól is...(Persze szívem szerint tovább maradnék)
kamilla, szépen növekednek a zikrek

húúú, ez már méret
csöppke, neked is köszi a steriles infót.
szofi, csüt-ön megyek, délelőtt fotóshoz. Te?
kiscica, tessék a dokit felhívni. ez nem vicces már...Na, már nem is aktuális...
gabo, ma voltam UH-n. Az egész mindenemben gyerek van. Tehát a feje lent, majd kiflialakban vagy "z" alakban fel teljesen az x.-dik bordámig. Nem tudni mikor mit nyom ki, mert a kezável hirtelen felnyúlt a bokájához. Majd a lábát tornáztatta. Szóval most már nagyon kicsi a helyük...
Kedves meg nem szólítottak! Rátok is gondolok most. Legyetek rosszak!
Rólunk: ma voltunk UH-n. Minden oké, 2,1 kg körüli a bébi. A tappancsa már 7 cm.

Az arcát nem takarta, sőt most be sem intett a középső ujjával, mint a múltkor. A naptári korának megfelelő, ami állítólag nagyon ritka (hát, lehet bejön anyu jóslata, és a naptári időpont szerint szülök. Ő mind2-nket a kiírt napon szült. és mivel annyira hasonlítunk egymásra...). Most csak az arcáról kaptunk 4d-s képeket. A lábaközét nem tudta megmutatni a szonográfus, mivel annyira fent van a csemete, hogy a bordáim bezavartak az UH-nak. Szegény annyira próbálkozott az UH fejjel, hogy azt hittem eltöri a bordámat, kellett is szólnom neki. Meg is volt lepődve, hogy ennyire fent van a bébi, nem szoktak így felkucorogni. Lepény állapotát itt még nem nézik...A vizelet, stb. oké volt. +7 kg-nál tartok, szerintük. Szerintem +6,5-nél.
Szép napot!
1Bambi