A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kép
In flagranti :lol:
szelloke

Sziasztok!

Sajnos ma nem tudom elolvasni a hozzászólásaitokat, de egy kérés erejéig belépek.

Hiánycikk az I FSME-IMMUN JUNIOR vakcina. Nagyobbik fiamnak esedékes lenne az éves emlékeztető oltás, a kicsinek pedig most kellene elkezdenünk az immunizálást, hogy egy áprilisi programunkra már védett legyen.

Aki jár közületek patikában, azt arra kérem, hogy legyen kedves, kérdezze meg ezt az oltóanyagot, és kedvező válasz esetén írja meg a patika címét!

Köszönöm szépen!

Azért csak belepörgettem a fentiekbe, és látom, hogy megszületett Gabi kisfia. Legyen örömteli az élete! Gratulálok a család aprajának, és nagyjának!

Üdv.
zsini
zsini

Kép
Kötsög anya vagyok: annyira nem szeretem a játszózást,h inkább itthon igyekszem megoldani...
De E élvezi :lol:
szelloke

Zsini,
ha járok gyógyiban megkérdezem,de fel is tudod hívni a közeli patikákat sztem...Volt egy linkem, próbálom megkeresni.
szelloke

szelloke

Rylie :) Kamilla és a megállás, hurrá!!! :D :D :D Bicóról fogalmam sincs, pedig kéne, mert Bálint nagyon kezdi kinőni a motort (úgy néz ki lassan rajta, mint majom a köszörűkövön :lol: ) és gondolkodtunk apával mi is a bicajon, de majd ronda módon ráizzítom a nagyszülőket a témára :lol:

Zuzi :) Farsang hogy sikerált??? milyen volt a Kisoroszlánod? :wink:

Barbi :) Átaludt éjszakához hatalmas gratula!!! :D :D :D

Nuk :) Éljen párod nappali melója!! és Réka kép haláli :lol: :lol:

Curse :) Akkor már ketten vagyunk lemaradva Thomasról... :lol: a mesehősök nagy részét nem ismeri Bálint, mivel tv-t nem néz és mesékből meg inkább a versek és a rövid mesék érdeklik, de gondoltam már, hogy beszerzek pár olyan mesekönyvet is, amikben ilyenek vannak, nehogy aztán "szégyenben" maradjon a gyerek ha oviba megy... :mrgreen:

Macs :) És alkalmas vagy orvosilag? :wink: :lol: Tesóprojekthez meg nagy drukkok!!!

Szellőke :) Nekem első szülés után 6 héttel, második után 5 hónappal jött meg a mensi, hát ezt add össze :lol:

Fibi :) Pedig érdekelne az a nagyonsokminden!! :wink:

Votiv :) Köszi, tesók elfoglalják egymást, de leginkább engem :mrgreen: :lol: még jó, hogy nálunk nem elérhető helyen van a nyomda :lol:

Lindi :) De jó, hogy jobban vagy!! :D :D

Ríd :) Hajrá, aludjatok végre éccaka!!!

Lindi, Ríd :) Akkor a technikai részletek :lol: : Csak du. altatom őket egyszerre, este Bencus megy előbb aludni és Bálint csak később, mert neki még van mese kint a nappaliban és az ágyába csak aludni megy (ott már nincs játék és bohóckodás, zajongás), így öcsi nem ébred fel. Aztán éjjel Bencus még ébred és szopizik kb.2x, de erre Bálint szerencsére nem ébred fel :D (egyébként ettől fostam a leginkább, hogy mi lesz ha mind2 gyerek ébred és jó kis éjszakai progi lesz) reggel meg kb. egyszerre kelnek. És Bálint olyan édes, ilyeneket mond hogy "aludtam Bencével", szóval úgy veszem észre, mindketten elégedettek az új helyzettel (hát még mi apával :wink: :mrgreen: )

És ma megtörtént Bencus első balesete :( : épp öltöztettem, ott ültem mellette az ágyon, amikor Bálint jött és már nem is tudom mit kérdezett, szóval egy másodpercre félrenéztem, mire Bencus már nyomult is és fejjel előre az ágyról lebukfencezett... :( még jó, hogy fél szemmel láttam és utána kaptam, de még így is koppant a padlón egy kicsit... szerencsére csak egy kis piros folt maradt a homlokán, be sem lilult, szóval remélhetőleg nem lett komoly baja, csak én kaptam infarktust... :oops:

Kép
Kép
denizsa

Szellőke :) Képek nagyon jóóóók!!! :D :D :D
denizsa

Sziasztok lányok!

Gabi! Sok-sok boldogságot a kicsi Botondhoz!

Azt hiszem elkiabáltam ezt a meggyógyulós dolgot, de azért határozottan jobb a helyzet, mint tegnap. Gyorsan le is fekszek, hátha így abbamarad a dolog :(

Viszont Thomas-t nem tudom kihagyni.
Most, hogy lenn voltunk Szolnokon, Gréti egyik nap a szokásosnál hamarabb kelt és átvittem az én szobámba és együtt visszabújtunk az ágyba én aludtam neki meg bekapcsoltam a tv-t (milyen egyszerű bébiszitter, többek között ezért sincs itthon nekünk) és bejött valami tök ismeretlen adó. De, pont ez a Thomas volt benne. Hát én csak lestem, hogy mi ez. Nekem annyira idiótának tűnik. És én azt hittem, hogy ez a Thomas-os mesének valami ezer éves kiadása, és hogy a gyerekek valami felújított változatásért vannak oda. De akkor ezek szerint nem. :shock: Mindenesetre Grétinek is nagyon tetszett, azóta is emlegeti.

Szellőke! Cuki a 2 csajszi :)

Nuk! A te csajod is édes :)

KépKép
KépKép
lindicita

Thomas: a fiamnak azért tetszik, mert vonat. Ha másképp hívnák/másképp nézne ki/más mese lenne, vszínű akkor is tetszene neki. Ha egy motorról, bicikliről, vagy egy repülőgépről készítenének akármilyen gagyi meséket, neki az is tetszene.
Thomasban nekem sem tetszik a sztahanovista meg konformista szemlélet, mindegyik vonatot a megfelelési kényszer fűti. Viszont nem biztos, hogy ezt feltétlen rossz látnia a gyerekemnek (tekintve, hogy itthon azért nincs kukoricára térdepeltetés, ha késést okoz :wink:)

Elmo/Szezám utca nálunk is a másik sláger, abban meg a muzikalitás fogja meg a gyereket, és végülis tele van játékos didaktikával, számolással, abc-vel, sorminta-feladatokkal, szóval járatja is a gyerek agyát, nem csak egy fejhangon nyivákoló piros szörny :)
viszont attól idegrohamot kapok, hogy a gyerek a vacsora után/helyett meg akarja enni a tányért, mert a Sütiszörny is így csinálja :? :lol:
a mi időnkben is voltak sláger-mesék, egyik-másik mai szemmel eléggé gyökér, pl. a Gumimacikat a minap láttam, és nagyon kiábrándító volt.

Nuk, milyen csodadokira gondolsz?

votiv 8)
votiv

Vot:
Hát TI!!! :wink:

nukada

Lindi,
köszi, a két csajszi közül az első leginkább fiú :mrgreen:
Jobban vagy???

Én hazahívtam a Zuram,mertmivel félek,h elájulok itten...Annyira vashiányos vagyok, pedig szedem újra a Ferrofolgammát már vagy 1hete. :cry:

Nuk,
mondjam vagy ne mondjam: 27.-e van...
Csajod rendben???

Kép
Kép
szelloke

Gabi Hatalmas gratula NEKTEK. Nagyon sok boldogságot babának és mamának, és persze az egész családnak!

Nuk: persze átküldöm majdan, csak most munkahelyen vagyok és korlátozott az írás. :lol: :lol: Lányod helyes, mint midig. A bodyk jók, bár a feketék kicsit kemények. :lol:

Curse: nem tudtam visszaolvasni, hogy ment a fogorvosnál? Elsősegélycseppet pedig igen, mindenkinek ajánlanék. Nekünk nagyon bevállt ismét.

Szrek: tanulásos devára nincs szükésged, csak mert nem gyütt válasz rá.

Mi köszönjük a drukkokat és mindent. A műtét lezajlott nem is volt több, mint egy óra. Két pici vágás van a lábán (persze a nagy matyóhimzéstől eltekintve, ami a rossz törés miatt van, ahol vágni kellett neki még régebben). Varratszedés vasárnap és vélhetőleg akkor vége is a rémálomnak. Műtét után két órával már Ő volt az osztály réme, szaladgált fel és le, a dokik alig találták meg. :-) Még aznap kikönyörögtem magam, Ő még maradt volna a kis drágám. MOndta jól érzem magam, holnap is jövünk... hihi elég fura egy csajom van. :lol: :lol: :lol:

Zill: én is kútvölgyiben szültem az elsőt. Kinál szültél?

Képek ismét nagyon jók...

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggelt!

Szellőke! Cuki mind a kettő, osztjóvan :) Egyébként bocsánat, tudom ám, hogy fiú, nem is értem miért írtam csajszit :oops:

Dokihoz meg huss el a vashiányod miatt!

Johi! Gyógypuszák Fanni bébinek ++++

Jelentem én jól vagyok, tegnap este megint "méregtelenítettem", de éjjel már rendben voltam, sőt ma már spinning órán is voltam és nem fordultam le a bringáról :wink: A naci, ami múlt héten még pont jó volt rám, most tökre lötyög :wink: (persze a mérlegünkben le van merülve az elem :evil: )

Éééééés a fordításokat is befejeztem!!!! :lol: Bár ma félve kapcsoltam be a számítógépet. Mondjuk az egész projekt most indul be, szóval biztos nem úsztam meg ennyivel, de jó most egy kis pihi.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok Mindenki!

Beszéltem Gabival, holnap délig bent lesznek, ha valaki szeretne menni látogatni, szívesen látja! Én tuti, hogy holnap délelőtt bemegyek, mert ma már nem tudok :)

Sülése nem volt könnyű, mert Botira rátekeredett össze-vissza a köldökzsinór és mindig visszahúzta a pocakba, ezért csak a kitolás volt 3 óra... De végül is nem volt gátmetszés és ami fő, mindketten egészségesek és jól vannak! :D

Annak, aki kérdezte: alkalmas vagyok :mrgreen: pedig úúúúgy reménykedtem... :mrgreen:

szép napot mindenkinek!

csók

macsek
macskanyu

öööö.... szóval a SZülése.. sorry :oops:
macskanyu

Mesék.... hmmm... hát én idősebb vagyok, egy fokkal, így én a Barbapapán nőttem fel... emlékszem anno 2-3-4 évesen mennyire imádtam. Fülesnek is tetszik, de így felnőtt fejjel elég gagyi mese...

Nekem a rémálmom a teletubbies (vagy hogy' a rákba köll írni), meg ezek a pokémon rettenetek...

Itthoni Füles slágerek: Bob és Bobek, Kockásfülű nyúl, Kukori és Kotkoda, Pom-Pom meséi és a Pimpa.

na mék a dógomra...

Neet,
együtt ölelgetés részemről oké :wink:
macskanyu

Macs! Puszild meg helyettünk is Gabit :)
lindicita

Neet,
én egyszer valamelyik adón találtam egy ilyen Thomas mesét, de se nekem, se Lencsének nem jött be, úgyhogy ...
ma viszont Tom és Jerryt nézett és tetszett neki :(

Gabinak sok puszi!

én megyek tentézni, mert nagyon terhes vagyok!

ancsipancsi

Ezer pusszantás Gabinak és pici fiának, de holnap már hajnalban az IC-n zötyögök Pécs City felé :(
egyébként ilyen esetben (köldökzsinór tekeredés) mit csinálnak??? Benyúl a doki és ott kavar még a kezével?? :o :roll:
És hogy lányomat idézzem: Labó, Labó, Labóóó (megfejtés: Bravó) :lol:

Lindi és a további betegeknek: +++++++

Thomas: szerintem is elég bárgyú, de szerintem pont ezért tetszik a gyerekeknek, mert nem kell sokat agyalni rajta, nincs túl színezve, túl pörgetve stb stb...
Én Barbapapára nem emlékszem...szerintem akkor még nem volt tv-nk :P de pl a Pimpát én nem igazán csíptem :roll:
nem is emlékszem, hogy mit szerettem kicsinek a TV-ben... :roll:

Barbi: sajna nem jó a Kisvakodnos példa, mert enyém ded még mindig sírvafakad a vakondon :? szerencsére a könyv se hozza lázba :)
Nálunk most Sicc a menő!

Szellő: gyerkő képek jóóók!

Zsan: van ez is: www.homeopatia.info.hu és itt is van fórum ahol lehet kérdezni és rendes doki válaszol ;) (igaz boiron "bérencek" de azért hasznos tud lenni :lol: )

És boszitopik:
1. Jányom elkezdett szólni ha kakil!!! Behúzodik a sarokba, és közli, hogy "Anya, nyomom a kakit!" Asszem ez az első lépés a szobatisztaság felé ;)
2. Tegnap este a mese után magától áthurcolkodott a kiságyába és igaz egyszer vagy kétszer visszajött közénk, de aztán újra "haza"ment, és végül ott aludt el egyedül!!!Ez a második este, hogy igy történt, szóval PLÍZ ez maradjon is igy!

Holnap megyek Pécsre. Szombaton van óránk a kispöccsel akinél szakdolgozok. Több mint egy hete nála van az anyagom, szal most ugrik majd a majom a vízbe, hogy mennyire és mit fog belőle lefikázni! Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!!

Legyetek jók addig is, és ovuláljatok szívetek szerint 8)

Rylie
rylie

Sziasztok!
Vmi front van, vagy mi, Bt 1,5 óra alatt tudtam elaltatni, pedig jól érzékelhetően álmos volt. De most végre alszik. Bezzeg nekem már 1,5 órája is elég lett volna 2 perc az elalváshoz! Az oviban is minden gyerek pörgött, meg nyafogott. P meg a Dédihez ment a Tesómmal. (Apjuk meg elutazott az ő Nagyijához, szegény már föl sem tud kelni, nagyon gyenge, de nincsenek fájdalmai.)

Johi, de jó, hogy minden rendben ment! És nagyon drukkolok, hogy ezzel már tényleg vége legyen a kálváriátoknak! Fanni tényleg egy kis hős, hogy ezt az egészet ilyen szépen tűrte!

Szellőke, ééédesek a gyerkők! :) B is vashiányos egy kicsit, és azt mondták,h a vastartalékok lassan töltődnek föl, így 3 hónapig kell szednie a Krauterblut szirupot (ez nem gyógyszer), és majd utána nézik megint a vasát, mert enniy idő kell ahhoz,h "történjen vmi". Szal, 1 hét az még semmi. Egyél sok céklát, meg brokkolit, meg marhahúst!

Kaptunk P ovis barátjától 6 dvd-nyi Kisvakondot, de nem akarja nézni. (Ha vkit ez érdekel esetleg, szívesen...) Viszont "Kófű"Nyuszi nálunk is kedvenc, van egy kissé rongyoska plüss is, P szerint az az "igazi".

Deni, együttalvás az én lányaimnál is így megy kb. (Csak n áluk kezdettől fogva.íí9 Bár egyre többször van,h B nem alszik el, amíg P fürdik, és akkor ő is hallgatja P meséjét. AZtán éneklés Bvel az ölemben, majd ő megy az ágyába, és megyek egy kicsit P mellé. Ilyenkor suttogunk még egy mesét, amiben ő és a Kófűnyuszi a főszereplők, és nagyjából arról szól, ami aznap történt. Ilyenkor néha megtudok ezt-azt arról is, h mi volt az oviban. :)

Rylie, kisköcsög bele ne kössön megint! Mert akkor a boszitopik haragjával kell megkűzdenie! Szobatisztasághoz közeledéshez gratullla!!!

ANcsi, T&J sztem aaannyira brutál, akkor már inkább a bárgyú thomas (nekem).

Macs, Gabinak add át a gratuláimat légyszi!

P tanult egysmást mostanában az oviban: ilyeneket mond (eszméletlen hanglejtéssel),h "léciléciléci", meg "lécikeeee", és elérte őt is a kakapisi korszak, amit már más gyerekektől hallottam. Most ő is kezdett ilyen baromságokat mondani, idétlenül röhögcsélve,h "Mit kérsz vacsorára?" "Pisit/kakit." Áááá...
Bár lehet, ha kamasz lesz, az még rosszabb lesz...
rídonli#

Macs,
irj egy sms-t, h mikor mész! Én is mennék!!!!!! :lol:
zsancikant

Én is olyan öreg vagyok, mint Macs, szal Barbapapa nagyon ment nekem is, bár nem emlékszem rá tisztán, de a szüleim mesélték, h mennyire odavoltam érte. Uigy a Frakkért, amit ha láttam, odaszaladtam a tv-hez, és kiabáltam, h Fjakk!!!
aztán jamie és a csodalámpa, füles mackó, ezeket szerettem, meg kukori kotkoda, nem szerettem, sőt utáltam a pimpát és nem szerettem, de megnéztem a mekk mestert.

gyerekeimnél thomas, magyar népmesék, kisvakond, aztán van ilyenjük, h eperke :oops: :oops: (de ezt először kedvenc dokinéninknél láttunk, bár akkor még Borisz mereven elzárkózott mindentől, ami lányos, azóta rugalmasabb) aaztán gyalog galopp, zénó, pompom.
hát ezek.

hamarosan jönnek az amerikai "szüleim", lehet, h kapunk vmi elmósat... :lol:

Fanninak jobbulást!

nálunk 3-ból 2 lázas, ja, meg apa is, de ő nem számit gyereknek... :lol:
zsancikant

Johi :) De jóóó, hogy Fannika ilyen jól van!! :D :D

Szellőke :) ++++++ remélem, már jobban vagy!

Rylie :) Éljenek az első lépések a szobatisztaság és az egyedül alvás felé! :D Kivi vagyok, mibe köt bele majd a "tanárbácsi"...

Ríd :) P. új tudományai :lol: Nem tudom, milyen front volt ma, de Bencus sem vitte túlzásba az alvást... (bezzeg én szívesen ledőltem volna :lol: ) És P. ennyire nem mesél az oviról, hogy "úgy kell kihúzni belőle"?

Macs :) Gabinak mi is küldjük a puszikat!!

Zsan :) Bulást Nektek!!! ++++++++++++++++++

Mi ma csiribiriztünk Bálinttal, nagyon élvezte, megtanult bukfencezni is 8) :D
denizsa

Deni!
Kisoroszlánom nem volt hajlandó felvenni a jelmezét :roll: :lol:

Zsanci, Macs!
Nekem is írtok sms-t? Lehet, mi is benéznénk!
3 órás kitolás! :shock: de jó, hogy minden rendb en!

Kép
Kép
zuzmo1

Ríd,
Milyen rendes urad van :) Pannád ovis szerzeményei :lol:

Nuk,
Micsoda bodyk :lol:

Szellőke,
Igen, a 18 hós is DPT. Ma járt nálunk a védőnő és rákérdeztem, mert h majd 2 hónap múlva nálunk is aktuális lesz.
Gyerkőcök édesek :D

Deni,
Megnyugodtam, h nem vagyok egyedül :mrgreen: Bencus balesete :( Az a lényeg, h nem történt komoly baj :D :wink:
Csiribirire már én is úgy mennék a csajjal, csak még sajna a menés az nem vmi stabil :lol:

Johi,
Szuper, h minden okés és hogy a csajod ilyen jól viselte :D
És holnap lesz a szájsebészet 13:50-kor :roll: Ha vkinek lesz holnap szabad kapacitása, küldjön sok-sok enerdzsit, h túléljem :wink:

Lindi,
Tök jó, h már jól vagy :D és tényleg nem semmi vagy a testmozgással :wink:

Macs,
Sok-sok puszi Gabiéknak!! :D

3 órás kitolás nem semmi :shock: :shock:

Rylie,
Gratula a szobatisztaság felé haladáshoz és alváshoz is :D Drukkok pedig mennek a szakdolihoz, remélhetőleg nem szólt most mán be a csávó :twisted:

Zsanci,
Bulást Nektek!!!

Kép Kép
curse

Deni,
Bálintodnak gratula a bukfencezéshez :D

na menek, jóccakát!

Kép Kép
curse

Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2008. május 5. Millenáris Park

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.

Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.
nováky_rita

én ezt az elmot sem ismerem :oops: :P , most nagyon nem vagyok vagány? :lol:

Deni!
Bukfenchez gratula!!! Klasz lehet ez a csiribiri!

Curse!
szájsebészet miatt mennek a +++++++++++++-ok innen is!!!!!!
védőnő már ránk telefonált a 15 hós miatt, de ugye ez az az oltás, ami előtt pár hétig nem szerencsés, ha beteg a ded???? Nem tudom, hogy fog ez nekünk összejönni...........

Lindi!
NAgyon ügyes vagy, hogy sikerül megoldanod a sportolást! Nekem is nagyon kellene már, kilóban sikerült elérnem újra a versenysúlyomat, volt olyan reggel, hogy 57,5 kiló voltam, nem is erőltettem meg nagyon magam, mert 5 hét alatt fogytam 5 kilót, de hát a látvány nem a régi :oops: :lol: , izmosítani kellene :roll:

ZSanci!
jobbulást Nektek!!!++++++++++++++

lesz ma kórházi menet???? Én két gyerekkel mnenék, csak az extrém sportolás kedvéért :lol:

Szellőke!
Vashiány :cry: Hát én is, ráadásul roszzul vagyok a vaskészítményektől, ezért nem szedtem terhesség alatt sem :( ++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi, a dr. Steinberger-féle vörösszőlőlevet próbáld ki esetleg. Napi 1 decit kell meginni reggeli előtt. Nagyon finom az íze és semmi mellékhatás. Gyerekek is ihatják veled együtt!
Nekem ez vált be, egyéb vaskészítményektől olyan lett a gyomrom, mint a beton.

Mi fájó szívvel ithhon maradunk :( nincs pofám ilyen taknyosan odamenni Gabihoz, hiába vártam már hónapok óta a találkozást vele és Botonddal...

Curse, sokezer +++!!!!

Szellőke, szépek a kis szöszkéid!! :D

Zsanci, nektek is gyors gyógyulást!!!
Pimpát én sem állhattam...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, Majnár Zsuzsa szülésznő elérhetőségét keresem. Ha valaki tudja a telefonszámát kérem adja meg.

üdv

Dana

Kép
danaaia

Zuzi,
Igen, ez sajnos az az oltás :roll: Nálunk nem volt semmi betegség előtte jó pár hónappal és mégis elszenvedett a csaj 3 napot :(
5 kiló mínuszhoz gratula :D

Votiv,
Hú, ti még mindig betegen :( +++++++++++!!!

Dana,
Én sajna nem ismerem a szülésznőt. De szerintem próbáljátok meg felhívni a szülőszobát, ott biztos meg tudják mondani, h mikor lehet vele beszélni. A szülőszoba száma fent van a szent imre honlapján.

És tegnap lemaradt :oops: :oops: :oops: hogy
ISTEN ÉLTESSE AZ ÁKOSOKAT!!! :D :D :D

Kép

És köszi a pluszokat. Kéne már vmit ennem is, mert ki tudja mikor tudok legközelebb, de annyira görcsben van már most a gyomrom :roll:

Kép Kép
curse

Curse: naná hogy mennek a ++++++++ok. Hajrá hajrá. Nincsen valami szorongásoldó homejós szered sem? Pedig ezek nagoyn sokat segítenek....

Zsanci: gyógyulást nektek.

Votiv: Ti is gyógyuljatok meg.

Hihi: én is a vénekhez tartozom... nálunk most Fjakk a menő és Kockásfüles valamint Vuk. Nagyon mást még nem is mutogattunk, illetve anyóséknál nézett már Minimaxot, de gyorsan letiltottam. :lol: Thomas, Elmo, húh én nagyon maradi vagyok, de nem ismerem.

ÁKOSOKnak boldog névnapot kívánunk.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok lányok!

Gabi hozzájárulásával: Íme Botond:

Kép
macskanyu

Botond annyira édes!!! :D OLyan jó volt látni megint ilyen pirinyó kisbabát! És nagyon jó volt végre megismerkedni Gabival. kórházi körülmények sajnos nem épp a legrózsásabbak, de majd Gabi beszámol.
zuzmo1

Ancsi!
mi volt a dokinál? Kocsi egyben? :wink: :lol:

Curse!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ talán pont most???
zuzmo1

Sziasztok lányok!

Botond bébi nagggyon édes, és máris a világ megváltásán töri a fejét :lol:

Zsan, Votiv! Bulást nektek!

Curse! Remélem már túl vagy a megpróbáltatásokon, hát nem irígyellek.

Rylie! Nem akarlak elkeseríteni, de Gréti a teljes szobatisztaság előtt kb 1 évvel már mondta, hogy nyomja a kakát :shock: De tény, ez az első lépés. Nyugi, ahogy itt a jó idő, és már esetleg csak a bugyikába csurrant be, pár nap alatt megszokja.
Egyedülalváshoz gratula :)

Den! Nagyon üyges bukfencező fiad van :) Erre a csiribirire viszed Bencét is?
Na, a mi együttalvásos projektünk ma tuti megbukott volna. Bajninak jönnek az örlőfogai, így ma hajnalban 5-kor üvöltve ébredt és csak addig volt csöndben, míg kézben volt. Ahogy tettem volna az ágyába, kapaszkodott belém és üvöltött. Végül nem kis harc és egy kis Panadol után 3/4 7-kor aludt el, persze cicin. Ezt nem tudtuk volna közös szobában eljátszani, mondjuk így is csodálkoztam, hogy Gréti a szomszéd szobában simán aludt.
Persze a ksi disznóm is 1/4 10-ig aludt, de legalább addigra pont meg is főztem egy zöldbab levest :)

Zuzi! És mitől ment le rólad annyi kiló olyan rövid idő alatt? Megosztanád a titkodat?
Én tegnap vettem elemet a mérlegbe, és ma 59,4 (!!!!! hurrááá) kilót mutatott a mérleg. És tegnap vettem magamnak egy kabátot is, és már 38-as méret kellett, éljen!

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Hát, én nem vagyok nagy fogyókúrázó, most csináltam először, úgyhogy kigondoltam egy módszert, amihez tartani tudom magam, és sikerült. Végiggondoltam, hogy állati sok édességet eszek, és azt is főként este, és erről lemondtam, és ami a leglényegesebb, csak azt a vacak nagyon fekete kenyeret eszem, amit tökre megszerettem (vagy megszoktam? :lol: ), ezen kívül lehetőleg nem krumplipürét eszem a húsokhoz, inkább salátázok joghurtos öntettel. Amúgy délre tök normálisakat eszek, és amikor lerakom a gyerekeket, akkor jön a bűn: kapuccino+ egy kis édesség. Így erről sem kellett lemondanom. Este gyümölcssali, ananász naturjoghurttal, vagy joghurt, hogy az esti nasi érzése is meglegyen.
Már nem csinálom szigorúan, de a kenyér megmaradt, és annyira átállt a szervezetem, hogy nagyon lassan, de fogyok tovább. ma 57 kiló voltam :shock: , ezen meglepődtem, mert tényleg nem éhezem. Viszont a fehérlisztes dolgoktól, ha sokat eszem, akkor kicsit rosszul vagyok, múltkor palacsintapartiztunk, hú, iszonyú rosszul voltam utána. Eygébként a közérzetem nagyon sokat javult, amióta ezt csinálom.
örlőfogakhoz kitartást, én nagyon átérzem, hasonló cipőben.....

Barbi!
Ha már palacsinta: tavaly, amikor hoztál palacsintát nekem, az teljes kiörlésű lisztből volt, ugye? Mert tök finom volt. Beavatsz a titokba? :wink:
zuzmo1

De jó látni Botondot :D Szééééééép baba :D

Curse, Votiv, Zsan:
soksok ++++++ Nektek!

Mese: én a Nills Hol(l)gersont szerettem a legjobban :lol: (B is szereti Thomas-t, de csak könyvböl ismeri :) )

Fogyo: nálam a leggyorsabb modszer a 2 hét anyosnál tartozkodás c. fejezet volt....

KépKép
fibi

Zuzi! Ügyi vagy :) Jól hangzik a fogyókúra és logikus is, én is próbálok 6 után nem enni, 63-ról nekem is szépen lement ezzel 61-re, de nagyon lassan. Bár azt hiszem, míg szoptatok túl nagy sikert nem is várhatok, én sajnos abba a táborba tartozom, akik nemhogy nem fogynak, hanem híznak szoptatás alatt. Emlékszem Grétivel ugyanígy 63 voltam (mindkét gyerekkel 60 kilósan mentem haza a H-ból), mikor abbahagytuk a szopit és 2 hónap alatt leolvadt 6 kiló, csak közben újra terhes lettem :shock:
Mindenesetre 54 kg a cél, sikerül, amikor sikerül.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Épp délutáni pihizünk, de egyik sem akar aludni. (Igaz, P nem is szokott.)

BOTOND GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!
Még 1x gratula! :)
Nagyon kíváncsi vagyok, hgy mit szólnak hozzá a nővérkéi! :)

Zuzi, tök jó ez a fogyókúra, nekem is vmi ilyesmibe kell kezdenem. Csak annyira gáz vagyok mostanában akaraterőileg... :? :oops: (Most ettem meg P kakaóscsigájának a maradékát. 2 falat volt csak, de sok 2 falat=sok kg... :oops: )
Te most találkoztál Gabival elsőször? Akkor igazán szép az apropó! :)

Nálunk is palacsinta lesz a vacsi, P kérte. A teljeskőrlésű változat engem is érdekelne ám!

Curse, túl vagy rajta???? +ok mennek, utánára is!

Megyek, leviszem a csajaimat a játszótérre, állítólag holnaptól szeles-esős idő lesz. :(

Szép délutánt mindenkinek!!!
rídonli#

Fibi, attól én anorexiás lennék.... :roll: :lol:
rídonli#

Fibi!
Anyóssal megbeszéllhetnéd, és egy virágzó vállalkozásba foghatnátok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lindi!
Rajtam B után 5 kiló maradt, amikor teherbe estem újra, és most is annyi maradt. Nekem az 58 volt a cél :D Szopizás abbahagyása és a testsúly összefüggéséről pedig még nincsenek saját tapasztalataim :lol: , talán 1 év múlva 8)
Amúgy lehet nálad azért mozdul lassabban a mérleg, mert elkezdtél sportolni, és az izom többet nyom, mint a háj :lol: , legalábbis nekem mindig ezt mondták, hogy akár 1-2 kilóval több is lehet az ember, ha elkezd sportolni. Viszont ez az egészségesebb!
zuzmo1

Lindi, veled vagyok a táborban. :wink: És hehe, 6 hós terhesen még szopott P, szal esélyem sem volt.
rídonli#

Mi is megyünk játszózni, ma a Deniék-Johiék játszóterére megyünk, mert mostanában az nagyon bejött. Foynód utcai ovi mögött. Na???? :wink:
zuzmo1

Merre van az a játszó? Lehet,h elnézünk arra! :) :) :)
rídonli#

ZSána!
Fiúk még éltek, amikor hazaértél? :lol:
zuzmo1

Ríd!
A hetes busz vonalán, a Fonyód utcai bölcsi-ovi mögött. Két játszó is van, az egyik bébijátszó, nagyon szuper mászókával csúzdával a legkisebbeknek, a másik meg egy nagyobbaknak való, B imádja, mert van ott egy életnagyságú zöld terepjáró kormánnyal, meg nagy mászókák-csúzdák.
GAbit nem sokan ismerjük szerintem személyesen, mert messze laknak, Dömösön.
zuzmo1

Votiv!
Köszi a tippet a szőlőlével, ki fogom próbálni. Persze borítékolom, hogy Tomi mit fog mondani: "mondtam, hogy igyál meg esténként egy kis vörösbort" :lol:
Jobban vagytok?
zuzmo1

Zuzi, kb mettől meddig vagytok a játszón?

Zsan, hogy vannak a betegek?
rídonli#

Botond tényleg nagyon helyes! Szuper, hogy máris kaptunk róla képet!

Fogyók, úgy irigyellek titeket. Nekem sehogy sem akar lejjebb menni. Pedig ismét keményen elkezdtem a 90 napos diétát. Nekem is mozogni kéne inkább, de egyedül olyan nehéz nekilátni a tornának. :cry:

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: