Rylie

Kamilla és a megállás, hurrá!!!

Bicóról fogalmam sincs, pedig kéne, mert Bálint nagyon kezdi kinőni a motort (úgy néz ki lassan rajta, mint majom a köszörűkövön

) és gondolkodtunk apával mi is a bicajon, de majd ronda módon ráizzítom a nagyszülőket a témára
Zuzi

Farsang hogy sikerált??? milyen volt a Kisoroszlánod?
Barbi

Átaludt éjszakához hatalmas gratula!!!
Nuk

Éljen párod nappali melója!! és Réka kép haláli
Curse

Akkor már ketten vagyunk lemaradva Thomasról...

a mesehősök nagy részét nem ismeri Bálint, mivel tv-t nem néz és mesékből meg inkább a versek és a rövid mesék érdeklik, de gondoltam már, hogy beszerzek pár olyan mesekönyvet is, amikben ilyenek vannak, nehogy aztán "szégyenben" maradjon a gyerek ha oviba megy...
Macs

És alkalmas vagy orvosilag?

Tesóprojekthez meg nagy drukkok!!!
Szellőke

Nekem első szülés után 6 héttel, második után 5 hónappal jött meg a mensi, hát ezt add össze
Fibi

Pedig érdekelne az a nagyonsokminden!!
Votiv

Köszi, tesók elfoglalják egymást, de leginkább engem

még jó, hogy nálunk nem elérhető helyen van a nyomda
Lindi

De jó, hogy jobban vagy!!
Ríd

Hajrá, aludjatok végre éccaka!!!
Lindi, Ríd

Akkor a technikai részletek

: Csak du. altatom őket egyszerre, este Bencus megy előbb aludni és Bálint csak később, mert neki még van mese kint a nappaliban és az ágyába csak aludni megy (ott már nincs játék és bohóckodás, zajongás), így öcsi nem ébred fel. Aztán éjjel Bencus még ébred és szopizik kb.2x, de erre Bálint szerencsére nem ébred fel

(egyébként ettől fostam a leginkább, hogy mi lesz ha mind2 gyerek ébred és jó kis éjszakai progi lesz) reggel meg kb. egyszerre kelnek. És Bálint olyan édes, ilyeneket mond hogy "aludtam Bencével", szóval úgy veszem észre, mindketten elégedettek az új helyzettel (hát még mi apával

)
És ma megtörtént Bencus első balesete

: épp öltöztettem, ott ültem mellette az ágyon, amikor Bálint jött és már nem is tudom mit kérdezett, szóval egy másodpercre félrenéztem, mire Bencus már nyomult is és fejjel előre az ágyról lebukfencezett...

még jó, hogy fél szemmel láttam és utána kaptam, de még így is koppant a padlón egy kicsit... szerencsére csak egy kis piros folt maradt a homlokán, be sem lilult, szóval remélhetőleg nem lett komoly baja, csak én kaptam infarktust...