A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi, ha ezeket a géneket örökölted, irígy vagyok... :shock: . Én is egész másra tippeltem, amikor a képet láttam...a faterod?!...össze kell kaparnom az államat... :wink:
dettyk

:lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, a gének jók, csak én nem csinálok jól valamit... :lol: :lol: :lol: Bár hozzáteszem, ő sosem cigizett, kávézott, ivott. És folyamatosan sportol + rendszeresen futni jár... Íme az eredmény. Hajrá lányok!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

...ja, és húst sem eszik asszem...

Kép

Kép
regcsiken14

Juba, de aranyos babakocsi!!! Kicsit vastagabb huzatúnak néz ki, mint a miénk, de ugyanolyan állású :D . Nagyon tetszik a színe!!! :D

Na elmegyek Tescoba...qrva nagy kedvem van hozzá, asszem jön az eső, szétmegy a fejem :? :cry:
dettyk

Sziasztok Mamócák!
Dávidkának boldog szülinapot!

Ákoskának boldog névnapot!

Hóforulós babáknak nagynagy gratula :Linda, Bálint, Boti !

Kép
Irina!Remélem minden rendben, nagyon szorítottam Nektek!!!

Na, ébredezik Manócska :oops: megyek is, hát nem voltam hosszú, de legalább olvastalak Titeket...
Talán este tudok jönni :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hófordulós babáinknak nagy-nagy gratula: Linda, Botond és Bálintka.

Dávid sok boldog születésnapot
Kép

Ákos sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Drága Lányok,
köszönöm a drukkokat. Megjöttünk a Heim Pálból. Elég sokat kellett várnunk az orvosra, de aztán gyorsan megtörtént, aminek meg kellett: helyben, (spray-s) helyi érzéstelenítéssel, altatás nélkül kikanalazta Ádi sebét. Nekem ez megkönnyebbülés volt, mert egy újabb altatásos, éheztetős, megfigyeléses stb. beavatkozást nagyon nem akartam. Ádi nagyon hősiesen viselte, mellette voltam, csak engem látott és vigasztalni próbáltam. Őszintén remélem, hogy ezzel már tényleg túllesz a dolgon, és begyógyul végre az a seb. Holnap megyünk kötözésre.
Kép

ISTEN ÉLTESSE A HÓFORDULÓS ÉS NÉVNAPOS BABÁKAT: Dávidot, Ákost, Lindát, Bálintot és Botondot!

Kép

folyt. köv.

Kép
Kép
irina

Heni81: altatás: még mindig cicin alszik el, ha tud. De nem mindig, akkor a férjem szokta átvenni a dolgot. De mostanában a fogzás miatt annyira zaklatott sokszor, hogy apa is tehetetlen, így vagy visszateszem még mellre, vagy ringatjuk, és ha egyik sem működik, akkor további ötletek jönnek: a cumi ilyen végső ötlet volt, mostanság a száját kell lefoglalni, attól nyugszik meg.

Viranka: nahát, nagy drukk Bálintnak és Neked!!! Hogyan különíted el a csöppségeket? El lehet?

Gremesi: szép kabátka! Én is tegnap vettem egyet a vaterán Ádinak (széldzsekiszerű), mert már rásül a szőrmebéléses (!) lábzsákos overáll, átmeneti cuccunk meg nincs. Remélem, mielőbb megjön.
Te egy annyira édes anyuka vagy, ahogy Zsófiról írsz, mindig könnybe lábad a szemem! :-)

K. Timi: igen, jól írta Gremesi, nálunk volt szájpenész (és még Timi26 Rebekkájánál). Igen, bórax glicerines oldat (íztelen, szagtalan) mehet a szájba, cicire is, ha szoptat az ember, evés előtt és után vagy mindkétszer, napközben is akárhányszor. Én a legvadabb időszakban napi 8-10-szer is ecseteltem. Nagyon makacs volt a penész, így is csak minimalizálni tudtam, eltüntetni nem. Ámde egyszer csak, úgy dec. elején eltűnt! Szóval ahogy változik a picid immunrendszere, fel fog számolódni. Viszont visszajöhet, én remélem, hogy erre már nem kerül sor. Drukkolok Nektek!

Kép
Kép
irina

Bongyi: mostanában elég sok topikbaba ébred fel éjjel és reggel korán. Alighanem valami fejlődési dolog is lehet emögött, nem? Ádó pár napja éjszaka közepén rendez koncerteket. 8)

Dmaggie: okvetlenül írd majd meg (jövő 7-en), mi volt az orvosnál Veled.

Gremesi: ez lemaradt: ezek a Zsófi-képek: imáááááááááádom!!! Még, még, még!

Regi: nekem a banki alkalmazottakkal szokott a legkevésbé bajom lenni! :D

Fú, Ádó hangicsál a járókában, és csuklik is mellé és a kis ujjait fonogatja össze. Formában van! :lol:

Kép
Kép
irina

Regi: ha megengeded: nagyon jó formában van az apukád! ;-) De én ennyire nem tudnék aszketikus alkat lenni: imádom a kávét, csokit, húst, utálom a böjtölést, úgyhogy löttyedt leszek, nincs mese. :lol:

Kép
Kép
irina

Irina, nekünk is megkönnyebbülés, hogy ilyen hamar túl vagytok rajta, és reméljük, ez volt az utolsó!!!!! :evil: :roll:
Ádinak sok-sok puszi :D !!

Igazad van, én sem bánnám, ha jól néznék ki 56 évesen, de bizonyos dolgokat nem tudok, és nem is akarok megvonni magamtól :oops: .

Megyek kocsit takarítani, míg jó idő van (mert itt még szuper idő van, bocs Juba)...a Tescoban már 2. hitték azt, hogy ott dolgozom, csak azért, mert az árellenőrzőnél ellenőríztem, és mellény volt rajtam :shock: ...
dettyk

Irina! Jaj :shock: , ezt gyorsan megoldották (legalábbis remélem most már végleges!). :D

Biztos azért is jó Ádónak a cumi, mert masszírozza a fogát! :D
Szerintem Szelinek is fáj. Olyan erővel dörgöli oda a rágókát meg pl. a kacsát is... Rossz nézni... Elővettem a masszírozós fogkefét. :?

Életmód: dettó, a csokit leszámítva! Én meg húst hússal eszek… és imádok főzni, enni… és utálok éhes lenni… na, szóval… :roll: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Asszem mi is lemegyünk sétálni a fél 2-es kaja után. Remélem, addig nem ér ide az eső!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Ákosnak boldog névnapot :)

Irina!
De ó h. túl vagytok rajta :) Kicsi hős most mit csinál?
+++++++++++++ azért ne legyen már semmi gond vele :)

Juba!
te hülyítesz :) 97 kiló :roll: nem hiszem el :) annyira csini vagy a képeken :)

Mesi!
Köszike :) édipofi kiscsaj Zsófka :)
a bukósisakos :)
Kép a kedves Kép
az oroszlános :) Kép mérges :) Kép

Regi!
apukád :shock: hát inkább a bátyádnak nézném :) de érdekes a felfogása a gyerekeiről.Szeliről tud?

Itt néha süta nap,néha felhős,de a teraszon ahol Bálint épp alszik :) tök meleg van :)
Apuka reggel felkelt,megitta a kávéját elszívott egy cigit ivott teát bekapott egy kalmopirint és alszik :shock: közben kölykök hisztiztek a fejétől kb. 30 cm-re :) megy a tv most épp és édesdeden alszik :roll: az eszem megáll :)

pusz :)

KépKép
viranka

Irina!

ÁÁÁÁÁÁÁ dehogy tudom elkülöníteni Őket :) Míra egyfolytában puszilgatta/ja fogdossa,Bálint meg vigyorog rá int a tejbetök :)

Dettyk!
:) :) kellett neked mellényt felvenned :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Minden szülinaposnak: Boldog Szülinapot!

Névnaposoknak: Boldog Névnapot!

Hófordulósoknak: Boldog Hófordulót!

Kép

Jobbulást a betegeknek!

Szép 7végét!
varga tünde

Halihó! Szusszanok egyet, manócska alszik éppen.

Regi! Ne is mondd! Én is úgy gondolom, hogy a fájdalmaimat a túlsúlyomnak köszönhetem. Most enyhe fogyiba kezdtünk Gergővel. Úgy látom, szükség lesz a határozott szülői felügyeletre. Olyan kis bendője van, hogy csak na. (velem együtt). A kancsalsággal az a baj, hogy ilyen kis korban tényleg nagyon nehéz diagnosztizálni ránézésre. Valami optikai csalódás a bejátszik, mert az orrnyergük, meg a szemük elhelyezkedése valahogyan bekavar. De a képeken is megfigyelheted, (ha van nyusziszem) hogyan állnak a szemei. Gergőnek már ilyen idős korban feltünő volt, hathónaposan elvittem a gy.szemészetre, ahol közölték, hogy életkori sajátosság, vigyem vissza egy év múlva. Nyolc hónapot bírtam, akkor ismét beállítottam, akkor meg majdnem lehordtak, hogy miért csak most viszem a gyereket. :twisted: Egyébként jól kezelték, egyből takarni kellett, kapott szemüveget. Később váltottunk orvost, aki meg is operálta a szemét, most teljesen tökéletes. Szemüveggel és anélkül is tökéletesen olvas (csak feles a lencséje). Majd júniusban kell visszamenni a gyerekhaddal, akkor mindhármat vizsgálja a dokinéni.
Nekem még nem volt rossz tapasztalatom a bankokban.

Dettyk! Nincs is aranyosabb, mint amikor a kisfiunk szerelmes! Olyan furcsa érzés, nem? Mindig nagy figyelemmel követem én is, hogy éppen mi zajlik a gyerekekben. Dávid is mindig szerelmes, általában viszonzatlanul, Gergőre meg tapadnak a csajok. A múltkor is mesélte, hogy az egyik lány üldözi a szerelmével. A kislány kérte, hogy játszanak esküvőset :!: Erre az én kisGergőm: Én meg elszaladtam. :lol: :lol:

Silka! Jobbulást! Azért lassan csak jobb lesz egyszer! Hát igen, nem elég a bürokrácia, még ez is! :twisted:

Móni! Köszi az aggódást. Én sem akartam ennyire eltolni, kezdem hívogatni a dokit. A vizsgálatot sem akarom elbliccelni. Irtó nehéz elérni. Csak nehéz úgy szervezni az életet, hogy mindenkinek jó legyen. Egy biztos, hogy apával kell mennem, hogy minél hamarabb itthon tudjak majd lenni. Egy kocsink van, azt meg ő használja, bár én nem nagyon tudok vele mit kezdeni. Nevessetek ki, de alig egyéves a jogosítványom. Amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, vezetgettem, de később abba kellett hagynom, mert a kialvatlanság és a szédülés együtt nem teljesen jó a kormány mögött. Ráadásul egy Vectrank van, jó nagy, én meg kicsi vagyok hozzá. Alig látok ki belőle. Nem is igazán szeretem vezetni.

Eddig tartott :lol:
dmaggie

Viranka: cukimuki koboldlány ez a Míra! :D
Ádó most épp alszik (a pihenőszékben természetesen), aztán szerintem elruccanunk a boltba :-) Találtam 18 kg-ig hitelesített pihiszék-hinta kombinációt, szerintem meg fogom venni, így nem kell azon idegesíteni magam, hogy miként alszik el Ádi, ha kihízza a jelenlegi pihiszéket (1,5 kg-ja van vissza kb. vagy kevesebb). :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Hú, lányok, széjjelvásároltam magam, a Bookline-on az Osiris könyvekre 30%-os kedvezmény van. Kapok a fejemre! :oops:

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Ákos boldog névnapot!

Dávid boldog szülinapot!

Boldog hófordulót Botinak,Bálintnak és Lindának!!

Juba: 6-szor kelni...és ebből evett is valamikor?Petra is fel kel ennyiszer de cumi téma miatt.

Regi: Nagyon le vagyok maradva Szeli forog?Hova raktál fel képet?Még a múlthéten írtad hogy ő sem forog erre tessék:)És mi ez az éjszakázás?A faterod nem semmi:)

Dettyk: Édes Panka

Mesi: Imádom a Zsófis képeket.

Maggie: Doktor bácsi?

Irina: Nagyon ügyes és erős Ádika.Jbbulást!

Viranka: Jobbulást nektek.Majd küldöm a gyógyót.Szólj ha már nagyon kell de a héten eljutok a postára szerintem.

Tegnap voltunk masszázson nagyon kis türelmes volt.És felfedezte a hangját ami nagyon tetszik neki.Apa csak dalos madárkának hívja:)
Kép Kép

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Isten éltesse a szülinaposokat, névnaposokat és hófordulósokat : DÁVID ÁKOS IKERTESÓ és BÁLINT

Babafotók: El vagyok alélva, mint mindig. Bűbájos kiscsajok várják a fiainkat : Gréta cica, Linda, Zsófi, Szeli (és persze a többiek is). A fiúk pedig csúcs vagyányak egytől egyig. :wink:

Babakocsi: Mi sem veszünk újat, egyelőre. Kaptunk egy barátnőmtől egy két funkciósat : mózes + sport. Egy Peg Prego, de finoman szólva sem modern. Nem állítható a karja, fogalmam sincs, mi az a bolygósított kerék ( :?: ). Viszont a mózes része jó mély, és dönthető, ami jól fog jönni, ha már Botond ül. (Ami szerintem nem sok idő már, ahogy az erőfeszítéseit nézem. :shock: )Néha, mikor elsétálunk egy 200 e ft-os csoda mellett, mindig arra gondolok, hogy én meg nem adok meg mindent a babámnak. Persze pontosan tudom, hogy nem így van, max a fogyasztói társadalom tagjainak nem adok meg mindent...

Etetőszék: Ez kell. Többféle változat is van az agyamban. De ezek elégh szélsőségesek. Még nem döntöttem el, hogy egy hiper-szuper mindenttudóba ruházunk be, vagy egy tök egyszerű, olcsó darabot választunk. A dönthetőség nem szempont, mert úgysem etetem ebben Botondot, amíg nem tud ülni.
Gyakorló mamik!
Meddig használják a Picik az etetőszéket??? Köszi a válaszotokat.

Még egy kérdés!
A hozzátáplálás kezdetén ti miből (mivel) adjátok a Babáknak a gyümilevet??? Cumisüveg? Kanál? Pohár? Illetve melyik lenne a legcélszerűbb??

Irina!
Remélem, VÉGE Ádó kálváriájának!

Viranka!
++++
És imádom a Mira fotókat

Altatás:
Pár napja az esti altatás megint szenvedős. Botond szinte soha nem alszik már el cicin (kivéve éjszaka, de akkor sem mindig). A szopi után pedig egy fél órás műsor van: ide-oda dobáljuk magunk, nyekergünk, kiköpjük a cumit, de reklamálunk ha nincs a szánkban. Azán fél óra után nagy nehezen beájul. Kezdem megszokni. :roll: Persze Apája szívesen rám hagyja ezt a feladatot. Altatás időre mindig van más dolga! :evil:

Életmód:
Hát lenne min javítanom. De rossz alany vagyok: alapjában véve nem szeretek sportoni, de szeretek enni. Főleg édességet: csokit, sütit, kenyérfélét. A zöldség - gyümölcs tőlem napokig eláll a hűtőben. :cry: Szóval nekem gyökeresen kellene változnom. Csakhogy az egész családom olyan mint én... Így még nehezebb, pláne, hogy bennem sincs meg az elhatározás.

Megyek, Törpe zajong az udvaron.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Péterkém könyvek iránti vonzalma:
Kép Kép

Gyorsan lekaptam akonyhám ( rend az nincs :oops: )
Kép Kép Kép

Egyépként a kandalló nem igazi, csak a kazán van beleépitve.

Heni
KépKép
heni81

Majd este visszaolvasok, mert nem győzöm, megyünk sétálni:-) Gyönyörű az idő!

Heni
KépKép
heni81

Sense,
szerintem sem azzal adunk meg mindent a babánknak, hogy megvesszük a legdrágábbat mindenből. (Én amúgy inkább többféle dolgot szeretnék neki olcsóbban venni, pl. szerintem 30 ezer forintos ágy helyett a feleannyiba kerülőben is vígan ellehet, a maradékból pedig jut másra: játékokra stb.). Amúgy én "miattatok" kaptam rá a vaterázásra, és nem bántam meg. Olcsóbban ugyanazt -- ezt nagyon szeretem. :-)
Bolygókerék: én szeretem :oops: A függ. tengely körül elforduló kerék az irányváltásnál nagyon jó (olyan gyorsan tudok manőverezni, mint a csuda, nem kell megemelni a babakocsit irányváltáshoz). Murvás, macskaköves, vagyis erős terepen viszont használhatatlan, ott rögzíteni kell.

Ágica: szépségesek a lányaid nagyon!!!

Kép
Kép
irina

Te, Heni, gyönyörű a fiad!!! :-)
Figyu, ha nálad ez a nem-rend a konyhában, nem tudom, mi a rend! 8)

Kép
Kép
irina

Irina köszi a nagyobbi a húgom:) Tehát Petrus nagynénije:)

Kép

Kép
agica1126

Ez a nap kikészít engem.

Cica extra nyűgös. Aludni nem hajlandó, ha megpróbálom altatni órdít mint akit nyúznak. Ha a hátára fektetem perlekedik velem, megfordul és tolat. Ma eddig 40!! percet aludt azt is 3 részletben. Sétáról nem is merek álmodozni, beletettem a babakocsiba és rögtön sírt. Nem tudom mi a gond. Ha felveszem, simogatom, puszilgatom akkor ficánkol és inkább leteszem. Most beájult a szőnyegen. De ha betakarom felébred és máris indul a nyüszi. Front van vagy mi?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi26! Úgy emlékszem, hogy Te adtad feloldva a homeos bogyókat. De miben is oldottad? :roll: Úgy is hat? Szeli simán kiköpi a kis golyócskákat. 8) Még jó, hogy az van leírva, hogy nyelv alá... ja, egy ekkora gyereknek... :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Tök jót sétáltunk! :D Csak a térdem… :evil:

Viranka! Tud Szeliről. Tesómat be is jelölte a iwiwen, engem nem… :? Bár tudom, hogy megsértődött, mert 20 éves korom óta anyukám nevét hordom… Hát így járt!
Míra nagyon huncut kiscsajszi! Biztos kiborítja majd a pasikat!!! :wink:

Maggie! Igen, a doki is valami orrnyerget magyarázott, de azt a részét nem értettem. :roll:

Egyébként a pirosság ma délutánra teljesen elmúlt! A doki közölte, hogy erre a legjobb a disznózsír… :shock: hát én elhiszem, de tuti nem kenném a gyerekem popójára, pláne nem a puncijára… :?

Ágica! Szeli forgott, igen! De, mint a többi baba, csak bemutatóba… hihihi! :lol:
Gmail-en van kép az apjával. Érdemes megnézni!!! :wink:
Petra baba édi a húgoddal!!! :D

Sense! Én nem vagyok gyakorló, de az a fajta etetőszék, amit én néztem ki, kb. 3 éves korig használható. Utána már úgysem abban esznek. :wink:
(És Anitja! Utána eladom, nem megy a szemétbe!!! :wink: )
Kanál! Hadd szokja! Cumisüvegből egyelőre csak tápi és víz, de majd a vízzel át kéne térni valahogy a pohárra, de hogy mikortól azt nem tudom… ??? :roll:
És ha várnál fél órát szopi után, és utána tennéd le? :roll: Bár mi cumisüvegesek vagyunk, de ugyanígy aludt el Szeli, aztán elkezdett nem elaludni evés végére, így most fél órát várunk utána, és simán beájul a cumival. :D Egy próbát megér.

Heni! Péterke nagyon okos lesz, ha ennyit olvas!!! :D Húúú! De állat a konyhád!!! Asszem színben meg mindenben ez áll hozzám a legközelebb, bár tudnék válogatni a többiekéből is!!!
(irigy) :wink:
Nagy pultot akarok én is!!!!!!!!!!!!!! :P
Tényleg! Hol van itt rendetlenség???
:roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
vízben oldjad fel nem kell sokba :)

LMóni!
szél,frontok jönnek-mennek.... :evil:

Ágica!
bármikor,már régen elfogyott :) kőcök szépek :)

Bálint 38,4 :( de tűrte a fenékhőmérőzést és a kúpot is :oops: ilyenkor lehet vinni sétáltatni?elfelejtettem dokinénit megkérdezni :oops:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Annyira kedvesek vagytok, hogy így örültök nekem! Még a végén kedvet kapok újra eltűnni, hogy aztán újra visszajöhessek......

De tényleg, mostanában nincs túl virágos jókedvem, és most annyira jót tett a lelkemnek, hogy örültetek nekem!

És köszi Ákos nevében a köszöntéseket. Egyébként is az egyik kedvenc szórakozása, hogy egy külön mappába kigyűjtött képeket meg gif-eket bámulja. Levi lapoz neki és irtó sokáig elszórakoznak rajta. Úgyhogy most is délvezkedik a képeken.

Mesi, fantasztikus Zsófi, nagyon bírom!

Regi! Én meg azt hittem, hogy rendeződtek az éjjelek nálatok!

Dettyk :lol: szerelem :D , ez a szöveg!

Irina, tényleg hős Ádi, puszi neki! Azóta hogy van?

Viranka, micsoda bohóc lehet Mira!

Sense! Nálam elég sokáig használták/használják a fiúk az etetőszéket. Persze attól is függ, hogy milyen a széked. Nekem a nagyobbik fiú egészen addig ült benne, amíg akkora nem lett, hogy a felnőtt széken ülve (kisebb párnával) a felnőtt asztalnál tudott enni, ez talán olyan három és fél éves korában volt, talán még később, már nem emlékszem rá. Ákos nekem két éves elmúlt és még ebben eszik, persze tálca nélkül a nagy asztalhoz tolva.
A hozzátáplálást Zitánál még nem kezdtem el, a fiúknál kanállal történt.

Heni, aranyos Petikéd és szép a konyhád. És nincs is rendetlenség!

L.Móni! A mi lányainknak úgy látszik megint egyszerre van extra nyűgös napjuk. Én ezt a hsz.-t kb. három órája kezdtem írni........

Regi, a golyókat szerintem fel kell a csecsemőnek oldani, pici vízben esetleg tejben, illetve tápszerben!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Olyan vagyok, mint a mosott sz@r! Kicsi fiam hajnal 2-től társadalmi életet élt! Gyakorlatilag onnantól nem aludtunk semmit!
Illetve napközben ő aludt (most is) csak én nem! :( (mert a barátnőmék itt vendégeskednek pár napig).

Sense: az etetőszékből ő maga fog kikéredzkedni, mert majd ő is úgy akar enni mint a "nagyok"! Rebekánál ez 2 évesen történt!

Regi: nagyon pici vízben feloldva adom a bogyeszt! Én nem merném a nyelve alá tenni, mert mi van ha kiügyeskedi onnan és lecsúszik? :shock:

Voltunk ma védőnőnél! VikDan 1 dekát sem hízott 1,5 hónap alatt! És 1,5 centit nőtt! (itthon nagyobbnak mértem)
A nem hízás meg köszönhető a tápszerváltásnak (ugye sokáig nem akarta megenni, így kimaradt pár etetés)
Ja és megmutattam a drága doktornőnknek a papírokat, hogy mire jutottunk! Felkiáltott: "De hát én ezzel küldtelek benneteket múltkor a kórházba!!!"
Ja, csak nem mindegy, hogy azt mondja hogy szaladjunk mert még megfullad a gyerek, vagy szépen elmagyarázza, hogy mire gyanakszik, miért kell a vizsgálat...stb. Gondolom akkor én sem néztem volna bambán a kórházba, hogy miért is vagyunk ott! Lehet, ha tudom a miérteket, akkor ragaszkodtam volna a kivizsgáláshoz!!! :evil:
Mindegy, lényeg hogy remélem kiderül minden!!!! :D

Kép
Kép
timi26

Viranka: én nem vittem ki VikDant lázasan! Jobbulást neki! Vírus? Vagy elkapta a himlőt???

Kép
Kép
timi26

Viranka! Asszem nem lehet sétálni ilyenkor, még Mesi írta, hogy lázasan több bacit benyalnak!

Köszönöm, akkor oldom!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli is nyűgös ma... alig aludt. Fel van pörögve, de közben fáradt. Rugózik, ezerrel nyomja, de közben elégedetlenkedik egyfolytában. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Hát Robesz is nyűgös, de. a babakocsiban elvolt egy ideig, de amíg máskor alszik min. 1 órát most kb. 1/2 óra volt, du. pedig igen csak nem akart aludni, most ugyan alszik, de közben már 2x felébredt.
Tuti front van.

Sense,
kanál, mi azt használjuk, nekünk azt mondták, nekünk bejött

Viranka,
nekünk a doktornéni azt mondta, h lázasan ne vigyem ki

Regi,
Apud :lol, hát igen, sok sport és jó életmód, jaj ne is mondjátok

Irina, de jó, remélem lezárul a dolog

Na nyüszizik megyek

Kép
Kép
nektarin

OKÉ! Értem én : kanál (köszi mindenkinek :wink: )
De hogy a fenébe lehet lé állagú cuccot kanállal betuszkolni egy 5 hónapos gyerek szájába, úgy, hogy le is nyelje???????????
Próbáltam tápszerrel, de sztem több jött ki, mint ami bement :shock: . Pedig a kanalat imádja a kicsi fiam szopogatni..
Szóval nem tudom, hogyan fog menni. De még 2 nap és elkezdőik... :lol:

Regi!
Ma kipróbálom, hogy nem teszem le rögtön szopi után. Csak fura lesz, mert 5 hónapja (! :lol: ) így csinálom. vajon, ha utána még játszunk egy kicsit, akkor is tudni fogja, hogy itt az ÉJSZAKA? :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Irina!Örülök,hogy jól van Ádi és,hogy nem kellett altatni azért az érzéstelenítés mégis csak jobb...Remélem most már tényleg minden oké és szépen begyógyul neki!!!

Míra nagyon édes,imádom ezeket az ugri-bugri képeket!

Petra is édes és a nagynénije is :lol: !!!

Péterke nagyon szép kislegény!!Miről beszélsz Heni hol van rendetlenség :shock: ???

Tuti van valami a levegőbe mert a nyügi nálunk is megy egész nap!!! Most is ...lépek!!

KépKép
juba

Etetőszék:
2-3 éves korig?? Akkor azt hiszem valami állíthatósak veszek!
Köszi!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Én cumisüvegből adok neki inni mert nekünk a kanál nem jött be.
Tiszta őszilé volt a nyaka a ruhája meg mindene.Én majd a csőrös poharat fogom megpróbálni de még egy kicsit várok vele.

KépKép
juba

Nos a 40 perc alvást feljavította 50 percre :? Azóta lerángatta a terítőt a dohányzó asztalról, naná hogy minden leesett na és mit fogott meg rögtön? Hát persze, hogy a kisollót :shock: azt hittem szívinfarktust kapok.

Regi
Nem semmi ahogy kinéz apukád. De mondjuk mindent meg is tesz érte 8)

IrinaDe jó, hogy nem kellett altatni Ádót. Túl vagytok végre rajta és most már minden rendben lesz.

Viranka Mira tünemény. :lol: :lol: És megint ugrál :lol: :lol:
Bálintkának jobbulást++++++++ Remélem nem birkásodik be.

Heni nagyon szép a konyhád. Petike meg nagyon helyes kispasi.

BongyiRemélem a holnap sokkal jobb lesz a mánál mindkettönknek

Ágica Petrus nagyon aranyos a nagynénijével együtt. :lol:

nyüszi van megint

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sense! Többedikre megtanulja. Először nekünk is kijött az összes, most már szépen nyel, alig folyik oldalra.

Kép

Kép
regcsiken14

Sense! Szeli meg rágja a kanalat… gondolom jó a fogának. :lol: De nem nagyon engedem neki.
Háááát, majd megtanulja, legyen jó álmos, és akkor szerintem nem lesz gond! Mondjuk alvás előtt elvileg nem jó túlpörgetni, de Szelinél nem gond az alvás előtti játék. 8)

Áááááá! Nem alszik!!! Már fél órája szenvedünk. Az előbb bementem, és teljesen ellenkező irányban volt a feje… :shock:

Asszem ma Szeli kivételesen ölbebaba lesz este, mert ez nagyon gáz, amit művel!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: nem találom a forgós képet :oops:

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Részben sikerült visszaolvasnom!

Boldog hó- és évfordulót Minden Érintettnek!

Bongyi, jó hogy megint onlájn vagy!!!!
Emese: imádom ezt a Kiscsajt!!!! Képeket kérünk még!!!
Viranka: Bálintnak jobbulást. Vagy jobb, ha gyorsan túlesik rajta és kész?
Sense: én csak azért filózok a kocsi lecserélésén, mert a mostani 18kg. És mivel Máté is egyre nehezebb, előbb-utóbb bepipilek, ha emelgetnem kell. Pedig imádom a mostani kocsinkat.
Életmód: sportolni azt kéne némi izom végett, de lusta dög vagyok... kaják: le se merem írni, bármikor bármit ehetek, nem látszik meg rajtam.
Regi: ma mondott egy vadiúj tippet a dokinénink a bogyók beadására: 2 kiskanál között roppantsd össze őket, aztán a durva port bele Szeli etetőkanalába, rá pici víz, és mehet a szájába. Ki is próbáltam, műxik!!!!

Na de miért próbáltam ki...
Egy borzalmas folyton felébredős éjszaka után reggelre hurutos köhögés, orrfolylyás, tüsszögés, hőemelkedés. Gyorsan elugrottunk dokihoz, hát torokgyuszija van a Drágámnak, ezért nem eszik néhány napja, és ezért nyüszög folyton.
A mai napuk egy katasztrófa: alig alszik, ébren pedig csak sír vagy nyöszörög, hiába kéredzkedik állandóan ölbe, az sem segít... Tápit ma még csak reggel volt hajlandó enni, a gyümölcs, és a tejpép az lemegy, de nem sok. (Utóbbit ugye hanyagolni akartam, de most úgy vagyok vele, legalább ezt egye, ha a tápit nem).

Na, babanetről ennyit, már köhécsal a Pirinyóm a kiságyban. Mennem kell...

Detti
KépKép
kiskolbi

l. móni: tuti, van valami a levegőben (front?), mert Ádi is kb. egy órája csak sírni tud (nem a sebe miatt van, ez biztos), sehogy nem jó neki. Aludni aludt, tehát nem fáradt, evett, tehát nem éhes. SEMMI nem köti le, max. 1-2 percre. Alig várom, hogy apa hazaérjen, és vhogy eljussunk az altatásig... :?

Kép
Kép
irina

Kiskolbi: jobbulást a drága Máténak!

Kép
Kép
irina

Ágica!
Átfordulás, érkezés előtti pillanat: :D
Kép

Kép

Kép