Sziasztok!
Isten éltesse a szülinaposokat, névnaposokat és hófordulósokat :
DÁVID ÁKOS IKERTESÓ és
BÁLINT
Babafotók: El vagyok alélva, mint mindig. Bűbájos kiscsajok várják a fiainkat : Gréta cica, Linda, Zsófi, Szeli (és persze a többiek is). A fiúk pedig csúcs vagyányak egytől egyig.
Babakocsi: Mi sem veszünk újat, egyelőre. Kaptunk egy barátnőmtől egy két funkciósat : mózes + sport. Egy Peg Prego, de finoman szólva sem modern. Nem állítható a karja, fogalmam sincs, mi az a bolygósított kerék (

). Viszont a mózes része jó mély, és dönthető, ami jól fog jönni, ha már Botond ül. (Ami szerintem nem sok idő már, ahogy az erőfeszítéseit nézem.

)Néha, mikor elsétálunk egy 200 e ft-os csoda mellett, mindig arra gondolok, hogy én meg nem adok meg mindent a babámnak. Persze pontosan tudom, hogy nem így van, max a fogyasztói társadalom tagjainak nem adok meg mindent...
Etetőszék: Ez kell. Többféle változat is van az agyamban. De ezek elégh szélsőségesek. Még nem döntöttem el, hogy egy hiper-szuper mindenttudóba ruházunk be, vagy egy tök egyszerű, olcsó darabot választunk. A dönthetőség nem szempont, mert úgysem etetem ebben Botondot, amíg nem tud ülni.
Gyakorló mamik!
Meddig használják a Picik az etetőszéket??? Köszi a válaszotokat.
Még egy kérdés!
A hozzátáplálás kezdetén ti miből (mivel) adjátok a Babáknak a gyümilevet??? Cumisüveg? Kanál? Pohár? Illetve melyik lenne a legcélszerűbb??
Irina!
Remélem, VÉGE Ádó kálváriájának!
Viranka!
++++
És imádom a Mira fotókat
Altatás:
Pár napja az esti altatás megint szenvedős. Botond szinte soha nem alszik már el cicin (kivéve éjszaka, de akkor sem mindig). A szopi után pedig egy fél órás műsor van: ide-oda dobáljuk magunk, nyekergünk, kiköpjük a cumit, de reklamálunk ha nincs a szánkban. Azán fél óra után nagy nehezen beájul. Kezdem megszokni.

Persze Apája szívesen rám hagyja ezt a feladatot. Altatás időre mindig van más dolga!
Életmód:
Hát lenne min javítanom. De rossz alany vagyok: alapjában véve nem szeretek sportoni, de szeretek enni. Főleg édességet: csokit, sütit, kenyérfélét. A zöldség - gyümölcs tőlem napokig eláll a hűtőben.

Szóval nekem gyökeresen kellene változnom. Csakhogy az egész családom olyan mint én... Így még nehezebb, pláne, hogy bennem sincs meg az elhatározás.
Megyek, Törpe zajong az udvaron.