A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Hú! Akkorát aludtam mint egy ház! Tök jó volt. :)

Pumpóka! Sajnálom a helyzetedet. Én mondjuk alapból hozzá se mennék egy ilyen faszihoz.
Az én férjecském egy angyalka. És a tenyerén hordoz. De nem papucs, csak most hogy ilyen az állapotom tényleg mindent megcsinál itthon. Imádom!!!

Kép

Kép
kamilla306

Bekukk, de látom, h most elég "depi" a hangulat.

Tuti van vmi a levegőben.
MI most kinnt napozunk a teraszon, de azon kívül, h szakad rólam a víz és megvakulok a naptól, semmi más hatás nincs.

Gyerekes mamik
NEm irigyellek benneteket, jó fárasztó lehet egy duracelnyuszi mellett terhesnek lenni.
Engem már a párom, vmikor én saját magam is, hülyére tud fárasztani.
Minend-minden elismerésem a Tiétek!!!

Pumpi
Sajnálom (tudom, nem mész vele sokra), h ilyen a párod. Biztos csak most esett le neki ez az egész, h esküvő gyerek.
Nekünk is volt ilyen mélypont, annak az lett a vége, h esküvő lemondva. De az inkább famili miatt.
Hagyj neki egy kis időt, és aztán környékezzed meg olyan női praktikásan.

Kórház
Áprilisban is vajon ennyire fognak majd fűteni? Vagy akkor fognak csak igazán, mert akkor van az az időszak, amikor kinnt már melegebb van mint bennt...

Hétvégén elmegyünk megvenni mindent a kórházi csomimhoz. Elsőnek megpróbálok hálórucit a Tescoban választani.

Mellszívó
Én is az Aventet mondanám. De hogy kézi vagy el. az passz.
Nekem kézi lesz, mert az olcsóbb..

Na most ennyi, de olvasok szorgalmasan.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Katavirág! Ez jó kép! De vigyázz, mert ez velünk még megtörténhet fordítva......ha érted mire gondolok......

Kép

Kép
kamilla306

KAtavirág
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

kisscica80

Kamilla, na ne idegesits mar :!: :lol: Hat csak nem :!: :?:
katavirag

Voltunk 4D-s UH-n is, igaz, hogy 02.16-án (33. héten), de most teszek fel képeket és adatokat a gép hibája miatt

súly: 2211g
BPD: 8,35cm
OFD: 10,62cm
HC:30,3cm (nekem születéskor volt 30cm a fejkörfogatom :shock: )
AC:29,67cm
FL:6,45cm

Liza nőiessége:
Kép

ásít, már nagyon únja a banánt :lol: :
Kép

itt a nyelvét nyújtogatja:
Kép

kezével csikizi a saját kis talpát :lol: :
Kép

Liza megmutatta az arcát a végére (egész végig takarta a kezével és lábával, bezzeg a punciját azt nem):
Kép

Voltunk a dokinál 12-én, zárt a méhszáj, fejvégü Liza, viszont a vizeletembe genny volt, ezért írt fel antibiotikumot (Xorimax-ot), azt kellett szednem 5 napig napi 2x. Azt mondta, hogy nem kell aggódni, ez a terhesség vége felé elő szokott fordulni, ha nem iszok megfelelő mennyíségű folyadékot, mert a vesém már nagyon meg van így is terhelve. Rám viszont nagyon igaz, hogy keveset iszok, sajnos nem megy, nem kívánom :oops: :cry: Majd most pénzteken (29-én) kell visszamenni a dokibácsihoz, kiváncsi leszek mit mond. Most kezdi el a CTG-t.

Viszont mindenki azt mondja a környezetembe (a családba is és ha vásárolni megyek akkor az eladók is), hogy nagyon lent van a hasam. A 4D Genesis-es nőci is azt mondta miközben csinálta az UH-t, hogy nagyon lent van a lepény és a baba feje is, a lepény 2-es fokban érett :shock: :shock: Lehet, hogy hülye kérdés, de ez most mit jelent?

Na jó, most egy kicsit visszaveszek, mert már velem van tele az egész oldal. Próbálok visszaolvasni nagyjából.

Eve

KépKép
eve@liza

En az UH-os kepeken mar beazonositottam az uram fulet, nagy szajat es nagy fejet.
katavirag

Eve@liza, gratulalok a szep eskuvohoz es a kislanyotokhoz. Jok a kepek. Csodalom azokat a ferfiakat, akik terhesen elveszik felesegul a not, akinek gyermeket gyartottak. Szerintem ez igy van rendjen :!: De lehet, csak en vagyok regimodi :shock:
katavirag

Hát ez a kép nagyon jó!!!!

Pumpóka,

a Te ruhádról nem teszel fel képet, vagy majd ha benne leszel Te is? :roll:

KépKép
kisfruzsi

Eve@liza!

Gratulálok az esküvőhöz! szépek vagytok!
És kislányod is nagyon aranyos!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="katavirag"]K írta:kataviragamilla, na ne idegesits mar :!: :lol: Hat csak nem :!: :?:

Jóvanna, csak vicc volt. :) Mondhatjuk úgy is, hogy a mai humor tőlem. Egyébként én aznap egyedül voltam punkciós, úgyhogy csak téged fenyeget a veszély. :)

Kép

Kép
kamilla306

Én is vagyok!

Pumpó, ne törj le!!!

Tegnapmegkezdtem a36. hetemet, már nagyon várom a szülést, legszívesebben már most is azt tenném, de még 5 hét....

Gyönyörű idő van, sokat sétálgatunk, sokat keményedek:)

Majd még jövök!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Ma voltunk szülőszobalátogatáson, nagyon meg voltam elégedve... (Sote II.)
Tényleg nagyon szép, modern, mind a szülőszoba, mind a vajúdó, és ami nagyon tetszik, hogy bármilyen pózben lehet szülni, dokibácsim azt mondta, akár négykézláb is, ha az esik jól.... :lol:
Én Lilit a Nyírőben szültem, hát óriási a különbség.

Sajnálom, hogy sokan depisek vagytok, én most csak szimplán fáradt vagyok, még szerencse, hogy csemetém alszik, de ha felébred jajj nekem... :)
Nálunk a Süsü és a Madagaszkár dvd megy napjában 20x... és 10 pecenként cserélgetni kell, mert mégsem jó :roll:
Még jó, hogy mostmár egyre többet kint lehet lenni a szabadban.

Nálam az éjszakai pisilés néhány napja nem jellemző, de lehet, hogy ez pszichés dolog, met pénteken szét lett bombázva a fürdőszobánk felújítás céljából, és fel kell mászni a tetőtérbe wc-re... :roll:

Nekem mióta terhes vagyok hőhullámaim vannak, hol leizzadok, hol meg meg akarok fagyni, egész nap kapcsolgatom a fűtést.

Voltunk a Kikában gyerekbútort nézni, de hát horror árak vannak! :evil:
Asszem maradunk az eredeti verziónál, megvesszük az anyagot, apa megcsinálja, így kijön 40 ezerből!

Celesztina! Üdv köztünk! Hol fogsz szülni?

Eve! Gratula az esküvőhöz, szépek vagytok!!! És a babád is nagyon aranyos! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Pumpóka! Sajnálom, hogy Zolid így viselkedik. :( Remélem hamar megjön az esze!

Szofi! Nagyon tetszik a gyerekszobátok! Nálunk nagy Micimackó őrület van... :)

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok!
Én is pihenő módból írok, mert elég fárasztó volt a napom. A közelgő hidegfront megtette hatását, hajnaltól kezdve nagyon feszülök, és erőteljesen nyomja ki magát a babó. Ráadásul ma kellett délelőtt elmennem a kelléknagykerbe beszerezni az óviba a húsvéti, anyáknapi stb. dekorációkat és anyagokat, amivel dolgozni fognak. Csak az óvónénink is jött velem, és ő minden egyes sorban megfogott mindent, és megnézett. Ez tartott kb. 2,5 órán keresztül. Én max 1 óra alatt el szoktam intézni, mikor egyedül megyek. Úgyhogy még jól el is fáradtam. Ha ma már nem jelentkezem, akkor pihizek csak, már ha a lányaim hagynak.

Egyébként én sem szülhetek húsvétkor és az utáni héten, mert már novemberben szólt a doki, hogy ő mindig olyankor megy el +3 napra szabira. Nem mintha valamelyik lánykámat is hamarabb szültem volna meg. (41,40,41. hét)

Mindenkinek jó pihit.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Zorroné! Isten éltessen!
Lasagne-t én is a knorr-t szoktam.... szerintem is fincsi!

Emma! Én is kézi Avent isis-t használtam Lilinél, szerintem tökéletes, ez elektromosat nem ismerem.

KépKép

KépKép
gabcika

Lányok,

aki már beleásta magát a családtámogatási ellátásokba:

Egyszerre lehet és kell igényelni mindent Családi pótlék, Anyasági támogatás??? És ez az anyasági támogatás az, ami 168 napra jár, ugye? Utána megint igényelni kell a GYED-t külön? És mi van az egyszeri anyasági támogatással, vagy mi a szösz az?

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!
MÁK: családi pótlék és egyszeri anyasági támogatás
OEP: TGYÁS (168 nap) és után GYED

Érdemes az azonos helyeken egyszerre intézkedni, nem kell mégegyszer menni. Ugyanazok az okmányok kellenek hozzá.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Eva
Gratula az esküvőhöz. Nagyon jól néztek ki a képeken.
A babóképek meg nagyon kis murisak. Főleg az ásítós meg a nyelvöltögetős.

Klarka
Hú. 36. hét. Akkor Ti már bármikor mehettek is. Főleg ha lesz még egy-két ilyen frontocska, mint ami a héten.

Gabcika
Kikában mi is nézelődtunk, de tényleg horror az ára.
www.babaholmiolcson.hu nézted már. Mit akartok venni????

Zsuzsa
Te is pihengess sokat. Ez egy ilyen hét. KEvesen vagyunk toppon.

Én meg így a végére hoztam képet, rámjött a fotózhatnék.

Kép

Kép

kisscica80

Kerekes,

Köszönöm szépen!

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok,

Én csatlakozom Katához. Majd kicsattanok annyira jól érzem magam. Fizikailag persze tropa vagyok, hiszen rajtam is van 15 kg plusz, vizes a lábam és itt a munkahelyemen esélyem sincs felemelni, órákat kell tömegközlekednem, be vagyok zárva egy irodába miközben kint süt a nap, de mindez most nem érdekel.
Imádom ezt a kis alient a hasamban és alig várom már, hogy láthassam. Más most nem is érdekel.

Depiseknek kitartás el fog múlni a hullámvölgy.

Pumpóka,
hát inkább nem mondok semmit az uradra :(
A ruci viszont nagyon édi, amit párod lányának vettél.

Mangó,
te írtad, hogy rendmániás a férjed??? Elég gáz, ha most nem segít :(

Eve,
szépek vagytok, gratulálok.
A baba is nagyon ari. :)

Szőlő, Szöszke,
annyira irigyellek most benneteket :) Nem baj, kevesebb mint két hét múlva már nekem is hawai lesz

Zorróné,
én ma rájöttem valamire betanítás közben. Ha az utódomat nem érdekli, hogy mi lesz ha már nem leszek, hogyan fog eligazodni a munkámban, akkor nem fogom törni magam. Nekem kell szólnom, hogy jöjjön és ha jön, akkor is csak két órát ül mellettem. Ma már mondtam neki, hogy két hét múlva nem fogok tudni neki segíteni, úgyhogy jó lenne, ha aktivizálná magát... Szerintem te se hajtsd túl magad. Igenis meg fogja oldani a munkahelyed a problémákat.

Bambi,
ez rád is vonatkozik... Gratula a sikeredhez :)

Kisscica,
jó nagy a pocakod már neked is :)

Kép
emi29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:32-kor.
Vendég

Eveliza!

A ll.fokban érett lepényed lassan a dokid is észre fogja venni ha csinál Ultrahangot.
Kezd elöregedni (meszesedni), nekem is ll. fokban érett már a 31 héttől, ki lehet vele állítólag húzni ha nem öregszik tovább gyors iramban, lényeg hogy az áramlás jó legyen ezt bizti megnézi a dokid majd. Ezután különböző értékek lesznek majd a leleteden még pluszban.

Kép
geni

Énis csak olvasóban..
Mert hát én ugy szégyellem magam hogy felvagyok töltödve és napok óta minden rendben és mintha nem is lennék terhes..
szóval amiket irnék az mind mind..pozitiv..:) és beparáztam hogy én nem akarok megint depis lenni..:(

de lányok gyüjtsetek erőt..most jön a neheze biztosan de hajrá hajrá....

Pumpi: privben irtam.

ja szépek az eskövős meg a babás képek Eveliza..

na mentem is..megyek tovább feltöltődni..

ja ma léptünk 30. hetünkbe.jesszus..annyira hihetetlen..
Vendég

Lituka,

Grat a 30, héthez!
Ha pozitív vagy, akor küldj a rászorulóknak egy kis jókedvet! :lol:

KépKép
kisfruzsi

köszönöm az üdvözléseket :D
Jobb kedvet a rosszkedvűeknek! :D Remélem, a délután már derűsebb számotokra!

Mezsó: szia, jöttem újra :wink: Szóval akkor még foroghat „körbe” a kicsi? Ó, kár… Bár tesója még hamarabb fejjel lefelébe ment és úgy is maradt –azóta is imád így lenne pocin kívül.

Emi29 és Gabcika: köszönöm a Flórban Kistarcsán szülök, elsőre is ott voltunk, bejött és tőlünk kb 15-20 perc kocsival (amúgy területileg persze nem oda tartozom)

Nicci: sajnálom, hogy rossz a kedved, tipp gyomorégésre: nekem a tej nagyon bejött. Azelőtt Rennie-t szedtem, de nem nagyon használt, viszont ha megiszom egy pohár tejet azonnal segít és hosszabban is hat. A Rennie-től néha fájt a pocim és a tejes trükköt sokáig nem ismertem, ezért gondoltam, hogy ezt leírom.
És egy kérdés: a haskötő beválik? Mármint ha kényelmetlen is, de hasznos, érdemes venni? Nekem az első szülés után nem ment vissza rendesen a hasam, kicsit lötyögött és ez nagyon zavart, vajon jó lenne ilyesmi ellen egy haskötő?

Szibi: Kerítést meg ablakot festesz? Wow, azta. Én ha lemegyek a boltba a kölökkel is elég. Igaz, akkor játszóterezni is kell és nincs liftünk, cipelhetek mindent fel meg le. Aztán amikor kifáradok mindig megijedek, ha ez sem megy kifulladás nélkül, hogy fogom bírni a szülést??? De elsőre is ment, majd csak menni fog most is, nem?

Kisfruzsi: ugyan nálunk tesó lesz és ugyanaz a doki, de ilyen lepény-érettséget, stb nekünk sem mondott még.

Izzadásról még annyit, hogy ma sétáltunk és rövid ujjúban voltam, mikor a legtöbben még kabátban… oké, rohangáltam a gyerek után, de azért így is furán néztek rám…

Szopipárnáról: létezik olyan, ami nem megy össze ha igazán hazsnálva van? Elsőnél vettünk és rengeteget használtam, most meg lötyög benne a sok izé. Amúgy engem mindig is zavart, hogy hangos, a gyerek sem szerette. De azért az utolsó hetekben jól jött amikor sehogy sem volt kényelmes.

Atizka: szia, Tenából melyik kell? Úgy tudom, többféle van, ezért nem vettem a múltkor, pedig biztos olcsóbb, mint a bababolti kismama betétek. (A csomaggal még én sem állok sehogy sem, de rengeteg időm van még szerencsére)

Mellszívó: szinte egyedül ez van meg, szintén kézi Avent, örülök, hogy dicséritek, akkor nemhiába ruháztunk be ilyenre (használtan se volt olcsó)

Gyerek-tv-zésről: nálunk a Szívek szállodája sorozat a menő –mázlink van, mert párom rajongó és megvan az eddig kiadott összes évad, így nehezebb megunni, bár nem lehetetlen így sem. Érdekes, hogy ez jön be a kiscsajnak, mert amikor várandós voltam szinte csak az volt a szórakozásom, hogy vasárnaponként néztem ezt a TV-ben, akkor még csak ott ment. Aztán amikor kibújt megismerte a főcimzenét J azóta is imádja és már névről tudja a szereplőket, pedig még alig beszél.
De volt moncsicsis korszak is, napi 100x ment ….
:?

Kép Kép
celesztina

Zorroné! Egyetértek Emivel! A munkahelyed majd megoldja a problémákat, ne aggódj! Szerintem ők nem aggódnak, csak te! Én továbbra is azt mondom, hogy szerintem nem éri meg eddig dolgozni, de ti tudjátok... senki nem fogja nektek megköszönni szerintem...
Én anno októberben egyik napról a másikra jöttem el szó szerint, mert nekiálltam barnázni, és már volt egy vetélésem ez előtt. Az új kolléganő pont aznap ment (be kellett volna tanítani), amikor én táppénzre mentem, de nem érdekelt abszolút. Semmi és senki nem fontos ilyenkor csak a baba. Én legalábbis úton útfélen azt látom, hogy kihasználják a dolgozót, egyre többet kell dolgozni, de munkaerő bővítés, fizu emelés persze nincs. Bocsi, csak én ezt tényleg nem értem. Persze, hogy fáradtak vagytok. El is hiszem. Tessék már pihenni! :)

Kép
gabo001

Gabcika!

Örülök hogy jó tapasztalataid voltak a SOTE ll.-n.
Ez megnyugtató, mert én is ott fogok szülni!
És még soha nem láttam.

Kép
geni

Csajok!

Így néz ki a kórházi csomagom most .. és alá leírom ami kell még.
Ha valami létfontosságút kihagytam, kérlek, szóljatok :)
(Papírok, leletek az alap .. nem írtam rá)

3 db hálóing
2 db papucs + 1 db apucinak :)
3 db sima bugyi
5 db-os eldobható bugyi
1 db köntös
1 db nagy törülköző
2 db kis törülköző

sampon+balzsam+fésű
fogkefe+fogkrém
tusfürdő+testápoló
stift
kézmosó
arctisztító+vattakorong
wc papír
papír wc ülőke 2 *10 db
zsebkendő

pelus (44 db-os)
popsitörlő (70 db-os)

mellszívó
melltartóbetét

evőeszköz+tányér+pohár
szalvéta
étel,ital...

Ami kell még:

szoptatós melltartó (most már lassan megvehetem?? :shock: :shock: nem nő a mellem (SAJNOS) :D)
haskötő (szülés után férjecske elszalad érte, úgyis csak másnap vehetem fel)
Tenna Maxi (SEHOL NEM KAPNI MAXIT!!!! - mindenhol keresem. A legnagyobb kell tuti? Nem elég a szuper vagy a normáls belőle?? Mezsó a te Chiccodat gyógyszertárban lehet kapni?)
apás szett (ezt még nem tudom kell-e nekünk)

Kép
szösszenet

Celesztina! A szopipárnába lehet töltetet rendelni, ha összezsugorodott benne a gyöngy. Én kb 2 hónapja vettem, azzal alszom, de nem hangos. www.szopiparna.hu Sok jót olvastam róla, hogy szoptatásnál milyen kényelmes. Remélem be fog válni.
emma2008

Szössz! Nekem Tena extra van. A gyógyszertáros néni azt mondta ezt szokták vinni kismamák.
Ennek ellenére itt a tapasztalt anyukák a maxira esküsznek.

Kép

Kép
kamilla306

SZösszenet!A hajszárítót se felejtsd el!
emma2008

[quote="emma2008"][ írta:emma2008b]SZösszenet!A hajszárítót se felejtsd el!

Igaz! Köszi :)
Egy kész bőröndnyi cucc ez ...
Pakolta már össze valaki? Olyan, mintha 1 hétre elutaznék .. :? :?
Végülis ez is történik ... csak a tengerpart lesz hiánycikk :?

Kép
szösszenet

Pelenkát nekünk kell vinni? Nem adnak? De ruhát adnak, nem? Akkor pelust mért nem?

Kép

Kép
kamilla306

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
küldöm a pozitívságot...
Vendég

Kamilla - Ruhát azt kap, azt csak akkor kell vinni, amikor visszük haza.
Pelust és popsitörlőt viszont vinni kell... hogy miért? Passz .. csak. Nincs pénz .. vagy nem tudom.
Nekem mindegy, nem fáj venni egy csomag pelust .. de aztán az én babámat pelenkázzák ám vele :lol:

Szent Imrések - Ugye, ha úgy szeretném, akkor 24 órában velem lehet a baba??

Kép
szösszenet

Kisscica!

Lilimnek szeretnénk egy ruhásszekrényt, mert ugye át kell adnia a pelenkázószekrényt, amiben eddig a ruháit tároltuk.
Mi elképzeltünk egy Emiékéhez hasonló szekrényt, de sajna ők is elég drágán vették ( 56 ezer körül!?).
Mi kb 40 körül be tudjuk szerezni az anyagot hozzá, ez sem kevés, épp ezért gondoltuk, még körülnézünk, de valszeg marad, hogy apa megcsinálja, mert még így is olcsóbbra jön ki, és pont olyna lesz, amilyet szeretnénk, a színe, a mérete...

Ha elkészül egyszer majd teszek fel képet :)

Jó nagy pocakod van!! :)

Geni!

A szülőszoba nagyon szép, de a gyerekágyas osztály már nem annyira.. de azt a pár napot ki lehet bírni! Nekem egyébként nagyon szimpi a kórház, a hozzáállás... Neked ki az orvosod?

Nono!

Lili is szinte kívülről fújja a nagy kedvenceket, és sokszor azt veszem észre, hogy mint egy színésznő "előadja magát", idézi a mesében hallottakat :lol: Annyira édes ilyenkor meg tudnám zabálni :lol:

KépKép

KépKép
gabcika

Úgy tudom, hogy a Jánosba popsi kenőcsöt is kell vinni. A Szent Imrébe nem?
emma2008

[quote="emma2008"] írta:emma2008gy tudom, hogy a Jánosba popsi kenőcsöt is kell vinni. A Szent Imrébe nem?

Elvileg nem .. a listán, amit Zorroné biztos kézből kapott :D nem volt.
De én Anyum most a héten vette meg a baba cuccait a gyógyszertárban, amit a gyermekorvos barátnője összeírt neki (abban popsikenőcs is van).. így én azt vasárnap megkapom, és biztosan beviszem magammal :) Minden eshetőségre felkészülök ..

Kép
szösszenet

Bambi! :D Üdv. Neked is! :D
Gratula a sikeres előadáshoz!

Kisscica! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Aranyos a nagy pocin a pici cipő! :D

Mary! Köszi! :D
Már jól vagy?

Emma! Nekem Avent Isis kézi mellszívóm van. Tapasztalatom nincs, mert első babát várjuk, de sokan ezt ajánlották itt a babaneten is és a környezetemben is.

Nono! Majd a sok babaruci között biztos megjön a kedved és elmúlik a depis hangulatod. :)

Pumpóka! Nem lehet, hogy csak ezek a szervezési dolgok hagyják hidegen a párodat? Nem minden férfi van oda a szervezkedésekért. Nekik nem annyira fontos, hogy te milyen ruhát veszel fel, hány órát készülődsz, míg tökéletes menyasszony leszel, … Ha csak a végeredményt látják, képesek elhinni, hogy 10 perc alatt kész lettél mindennel.
Amúgy jó lett a hosszabb ruha? Később olvastam, hogy igen. Ez jó hír. :)
Én azt a gépet néha biztos kihúznám a konektorból.

Gabo! Köszi. Nekem is csak jobb- vagy bal oldalon szokott keményedni. Ill. ma olyat is csinált a babó, hogy két oldalt volt egy-egy púp és középen semmi pocak. :D Olyan viccesen nézett ki. :D

Nicci! :D:D:D Elképzeltem a pingvines táncotokat. :D

Katavirág! :D Ez nem fordítva fordul elő inkább? Ha már az egyik szülő fekete, akkor a bébi nem nagyon lesz fehér. :D
De nem akarok ma már kötekedni veled... :D

Eve! Nagyon szép menyasszony voltál! :) És csak úgy sugárzik rólatok a boldogság. Gratulálok!
És Liza baba is nagyon aranyos. És látom szereti előadni magát, ha már így figyelik. :D

Lituka! Gratula a 30. héthez!
És nehogymá azé ne gyere, mert nem vagy depis!!!! Te tudsz segíteni a + hsz-okkal. Amúgy én sem vagyok depis. (már) :D

Celesztina! Lehet kapni külön töltetet a szopipárnába. Mivel van töltve a tiéd?
Én ráteszem a kispárnámat és így nem hallom.

Szösszenet! Én csak a hétvégén látok hozzá a csomag összeállításához, ill. még a vásárlás is hátra van.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szösszenet: mellbimbóra kenőcs esetleg még? Nekem rögtön sebes lett és elkélt -de csak az praktikus, amit nem kell lemosni. Plusz én vittem szopis teát is (filtert). Átnézem még a listámat (az már van, csak cuccok nem) jó lesz öszevetni :wink:

Kép Kép
celesztina

Celesztina - Köszi. Nah, pont ezekért tettem fel a listám :lol:
Milyen mellbimbó krémet érdemes vinni? Gyógyszertárból vagy honnan? :) És a szopis tea? (Kétlem, hogy az Auchanban a tea-soron belefutnék :lol: :lol: )

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Én még írtam a listámra: zoknit, hajgumit, domestos-os törlőkendőt (ki tudja milyen lesz a wc és kik használják még), textilpelust (etetéshez, büfiztetéshez), cumisüveg (ha kell, inkább a sajátot használom), telefon, fényképezőgép.

Ezek között biztos van azért olyan, ami egyértelmű. És azt nem írtam, ami szerintem neked nem kellhet, mert császáros leszel.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi!

Kis alien :lol: :lol: :lol: Amikor mindenhol mozog én is így szoktam hívni Lilit :lol: :lol: :lol:
Imádom!!!!!! :D :D :D

Kép
adri0422

Sziasztok,

gaboo,
tudom, hogy teljesen igazad van... Már csak egy hét és tényleg pihi. :roll:

Szöszke,
de jó, hogy már te is összepakoltad a kórházi csomagot. Lassan én is nekiállok... Én nem tena maxit fogok venni az tuti. Hát az olyan mint a régi eldobható pelenkák! A tesóm egyébként sima éjszakai allways-el gond nélkül átvészelte a legdurvább napokat. Egyszer sem vérezte össze a hálóingét.
Nem vagyunk egyformák! Én először valami kisebbel fogok probálkozni, ha nem jön be, akkor nővéremmel vetetetek nagyobbat.

Mellszívóból nekem is kézi avent van. Úgy vagyok vele, hogy egyelőre jó lesz az is. Ki tudja, hogy egyáltalán lesz-e tejem. Ha lesz akkor lehet, hogy beruházok egy elektromosra.

Kép
emi29

[quote="adri0422"]E írta:adri0422mi!

Kis alien :lol: :lol: :lol: Amikor mindenhol mozog én is így szoktam hívni Lilit :lol: :lol: :lol:
Imádom!!!!!! :D :D :D

:lol: :lol: :lol: Ma olyan előadást tartott a munkatársaimnak, hogy öröm volt nézni. Aztán rúgott kettőt, na akkor viszont csillagokat láttam :roll: :roll:

Kép
emi29

Emi - Én is gondolkozom ezen a Tenna Maxin .. a napokbanforgattam a Tescoban a kezemben egy szuper-t .. de már az is pelenka méretűnek tűnt nekem :? :? Valahogy el sem tudom képzelni, hogy arra szükség lehet .. aztán tényleg nem vagyunk egyformák ...
Lehet egy Tenna Superrel kiegyezek ;) :P

Kép
szösszenet

Amúgy én Anyukám is csak nézett (valaki már írta, hogy Anyuja nem értette minek akkora..) , amikor mondtam neki .. ő sem emlékszik olyan súlyos dolgokra ..
De biztos előfordul, akinek szüksége van rá .. amúgy nem lenne téma.

Kép
szösszenet

Emi!

Annyira máshogy mozog, mint egy pár héttel ezelőtt. Nem is mozog hanem nyomul, mintha valami nagy kő lenne bennem. Van hogy nekem is fáj, de akkor szólok, hogy Lili ez fáj ám anyának. :lol: :roll:
De ha nem nyomulna, hiányozna, és paráznék is. Inkább fájjon néha, de legalább megnyugtat. :wink:

Kép
adri0422

Tegnap reggel azt álmodtam, hogy kidugta a hasfalamon a kis kezét, olyan kis cuki volt, én meg hívtam apát, hogy jöjjön gyorsan és fényképezze le. :shock: :lol: :roll: Másra nem emlékszem.

Kép
adri0422

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: