köszönöm az üdvözléseket
Jobb kedvet a rosszkedvűeknek!

Remélem, a délután már derűsebb számotokra!
Mezsó: szia, jöttem újra

Szóval akkor még foroghat „körbe” a kicsi? Ó, kár… Bár tesója még hamarabb fejjel lefelébe ment és úgy is maradt –azóta is imád így lenne pocin kívül.
Emi29 és Gabcika: köszönöm a
Flórban Kistarcsán szülök, elsőre is ott voltunk, bejött és tőlünk kb 15-20 perc kocsival (amúgy területileg persze nem oda tartozom)
Nicci: sajnálom, hogy rossz a kedved, tipp gyomorégésre: nekem a tej nagyon bejött. Azelőtt Rennie-t szedtem, de nem nagyon használt, viszont ha megiszom egy pohár tejet azonnal segít és hosszabban is hat. A Rennie-től néha fájt a pocim és a tejes trükköt sokáig nem ismertem, ezért gondoltam, hogy ezt leírom.
És egy kérdés: a haskötő beválik? Mármint ha kényelmetlen is, de hasznos, érdemes venni? Nekem az első szülés után nem ment vissza rendesen a hasam, kicsit lötyögött és ez nagyon zavart, vajon jó lenne ilyesmi ellen egy haskötő?
Szibi: Kerítést meg ablakot festesz? Wow, azta. Én ha lemegyek a boltba a kölökkel is elég. Igaz, akkor játszóterezni is kell és nincs liftünk, cipelhetek mindent fel meg le. Aztán amikor kifáradok mindig megijedek, ha ez sem megy kifulladás nélkül, hogy fogom bírni a szülést??? De elsőre is ment, majd csak menni fog most is, nem?
Kisfruzsi: ugyan nálunk tesó lesz és ugyanaz a doki, de ilyen lepény-érettséget, stb nekünk sem mondott még.
Izzadásról még annyit, hogy ma sétáltunk és rövid ujjúban voltam, mikor a legtöbben még kabátban… oké, rohangáltam a gyerek után, de azért így is furán néztek rám…
Szopipárnáról: létezik olyan, ami nem megy össze ha igazán hazsnálva van? Elsőnél vettünk és rengeteget használtam, most meg lötyög benne a sok izé. Amúgy engem mindig is zavart, hogy hangos, a gyerek sem szerette. De azért az utolsó hetekben jól jött amikor sehogy sem volt kényelmes.
Atizka: szia, Tenából melyik kell? Úgy tudom, többféle van, ezért nem vettem a múltkor, pedig biztos olcsóbb, mint a bababolti kismama betétek. (A csomaggal még én sem állok sehogy sem, de rengeteg időm van még szerencsére)
Mellszívó: szinte egyedül ez van meg, szintén kézi Avent, örülök, hogy dicséritek, akkor nemhiába ruháztunk be ilyenre (használtan se volt olcsó)
Gyerek-tv-zésről: nálunk a Szívek szállodája sorozat a menő –mázlink van, mert párom rajongó és megvan az eddig kiadott összes évad, így nehezebb megunni, bár nem lehetetlen így sem. Érdekes, hogy ez jön be a kiscsajnak, mert amikor várandós voltam szinte csak az volt a szórakozásom, hogy vasárnaponként néztem ezt a TV-ben, akkor még csak ott ment. Aztán amikor kibújt megismerte a főcimzenét J azóta is imádja és már névről tudja a szereplőket, pedig még alig beszél.
De volt moncsicsis korszak is, napi 100x ment ….