A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Most találtam rá erre a fórumra, május 11-re vagyok kiírva második kislányommal (a "nagy" most lesz 2 éves)

Már várom a márciust nagyon, mert akkor kezdünk el hiányzó babaholmikat venni, bár így másodszorra már szinte alig kell valami szerencsére (de pl babakocsi kell és nehéz megfelelőt találnunk).
A védőnő nálam sem néz vizeletet, de általában a baba szívhangját se találja meg könnyen (mindig bal oldalt nézi, pedig jobbos a pici, hiába mondom neki...).
Izzadni én is szoktam, de már jó ideje... Sőt, néha már kolosztrumozom is, ami pláne feldobó...
És a múltkori uh-n már fejjel lefele volt, gondolom, már nem nagyon fordul "vissza".

Szép napot kívánok mindenkinek és remélem nem baj, hogy hozzászóltam :wink:

Kép Kép
celesztina

Szia celesztina!!Dehogy baj hogy hozzászóltál! :wink: Örülünk minden új tagnak!Gyere többször is!! :) Hát reméljük nem fordul vissza a babád már,de itt a topikban szerintem többen is rá tudnának cáfolni arra,hogy 29hetesen vissza fordul-e a baba,vagy nem... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó,
Úgy tudom, ez normális. Én is izzadok, viszont mi azért még fűtünk ezerrel. Általában áprilisban szoktuk lekpacsolni a cirkót.

Celesztina,
üdv köztünk és gratula a kiscsajhoz. Megkérdezhetem, hogy hol fogsz szülni?

Kép
emi29

emi: ja hát én is hallottam már hogy nincs az izzadással semmi baj,de mindenki azt emlegeti hogy szülés után gyakori az izzadás...de én meg már most is... :oops: borzasztó... :oops: Mi nem fűtünk mert 2.emeleten lakunk,és minden irányból körbefűtenek minket.Felettünk,alattunk,és a 2 oldalunkon is van szomszéd,úgyhogy nincs hideg nálunk alapban sem.

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Én is ritkán jövök ,általában csak olvasó üzemmódban vagyok itt! :lol:
Bár az is elég nehézz,ennyi hozzászólás mellet!

Én sem vagyok a toppon ,állandó gyomorégés,hányinger,nemalvás,sok pisilés,nagy szomjúság,
itt fáj-ott fáj,végtag zsibbadás,hiszti és idegbaj! :wink:

Hát igen,tömören ez a jellemző! :lol:

Még jó,hogy legalább mostanában szép napos idők vannak,nem kedvezzne a depreszív hangulatomnak,a borús időjárás!

SZÖSSZENET:Mi egy napra vagyunk kiírva,csak nekem a vonalzóm nem lett átállítva,de a táblában jól van beírva!látom TE ápr.5.-ére tervezed a szülést,én a húsvét utáni hetet szeretném,ha addig kihúzzom,mondtam is a dokimnak,hogy ne menjen messzire locsolkodni! :wink:

Éjszaka arra ébredtem ,hogy nagyon görcsöl a baloldali petefészkem,kb. 10percen keresztül,vajon mitől?????????? :roll:

H A S K ö T Ő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akinek van rakjon már fel róla képet,hastámasztó pántom van,és haskötőm is volt,olyan ami végig tépőzáras volt és egy kicsit vastag ,merev anyagból készült,de azt nem szerettem,érdekelne,hogy milyenek vannak még!

Köszike! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]
Nem is tudom, hogyan fogok festeni így a profi képeken .. lehetetlen úgy lefotózni, hogy ne legyek akkora, mint egy ház .. egy társasház... :roll: :roll: [/color]

:lol: :lol: :lol: :lol: Te de bolond vagy, csajszi. Meglátod, tök jók lesznek a fotók!!! Szerintem egyébként minél nagyobb a pocak annál szebben mutat a képeken. :wink:

Kép Kép
szõlõ

Csajok, én hatalmasat aludtam éjszaka, annyira jól esett. Egy dologról nem tudok leszokni, a nyújtózkodásról, úgyhogy 5 körül arra keltem hogy egy jóleső nyújtózkodásnál belenyilallt a hasam.... :? Álmomban erre sajna nem tudok odafigyelni...

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:29-kor.
Vendég

Jó reggelt :D :D
Ma is szép időnk lesz,tehát csak gyorsan bekukk,aztán irány a levegő,kerítést festek ma,az ablakfestés tegnap letudtam.

Nono-pihenj sokat,vigyázz magadra,nincs már sok hátra.

Mezso-gratula a lakáshoz.Nincs jobb egy külön kuckótól,lényegtelen,hogy mekkora.

Celestina-üdv köztünk

Szőlő és Emi-csak lazán a munkával,ne forszírozzátok túl magatokat.

Szöszi-Társasház :shock: :shock: Tök vékony vagy még mindig,láttam a képeken.A pocifotónak pedig a lényege a nagy has nem :?: :?:

Kép
szibi

Jó reggelt! :lol:

Mostanában olyan nyügi vagyok. Pedig alapvetően minden rendben velem csak fogy a türelmem.
Holnap leszek betöltött 30. Azért ez bíztató! Már túl nagy baj nem történhet. Azért áprilisi szentimrések számoljatok ám velem is!!!!!! Ezt nem ijesztgetésnek szántam. :)

Na, sikerült végre lecserélni a focus-t egy s-maxra. Most már beférnek a jövevények is, meg az ikerkocsi is. Csak teljen már el valahogy a március!!!!! Azért húsvétkor nem lenne jó szülni. Tuti szabin lenne a dokim.

Kép

Kép
kamilla306

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:29-kor.
Vendég

Nono, a múlt héten szóba kerültek a talin, mert Benettke is vecsési meg azt hiszem ők is, de ő sem beszélt velük... Reméljük hogy minden rendben van!!

Kép Kép
szõlõ

..
Vendég

Zorróné én is ott voltam tegnap. Tán a disney-sek mögött volt? Vagy megkérdeztétek?

Szösszenet a disneys aranyos persze, de nem létkérdés valóban. Hátha a zsiráfos olcsóbb. :roll:

Hát én is 3x voltam kint éjjel. Csoda, hogy kiérek. minusz tízzel közlekedek a fájdalomtól. Iszonyatosan nyomja, feszíti lent a csontjaim, és pont ezen gondolkodtam, hogy fogom én még a végéig bírni. MAjd tolnak? HA meg fájások vannak még rosszabb lesz. Para ezerrel.

Itt nőnapi akció van, ha valakit érdekel. Ágyneműk, kiegészítők.
http://www.szopiparna.hu/akciok.html

Kép
téjé

Sziasztok Lányok,

A kocsonyafesztivál nagyon jó volt!! Sok fini kaja mellett, jó sok ember, árusok. Tiszta vásári hangulat volt és persze szuperidő!
Aztán a héten ma először és remélem utoljára jövök dolgozni!!!!! 8)
Márciustól otthon maradok, annyira jó! :lol: :lol:

Mary,

A vizeletet vidd el a védőnőhöz és simán mond neki, hogy nézze meg a tesztcsíkkal, mert van neki az tuti! Komáromban mindig nézik...
Bocsi, de azt hiszem Babmi kérdezte a fotózást :oops:
Egyedül megyek, mert meglepi lesz apának :oops: :oops:

Én is elmegyek holnap a dokihoz, mert nem tetszenek a keményedések, és néha fáj is pocim alja..csak a jövőhéten kellene menem, de nem várom meg.
Úgyis ki akarom faggatni őket (védőnő, doki) mert nekem nem mondták én meg elfelejtettem kérdezni, hogy mikor lesz UH, az a fájásmérés, vagy mi....meg ilyenek. Ja és szívhang, azt nem néztek eddig....

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi, nem nézett még a védőnő szívhangot?

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

Képzeld még nem! Én meg mindig elfelejtek valamit.....és itthon jut eszembe, hogy nem kérdeztem rá. De most összeírom, hogy mit is akarok

KépKép
kisfruzsi

Jé... Mondjuk UH-n biztos hogy nézi a doki, akkor biztos szólna ha valami nem OK, csak fura, mert nekem meg már kb 3x vagy 4x nézte.

Kép Kép
szõlõ

Igen ez érdekes...kicsit zavar engem is. Meg nem néztek még köldökzsinór áramlást és lepényérettséget, amikről a többiek írtak eddig. De lehet, hogy nézték az Uh-n, csak nem mondják???

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Téjé: úgy emlékszem nem a Disney-esek mögött volt a zsiráfos, hanem egy tök másik polcon nagyon elbújva, tényleg tök véletlenül vettük észre! Volt ott ezen kívül házikós, meg halacskás is! Azt tudom, hogy ár-érték arányban ez sokkal jobban megérte, mint bármelyik Disney-s, mert bár 5000Ft körül volt, de nagyon sok matrica volt benne! És a legjobb, hogy leszedhető és átragasztható! Pl. a zsiráf nálunk eredetileg a falon volt, csak később döntöttük el, hogy a szekrényre tesszük!

Jut eszembe! Nem tud valaki egy egyszerű lasagne receptet? (mango? :roll: :) ) Még soha nem csináltam, de holnap nem jövök dolgozni és úgy döntöttem azt fogok csinálni magamnak a szülinapomra!

Kisfruzsi: szerintem az utrahangon néznek mindig lepényt meg köldökzsinór áramlást is, de ha minden oké, akkor nem mondják! Pl. én az első ultrahangokon nem tudtam, hogy mérik a magzatvíz mennyiségét! Először akkor tudtam meg, amikor kiderült, hogy sok! Mert amíg minden oké volt, nem szóltak róla, legfeljebb ráírták a papíromra!

Celesztina: üdv köztünk!

Izzadás: én mindig fázós voltam! Otthon fűtés mellett is jól be kellett öltöznöm! Most meg előfordul, hogy rövidujjúban vagyok és még úgyis melegem van! Közben viszont látom, hogy a férjem meg majd meg fagy és veszi feljebb a fűtést! :roll: :)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Zorroné,

igen valószínűleg igazatok lehet, hogy nézik, csak ha minden ok, akkor nem szólnak. A papírokra viszont eddig nem írták rá, de majd honap rákérdezek.

KépKép
kisfruzsi

Zorróné!!!

LASAGNE RECEPTEK
LASAGNE
1 kg darált húst fűszerezünk fokhagymával, borssal, olajban átsütjük. ½ l paradicsom, 1 paradicsom felszeletelve, 3 nagy kanál petrezselyem, 1 evőkanál cukor, 2 kiskanál só, 1 evőkanál bazsalikom, bors. 20 percig forralni.
½ kg tésztát kifőzni.
Tűzálló tálba alulra tészta, meghinteni reszelt sajttal, tejföllel, rátenni a szószt, ilyen rétegesen folytatni, amíg a hozzávaló elfogy. Tésztával befedni, sajttal beszórni, kb. 20 percig sütni.
Kockára vágva tálaljuk.

KLASSZIKUS LASAGNE (ancsani)

Hozzávalók: 1/2 kg darált hús, 3 doboz hámozott paradicsom, 2 fej hagyma, 1/2 kg gomba, 1 csomag tészta, sok sajt, 2 dl fehérbor, bazsalikom, liszt, tej a besamelhez

Ragu: egy hagymát apróra vágok, dinsztelek, rádobom a húst, megpirítom, hozzáadom a paradicsomokat és a fehérbort. Készre párolom, a végen bazsalikomot szórok bele.

Besameles töltelék: a másik hagymát is dinsztelem, rá az apróra vágott gombát, megpárolom. Ha kész 2-3 evõkanál lisztet keverek bele, felengedem tejjel folyamatosan keverve, én csak egy pici borssal szoktam ízesíteni. Persze sóval is:)!

Ezután rétegezve: tészta, ragu, tészta, besamel, sajt (jó sok). A tetejére mindig ragu kerül, arra pedig sajt. A hús elvileg darált marha, de a párom nem enné meg, mert lehet, hogy kerge volt a boci, ezért sertésbõl vagyok kénytelen csinálni, de így is jó. Sok sikert, ha ez lenne a nyerõ:)))

Én a felsőt próbáltam, és sikerült és a férjem azóta is kérdezgeti, hogy mikor lesz újra...hát most a diéta miatt talán szülés után!!!
De tényleg nagyon fincsi lett!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Celesztina - Üdv. itt.

Kamilla
- Azért április elején reméljük a te babóid még nem akaródznak kijönni :)

Nicci - Az a húsvét utáni hétvége amúgy nekem is mumus .. én is említettem a dokimnak. Csak akkor tesszük előrébb a szülés időpontját, ha valami indokolja..
De amitől a legjobban parázom: március 26. Aznap Pécsett játszik a férjem .. nem kicsit rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. És már többször álmodtam, hogy akkor indul meg :roll: :roll: De majd megbeszélem a kiscsajjal, hogy NA NEEEEE :D :D

Szőlő, Szibi
- Persze a pocak a lényeg ..
De máshogy fest ruhában az ember, mint mondjuk fehérneműben .. ott azért látszik, hogy hol történtek még változások a hason kívül. És én azt utálom, nem a pocakot :!: :!: Nem baj .. már tényleg nincs sok hátra .. A fotós csaj meg gondolom érti a dolgát, és nem csinál előnytelen sonkás-képeket... :lol: :lol:

Kisfruzsi
- Az én védőnőm sem csinál semmit azon kívül hogy hülyeségeket beszél ...
Nem nézett még egyszer sem szívhangot, és vizeletet sem.
Oh, ha érzem a mozgást, akkor rendben van - és csókolom.
Én annyira feleslegesnek tartok hozzá eljárni .. őrület :lol: ha nem itt lenne 2 percre, tuti nem mennék .. ráadásul idegesít is ... :roll:

Téjé - Én mondjuk ezekkel a matricákkal úgy vagyok, hogy inkább nem vettem olcsóbbat (mert nem nagyságrendekkel olcsóbb a másik), pár ezer Forintos tételeknél én inkább gyűjtök rá, vagy megvárom, míg jobban alakul egy hónap és marad ..
De azt veszem meg, ami a legjobban tetszik.
Persze ezt 200ezer Forintos babakocsinál nem tehetem meg, ha 50ezrem van rá .. gyűjthetek én évekig :lol:
De ilyen kis tételnél .. én pl. beleszerettem a "DIsney Princess" matricákba, és olyan KELL Alíz szobájának ajtajára :D

Nono
- Pihengess :) Nem vagy bálna .. de én megértelek. Azt sajnos nem tudja az ember szabályozni, mikor mit érez ..
Én egyik nap örömmel szemlélem magam a tükörben meg 1-1 fotón, aztán néha kibukok, hogy na ez már sok .. és elég.. magamat akarom újra!!!

Izzadás: Én nem izzadok, de melegem van .. banyaláznak hívom :lol:
Viszont szuperul alszunk még mindig ... csak én és Alíz, mindenféle kiegészítő nélkül (szopipárna és társai).

Kép
szösszenet

Nono!

Most olvastam, milyen szörnyű napod volt tegnap. Jobban vagy már? Hogy érzed magad?

Mezsó!

De jó, hogy sikerült a lakás. Költözés miatt együttérzek.

Szőlő!

És te hogy vagy? Olvastam, hogy te se voltál túl jól.

Celesztina!

üdvözöllek én is!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi Mary!

Kép

Kép

zorroné

Ajajjj .. 34. hetemet töltöttem be ..
Optimista típus lévén, nálam még nincs összepakolva a kórházi csomag .. megvárom vele a márciusi fizut :roll:

Kép
szösszenet

Zorróné!

Szívesen!

Szösszenet!

Gratulálok a 34. héthez! Én attól parázok, hogy a 34. héten szülök...ezt már többször is álmodtam, remélem, hogy nem válik valóra...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet: gratula a 34. héthez!

Nekem már van összerakott csomagom, bár a hálóingek még hiányoznak! Azokért a hétvégén megyünk haza Sopronba, anyum már mondta a telefonba, hogy beszerzett nekem néhány macisat! :D :D :D Viszont oda tuti viszem a csomagom, mert nekem meg az a rémálmom, hogy ott szülök... De igazából tudom, hogy még nagyon jól elvan odabenn, de azért biztos ami biztos!

Kép

Kép

zorroné

Sziasztok!

Szössz, gart a hétfordulóhoz, közeledsz a finishez erősen :wink:

Én is Szent imrés leszek, május 8-ra vagyok kiírva!

Ercsiről tud valaki valamit? Napok óta nem írt semmit, remélem minden rendben van vele!
Remélem Felsoa-nak is csak a gépe rossz még mindig, nem baj van vele!

Szőlő, én is állandóan azon kapom magam, hogy nyújtózkodom, de szerencsére fájdalmat még nem okozott!
Én is jól aludtam, de napok óta kipattan a szemem 6-fél7 körül, és nem tudok aludni, pedig Szandit fél9-9 között viszem be oviba, és utána 10-re jövök dolgozni, tehát aludhatnék még bőven :(

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Jé, nagylánykám ma 5 és fél éves :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kórházi csomag...hüm én még csak most fogom a dolgokat megvenni bele a hétvégén :oops:
Felhívtam a boltot is, ahol a babkocsit néztem ott is azt mondták, hogy menjünk minél hamarabb, mert már a májusiak is megvették :oops: :oops: :oops:
:lol:

KépKép
kisfruzsi

Jó reggelt lányok!

Én is most kezdek nyűgösködni. De változó, még azért nem minden nap. Kicsit nehezebben megy az alvás, forgolódok (ami ugye nem könnyű), pisi 2-3-szor éjjel, izzadás, aranyér. Röviden ennyi. Ja, és én is kezdem magam debellának érezni! :roll: :lol:
Úgy látszik, ez a 30. hét is egyfajta vízválasztó kismamáknál! :D

Celesztina! Üdv köztünk! Gyere gyakran!!

Védőnő még nekem sem nézett szívhangot, csak vizeletet, de az mindig. (állandóan pisit cipelek :D ) Dokim néz szívhangot, de erre a lepény érettségre, köldökzsinór áramlásra most már én is rákérdezek pénteken, mert már idegesít, hogy valahol nézik, valahol nem? Nekem leleteken sincs rajt. Na meg hivatalosan a 21. héten volt uh. (azóta csak 4D) Nálunk nincs is több kötelező uh a 18. heti után!!!! Persze dokim magánrendelőjébe kérek majd most egy uh-ot!!

Na! Anyós most telefonált, hogy 10 perc múlva itt van!!! :evil: :evil: Mindig ezt csinálja, pedig azt mondta előtte nap szól, és persze nagy a kupi itthon! :roll: :evil: :evil:
Talán hamar elmegy...
Utána jövök!!! :D

Kép
gabo001

Lányok! Ne riogassatok minket! Nono, Ollem, Kiscica, Szőlő és mindenki, aki egy kicsit is rosszul van dobjátok már vízszintesbe magatokat! Már nem sok van hátra, mindenki vigyázzon magára!

Nono! Régebben írtad tanulás kapcsán, hogy milyen remek családod van, akkor is megszerveztétek Szonja mellett, szerintem most is csináljátok hasonlóan, tényleg pihenned kell.

Ollem! Én védőnőm sem nézett alapból vizeletet, "erőszakoskodnom" kellett, tedd ezt te is, mert tényleg fontos.

Kiscica! Irgum, burgum és pont porszívózásnak kellett nekiállnod?! Az nagyon igénybe veszi a hasat. Én minden mást megcsinálok itthon, de a porszívózás mindig a férjemé, nem is engedi, hogy megcsináljam, főleg, hogy emeletre is kellene cipelni a porszívót

Mezsó! De jó, gratulálok a lakáshoz. Én úgy szerettem tervezgetni, berendezni a lakást. Szuper, hogy már oda mehettek a babával. Izzadás ismerős. Csúcsfogyasztó vagyok mostanság alvópóló és hálóing terén, pedig nálunk sem nagyon megy a fűtés. Engem is nagyon zavar, mert alapból nincs ilyen problémám. Szomorúan hallom, hogy a szülés utáni időszakban is erre számíthatunk. Egyszer majdcsak visszaáll a régi rend.

Lituka! Torna témában nulla információval rendelkezem, mert velem az elején közölte a doki, hogy ikerterhességnél felejtős minden torna, azok is amiket terhestornának vagy kismamajógának hirdetnek. Ha lehetne én szívesen mennék.

Kisfruzsi! Kocsonya, fincsi kaják, de irigykedem jó kis hétvége lehetett. Én is akarok már mindenfélét enni! Remélem minden rendben lesz a dokinál. Pihenj sokat, jó, hogy már nem kell tovább dolgozni.

Szösszenet! Nekem is a jövő hétre van időpontom pocakfotós Anikóhoz, de szerintem nem baj, hogy már szép nagy a pocink.

Celesztina! Üdv a csapatban.

És ha már szóba került íme egy Disneys babaszoba:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép [/b]

Kép

Kép
szofi74

Üdv. mindenkinek!
Celesztina, neked külön is!

Zorróné! Csak nem neked is holnap lesz a szülinapod?

Szöszke! Lehet, hogy nekünk ugyanaz a védőnőnk? Szívhangot nekem is egyszer (próbált) nézni, amikor külön megkértem, mert valami miatt paráztam, de van egy irtó vacak gépük, ami mindig úgy csinált, mintha brekegne, de baromi hangosan. A végén már én mondtam, hogy inkább hagyjuk, mert ettől frászt kap szegény baba. Ja, és gartula én is a 34 héthez!

Éjszakai izzadás nálam is ezerrel, sőt a napokban már napközben ki is nyomtam a fűtést, pedig egyébként fázós vagyok.

Kórházi csomag: azt hiszem nagyjából minden megvan itt-ott szekrényekben, csak össze kéne szedni egy kupacba. De remélem nekem mostanában még nem lesz rá szükségem, persze még másnak se kelljen egy pár hétig!
(Biztos ezerszer volt már téma, de Tena betétből mennyit érdemes berakni? A 20 db-os csomag elég?)

Nici! Nekünk ugye most megint esedékes egy labor?

KépKép
KépKép
atizka

Szofi,

Nagyon szép a szobátok!!!!

KépKép
kisfruzsi

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetb]
Kamilla - Azért április elején reméljük a te babóid még nem akaródznak kijönni :)

Én meg remélem, hogy igen. 36 hét után már mindegy. Nekik se olyan jó bent nyomorogni.

Kép

Kép
kamilla306

Lányok, Benettke,

A betegszabi az 15 napra jár, ugye??? utána már táppénz van?
Nekem most ezt tanácsolták a munkahelyemen:
Vegyek ki először betegszabit aztán a maradékra a szülésig sima szabadságot és a szüléstől pedig indul a 168 nap azülési szabadság. Ez így ok???

KépKép
kisfruzsi

Szofi - Jajj ... gyönyörű a szoba :) Annyira tetszenek ezek a fal-matricák :) Most meg aztán biztos vagyok benne, hogy ilyen lesz Alíznak is :) 2 db nagy Disney-s képünk már van .. de ezek a kis különálló matricák .. édesek :) Szépen megcsináltátok :)

Atizka
- Miből gondolod, hogy ugyanaz lenne? :) Nekem még nem is próbált szívhangot nézni .. meg eleve semmit. Lemér, várnyomás .. meg leszid, hogy mennyit eszem. Ezt itthon magamnak is megtehetném .. még tükörbe is szidhatnám magam, hogy "Ejnye-Bejnye" :lol:

Kép
szösszenet

Szofi! Nagyon jó lett a szoba! Honnan van a szőnyeg?

Kép

Kép
kamilla306

Wow, Szofi, de szép babalak! :D

Na igen, Kamilla, szvsz nálam már most is teltház van, Gergő tegnap a gerincemen állt, és a hasam felé, tehát derékszögben...majd belehaltam, sírtam is a fájdalomtól...kíváncsi leszek a mai uhura...remélem, még hazaengednek, és nem kell befeküdnöm... :(

Mezsó, én is izzadok, mint aló, pedig alapból fázós vagyok...majd szülés közben lesz szép, mint egy igazi klimaxos, egyszer ráz a hideg, egyszer meg ömlik rólad a víz... :shock:

Celesztina, üdv errefelé, gratula a babóhoz!

Kép
babyteve2

J és még adókérdés???? Van valami jelentősége, hogy ki kapja a családipótlékot férj vagy mi???? A melóhelyen azt mondták, hogy nincs....

KépKép
kisfruzsi

Jó reggelt! :D

Olvasom, hogy szinte mindenkinek gondja van már az alvással. Nos, ez nálam sincs másképp. A min. 3-szor pisilés még nem is annyira kellemetlen, de van, hogy utánna egy csomót forgolódok, még elalszom. És mire elalszom, már újra ki kell mennem. :roll:
A zsibbadás, is szinte minden éjjel utolér.

Mezso, én is néha arra ébredek, hogy teljesen leizzadtam. Sőt, van, amikor nappal is csak úgy hirtelen rámtör, pedig egy helyben ülök, vagy éppen fekszem.

Szőlő, a nyújtózkodással én is mindig megjárom. Almomban megfeledkezek magamról és vagy megfájdul a pocim, vagy begörcsöl a lábam és az iszonyú. :(

De nem akarok panaszkodni, mert azért általában ki tudom magam pihenni, ha éjjel nem, akkor délután. :)

Celesztina! Üdv. itt! :D

Szösszenet! Biztos nagyon jók lesznek azok a pocakfotók. E miatt ne aggódj. Szerintem is az a jó, ha minél nagyobb lesz rajta a pocid. Máshova meg szerintem semmi plusszt nem szedtél fel. :)
Grat. a 34. héthez.

Szibi! Sikerült rendezned valamit?

Nono! Egyáltalán nem sokkolsz senkit sem. Írj nyugodtan, neked is jót tesz és lehet, hogy másnak is segít, ha hasonló helyzetbe kerül.

Téjé! Nagyon köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem az akcióra. Tőlük rendeltem a szopipárnát. És a héten akartam az ágyneműt rendelni. Az a 10% is sokat számít. :D

Kisfruzsi! Nálunk sem néz a védőnő sem vizeletet, sem szívhangot. De a doki minden hónapban küld laborra és az uh-on nézi a szívhangot is. A méhlepény érettségéről nálunk csak 4d-n esett szó. :roll:
A kórházi csomag nálunk is most hétvégére vár.

Keményedés: segítsetek már!
Én eddig nem is tudtam, mi az. És mostanában is, csak úgy jelentkezik, hogy közben, vagy rögtön utánna érzem a baba mozgását. Akkor ez most keményedés? Számolni kellene és szólni majd róla a dokinak? :?: :roll:

Nici! Sok boldogságot az 5 és fél évesnek! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szofi, nagyon helyes a szoba!

Zita, igen vagy a hét végén, vagy jövőhét elején kellene menni, mert 4-én (azaz jövőhét kedden) kell visszamenni!
Te elmentél már a 4 napos eredményért? Én tegnap hoztam el, azt mondta a házidoki, hogy teljesen tökéletes, pont a referencia tartomány közepén van :)

Kisfruzsi, igen, 15 nap a betegszabi, és utána van a táppénz!

nici

Köszi gumimaci, aranyos vagy :)

nici

Szofi, jaj de szep, jaj de szep ez a szobacska :!: Micsoda hangulata van :!: Gratulalok :!:

Bambi, hja, a koldokveres tema igazabol nagyon gyerekcipoben jar es nincs vele sok tapasztalat, ez a baj. Az ember kifizet egy rakat pizt, aztan lehet, hogy 20 ev mulva csucstechnikaval mindenre fel lehet hasznalni, de lehet, hogy az egvilagon semmire sem.

Kicicc, ment a privi valasz....no panic :!:

Lanyok, mi ez sok nyavalya man :?: :?: :lol: :lol: el vagyunk banyasodva :?: :?: :wink:
Csak pozitivan :!: :!:
Itt egy kis humor: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katavirag

Nici,

köszi

KépKép
kisfruzsi

Szofi! Szép a babaszobátok.
Micimackóékat nem szeretem, de a halacskák aranyosak. :D És a szőnyeg is.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Katavirág! Humor? :roll: Én rosszul leszek ettől. :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Atizka[/b] - Miből gondolod, hogy ugyanaz lenne? :) Nekem még nem is próbált szívhangot nézni .. meg eleve semmit. Lemér, várnyomás .. meg leszid, hogy mennyit eszem. Ezt itthon magamnak is megtehetném .. még tükörbe is szidhatnám magam, hogy "Ejnye-Bejnye" :lol:[/color][/quote]

Mert kb. nekem is ennyit csinál, csak engem az evés miatt nem szid le. Ha nem is ugyanaz, de gondolom te is a Kökörcsin u-ba jársz, úgy látszik, ott ennyiből áll a terhesgondozás.

Nici! Akkor jól emlékeztem, arra már ugyanis lusta voltam, hogy előszedjem a papírjaimat. A másik eredmény nálam is tökéletes lett.

KépKép
KépKép
atizka

Babyteve! Ismerős amiket írsz! Nekem a bordám alá imádnak bemászni.

Gumimaci! Az nem biztos, hogy keményedés. Lehet, hogy csak kidugja a popóját vagy valami mást és akkor ott egy keményebb valami van. De ha utána egyből elmúlik mikor arrébb mászik, akkor nincs semmi baj. Azért a magnézium szerintem nem árt.

Katavirág! Ez a kép nagyon gáz!!! Amúgy bírlak ám, mert sose hagysz minket belesüppedni az önsajnálatba.

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: