Jó reggelt!
Olvasom, hogy szinte mindenkinek gondja van már az alvással. Nos, ez nálam sincs másképp. A min. 3-szor pisilés még nem is annyira kellemetlen, de van, hogy utánna egy csomót forgolódok, még elalszom. És mire elalszom, már újra ki kell mennem.
A zsibbadás, is szinte minden éjjel utolér.
Mezso, én is néha arra ébredek, hogy teljesen leizzadtam. Sőt, van, amikor nappal is csak úgy hirtelen rámtör, pedig egy helyben ülök, vagy éppen fekszem.
Szőlő, a nyújtózkodással én is mindig megjárom. Almomban megfeledkezek magamról és vagy megfájdul a pocim, vagy begörcsöl a lábam és az iszonyú.
De nem akarok panaszkodni, mert azért általában ki tudom magam pihenni, ha éjjel nem, akkor délután.
Celesztina! Üdv. itt!
Szösszenet! Biztos nagyon jók lesznek azok a pocakfotók. E miatt ne aggódj. Szerintem is az a jó, ha minél nagyobb lesz rajta a pocid. Máshova meg szerintem semmi plusszt nem szedtél fel.
Grat. a 34. héthez.
Szibi! Sikerült rendezned valamit?
Nono! Egyáltalán nem sokkolsz senkit sem. Írj nyugodtan, neked is jót tesz és lehet, hogy másnak is segít, ha hasonló helyzetbe kerül.
Téjé! Nagyon köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem az akcióra. Tőlük rendeltem a szopipárnát. És a héten akartam az ágyneműt rendelni. Az a 10% is sokat számít.
Kisfruzsi! Nálunk sem néz a védőnő sem vizeletet, sem szívhangot. De a doki minden hónapban küld laborra és az uh-on nézi a szívhangot is. A méhlepény érettségéről nálunk csak 4d-n esett szó.
A kórházi csomag nálunk is most hétvégére vár.
Keményedés: segítsetek már!
Én eddig nem is tudtam, mi az. És mostanában is, csak úgy jelentkezik, hogy közben, vagy rögtön utánna érzem a baba mozgását. Akkor ez most keményedés? Számolni kellene és szólni majd róla a dokinak?
Nici! Sok boldogságot az 5 és fél évesnek!