Igit Isten éltesse sokáig, és a családját is!!!!!!!!!!! Jó pasi!
Pacizás minket is nagyon érdekel, főleg, mióta láttam, hova kell menni úgyhogy infókat kérünk
Mi szombaton megjártuk a Budakeszi Vadasparkot, és nagyon tetszett!!! Nem hittem, hogy ilyen kultúrált és szép hely! CSak a mi csemetéink még egy kicsit kicsik hozzá, nagyon hamar elfáradtak. De szerencsénk van velük, mert korán kelősek, így nyitásra már ott voltunk, elkerültük a tömeget. Ahogy jöttünk kifelé fél 12 körül, már hihetetlen tömeg volt!!! Szóval, ha valaki tervezi, hogy kimegy, akkor menjen 10-re! És nyáron állati klassz lehet ott, VAn egy csomó sütögetős rész!
ÉS jár ilyenkor is a kisvasút??? nem is tudtam, ott a helyünk! Ábeles képek meghozták a kedvünket
Én ma vittem vissza a kölköket a doki nénihez, nincs bajuk, de azért még itthon fogom B-t pár napig. Képzeljétek az aszisztens csaj félrevont, és halkan mondta, hogy kérne képeket a kölkökről, mert a doki néni szülijére akar egy tablót csinálni, de hát ugye mind az 1200 beteg nem fér rá, erre elkezdtem röhögni, hogy minket azért kér akkor föl, mert minden héten ott vagyunk

De annyira jól esett!!!
Votiv!
B múlt héten megkapta első adag alkati szerét 200-as potenciálban

....hmmmmm...........azóta többször is eszembe jutott Isti és a csana.......

Bárki jön hozzánk, Tomi azzal nyit, hogy nézzék el B viselkedését, alkati szerrel kezeljük (pedig halvány lila fingja nincs, hogy ammeg micsoda

)
Cranio: igazából azért nem írtam, mert anya nem ezért ment, csak pont előtte egy héttel jött ki valami csomó rajta és a gégész beutalta biopsziára, hogy akkor rendesen kivizsgálják, most meg nem is megy el, mert eltűnt. Hogy mitől???? Másra nem tudunk tippelni

De egy csomó mindenben segített, csak sajnos nagyon nehéz megoldani, hogy eljusson oda
Lyányom éjszaka fél1-fél 5-ig műsorozott, az ucccsó 2 órába beszálltam, hangosan ordítozva sírtam, hogy NEM HISZEM EL, HOGY EZZEL BÜNTET AZ ISTEN, ekkor megszánt Tomi, valahogy elaltatta, és sikerült 1, azaz egy órát egyben aludni. Szóval, olyan jó volt olvasni, hogy más is érzi néha azt, hogy a legszívesebben csapot papot itt hagyna, és kirohanna a világból!

Szerencsére az anyai ösztönök olyan erősek, hogy reggelre megint kisimulok, mosolyogni is tudok, és mehet tovább a mókuskerék. OLyan szerencséjük van, hogy ennyire imádom őket, különben már régen agyon csaptam volna mindkettőt
remélme, ebből nem az jön le, hogy egy állat vagyok, inkább a havi újabb vérveszteség, és hónapok óta fennálló vashiány okozta kimerültség.....
betegk gyógyuljanak+++++++++++++++++++
Gabi???