Halihó!
Isteni volt a séta, útba ejtettük a kedvenc éttermünket és ettem egy szép zsíros szelet túrótortát erdei gyümivel, apa meg kakaós palacsintát. Isssteni volt!

Jól elfáradtam, de még várnak az ültetőkártyák, még félig se vagyok kész velük, de azért már alakul...
Oszmi - igen, már csak 13 nap! Elég furi, de még nem izgulok, szerintem majd csak előtte való nap leszek baromi para. Azzal kapcsolatban pedig hogy hogy fogom bírni, még nekem is vannak kétségeim, főleg hogy most így fáj a jobb oldalam

. Hát mindegy, majd csak annyit pattogok, amennyit muszáj. Bár ülni mindennél rosszabb, de azért valahogy csak kibírom! Mindenesetre lesz nekünk is fenntartva egy lakosztály a hotelben ahol tartjuk a bulit, ha már végképp nem bírom, fölmehetek kicsit ejtőzni pár percre. Asszem ez jól fog jönni néha!
Hm... imádom a krumplis tésztát! Jó borsosan és kicsit lepirítva... nyamiiii...

Pár napja úgy érzem egyfolytában tudnék enni! Nagyon durva!
Melike - nekünk 3 szobánk van, ebből 1 háló 1 nappali és egy üres és abban van a számítógép! Ezért nem zavarom Apát, akármit is csinál! Már nem sokáig lesz így, mert ugye ez lesz a babaszoba, de már kitaláltam hogy az előszobának egy sarkába fogom kitenni a gépet, pont odafér az asztallal együtt és remélhetőleg ott sem fog zavarni senkit!
Én is szeretném már nézegetni a képeket, mert az azt jelentené hogy már túlvagyok rajta!!