A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mi légzésfigyelőt,mérleget kapunk eddig,ami biztos.Viszont a páromnak van patika kártyája és arra minden gyógyszertári dolgot meg lehet venni.Ezeket nem is számolom bele,mert nem készpénz.
Sokat jelent!

Kép
melike

nem mintha sajnálnám a babucitól,SŐT!!!!
De ez még csak a kezdő alapcsomag...húzós....
Tegnap a párom anyukája turizott pár rucit...felrakom mindjárt....
Vendég

Melike! Szerencsétek van a légzésfigyelővel mert talán árban az a legdrágább!

Várjuk a rucikról a képeket!
Vendég

Kép

AHHOZ KÉPEST,HOGY AZ ELEJÉN MEGBESZÉLTÜK,HOGY NEM LESZ NAGYON RÓZSASZÍN A RUHATÁR,HANEM INKÁBB SZÍNES,JÓL HALAUNK....
KB MINDEN RÓZSASZÍN.... :lol:
Vendég

Nagyon aranyosak a ruhák! Ne is törödj vele azt kell megvenni ami tetszik még ha rózsaszín is! :D
Vendég

hu de ari ruhák. :D
én is elhatároztam, hogy ha lányunk lenne, nem lenne mindene rózsaszin... most hogy Milánnak vásárolok, azért ránézek a lányrucikra is, de zömmel a rózsaszínek tetszenek. :D

költségvetés: mi nem számoltuk, de a húzósabb dolgokat már megkaptuk ingyen anyukámtól még tavaly. használtat tudott szerezni (ezt már írtam korábban), tehát kiságy, babakocsi, ilyesmiket nem kell vennünk, inkább csak használati tárgyakat meg néhány rucit (ruhákat is kaptunk).

nálunk tegnapi maradék meggyleves, meg marhastifado. a marhastifado igazából görög marhapörkölt, jó sok egészhagymával, vörösborra, fahéjjal és szegfűszeggel.... az egyik kedvenc kajánk. főtt krumplival szoktuk enni. íme a recept, ha valaki rá van kattanva az ilyesmire: http://gorogrecept.homestead.com/files/ ... tifado.htm

és így néz ki:
Kép

mia_snow

Sziasztok!

Nagyon szép dolgokat vettetek!! Mi is kaptunk tegnap anyutól egy kis szettet: body, rugi, sapka, zokni, szakállka. Mindez rózsaszínben és zsiráfos mintával (a kedvencem!!!! :lol: ). Nagyon édi. Szilva! Gyönyörűek az ágyneműk és a kiságy is szupi! Szerintem nem volt drága, amit mi kinéztünk, az 43ezer! :?

Mai menü: rántott csirkecomb, sültkrumpli, zöldséges rizs és persze meggybefőtt, az sose maradhat ki! :wink: Lehet hogy palacsinta is lesz, mert a nyári topikpan folyamatosan hergelnek rá! :lol:

Na mentem, holnap drukkoljatok, megyek meny.ruhát nézni!!! :twisted:
Vendég

Hát,lementem a boltba és láttam salátát.Úgyhogy tojásos nokedlit csináltam a salihoz meg daragaluska levest.

Nálunk nem süt a nap,de nagyon jó az idő.Mondtam is Apának,hogy ha hazajön fel kéne menni a Mátrába sétálni.

Nagyon aranyos cuccokat vettetek lányok!
Nekem nagyon tetszik a rózsaszín ruha a kislánynak.

Kép
melike

melike! A tojásos nokedli nagyon fincsi főleg salátával! :D

Én még karfiollevest csináltam!

Nálunk fúj a szél és csak ritkán süt a nap! :(
Vendég

Nincs valami nagy mozgás,csajok!Mindenki pihizik?
Mert én már aludtam is egy kicsit.

Kép
melike

Sziasztok!

Vagyok most már én is.A festéssel nagyjából kész vagyunk,már csak egy szoba van hátra,azt hétfőn fogják még csinálni,de a géphez már hozzáférek.Úgyhogy igyekszem újra bekapcsolódni...Még semmit nem olvastam vissza,nem tudom mi történt veletek,de majd igyekszem.
Rengeteg a takarítanivaló,de gyönyörűek lettek a szobák,majd teszek fel képeket...

Kép
orsitigris

sziasztok!
Hazaértünk a városból kár volt ismét költöttem,mostmár letiltottam magam a vásárlásról...
Ebéd megvolt...
A lányok elmentek a progijukra,apa tévézik,és pihizek....
Vendég

Próbáltam visszaolvasni,amiket írtatok.
Rólam annyit,hogy csütörtökön voltam dokinál,és sajna kinyílt a méhszájam (külső) egy ujjnyira.Most 2100-as.A vérképemre vasat kell szednem,később pedig injekciókúrát kapok. :(
A kisfiamnál már a 17.héten kinyílt egy ujjnyira,és mégis túlhordtam,remélem most sem lesz semmi gond.
Igyekszem sokat pihenni...

Kép
orsitigris

Stella: nagyon sokat pihenj, légyszi!

Orsi: rád is ugyanez vonatkozik! :lol: Várom a lakásképeket! Mi jövőhéten kezdjük a festést. De nehogy túlpörögd magad a festés utáni takarítással!

Tegnap este voltam kismama masszázson. Teljesen újáászülettem. SZupi szuper volt! :lol: A vállam, nyakam hátam már eléggé kivolt, és nagyon jót tett. Mindenkinek ajánlom, akinek van rá lehetősége.

Pironya: hogy sikerült a felvételi?

almaani
Kép
almaani

Bari, örülök, hogy normális a folyás, ez engem is megnyugtatott újra.

Az én dokim mindig megnézi a mehszájat. Én nem bánom, sőt, örülök neki, így nyugodtabb vagyok. Főleg, mivel tényleg elég sokaknál megnyílik ilyentájt, ahogy olvasom... tudom, hogy ez még nem akkora tragédia, csak többett kell pihenni, de én azért szeretném még egy ideig zárva tartani :)

Én ma igazoltam voltam távol: férjhez mentem :) Ne gondoljatok semmi extrára, 5-en voltunk az anyakönyvvezetővel együtt, utána beültünk kajálni a tanúkkal, meg elmentünk a Daubnerbe fagyizni. Tök jó volt, a fagyi az, amiből bármennyit meg tudnék enni.

A tegnapi napom viszont amilyen szar volt, úgy is folytatódott. Megint begörcsölt a hasam, ezúttal jobboldalt, lent, de kis fekvéstől elmúlt. Kellett nekem bevásárolni, szerintem akkor húzódhatott meg egy szalag... A lényeg, hogy elmúlt, igyekszem jobban odafigyelni magamra, és nem cipekedni máskor. Nehéz megszokni, hogy egy csomó minden már nem megy...

Kép
elan

[quote="almaani"]. írta:almaani..
Tegnap este voltam kismama masszázson. Teljesen újáászülettem. SZupi szuper volt! :lol: A vállam, nyakam hátam már eléggé kivolt, és nagyon jót tett. Mindenkinek ajánlom, akinek van rá lehetősége...

u egy ilyet el tudnék viselni... mennyi ideig tart és milyen testhelyzetben csinálják? és főleg: mennyiért?

mia_snow

ELAN!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Vendég

elan ezt a lazaságot... ugy adtad elő, mintha moziba mentetek volna. :D
sok boldogságot! ;)

mia_snow

Elan: GRATULÁLOK és nagyon sok boldogságot kívánok! :lol:

Mia: másféll órás volt, tök jó kis relax zenére. Először hanyatt fekvésben, de aki már nem bírja, akkor kitámasztott háttal, utána oldaltfekvésben és a végén a masszázspadra rádőlve. A másfél óra 3.000 Ft volt. Nagyon!

almaani
Kép
almaani

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:34-kor.
pironya

Almaani!
Az nagyon olcsó volt!!!!Itt 45-60 perc sima masszázs 5000ft-nál kezdődik...

Pironya!
Néha én is csak lesek amikor belenézek a lányaim tankönyveibe....Szégyen vagy nem,van hogy néha beégek amikor kérdez,mert azt sem tudom,hogy miről van szó..(11 és 13 évesek)

Elan!
Tényleg lazán adtad elő :lol:
Fotó készült?
Vendég

Köszönöm a gratulákat! Igen, elég laza volt, a párommal mindketten eléggé minimalista stílusúra akartuk venni, asszem sikerült :D

Fotók: http://gallery.elan.rulez.org/elan/Eskuvo/, legalább látjátok a púpomat is, én még úgysem mutattam ;)

Kép
elan

Ja igen, sikerült elrontam, nade majd most:

http://gallery.elan.rulez.org/elan/Eskuvo/

Kép
elan

Elan:szívből gratulálok!

Almaani:én is irigyellek a masszázsért és nem volt drága!

Kép
melike

Elan!
Nekem nagyon tetszik,hogy semmi hacacáré....jók a képek!Arik vagytok rajta és boldogok!!!!
Ja és jó kis kerek a pocid! :D
Vendég

Elan
Nagyon sok boldogságot!
Kép
Vendég

Sziasztok!
sehol senki???
nem bírok aludni....a v-ben semmi,könyv nem köt le.... :twisted:
Vendég

v=Tv
Vendég

Sziasztok!

Kész vagyok. Nem tudok aludni :( A fejem is fáj.

Elan: Gratulálok! Szépek vagytok és lazák :lol:

Pironya: Ügyes volt a lányod. Lesz még izgulni valója? Hihetetlen, hogy 10 évesen már vizsgáznia, illetve felvételiznie kell :roll:

Nálunk a tegnapi menü húsleves és rácsoslinzer volt. Ma franciasali lesz rántott pulykacicivel és a maradék sütivel (márha az uram reggel nem eszi meg a maradékot :) )
No, megyek megpróbálok elaludni... Csöppem is ébren van, szegénykém, tuti én keltettem fel..

Csók!

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt!

Én sem tudok aludni. :roll:

Mi ma kezdjük a festést. A szobából kipakoltunk a nappaliba, így most ott mozdulni sem lehet. Remélem gyorsan vége lesz. Orsi! De jó nektek, hogy már vége van.

Elan! Gratulálok!!! :lol:

Fogalmam sincs mit főzzek ma. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana! A festéssel vigyázz! Ha lehet ne szívd egésznap a festék szagát! Jó munkát Nektek és ha lehet pihenj is közben! :D
Vendég

Jó reggelt!

Én is pocsékul aludtam, de ez mindig így van, immáron 6 hónapja. Az elmúlt 2 hétben már csak egy kis csípőfájdalommal toldottam meg... :?

Elan - gratulálok az extralaza férjhezmenetelhez! :wink: Én is hasonlót szerettem volna eredetileg, de Apa ragaszkodott a hagyományokhoz, ezért szívok már hónapok óta! :lol: Na nem baj, ennek is megvan az előnye, meg annak is, nyilván! :)

Orsi - sajnálom hogy elkezdtél kinyílni, de bizti nem lesz gond, főleg hogy az előző terhességednél is így volt! Pihenj sokat! Milyen lett a festés? Meg vagy elégedve? Várjuk a képeket!

Képzeljétek! Nekem már 4. napja nagyon fáj hasam jobb oldala. és folyamatosan buborékol ha megmozdulok! Először viccesnek találtam, de már nem annyira. Mi a franc ez??? Ugye csak a beleim? Valakinek fájt már így napokig csak nem emléxem ki volt!?!

Na, most kell drukkolni, megyek ruhákat próbálni! :roll:
Vendég

Wera!

Nem lehet, hogy a méhedet tartó szalagok nyúlnak és attól fáj?
Szerintem elképzelhető!

Ruhaügyben megy a drukk ezerrel! :D
Vendég

De lehet, tényleg nemtom! Remélem hogy tényleg csak az! Köszi a drukkot! :)
Vendég

Wera! Nekem is fájt mostanában és ha csak ritkán fáj akkor szerintem csak attól van! Nyugi! Ha Lilu baba mozog akkor nem lehet gond! :D
Vendég

Jó reggelt!
Úgy látom nem csak én kukorékoltam az éjjel... :lol:
Nálunk ma tarhonyás hús lesz az ebéd!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én sem tudtam, tudok aludni, már napok óta. Milánnak a mostani szokásai, kicsit kiborítanak:( Mostanában azt csinálja, hogy jobb oldalról, teljesen megpróbál átkúszni a bal oldalamra, csak félúton rájön, hogy nem megy neki. Na a probléma itt szokott kezdődni, mert elkezd visszakúszni, de szerintem közben még megpróbál egyik oldaláról a másikra fordulni, de rájön, hogy az sem megy igazán, ezért feladja, egy-két box, egy-két rugdosás után befészkeli magát, majd továbbalszik. Ezt még az a szerencse, hogy csak és kizárólag reggel műveli. Egyébként 3 óránként kel fel. Reggel 7,10, 13, 16,19,22,1,4.... és így tovább....... A buborékró: talán kortyolgat a lelkem..... Milán előszeretettel imádja ezt a műveletet végrehajtani, utána meg nekikezd csuklani. Még az a szerencse, hogy rövid ideig tart ez a folyamat nála. A buborékokat a jobb bordám alatt érzem és mindig csikiz:)
Gratula az esküvőhöz, nagyon édik vagytok. Nekünk is nagyon egyszerű esküvőnk volt:) Még az a szerencs. Se én, sem a férjem nem szereti a nagy felhajtást:)
bluebox

Kép

Én meg olyat szoktam mostanság érezni esténkét,oldal fekvésnél mikor átfordulok egyik oldalomrol a másikra Mintha valami szurkálna,picikét. Csak azon gondolkozom mi lehet az? :roll: :roll:

Kata&Milán

oszman777

Szívem szerint befeküdnék egész napra egy 4d-studióba és egész nap azt bámulnám,hogy mi történik a pocakomban:) Annyira kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szegénykémnek van elég helye?????? Tudom nagyon hülye vagyok:)
Vagy csak kíváncsi.
Egyébként szúrkálást én is éreztem, meg olyat is, mintha belűlről húzgálnának valamit:)
bluebox

bluebox!!!
Megyek én is veled!!! :wink: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Elan!!! Gratulálok én is neketek,sok boldogságot!
Én kis Puntyokám mindig rugdos,főlleg ha itt ülök,és pötyögök. Reggel olyanokat rugot h.a telefonommal felvettem.

Mentem,valamit tevékenykedek.

Kép

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Elan, gratula az esküvőhöz!
Nekem ma jó dolgom lesz főzés terén :) Unokkahugomnak lesz a szülinapja a szomszédban, így nem kell főznöm, mi is hivatalosak vagyunk. Bár párom nincs itthon, most is dolgozik. :(
Én nem tudnék ilyen rendszert találni a Picurkám mozgolódásaiban mint Bluebox. Annyi, hogy mostanában éjszaka is érzem, hogy forgolódik :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Elan! Sok boldogságot Nektek!

Nekem sem ilyen rendszeres a kis vacak mozgása, de tegnap meg ma nagyon aktív. Néha akkorát kapok :)
Meg sokszor úgy érzem, mintha forogna odabenn, biztos így is van.

Valaki írta, hogy franciasali lesz az ebéd. De tudtommal majonézt nem szabad ennünk a nyers tojássárgája miatt, ami benne van... nem?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Na, megvan a ruhám, nem épp olyan mint amit először megálmodtam, de megteszi. Lagzi után hozok képet.

Bogi - elvileg tényleg nem szabadna, de én nem veszem ilyen szigorúan. A bolti majonézek biztos jók, a házit most inkább kihagyom. A túrós palacsintába is tejfölt tettem tojás helyett és úgy is tökjó volt. Egyébként nálunk ma majonézes kukoricasaláta van! :D :wink:

Legszívesebben én is folyton nézném a kisbabámat, jó lenne itthonra egy 4d, de beérném egy 3d-vel is! :lol: Sajna én eddig még csak 2x láttam, de már nincs olyan messze az a csütörtök!!! :wink:
Vendég

Uh wera!!! már csak!!! 13 nap? De jo! Biztosan jo buli lesz.Nem fáradsz? Hogy fogod birni a lagzit? Kemény lesz,neked.

Most épp krumplis tésztát kivántam,gyorsan meg is csináltam. nemsokára eszek. Jo pihenést neketk. Majd holnap talizunk. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Helló lányok!

Mi a fene van,átmentünk éjszakai topicba???
Apát nem zavarja,ha éjszaka bekapcsoljátok a gépet?

Az én csemetém sem mozog ilyen rendszerrel,sőt 1-2 napja lusta a Drága.
Éjszaka én is szoktam olyan csiklandós mozgásokat érezni.

Wera:úgy várom a képeket!

És azoktól is,akik lakás festésben vannak!

Annyira jó idő volt ma,hogy a kedvem is sokkal jobb volt és olyan jót sétáltunk Apával!

Kép
melike

Halihó!

Isteni volt a séta, útba ejtettük a kedvenc éttermünket és ettem egy szép zsíros szelet túrótortát erdei gyümivel, apa meg kakaós palacsintát. Isssteni volt! :D Jól elfáradtam, de még várnak az ültetőkártyák, még félig se vagyok kész velük, de azért már alakul... :P

Oszmi - igen, már csak 13 nap! Elég furi, de még nem izgulok, szerintem majd csak előtte való nap leszek baromi para. Azzal kapcsolatban pedig hogy hogy fogom bírni, még nekem is vannak kétségeim, főleg hogy most így fáj a jobb oldalam :?. Hát mindegy, majd csak annyit pattogok, amennyit muszáj. Bár ülni mindennél rosszabb, de azért valahogy csak kibírom! Mindenesetre lesz nekünk is fenntartva egy lakosztály a hotelben ahol tartjuk a bulit, ha már végképp nem bírom, fölmehetek kicsit ejtőzni pár percre. Asszem ez jól fog jönni néha! :lol:

Hm... imádom a krumplis tésztát! Jó borsosan és kicsit lepirítva... nyamiiii... :twisted: Pár napja úgy érzem egyfolytában tudnék enni! Nagyon durva! :lol:

Melike - nekünk 3 szobánk van, ebből 1 háló 1 nappali és egy üres és abban van a számítógép! Ezért nem zavarom Apát, akármit is csinál! Már nem sokáig lesz így, mert ugye ez lesz a babaszoba, de már kitaláltam hogy az előszobának egy sarkába fogom kitenni a gépet, pont odafér az asztallal együtt és remélhetőleg ott sem fog zavarni senkit! :)
Én is szeretném már nézegetni a képeket, mert az azt jelentené hogy már túlvagyok rajta!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Látom napközben mindenki el volt tünve...ki is kellett használni ezt a szép elötavaszi napot... 8)
Én annyira fáradékony és nyűgös lettem most estére....
Én a baba mozgásában egy fix időpontot vettem észre,este 10 körül...+ - fél óra...Valahol olvastam,hogy ha megszületik is általában ebben az időpontban lesz ébren...
Vendég

Én is ezt halloottam, ezért egy picit el vagyok szontyolódva. Tényleg 3 óránként kukorékolni fog az édes?:) Se baj. Az első kisfiam nagyon édes volt. Felkelt enni, aztán nagyokat aludt. Az éjszakákat végig aludta az 1. naptól kezdve. Nem lehet akkora mákom, hogy a Milán is ilyen baba lesz:)
bluebox

Sziasztok!

Szép ruhákat vettetek, nagyon édesek! A hétvégén én is vettem rövid ujjú Micimackós bodykat, nagyon aranyosak, de nem értem ezt a méretezést. Állítólag 0-3 hónapos méret, de mégis kicsit kisebb, mint azok amiket korábban vettem, azok 50/56-osak.

Orsitigris - sajnálom a méhszáj dolgot. :cry: Nekem legutóbb 3100 volt, de pénteken újra dokihoz megyünk, talán nem nyílt tovább! Pihenj sokat! Mikor raksz fel képeket a szobákról? Ja és ne dolgozz, takaríts, inkább kérj segítséget, nehogy megerőltesd magad. Mi talán köv. hétvégén festünk, de nem mindenhol és nálunk is a páromé lesz a főszerep.

Elan - gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: