A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Klári, dehát olyan magabiztossággal, és nagy nyugalommal mondod amit mondasz, ez jön át, és ez az igazság! Nem okoskodsz, ha igen ne félj úgyis szólunk :wink:

Szonja is rengeteg vizet iszik, na nem annyit mint Juli, de ő az éjszakai ébredések alkalmával megiszik 1, 1,5 dl-t, és nappal is kb ennyit. Mindig mondom neki, hogy béka fog nőni a pocijában! :lol:

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Gyors leszek, mert kaptunk egy potya estét Apával :)
Bala nem volt hajlandó hazajönni velem Anyuméktól, s mivel holnap úgyis mentünk volna hétvégére hozzájuk, így Anyum bevállalta Mazsolát. Bala meg lelkendezve maradt. :)

Szóval most akkor rólunk:

Háááááááááááááát Zsebivel való terhességem teljesen más mint Balával. Szegéynkém sokkal kevesebb figyelmet kap, mint anno Bala, hiszen egész napos Bala-buli van. No persze ez nem azt jelenti, hogy nem gondolok rá, dehogyis nem, csak míg Balánál amikor hazaestem a melóból, akkor relax volt, zenehallgatás, álmodozás. Most ez estére marad, azaz maradna, ha nem dőlnék be az ágyba mint egy hulla.
No meg kijut az idegeskednivalóból is. Azt hiszem csak utaltam rá korábban, de nem írtam, hogy a 7. héten baranázgattam két hétig, s a dokim is csak annyit tudott hozzátenni, hogy a terhesség valós, de nem tudja garantálni, hogy meg is marad a pici. Na ez volt az első izgulás.
Aztán jött egy anyafogzás a bölcsességfogamnak köszönhetően, amitől kaptam egy szájzárat. Kegyetlenül fájt, így fájdalomcsillapító, pedig az első trimeszterben még az sem túl szerencsés. Dehát ha muszáj. :(
Aztán jött az influnelza. Telibe belemásztam három nap magas láz. Megint csak Rubophen (s sajna nem egy).
Az influ ráment a vesémre, véres vizelet. Antibiozikum gyanu. Na ezt nem! Mondtam én, gyorsan minden természetes gyógymód elő (tőzegáfonya kapszula, vörösáfonyalé, sok-sok folyadék). A végső határidőre vesém rendben, megúsztam az antibotikumot. De a torkom nem javult. Erre semmi gyógyszer. Homeopátiához nyúlva kezelgetem (sjna még mostanság is, bár azért már jobb).
Hogy véletlenül se unatkozzak, most hétfőre kiújult a hallójáratgyulladásom egy k...va pattanástól a fülemben, ami bellobbantotta az egész jobb felemt. Naponta doki, gyógyszeres gézcsík feszíti az egész fél fejemet. Két éjszakám nulla, mert a fájdalomcsillapító, amit ugye pocakosan szedhetek nem elég erős, így majd szét szakadt a fejem. Jobb híján fel- s alá- mászkáltam a lakásban, mert fekve lüktetett és hasogatott. Tegnapra túl voltam a nehezén, már nem kellett fájdalomcsillapító. Ma még voltam dokinál, de holnap már nem kell mennem. Hétvégén magamnak kezelgetem fülcseppel. Remélem ezzel le is tudtam.
Szerencsére a fosós-hányós vírus elől elmenekültünk Anyuméktól az utolsó pillanatban. Náluk végig ment mindenkin. 2-3 nap ramaty szenvedésben volt részük. Na már csak ez hiányzott volna. :roll:

Eddig volt a panaszáradat, s remlem ezzel le is tudtam. Nagyon remélem, hogy Zsebinek nem ártott semmi. :roll:

Pocak növöget, sőőőőőőőt: mivel alapból nem kevés plusz van rajtam, azt most Zsebi ezerrel nyomja előre, így már most úgy nézek ki, mint aki holnap jelentkezik a szülészetin, hogy "Jöttem szülni". Amikor rákérdeznek, hogy mennyi van még hátra, s mondom, hogy "Ó aug. 6-ra vagyunk kiírva", akkor hüledeznek, hogy "Atya ég! Azt hittem már csak pár hét!"
Mondjuk ehhez hozzá kell tennem, hogy Balával is hatalmas pockom volt, s minden doki, aki még nem találkozott velem uh kapcsán, úgy köszöntött, hogy "Ó még egy ikres kismama!" És amikor mondtuk, hogy nem, egyedül lakik Mackó odabent, közölték, hogy "Akkor minden részvétem a szülést illetőleg!"

Jövőhét szerdán megyünk AFP vizsgálatokra, meg uh-ra.
Aztán Március 21. 4D.
Ha nem szégyenlős Zsebi, akkor már most kiderülhet, hogy pöckös vagy likas, de Apa azt mondta, hogy Ő lányt "csinált", így nem lehet pöcke. :) Nem is engedi, hogy fiú nevet keresgéljünk. De még a lány név sem tiszta. Csak nagyon óvatosan írom: talán Laura Nóra, de ezmég nagyon képlékeny. De hát először lássuk milye is van, s majd akkor konkrétan rágyúrunk a témára. :)

Mostanra ennyi voltam, illetve még rakok fel képeket, de most ezt elküldöm.

Puszi: Timi

Ui.: Tali: Holnap, azaz ma :shock: nekünk nem jó. A jövőhét még képlékeny minden téren.

Kép

Kép
timtom

És a képek először rólunk:

Eljegyzésünkkor:
Kép

Anno 2003.08.02. (8 év ismeretség után elhangzott az Igen-Igen :))
Kép Kép

Kép

Kép
timtom

(Hopi, bocsánat nem ekkorának szántam a képeket :S)

És a régen látott Mazsolánk: :D

Hát nem éppen egyszerű róla mostanság "jó" képet készíteni, mert hihetetlenül huncut és ahogy látja a gépet a kezemben idétlenkedik és általában vicsorog, hogy "Csíííííz". De íme egy pár napokban készült kép:

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Kép
timtom

És még egy pár karácsonyi (jobb később mint soha alapon)

Kép Kép

"Ha Apa dolgozik, akkor én is!" :D
Kép

Kép

Kép
timtom

Hát Timi, nem semmi amin reméljük túl vagy! BAla nagyon cuki! Ezek a grimaszok?! Hatalmas nagyfiú már! Az Apával dolgozom kép a kedvencem!!!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

TImi! Nem semmi amin végigmentél! Remélem vége a betegségek sorozatának! A babóval minden rendben lesz! Az esküvői képek egyszerűen gyönyörűek! Bala pedig egy huncut kis manó! Nagyon édes!!!

Zsu! Nagyon szépek voltatok ti is a nagy napon! Ülő Emma annyira cuki!

Zsófi! Spagetti evő Samu nagyon Tetszik! Azt a képet még Petra is megnézte és röhögött nagyot! :oops:

Nelli! Szonja meg olyan édesen huncut! Ez ismerős, h amint előkerül a fényképező, hiszti mellőzve és jön a vigyorgás. :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Sehol senki ma, amikor én végre vagyok? :(

Nelly

Kép
breeki

Vagyok! Nelli vagy valaki más???? :roll:

Zsu
svs

Timi: ne aggódj, tuti minden ok a bébivel!!!! Mikor mentek uh-ra? Hátha akkor megmutatja magát!? :wink: Nagyon jók a képek, szépek vagytok!
Fatima, drága, ha tudsz jelentkezz, hogy mi van veletek!!!!!!! :roll:

Kézeljétek, tegnap egyfogúak lettünk!!! :shock: :lol: Szóval egy okkal több a rossz éjszakákra! (Nem is én vettem észre, hanem egy babás barátnőm! :oops: )

Tudom, h volt már téma az autósülés, de lenne egy kérdésem! Mi most veszünk majd, 9-18-ast, de nem tudom mi alapján dötsünk kettő közül? Mi fontos??? Tudtok segíteni?

Niki, Viki, Bogen, Edis (és a többiek :oops: ) hol vagytok?

Zsu
svs

Én is vagyok egy picit, de sajna nem tudok reagálni, mert olvasni is csak ezt az oldalt tudtam.

Mi jelentem sokkal jobban vagyunk. Salim végre újra férfi ember. :)Tegnap egész nap és előtte éjjel nagyon nagyon kész volt. Alig imertem rá. :shock: Amióta ismerem (lassan 7 éve) még sosem (!!!) volt beteg. De állítása szerint ez előtte se igen volt jellemző. Így hát ez most nagyon megviselte. Arra gyanakszunk, hogy neki azért volt ilyen durva lefolyású, mert Tarek konkrétan lehányta az arcát is (meg mindenét) amikor először dobta ki a taccsot. :(
Anyukám pont szerdán délután ért fel hozzánk Pestre. Másnap reggel haza is küldtem, hogy ha már meg is betegedett, akkor inkább otthon lábadozzon, ne itt, ahol a nappaliban tud csak nálunk feküdni. Hát persze, hogy őt sem kerülte el a kór. Tegnap éjjel már ő is fosott és hányt. :twisted: :twisted: :twisted:
Gondolom még apukám van hátra. :(

Mennem kell.... Anya pici fia hív! :) VÉGRE!!!!! :lol: :lol: :lol:

fatima

fatima: az nagyon jó, ha jobban vagytok! hurrá!!!!!!
timi: nem semmi kálváriád volt eddig! de remélem egy szép kislány (kispsi) kárpótol!!! bala ugyanolyan szépséges és édes, mint eddig! apás dolgozós kép überelhetetlen!! esküvői, eljegyzési meg nagyon szép! csak nem szipál fotózta??

zsu: autósülés: ültessétek emmát bele és nézzétek meg melyik kényelmesebb? ha u.a. a kategória, akkor nekem más nem jut eszembe.

teri: veletek mi újság?

klári: nem vagy okoskodó, nekem spec. iszonyúan bejönnek a higgadt tanácsaid!!!

niki: merre???
kerekpocak

Itt vagyok, bocsi, csak egész nap játék, óriási séta, örökös orrszívás :cry: , szomszédolás, most meg apázunk :D

Fatima, örülök, h. jobban vagytok! Apa is yeah!

Kép
niki30

FAtima: örülök hogy jobban vagytok!

Zsu: gratulálok a fogacskához! Mi a különbség a két ülés között?

Niki: Emmus megfázott? Vagy a fogacska? Akkor lehet hogy a betegség miatt nem volt étvágya?

Zsófi: hogy telt tegnap a 2. szabadnapod?

Nelly

Kép
breeki

jól van niki, akkor nem aggódom.

nelly: nagyon jól!!! végig barátnőztem (2dbbal) aztán pedig hatalmas motorozás samval a barátjával és anyukájával a normafánál. szal szupppper volt,.
kerekpocak

Jól van akkor! Örülök neki, hogy fel vagy töltődve, és újra a boldogság sugárzik a soraidból! :D

Nelly

Kép
breeki

most voltunk moziba: iszonyú rossz filmet láttunk, a 9 és 1/2 randit. rémületesen szar volt. pedig hezitáltunk e között és a szerelem a kolera idején között. na majd legközelebb. arról azt hallottam, h nagyon jó.
kerekpocak

moziba = moziban
kerekpocak

Jaajj, a Szerelem a kolera idején-t én is szeretném.

A 9 és fél randi az a magyar film? Fenyő Ivánka? :wink:

Kép
niki30

bezony.

ISTEN ÉLTESSE A 9. HÓNAPOS EMMÁT!!!!!!!!!! ÉLJEN ÉLJEN!!!!!
kerekpocak

KICSI DRÁGA EMMÁM!!!

NAGYON BOLDOG 9.-ET KÍVÁNUNK NEKED!!!!

Ünnepeljetek! Ma olyan szép nap van! Bizti apa és anya elvisz valahová csavarogni! :) Ha ne, akkor otthonra kívánunk nektek kellemes napot! :)

Fatima és a gyógyult Tarek

fatima

Kép

Klári
Kép
ganti

Előbb ezt akartam:

Boldog hófordulót Emma!!

Hurrá, Tarek meggyógyult!!!

Klári
Kép
ganti

úristen klári, de szépek vagytok!!!!!! tegyél fel még 1-2 fotót pls!!!!!
kerekpocak

Köszönjük Lányok!

Fatima, itthon vagyunk, Emma taknyos, úgyhogy nagyon nem tudunk sehova menni. Már sétán túlvagyunk.

Klári! Alig ismerek rád. Itt sokkal vékonyabb voltál. Mikor is készült ez a kép?
És ez milyen vízesés? Aztaaaaaaa!

Kép
niki30

http://asp01.photoprintit.de/microsite/46302/fotobook_details.v3.php?fb_mode=fotoheft

Kicsi fotókönyv akciósan 1245 Ft!
Tök jó! Nézzétek meg!

Kép
niki30

NAGYON BOLDOG 9. HÓFODULÓT EMMÁNAK!!! És jobbulást!

Nelly

Kép
breeki

Klári, nagyon szép vagy, és ismerős nekem valahonnan! Tegyél fel még képet, hogy megbizonyosodjak róla?!

Nelly

Kép
breeki

Egy friss kép a 9 hónapos hisztis kislányomról.

Kép

Kép
niki30

Nem engedte felvenni a kapucnit, de anya gyorsan felvarázsolta rá. Csak egy pillanatra.
Kép Kép

Kép
niki30

jaj de cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

milyen örültédes!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

akkor én is, néhány friss kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Nagyon apás ez a gyerek :lol: Cukii:) De az utolsó képen rád hasonlít Zsófi, nagyon! Még nem is láttalak benne, de ezen nagyon!
Hiába, Te vagy az anyukája :lol:

Kép
niki30

Jaj, nagyon jók a képek!!! A kis hisztis Emma, még sosem láttam ilyen képet róla, nagyon édi!
Samu és Apa szerelem annyira megható, látom Zsófi te sem tudsz ellenállni! Nem is lehet!

Nelly

Kép
breeki

hát igen nálunk dúl az apaszerelem :) de amúgy kapok én is millió puszit, pl estimese közben... meg amúgy is. :9

hisztis, meg nem hisztis emmáról kérek méééééég fotót!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!
Egész nap apa van a gépnél "dolgozom" címszóval, persze amikor idejövök akkor azt látom hogy pókerezik meg olvasgat. Most végre abbahagyta és tök jó hogy benéztem!!!!!

Timi és Klári gyönyörűűűű mennyaszonyok voltatok!!! Milyen csinos csajok basszus!!!! A ruhakölteményekről és festői helyszínekről nem is beszélve!!!!!

Niki: Hisztis Emmát imádom!!!!!!
BOLDOG 9. HÓFORDULÓT KIVÁNOK NEKI!!!
Kép
Sok puszit küldünk! Benike is, bár tudja hogy Tareké a szíve. :lol: :lol:

Zsófi: Samu őőrültem édes! Ő is kis cukormalac! Étvágyával ugye nincs baj? :wink: Az étteremben ahol spagettit evett mindenki őt nézte?? Tök jó lehet vele kiruccani, igazán büszke lehetsz a pasijaidra és nemsokára lesz még egy!!! Persze te is csini vagy és FIATAL!!!! Bújos kis buksija Samunak annyira puszilnivaló. Imádom az ilyen pillanatokat. Basszus ezért érdemes élni!!!!

Timi: Sajnálom hogy ennyi megpróbáltatáson kellett túlesned. Kívánom hogy a várandósságot többi részében minden könnyen menjen már!!! Mosolygós huncut Bala imádnivaló!! Olyan kis betyárédes a kispasid. Az apás számítógépezős kép igazán vicces, tök jót mosolyogtam rajta. :wink:

Fatima: Ugye tényleg elmúlt a kórság!!!! A játszóteres kérdésre akkor most válaszoljatok. Messze van az Ilosvai játszó nektek? Szuper a babahintájuk, Beni letesztelte! Ott összefuthatnánk, végre itt a jó idő és gyakrabban megyünk sétálni.

Jó lenne élőben is végre látni Titeket, de sajna jövő héten sem érek rá, mert péntektől vasárnapig anyukáméknál leszünk. De azért figyelem a taliszervezést, hátha mégis jó lesz az időpont.

Zsu: GRATULA az első fogacskához!!! Játszóteres kérdés neked is szól ám!! Lefényképezed egyfogú manódat?

Teri: Nagyon cuki Petra maszatosan!! Sokmindent eszik már?

most elküldöm és még nézegetem a képeket, meglesem mire (kinek) nem írtam amit még szerettem volna....

Kép
viky30

Zsu: Te is csodaszép menyasszony voltál ám! Most nézelődöm a korábbi oldalakat!

Nelly: Szonja cukorborsó ahogy vigyorog! Kezet foghatnak Benivel! Ő is nekiáll mosolyogni ha fényképezem, hiába hisztizett előtte!!

Kép
viky30

Edis:
NAGYON BOLDOG 5. HÓFORDULÓT KIVÁNOK LUCA BABÁNAK!!
Kép
Bocs hogy így megkésve, de nem tudtam jönni 2 napja. :oops:
NEMSOKÁRA FÉL ÉVES NAGYLÁNY Ő IS!!

Kép
viky30

Ezt olvastam már korábban amikor még nem volt babám és most újra elküldte valaki. Hát nagyon találó.
http://www.mixmagazin.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4050 :lol: :lol: :lol:

Klári: Szerintem az csak jó ha Juli ilyen sokat iszik, főleg hogy egészséges dolgokat! Tényleg hol az a szuper vízesés ahol az esküvői képet csináltátok?

Kép
viky30

Mikor én vagyok, senki nincs. A múltkor is lemaradtam az on-line csevegésről.
Na akkor jó éjt minden babának, pocaklakónak, mamának és papának!
http://szepyblog.freeblog.hu/files/teddy%2042.jpg[/img]

Kép
viky30

Kép

Kép
viky30

Benikének nagyon sok boldogságot 10. hónapja alkalmából!

Kép
niki30

Lucát is isten éltesse! 5 hónapos :D

Kép
niki30

Büszkélkedhetek egy kicsit? :oops:

Emma mondja apukájára, h. PA.
Tud egy csomó mindent, ha megkérdezem, hol van. (pl. porszívó, mosógép, tikk-takk, apa, anya, kutyus, angyalka, stb.)

És 4. napja egyedül alszik el az ágyikójában.
Magyaráz, játszik aztán eldől és elalszik.
Olyan büszke vagyok rá.
Az első 5-6 hónapban aludt el így, és most pár napja megint.
Tudom, nem fog így maradni, de akkor is, örülök, h. most ilyen kis ügyes.

Kép
niki30

jaj de ügyes emmamacska! és még szép is!!! és cuki is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KÉPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!! MÉGMÉGMÉGMÉGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!! és olyat is, ahol anyával/apával van.

BENINEK NAGYON NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!

LUCÁNAK NAGYON NAGYON BOLDOG FORDULÓT!!!!!!!!

ISTEN ÉLTESSE ŐKET SOKÁIG!!!!!!!
kerekpocak

viki: mindenkinek reag, csak magatakoról semmi infó :(
és beniről semmi őrülten vigyori kép :(
kerekpocak

Sziasztok!

Emmának, Beninek, Lucának nagyon boldog hófordulót!!!!!!!

Klári! Hogy te is milyen gyönyörű menyasszony voltál!!!!

Úgy tűnik, Petra meggyógyult, pár napja nem köhög, az étvágya visszajött :lol: (bár nem látszott rajta h nem nagyok akar enni)

Viki! sokfélét eszik már, de azért nem adok neki mindent, pedig enné ám a fincsi dolgokat. De én, a gonosz mostohaanya nem adok neki, max egy picit kóstolónak. Ma a túró rudiból kapott egy csöppet, nem mondom, tetszett neki, ette volna a többit is. :lol:
Bezzeg az unokahúgom, az épp 7 hónapos gyereknek szalonnát ad kenyérrel. Normális???? Én nagyon kiakadtam rajta.

Hisztis Emma nagyon édi! És tök ügyi!

Samu pedig egy cukorfalat!

Teri

KépKépKép
pruci

Luca baba!

SOK BOLDOG 5. HÓFORDULÓT!!!

Milyen nagylány lettél te is! :)

Beni!

NEKED IS SOK BOLDOGSÁGOT A 10. HÓFORDULÓDHOZ!!!

fatima

Jövök majd még később és reagálok mindenre, de addig is én is szeretnék egy kicsit dicsekedni! :) (a nagy betegeskedésben ezeket meg sem írtam)

Na szóval: Tareknak kibújt az első fogacskája! Még csak a hegye van kint, de ott van a bal alsó kuckuca!!!! :lol: :lol: :lol:
Éééééééssssss!!!!!! Tarek is feláll!!!!! Mindenbe megpróbál beléekapaszkodni és feláll. De mi hülye paraszülők csak azt "engedjük" neki, hogy akkor álljon fel, ha belénk klapaszkodik. :) :oops: :oops: :) Rögtön hozzáteszem, hogy azért mert Tarek iszonyat szeleburdi és nem figyel oda egy dologra. Egyszerre 1000 dolgot akar csinálni, így van, hogy feláll, de el is felejti és elengedi azt amibe kapszkodik. :) Lehet, hogy hagyni kéne, hogy boruljon egyet és akkor megtanulja, hogy még megállni nem tud. :roll: :roll: :roll: Amúgy is olya kis gyengének érzem a lábát, de lehet, hogy ez mopst azért van mert kissé legyengült a szervezete. Nemtom, de a lényeg, hogy áll a fiam!!! :)

Na akkor jövök majd még kicsit később....

fatima

bocsi a sok elütésért, de sietek...

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: