Halihó, Lányok,
ZÉTIKÉNEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!
ISTEN ÉLTESSE A HÓFORDULÓS BABÁKAT!!!
Kiskolbi: nagyon sajnálom Mátét a kiütések miatt! Csatlakoznék Virankához: szerintem is mindenképpen érdemes egy kört futni a bőrgyógyásznál.
Timi26: Timikém, először is gyógyulj meg mielőbb, másodszor: fog nálunk sincs még, de szerintem van még egy csomó baba, akinek nincs! Engem ez nem izgat, csak annyiban, hogy Ádi persze szenved eleget a fogzással "fogak nélkül" is...
A közös képetek: ismerős, nagyon tetszett már anno is, szépségesen ragyogtok rajta!
Ágica, köszi a keresztnevek eredetét! Csak annyit ehhez a témához, hogy nekem volt ismerősöm, aki megsértődött azon, amikor megmondtam neki, hogy az "echte magyar nevű" kislányának a neve görög valójában görög. De hogy ez miért baj...? Az eredet "csak" annyit jelent, hogy odáig lehet a nevet visszavezetni és passz.
Dettyk: Te egy pokoli csinos csajszi vagy!

A frizurádat imádom (első kép)!
Silka: csodálatosan szép, elegáns menyasszony és menyecske voltál!!!
Dmaggie-kém, kitartás a disznótoron aztán!!!

Gondolunk Rátok! Hozzátápi: azért a szopi még -- remélem -- jó sokáig megmarad. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy reagál Ádi az új ízekre. Eddig csak a kamilla- és édesköményteával találkozott pár korty erejéig, azt megszokta (a vitaminok ízét viszont nem, azóta is köpködi a K-vitamint, amit teljesen megértek, borzalmas keserű, de a C-vitamint is).
Torna? Csajok, nálam az max. 1-2 óra séta. Ennyire vagyok képes. Úszni szeretek nagyon, de az nem jön össze mostanában, mert a legközelebbi uszit csak utazással megjárni 3 óra.
Granda: örülök az örömnek az ürömben!

Egyúttal tudom, melyik biztosítót fogjuk választani, ha lakásbiztosítást akarunk kötni.
Jubacsajszi: tényleg nagyon dögös vagy fekete hajjal!!!
Anitja: majd fog Nolek mindent csinálni. De tudom, hogy tudod.