A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Unalmamban teszek fel képeket :P .
Nekem esküvőm nem volt, és kozmetikus is csak egyszer sminkelt:
Kép
Céges buli :D .

És egy közös kép a 2006-os műtét után 1 hónappal (nem voltam túl happy):
Kép
dettyk

Halihó!

Végre, ide jutok! :lol: Átvészeltünk egy borzalmas éjszakát. Ilyen még nem volt, hogy ne aludt volna vissza egy kis cicizés után, hát most ezt is ki kellett próbálni. Most meg készülődök is, uis elutazunk, holnap disznótor. Tegnap kitakarítottam a fagyasztót, hogy legyen mibe beledöglenie a disznónak.

Tegnap lemaradt! Nagyon köszönjük a kedves szavakat, átadtam Vacakocskának. Úgy tűnik ez a hónap fordulópont lesz! :lol: :lol:

Irina! Én is kacérkodom már a hozzátápi gondolatával, de ennél többre még nem jutottam. Azt hiszem Regi is most kezdi. Itt vagyunk mi is, akik még nem kezdték el. Először úgy gondoltam, hogy a hónap végén elkezdjük, most viszont már tologatom a határidőt. Annyira szeretem ezt az állapotot. Mivel nekem ő az utolsó, ki akarom élvezni minden percét.

Dettyk! Gratulálok a fogacskához! Fülbevaló! Szuper! :lol:

Kiskolbi! Küldöm a gyógypuszkókat!

Granda! Jaj! Jó kis meló lesz vele! Egyébként beleültetted a bogarat a fülembe, azóta az ebay-en császkálok. Már regisztráltam, a PayPal-ra meg folyamatban van. Csak a Kedves kártyáival tudunk majd fizetni. Most várom, hogy felhívjon. A babakocsi meg csúcs, ahogyan már írtam. A Kedves is rákattant a dologra, azt mondta vadásszak egyet. Ugye, nem bánod? :lol:

Viranka! Mennyi az alvásigényed? Neked sem jut sok a pihentető nyugalomból. :(

Regi! Nagyon ügyi vagy! Én a héten elblicceltem a tornát. Olyan semmilyen hangulatban voltam, állandóan fáradtnak éreztem magam, fájt a fejem.... Valóban, Dávid tiszta apája :lol: :lol:
Fodrászkodol is?! Le a kalappal előtted! Én is most kezdem ismét növeszteni, nálunk is apa jobban szereti, ha egy kicsit hosszú. No, majd a nagy meleg még változtathat a dolgon. Én nagyon ősz vagyok, így muszáj festetnem. A terhesség alatt nem engedte a doki, de most már újra bekentem. Most éppen sötétbarna a hajam, olyan amilyen egyébként is. De én nagyon szeretem a dögös vöröset is! :lol:

:lol: :lol: Móni!
:lol: :lol:
dmaggie

Maggie Húúú nem irigyellek. Egy fárasztó hét méltatlan megkoronázása ez a disznóvágás. Én személy szerint utálom.
Kiderült mi volt a gond éjszaka? Esetleg a foga vagy a szokásos nem alvást fejlesztette ilyen rossz irányba? Próbálj meg pihenni egy kicsit du :roll: Magaddal is foglalkoznod kell :wink:

Dettyk Nagyon csini vagy :lol: :lol:

Juba Milyen szépen haladtok. Szerintem Bertusnak is az volt a baja mint Cicámnak, nem tudott mozogni a sok réteg ruhában.

Kiskolbi Grétusnak már a kórházban megmondta a gyerekorvos, hogy extra érzékeny bőre van :? Nagyon csúnya volt a bőre a túlhordás miatt és az egyik csecsemős kedveskedni akart és bekente valami testápolóval. Nos utána már piros is volt, de nagyon. Mi is gyógyszertárit használunk mindenből. A ruháit meg Gabi mosóporral mosom. Nekünk is azt mondták, hogy ki fogja nőni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert úgytűnik most minden működik a gépen.
Hetek óta szarakodik.Hol teljesen bekrepál, hol az egér nem működik, most meg képet nem lehet feltölteni.

Pedig megvan ám a poncsóm. :D nem vagyok vele maradéktalanul elégedett de azért tetszik. (kézi kötéssel készült és számomra így olyan "laza" gépivel jobb tetszett volna dehát késő bánat)
Képet viszont egyenlőre nem tudok csatolni.

Miután itt mindenki ezerrel készül a nyárra én is rávettem magam a tornára. 3 hete tornázok ugyhogy híztam 2 kilót. :oops:

Mindenkinek aki időközben ünnepelt sok boldogságot kívánok.

Én is voltam boltba.Mivel csak egy saroknyira van és csak tejfölért mentem felkaptam Marcit és ölben kivittem. Hát ő remekül szórakozott engem viszont már odafele levert a víz párszor.
A kezem majd leszakadt mire hazaértünk, csakhát nem akartam még a mei tai-jal szöszölni.

Ja és amíg el nem felejtem.Ez a 2. éjszakánk amit Marci végigalukált. Remélem mostmár mindig így lesz.

Na lépek is, bocsi hogy most csak magamról de még a barátosoknak is válaszolnom kell a leveleire, most hogy a gép nagyrésze működik.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Kicsit kómás vagyok, tegnap a barátainkkal hajnali 3-ig társasoztunk :shock:

Boldog születésnapot KTiminek!
Boldog hófordulót Albertnek és Lillának, Zsófinak!!!!

Regi,
lehet, hogy nem volt elég puha az alma, azért nem lett elég pépes (nem is tudom, hányfajta almát vettünk már, hogy kitapasztaljuk, melyik puha/könnyen reszelhető).
Nagyon jó a hastáncos rucis fotó, tényleg beállhatnál török lánynak, nagyon szép mediterrános a megjelenésed :D
Mindig is irigyeltem a kreol bőrűeket! Én olyan "hóka" vagyok, csak leégek a napon, az utóbbi pár évben inkább nem is napoztam.
Bezzeg a család többi tagját ha éri pár perces napsütés, már tök jó barnák lesznek.

Motiot: télapós sztori :lol: :lol:

Juba, gratula Bertus méreteihez!

Nagyon szépek az újabb esküvői fotók! Tényleg látszik mindenkin, hogy élete nagy napja :D

Sense, nagyon jók a ti fotóitok is (nekem is az utolsó menyasszonyi ruhás kép a kedvencem, nagyon meghitt)!
Örülök, hogy megtetszett az uszi! :D Akkor lehet, hogy összefutunk, megyünk mi is szombaton.
Gratula a forgáshoz!

Mesi, jöttök ti is úszni?
Sajnálom, hogy ilyen felemásra sikerült a Zsófi-Panka találka, talán legközelebb jobban alakul!

Dettyk, gratula a fogacskához! Nagyon csini vagy Te is, igazán különleges az a ruha!

Timi26,
jobbulást Nektek!

Kép
dotildi

Zétinek boldog névnapot!!!

Dorottya jelentése: Isten ajándéka
A férjem nevének - Donát - is ugyanez a jelentése. Nekünk is sok név volt anno a listán, de amikor ez kiderült, nem vaciláltunk tovább, hogy melyiket válasszuk :)
Az biztos, hogy nekem Ők ketten a legnagyobb/legszebb ajándékok az élettől.

Kép
dotildi

És akkor a fotók:

Kép Kép Kép
A polgári szertartás szabadtéri volt :wink:

Kép Kép
Imádtam, h a csokromat a tűztorony lépcsőjéről hajítottam el :lol:

silka
silka

lemaradt a menyecskeruhám:

Kép

megálmodtam, megvarrattam :wink:

silka
silka

Juba!

Látod alakul majd csak megbékél Berta is a kocsival. :D

Detti!
Wooow!

Silka!

Húúú de Szuper csinik voltatok és a menyecske ruha! :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Zéti
Boldog névnapot!!!!

Maggie
Lesz ez jobb is :D No meg ezt is ki kell vele próbálni, h nagykorában legyen mit mesélni... De Te már csak tudod...Nem az első :lol: Az én legjobb sztorim, h kb másfél évesen (a csillogó pezsgőspoharak miatt!!)majdnem magamra rántottam a szekrénysort. Szóval a szüleim választhattak: vagy a bútor, vagy én :shock: Engem választottak :) ezért a Németországból hozott pezsgőspoharak összetörtek, ma egy darab megvan mutatóba....
Ebay-Hajrá!!!!!!!!

Timi
Kiskolbi

Jobbulást Nektek+++++++++++++++++

Silka
Én már az Iwiw-wn is megcsodáltalak korábban :lol:

Szőnyeg: jelentem, a szizál összement, lyuk tátong a szegőléc és közte. De a férjecskémnek eszébe jutott, h van lakásbiztosításunk (hogy erre eddig miért nem gondoltunk?) :shock: és a biztosító MEGÉRDEMLI, hogy reklámozzam: a K&H délelőtti telefon után fél3-ra már ki is jött, megítélte a szőnyeg teljes árát+küszöb és állítólag csütörtökön már a számlánkon lesz a pénz!!!! Hurrá! Erre mondják, h szerencse a szerencsétlenségben :P

Kép
granda

Juba! De jó! :D :D :D Szeli is utálta már a bundazsákot. Annál már sokkal nagyobb a mozgásigénye, minthogy annyi ruhában lemerevedve nézelődjön… :? Nem is tudom, mi lenne, ha most a tél jönne, és nem a tavasz… :roll:

Mi is voltunk sétálni. Miután Szeli felébredt, hasra kellett tennem, mert unatkozott hanyatt. :shock: Hiába a sok játék a kocsiban… A babakocsi két oldalán meg van ilyen hálós kukucskáló. Azokon nézelődött. :lol: Azt hittem, megzabálom, olyan aranyos volt. Csak a kis sapkás mozgó buksiját lehetett látni! :D :D :D

Móni! Megjöttek a kuponok, ezer köszönet! :lol:

Dettyk! Nagyon csini vagy!!! :D
Tényleg tök más mindenki ezeken a képeken, mint az avataron. Majd jó lesz személyesen is találkozni. Jó lenne, ha minél többen el tudnánk menni!!! :D

Ma tápszer UTÁN adtam az almalét, ugyanis jöttek a pukik, és Szeli össze-vissza rángatta magát. Az almalé meg folyt mindenfelé. :x Cumisüvegezés közben lenyugodott, utána meg benyakalt 30-40 milli frissen szűrt almalevet. :D

Maggie! Fejfájással nem csodálkozom, hogy nem volt kedved tornázni… :(
Nem fodrászkodom én, csak nyissz-nyassz és más kész is! :wink: 15 év alatt rájöttem, hogy vágjam le egyszerűen a hajamat, hogy jól is álljon. Sok csalódás ért fodrász után, ezért alakítottam ezt így ki. :D

Kép

Kép
regcsiken14

Küldök Nektek egy kis TAVASZT a konyhánkból:
Kép

Kép
granda

Ny.Timi!
Remélem, azért majd jó lesz a gép, és megnézhetjük a poncsót!!! :wink:
Lehet, hogy izmosodtál. Ilyenkor előfordulhat, hogy az ember nehezebb lesz. :(

Nekem meg olyan izomlázam van… jaj! De jól esik! :D Mindig úgy ropogok tornán. Teljesen el vagyok macskásodva. :?

Hú! Én néha beviszem Szelit a boltba a kezemben, a kocsit meg kint kikötöm, de irtó nehéz még annyi időre is… Jobb lett volna a mei tai!!! :roll:
Gratu az éjszakához!!! :D

Dotildi!
Társas!!! De szeretem!!! :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy igazad van! Mindenesetre egyelőre levezünk csak. Nem kerget a tatár. :wink:
Most én is hóka vagyok, nyugi! Télen kifehéredek. :(

Silka! Milyen vidámak vagytok! :lol:
A Te férjedet még nem is láttuk szerintem… :roll:
Csini vagy! :D Aztaaaa! Micsoda kert!!! :D

Granda! Szőnyeg:
De jó, hogy fizetnek!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

szőnyeg: :cry: (lemaradt)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka: Ott van a Bálint név is.

Kép

Kép
agica1126

Horcsog: mi az amit az iwiwre kiírtál? Nem értem... :roll:

Kép
Kép
timi26

Dettyk!De nagyon jól nézel ki!!!!!!!!Nem is értem mi történt veled a multkor, ilyen jó kis bőr vagy és a korod miatt aggódsz?????!!
Ja és az avatarképről dobhatnál egy nagyobbat légyszi!!

Silka! Ámulok és bámulok!!!!Gyönyörü az ara,a ruhája és ez a hely!!Nagyon szépek vagytok!!!

Még nem olvastam vissza, gyors dobok magamról két képet!Fekete haj,jaj de jó volt!Az egyik kicsit vicces lesz! Aztán majd jön az esküvői is de még nem találtam meg a cd-t de keresem!!!
Kép KépAlig vagyok kaja függő :lol: !

KépKép
juba

Juba, Dettyk: ne szapuljátok magatokat!!! Nagyon csinik vagytok!

Silka: te is gyönyörű voltál az esküvődön!!! :D

Háát én jó iideig nem teszek fel esküvői képet, megkérdeztem a fényképészt, megvannak a negatívok, de 6000 Ft/db áron adja oda!!! :shock: A saját képeimet!!! És ha x ideig nem kell esetleg, akkor kidobja! Ez ám az üzlet!!!

Kárpótlásul egy közös:
Tavaly januári, VikDannal voltam 5 hetes terhes:
Kép

Kép
Kép
timi26

6000 Ft/db!!! Jesszus! :evil: :evil:

Juba! Többet meg ne hallja, hogy "ronda vagyok"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mammcik!
Most tudtam csak jönni, jaj nagyon nehéz napok voltak, én is Nolka is rosszul aludtunk, hisztisek voltunk, talán ma rendeződni látszunk.

Meg se kísérlek reagálni mindenre... :cry: nagyjából tudtam csak olvasgatni is...

Gyönyörűek az esküvős képek, nagyon jó volt nézegetni őket :lol:

Hófordulós Babáknak nagynagy gratula :P

Dettikéknek boldog névnapot!

K.Timinek boldog szülinapot!

Rólunk: Nekünk is megvan az új babakocsi, már villamosoztunk is, Nolka annyira élvezi, hogy szinte nem is alszik benne, aztán hazaérünk és nagy a sírás rívás a fáradtságtól...
Nolekbolek továbbra sem forog, se kúszik, se mászik, se ül, se áll, se jár... :lol: ja és még a foga sem látszik, de úton van, mert nagyon nyügi, és nyálzik szegényke :?

Ja és amiért jöttem még, hogy Fleur hamarosan küldi a DVD-ket, hova küldhetem tovább? Ki lesz a kövi?

Nagyon sok puszi minden gyógyulgató Babácskának!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi!

Sajnos ilyen áron adják el a negákat :( De Robi azt mondta h. ha /db az tekercsre vonatkozik akkor nem sok. Mondjuk Ő úgy szokta már csinálni h. az első utánrendelés után odaadja a negákat,nem őrizgeti őket.

Juba!
aztat ugyi tudod h. Te tiszta dinka vagy :lol: Tök jó képek :)

Silka!
Hol volt az esküvőtök annyira szép és romantikus :)
Lizi baba hogy van?

Ágica!
:oops: :oops: :oops: bocsika tényleg :oops: :oops:

Maggie!
Alvásigény:kb 6-9 óráig terjedő idő :) milyen rég volt mikor Bálint aludt este 1/2 9-hajnal 4-ig :roll: friss voltam is kipihent :) de már kezdi a szervezetem megszokni ezt a keveset is :)

szép estét :)

KépKép
viranka

Anitja, ha gondolod, én leszek a kövi :wink: , ha még nincs jelentkező. Elküldöm a címem.
dettyk

Juba, tök jól nézel ki, te is egészen más vagy, mint az avataron :D !
Csak a te kedvedért :wink: , mert ez a kép annál jobb, minél kevésbé látszom 8) :
Kép

Granda, sajnálom a lakásotokat, de ilyen sajnos előfordul :cry: . Viszont a biztosítóval nagy szerencsétek van, valóban megérdemli a reklámot :D !
dettyk

Csajok
Szuperek az újabb fotók, esküvős meg páros fotók! Csoda szép mindenki!!!!!!
velünk minden ok. Emma most kapta meg a rota 2. felvonását! :-( Remélem most jobban fogja viselni!

Apa elutazott a haverokkal pasi wellness hétvégére!!! nem inkább nekünk sajoknak kellett volna menni??:-) Mindegy!! Remélem jól érzi majd magát és alszik 2 normálisat!

Nagyon hiányzik!!! Mi is neki!:-)

Vasárnap du-án jön!!! alig várjuk!
Holnap megyek tesómékhoz! a sógornőm 35 hetes terhes!!!! wowow, lesz egy fiu uncsitesó márc végén!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, Lányok,

ZÉTIKÉNEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

ISTEN ÉLTESSE A HÓFORDULÓS BABÁKAT!!!

Kiskolbi: nagyon sajnálom Mátét a kiütések miatt! Csatlakoznék Virankához: szerintem is mindenképpen érdemes egy kört futni a bőrgyógyásznál.

Timi26: Timikém, először is gyógyulj meg mielőbb, másodszor: fog nálunk sincs még, de szerintem van még egy csomó baba, akinek nincs! Engem ez nem izgat, csak annyiban, hogy Ádi persze szenved eleget a fogzással "fogak nélkül" is...
A közös képetek: ismerős, nagyon tetszett már anno is, szépségesen ragyogtok rajta!

Ágica, köszi a keresztnevek eredetét! Csak annyit ehhez a témához, hogy nekem volt ismerősöm, aki megsértődött azon, amikor megmondtam neki, hogy az "echte magyar nevű" kislányának a neve görög valójában görög. De hogy ez miért baj...? Az eredet "csak" annyit jelent, hogy odáig lehet a nevet visszavezetni és passz.

Dettyk: Te egy pokoli csinos csajszi vagy! ;-) A frizurádat imádom (első kép)!

Silka: csodálatosan szép, elegáns menyasszony és menyecske voltál!!!

Dmaggie-kém, kitartás a disznótoron aztán!!! :-) Gondolunk Rátok! Hozzátápi: azért a szopi még -- remélem -- jó sokáig megmarad. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy reagál Ádi az új ízekre. Eddig csak a kamilla- és édesköményteával találkozott pár korty erejéig, azt megszokta (a vitaminok ízét viszont nem, azóta is köpködi a K-vitamint, amit teljesen megértek, borzalmas keserű, de a C-vitamint is).

Torna? Csajok, nálam az max. 1-2 óra séta. Ennyire vagyok képes. Úszni szeretek nagyon, de az nem jön össze mostanában, mert a legközelebbi uszit csak utazással megjárni 3 óra.

Granda: örülök az örömnek az ürömben! :-) Egyúttal tudom, melyik biztosítót fogjuk választani, ha lakásbiztosítást akarunk kötni.

Jubacsajszi: tényleg nagyon dögös vagy fekete hajjal!!!

Anitja: majd fog Nolek mindent csinálni. De tudom, hogy tudod. :-)

Kép
Kép
irina

Timi26!

Két hete volt Dabason egy sport verseny és a mi iskolánkból is
mentek,Gábor oszályából is és a szomszédék is.
És azért raktam fel mert hátha így Pilisről többen szavaznak
rájuk és tovább jutnak.
Csinik vagytok a nagy Viktorral. :D

Juba!Detti!
Igen is ti is csinik vagytok és kész! :D

Granda!
De jó,hogy fizet a biztosító. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Ma voltak anyuék babalátogatóba, kicsit megpihentem, meg hoztak kaját( lasagne, vadgulyás) jól bekejáltam:-) :oops:

Juba gyönyörű vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silka nagyon szép helyen házasodtatok, szép voltál és a menyecske ruha is nagyon jó.
Kolbi örülök, hogy nem komoly a baj:-)
Timi szép pár vagytok!
Dettyk te a teszveszen is ezzel a névvel nyomod?
Kaqk ez az apa :? veletek mehetett volna.
Granda köszi a tavaszt:-)

Heni
KépKép
heni81

Gremese??? Reggel óta nem voltál!!! :shock:

Kép
Kép
timi26

Horcsog: ahhaaa!!! Értem már!!!

Dettyk: lelépett már az urad? Az enyém már igen!!!
Viszont megígérte, hogy reggel elvállalja a gyerekeket, hogy tudjak aludni!!! :D

Kép
Kép
timi26

Na ennyit az oldalkezdési kísérletről! :cry:

Kép
Kép
timi26

Jesssssszzzz!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Mégiscsak sikerült!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Timi! Olyan aranyos vagy ezzel az oldalkezdéssel,látom mindeni erre hajt :lol: (ÉN IS ÁM :lol: )

KépKép
juba

Csajok köszi a dicséreteket :oops: Apának itt hencegtem vele :oops: :D Lehet most is feketére festem vissza a hajam,rámférne már mert van kb 5 centis lenövésem :oops: :? De mindig azt mondtam majd tavasszal,nekem a tél borzasztó volt én úgy leamortizálódtam minta nem is én lennék :oops: :cry:

Dettyk!Köszi,hogy felraktad ezt a képet,erre mondtam,hogy olyan mintha tesók lennétek,annyira fiatal,fitt és vidám vagy rajta!!Nagyon tetszik!!!!

Timi!És mi történt az eredeti képeitekkel??Elkallódtak????
Ez a közös kép isteni rólatok,látszik,hogy nagy a szerelem!!!!

KépKép
juba

Na ha magammal beszélgetek akkor elmegyek fürödni oszt jövök.

KépKép
juba

Akkor Dettyk lesz a kövi :lol: a DVD-kel :wink:
puszi, jó éjt!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Juba: Megvannak az eredetik, majd megpróbálom lefényképezni, csak most nincs gép. Meg úgy nem az igazi!!!
Szerelem? Ha tudnád, hogy épp akkoriban készültünk válni!!! Jó színészek voltunk!!!
De most tényleg nagy a szerelem!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Legtöbbször én is fekete vagyok! De most valahogy nincs kedvem visszafestetni... :roll:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Melóztam, megint lemaradt az olvasással. :(
Meg Marcival moziban voltunk. :?

Kiskolbi:
Nekem Marci bőre nagyon gáz. Ha szépen kened neki, akkor javulni fog. És állítólag 1 éves korra sokan kinövik. Nekünk volt allergiavizsgálat és SEMMIRE nem allergiás. Pedig a bőre atópiás, annak is a legdurvább formája.
Ha mindkettőtök bőre érzékeny, akkor messze nem biztos, h ételallergia.
Tejpép:
a Humananak van tejmentes tejpépe. Almás.
Azt tápival kell csinálni. Mi is azt esszük Lillával. Esetleg nézd meg.

Mindenki nagyon szép, vidám, kiegyesúlyozott. :)

Timi:
hajráá oldalkezdés :wink:

Kép
Kép
h@jni

Én elteszem magam holnapra! Már ha tudom, mert alig kapok levegőt és a lázam is megy fel... :cry:
Remélem legalább VikDan tud aludni ma éjszaka!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Én pedig most jövök, amikor mindenki megy aludni :evil: :roll: .
dettyk

putty

Kép
Kép
Kép
gremese

Még adós voltam az esküvői képekkel:
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Timi :shock: Pedig ahogy ölelitek egymást olyan szerelmesnek tüntök a képen!Na de a lényeg,hogy most minden oké!!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Nálam a fiúk alszanak, én még netezek:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni!Te semmit nem változtál,most is ilyen ragyogóan nézel ki(avatar)szépek vagytok!!!!!!!!

Emese!Putty :shock: ?????????

KépKép
juba

Nálunk Bertus alszik,apa eszik :D

KépKép
juba

Timi gyógyulj meg gyorsan+++++++++++++reggelre???

Heni
KépKép
heni81

Az összes esküvői kép nagyon szép!!!!!!! :D

Timi26! Gyóóóógyulj meeeeg!!!! +++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, nagyon aranyosak vagytok, de az alaphoz rakjatok 10 kg-ot, na úúúgy nézek most ki :wink: .
A bulis képen nekem is tetszett a hajam, de sokáig tartott, mire eljutottunk azokig a színekig, most se időm, se kedvem :roll: .

Heni, igen, ugyanezen a néven regeltem 8) .

Anitja, kössszi!

Timi26, az én uram már reggel 6-kor lelépett, mert más dolga is volt :evil: . Az előbb hívott, hogy még nem tudja, az utolsóval jön, vagy az elsővel :evil: . Melegen ajánlottam neki, hogy az utolsóval jöjjön :twisted: :twisted: . Egyébként holnap, ha a barátnőm anyukája meggyógyul és vigyáz az unokáira, megyek bulizni, Albatroszra :D . Remélem!! :D Pisti pedig bográcsban óhajt halászlevet főzni néhány ex-kollégával :shock: .
dettyk

Timi!Van egy jó gyógymód erre!!! 18 karikás!!! Azt mondják az tuti használ :lol:

KépKép
juba

Esküvői képet rakok én is. :)

Kép

Kép Kép

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: