Sziasztok!
Márti! Üdv itt.

Nekem nincs egyáltalán előtejem. Remélem ez nem jósló jellegű a szoptatásra nézve.
Laborjaim teljesen jók lettek, terheléses cukor is oké. A centimet nem találom,

ha meglesz írok méreteket is. Viszont két hete nem híztam semmit!

Így most +6-7 kg van rajtam.
Csiri! Pont olyan ruhám van nekem is!

Nekem van pár kismamanadrágom, de mind vastagabb, téli őszi, nem tudom mit veszek fel, ha májusban tényleg meleg lesz.

Már én sem szeretnék többet beruházni kismamaruhákra, hiszen pár hónap és nem tudom úgysem felvenni többet. Remélem legalábbis, hogy jelentősen csökken a méretem szülés után.
Viszont belebújtam a tavaszi cipőimbe és NEM JÖNNEK FEL A LÁBAMRA ÉS NAGYON SZORÍTANAK!!!!

Átkozott vizesedés. Vehetek egy új cipőt, csizmában azért mégsem járhatok májusig.
Képzeljétek! 7 évvel ezelőtt nagyon fájt a térdem, megállapították, hogy porckopásom van. (Öreg vagyok, na!

)Kaptam rá porcképzőt, két kúrát kellett megcsinálnom belőle és szépen rendbe is jött, azóta sem fájt, de mondta a doki, hogy vigyázzak, mert ha növekszik a súlyom kiújúlhat. Na, mit gondoltok? Hát, az eddigi 7 kiló elég volt hozzá.

Annyira fáj a jobb térdem, hogy sántítok amikor megyek.

Ráadásul azt mondja a doki, hogy terhesen nem szedhetem a porcképzőt, fájdalomcsillapítót sem szedhetek rendszeresen, amit helyileg tudna adni az szteroidtartalmú, tehát szintén kilőve. Tehát most fáslizom és tűrök békességgel, aztán majd szoptatás után jöhet az újabb porcerősítés.