Kedden kezdem!!
Timi26, szegény tesódat rendesen bepalizta az a p*csa…őt is nagyon sajnálom, de gondolom a kiscsaj van a legsz*rabb helyzetben, hogy ilyen anyja van…milyen példát lát?!
A fiatalító bulikban benne vagyok ezerrel, csak ne 18 évesek közé menjünk…
Cipők csodaszépek, én csak álmodozom, mert nem igazán tudok járni bennük, ezek a kis vékony pántos szandik pedig hülyén néznek ki a lábamon, mert vastag a bokám grrrr…
Hajni, szerintem sokan irigyelnek azért, hogy Lilla baba ilyen jó alvókával van megáldva (

)…
Zsófi fordulása észbontó…Panka is egyre gyorsabb, de ez a hasizmozás nélküli rárepülés a távuszra…nem semmi

. És a séró szuper lett!!
Vadvirág, nagyon szép méretek…
Motiot, ez a cukkini nagyon jól néz ki, én imádom, de asszem’ apa kivágna vele (nevet…).
Kóstolás: nagyon okos kétgyerekes anyuka (mármint én) mivel kezdi a kóstolást?! Naná olyannal, amit csak 1 éves kora után lehetne: narancslével…de éppen azt ettük Bencével, és nem túlzok, Pankának csorgott a nyála…gyorsan facsartam neki pár kanálnyit…imádta…majd rakok fel g-mailre…de azért legközelebb almával próbálkozom, ha veszek reszelőt…
Meryke, Máté egy kis mosolygós izomgolyó…hogy is mondta
Szeli apa: örömgolyó? Nekem ez úúúgy tetszik…
L.Móni, ez nagggyon gáz (mármint a MÁK). Nekünk pölö qrva sok 12200 Ft, ha pont annyi hiányzik a gázszámlából…mennyit kereshet a tisztelt ügyintéző, ha neki az semmi?!?!
Milénamoni, de jó neked…én nemhogy nem fogyok, de még híztam is vagy 2 kilót az utóbbi hónapokban…
Timi26, lekislányozta Vikdant, pedig sztem tipikus pasi, a hangjáról nem is beszélve…
A konduktor meg tiszta hülye…én még ilyenről nem is hallottam…
Juba, én, amikor még esküvőről ábrándoztam, zöld nadrágkosztümben akartam férjhez menni…
Mesi, műanyag flakonos ötletet babszemekkel elloptam, nagyon bejött…
Dotildi, nem csoda, hogy lekislányoztak, annyira kislányos arcod van…ezért jó, hogy raktatok fel esküvői képeket, mert egészen mások vagytok, mint az avatarokon…
Tali: én is nézegetem az esernyő kocsikat, mert nem tudom, Lórival hogyan tömegközlekednék Pesten…Timivel, Hörcsöggel, esetleg a szolnoki mamikkal felszállnánk egy villamosra, és tele lenne…
Regi, nagyon klassz a hastáncos ruha…én is kipróbálnám, most még hasam is van hozzá…túl nagy is…
Hőmérséklet: nálunk is 20 fok, és ha melegebb helyre megyünk, rögtön kipirosodik, kérdezik is: lázas ez a gyerek? Áááá, nem, csak megfő…
Irina: Erős Pista…nem hangzik túl bizalomgerjesztően…
Ez nem is igaz!!! Lehet, hogy néhány dolog fölött átsiklottam, boccccs

..
Hallottátok, hogy hetfűn 20 fok is lehet?!