A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ne hari, tök szét vagyok esve... :oops:

Timi26! Jobbulást!!! :(

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! A nevek eredetét majd feltehetnénk a honlapra! Jó?
Köszi Móni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26 Jobbulást neked+++++++++++

Zétikének sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na én most tök ki vagyok akadva!!!!!!!!!
Nekem van egy utónév könyvem amiből kiválasztottam a nevét és itt azt írják,hogy jelentése:A FÉNY SZÜLETÉSE!!!!! Német név!
Le fogom valahogy fényképezni és felteszem!!!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Kolbi!
Mennyire volt felöltöztetve és mennyire volt benn meleg?
Az biztos,hogy allergia.

Timi26!
Még Ildikének sincs foga.
Jobbulást nektek!

Granda!
Húú hát nem valami jó :(

Regi!
Woow de jó neked.és NEM VAGY KÖVÉR!!!!!!!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Míra: Csodálatos
Lilla: A Lídia és Lívia régi magyar becézőjéből önnálósult
Emma: A germán Erm,Irm kezdetű női nevek önnálósult becézője
Márk: A Márkusz rövidülése
Szelina:A név eredetére vonatkozóan több feltevés is ismeretes.Egyik szerint a Marcellina és a Szelina nevek egybeesése.Más magyarázat szerint s Celeszta névvel rokon.Más feltevés szerint a Marcellina angol becézője.
Petra: Kőszikla

Akit kihagytam ne haragudjon de szóljon és leírom.

Kép

Kép
agica1126

Juba: a netről szedtem de lehet nem jó akkor ne hari.

Kép

Kép
agica1126

Nem látszik semmi!!!Ki tudja,hogy kell könyvet úgy fényképezni,hogy látszódjon is belőle valami???

KépKép
juba

Regi beteg vagy?

Kép

Kép
agica1126

Semmi baj Ágica! Nekem ez van a könyvbe és többek közt ezért is választottam ezt a nevet!!!!! Nem baj nekem akkor is ezt jelenti!!!!!!!!! Azért köszi,hogy utánajártál,ügyes vagy!!!!!!

KépKép
juba

Juba Próbálj meg ráfókuszálni vagy pötyögd be két szép kiskezeddel :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

RegiSzívesen. :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba: Tényleg nem akarok megbánatni senkit ezzel csak mondom hátha kiváncsiak a többiek is.Tényleg ne hari.
Petra még mindig nem forog szerinetm már csak ő egyedül nem ebben a topicban :oops:

Kép

Kép
agica1126

De hülye vagyok, Juba hisz azt már tegnap este megtetted :oops: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én miért írtam Mónit??? Szóval Ágica! Köszi a nevek eredetét!!!
Mondom én, hogy fáradt vagyok...
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica Nyugi, majd visszasírod még azokat az időket amikor nem kellett elpakolni semmit :lol: :lol: :lol: Tudod, nem fejlődési verseny. Amúgy Petrus az egyik legfiatalabb baba a topikban :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zétinek boldog névnapot!!!!

Timi26! Jobbulást! ++++++++++++++

Regi! Oké, felírtam, hogy menjen a honlapra a nevek jelentése. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica! Szelina sem forog!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Tudjátok, hol tartok a visszaolvasásban?! A 375. oldalon :shock: . Jövő héten majd csak a végire érek :twisted: .

Timi26, apa már a múlt héten tálalta, hogy ma kint marad a pályán, mert megint zenélnek a Zuradék (is ?). Én nem nagyon támogatom, mert akkor csak holnap jön haza, holnara pedig van programja :evil: . Majd meglássuk :roll: .

Mennem kell postára és Tescoba...
Tényleg Timi, nálatok valóban kőből van a Tesco :shock: ?
dettyk

Ágica! Mikor Zsófi annyi idős volt, mint Petrus, még nem forgott. Most is csak balra, hátára szinte nem is, ülni sem ül.... :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönöm a megnyugtató válszokat.Tudom hogy nem verseny...:)

Kép

Kép
agica1126

Kinél milyen az idő?
Itt nagyon borult.

Kép

Kép
agica1126

Mesi! Még azt akartam kérdezni, hogy a honlapon lehet majd olyan, ahova csak mi tudunk belépni jelszóval???
Esetleg oda feltehetnénk majd akár a születéstörténeteket, akár a megismerkedéses sztorikat. Hm?

Ja! Másik pocakost barátnőm júliusra van kiírva. Emese lesz a kislány! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Nézzétek csak mit vettem észre a nevek jelenténél

Ildikó: harcos
Botond:buzogányos harcos
Érdekes, :D

Ágica ne izgulj mindennek eljön a maga ideje. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ágica! Dehogy haragszom!!!!!!!!! Csak az én könyvembe más van de semmi gáz nekem már marad ez a jelentése!

És mégegyszer köszi mindenki nevébe,hogy ennyit vesződtél vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Sziasztok,

Tegnap Óbudán voltunk Anyumnál, jó sokat kellett visszaolvasni.

Minden hóforudulósnak nagyon sok boldogságot kívánok, Lilla, Zsófika, Albert, Zéti!!!!

K.Timi, istenke éltessen!

Az esküvői képek nagyon jók, hát én is házasságpárti vagyok, remek buli,nagy élmény, nem szabad kihagyni! Hajrá!

Kiskolbi, tényleg lehet valami mosópor, öblítő fura, h mindkét oldalán van. Vegyél számba mindent amit evett, vagy amit használtatok (krém, mosópor stb.)
Írtam privit, jövő hét ok.

Babkocsik, szuperek,nekünk ez a chicco nagyon bevált. Olyan jó volt tegnap is csatangolni, vásárolgatni Óbudán.

Felébredt, nyüszög, megyek.

Kép
Kép
nektarin

Regi, jó a hastáncos ruci is :lol:

Kép
Kép
nektarin

Ha ezt tudom, hogy Szeli ilyen sokáig alszik, ledőlök... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

egy gyors beköszönés. Ígérem, most bővebb leszek, mint a múltkori életjel :lol:
Sorry vagyok, de egyszerűen képtelen vagyok a tempótokat lekövetni. 2-3 naponta, ha 20 percre ide tudok szabadulni, akkor meg főleg képeket nézegetek. (a késő esti netezésről leszoktam, mert ha a gép elé ülök, akkor éjjel 1-2 előtt nem tudok elaludni) A képek viszont csodásak egytől-egyik. Annyira szuperek az esküvői fotók. Pokoli jó nézegetni őket. Szerintem nincs az a nő, aki ne válna gyönyörűszép tündérlánnyá az esküvője napján. Egyszerűen sugárzik az emberből a boldogság és ez többet számít mint bármelyik smink/frizkó. Én spec az előkészületeket is imádtam, 7 hónapig voltam menyasszony és minden percét igyekeztem kiélvezni. Az a sok készülődés/várakozás... ...mint a terhesség idején :lol: Tök más a kettő, de mégis hasonlóan éltem át.
Majd én is keresek pár képet. :wink:

Fogunk még mindig nincs, forgás so-so. Hátról hasra, de azt is csak 1 irányba. Viszont a hasról hátra verziót (amit már 2 hónapja bemutatott párszor) azóta sem hajlandó megismételni. A szája viszont be nem áll. Meg is állapítottuk a védőnővel, h kényi-bényi (lusta :oops: ) de kommunikatív. (mint a szülei? :lol: :oops: )
Méreteink: 7060 gramm és 64 cm (bár ez tuti rosszul lett mérve, mert növi ki a 68-as cuccokat és kizárt, h 2 hónap alatt 1,5 centit nőtt volna. Ja, és itthon én 67-et mértem) Az már biztos, hogy 6 hónapos korára nem dupláz (3850-nel született)
Kajában nagyon válogatós: hiába kutyultam mindent, csak az üveges megy, abból sem mindegyik.

silka
silka

Minden hófordulósnak, névnaposnak, szülinaposnak, aki az elmúlt napokban ünnepelt gratula!

Zétikének pedig boldog névnapot!

silka
silka

Silka, nyugi, mi sem duplázunk :roll: , 3950-el születtünk, és kedden voltunk 6950 8) .

Sense, szerintem Botond sem vékony, azért, mert kisebb a súlya. Én Pankát egyáltalán nem látom vékonynak, sőt, olyan kerek képe van, és olllyan tokája :lol: :lol: :lol: .

Úgy döntöttem, még itthon maradok, délután úgyis megyek Bencéért a suliba, és akkor egy kalap alatt letudom a postát és a vásárlást is 8) . Lusti vagyok... :P

Ágica, itt is be van borulva, majd' elalszom... :wink:
dettyk

Dettyk: én sem örülök! Főleg, hogy beteg lettem! Még az estét túlélném, de nyilván holnap sokáig alszik majd, utána meg Pesten zenélnek! Egyébként csak örömzenélés lenne, nem "munka"!
Ja, kőből van a Tesco, hogy ne rontsa a városképet, mert a barmok a központba építették, eladták a sportpályát!!! :evil:

Kép
Kép
timi26

A délelőtt pihiből semmi nem lett, kemény fél órát aludt, azóta tiszta nyügi! :cry: De ha neki is olyan tünetei vannak, mint nekem akkor teljesen megértem!!!

Kép
Kép
timi26

Halihó!
Megjöttünk az orvostól. Azt mondta a dokinéni, biztosan allergia, kérdés mire, és hogy készüljünk fel, hogy Máténak hiperérzékeny a bőre :( , így mindenből csak a gyógyszertári kutyulékok jöhetnek szóba (később is :( ), és hogy nemhogy tejet nem kaphat minimum 1 éves koráig, de semmilyen más tejterméket sem javasol Neki. (Nem adok több tejpépet sem, eddig ez volt a tápin kívül az egyetlen tejes dolog.)Sajnos a tápszerben nem lehet kikerülni a tejet. És persze no hal, no tojás, szója, méz, stb, de ez szerintem evidens. Gergővel úgy döntöttünk, bébiételt se kap, max Hipp bio-t, de azt is ritkán. Mosóport lecseréljük, öblítőt pedig asszem nem használok az Ő ruháinál.
Remélem, beválik a "hadjárat".
És megbeszéltük dokinénivel, hogy mindig írom, mit evett, és épp milyen a bőre.
Aztán, hogy mi lesz, ha nagyobb korában kap tejeset, az kiderül. Vagy bírja, vagy nem...

Megyek, mert Máté már nem bír az ölemben ülni, halaszthatatlan mozognivalója van!!!!! :D :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi26, pedig mennyi szép emlékem kötődik a Sport Büféhez...gondolom annak is annyi :roll: :cry: .
Tényleg hülyék :evil: :evil: . Sportpálya nélkül...de lényeg, hogy van Tesco :evil: :evil: . A mi Tesconk a város szélén épült, amit illegális szemétlerakóként használtak sokat, viszont telente qrva jókat szánkóztunk ott :oops: :lol:
dettyk

Bocs, Csajok, hogy most csak ezzel a hülye kiütéssel vagyok elfoglalva :oops: , de nagyon be voltam kakilva, hogy esetleg valami fertőzés vagy ilyesmi. Akármennyire is kiderült, hogy nincs nagy baj, valahogy le vagyok törve, mint a bili füle... :cry: pedig biztos hamar elmúlnak a pöttyök. Mégis, olyan pocsék érzés, mert azon imádkoztam, hogy ha már nekem sz@r bőröm van, és Gergőé is érzékeny, legalább Máté kapjon valami jót a nagyszülőktől... tudom, nem tehet erről senki, így jártunk. Különben tényleg gyönyörű a bőre, csak naygon "finnyás" ezek szerint.
Jó, eldugulok. Majd jövök mosmá reagálni is érdemben meg visszaolvasni.
És még írnom kell 2 privit is valamikor... :roll: vagy 3-at... :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi, nyugi, pozitív gondolkodás!!! :wink:
Mi mindketten ekcémásak vagyunk Pistivel, Bence és Panka bőre is nagyon érzékeny, szárazságra hajlamos, de annyi, hogy nem használunk drága márkás kencéket, hanem gyogyótárit :wink: .
És ha most ilyen Máté bőre, még ki is nőheti, viszont ha nagyobb korában jelentkezik, akkor már nem biztos :D . Megnyugtatásképpen: Bence most 7 éves, és sokkal kevesebb baj van a bőrével, mint csecsemőkorában :roll: .
dettyk

Kolbi ez természetes,hogy el vagy keseredve!!Főleg ha majd kipróbálod a gyogyis fürdetőkenőcsöt,azzal nem lehet normálisan fürdetni és ami nekem nagyon hiányzik az a jó illat,a Gabinak olyan fincsi illata volt. :cry:
De fel a fejjel még jó,hogy nincs komolyabb baj!!!!

KépKép
juba

Na most jól megvigasztaltalak mi??? :shock:

KépKép
juba

Dettyk, Juba: köszi a vígasztalást. :D :D A gyogyótári fürdetőt ismerjük, eddig is azzal fürdettem (egyetlen nap volt, mikor nem!), és azt hiszem, nekem is rá kell szoknom,mert engem is szárít minden más kencefice, még a babafürdetők is. Annyira nem utálom a gyógyszertári fürdetőt, mert tégelyeset szoktam venni, azt könnyebb használni, mint a tubussal vacakolni. Egy bajom van vele: rágyógyul a kádra, és nagyon nehéz rendesen letakarítani. :evil: Illat: bánja fene, hogy nincs neki, így legalább a Babámnak mindig Máté-illata van! :D :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sikerült aludnom 3/4 órát! Szeli fél 10-től 3/4 12-ig aludt… :shock: Biztos őt is álmosítja az idő. Nem sok kedvem van nekem se lemenni, de muszáj legalább tejet vennem. Apa megint csak este jön… :cry: :cry:

Silka! Jó, hogy jelentkeztél! :D

Szegény Máté! Most aztán figyelhetitek, mire allergiás, és mire nem. Allergiás valamelyikőtök egyébként? Ja, írtad, hogy érzékeny a bőrötök… :(

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi!
Emlékszel h. ki voltam akadva milyen Bálint bőre? Én akkor már a gyogyótári fürdetőt is mellőztem,mert az apjának is igen érzékeny a bőre és mikor a kezét bekente másnapra teljesen bepirosodott :shock: Nekem a bőrgyógyász azt mondta mindenképp kell vmi fürdetőolaj bele adott mintát és az bevált azóta azt használjuk + a krémet amit adott :) Ha mégsem múlik a bőrén a pirosság akkor szerintem érdemes lenne elmenni bőrgyógyászatra.A fürdetőt meg úgy használd h. pohár forró vízbe oldjál fel vmennyit és utána önts a kádba :)

Mesi!
1/2 5kor már szoptattam Bálintot és reménykedtem h. visszaalszik :) de nem :roll: Az a baj h. apja akkor kel és bármilyen halkan közlekedik,kispasi éberen teli szájjal vigyorogva figyeli :)

Juba!
Mi most Oilatum nevezetű fürdetőolajat használunk ami kifejezetten csecsemőknek van :) Fincsi az illata is :)

Ágica!
Bálintot kihagytad :wink: de előtte írtam le :) Itt is borús az idő :( de legalább nincs olyan hideg :)

csók

KépKép
viranka

Gremese,
dobtam Neked 1 privit.
Olyan jól sikerült, h 2x is elment :lol:

silka
silka

Regi: mi nem vagyunk allergiásak semmire (egyelőre). Annyi biztos, hogy Gergő nem bírja a tejet, de más semmi. Az érzékenységünk inkább a kozmetikumokkal szemben mutatkozik meg. Ja, és én napallergiás vagyok, de az fura fajta allergia. Már el is határoztam, hogy Mátét mivel fogom kencézni nyáron, hacsak a doki nem javasol mást. Plusz fejre sapi vagy vagány kiskendő... muszáj lesz.

Detti
KépKép
kiskolbi

Viranka: köszönöm szépen, kipróbálom!!!! :wink: Ha pedig nem javul a helyzet, majd elkérhetem a bőrgyógyászotok elérhetőségét? (Persze azért bízom a legjobbakban! :D )

Detti
KépKép
kiskolbi

Kedden kezdem!!

Timi26, szegény tesódat rendesen bepalizta az a p*csa…őt is nagyon sajnálom, de gondolom a kiscsaj van a legsz*rabb helyzetben, hogy ilyen anyja van…milyen példát lát?! :evil: :evil:

A fiatalító bulikban benne vagyok ezerrel, csak ne 18 évesek közé menjünk… :wink:

Cipők csodaszépek, én csak álmodozom, mert nem igazán tudok járni bennük, ezek a kis vékony pántos szandik pedig hülyén néznek ki a lábamon, mert vastag a bokám grrrr…

Hajni, szerintem sokan irigyelnek azért, hogy Lilla baba ilyen jó alvókával van megáldva ( :wink: )…

Zsófi fordulása észbontó…Panka is egyre gyorsabb, de ez a hasizmozás nélküli rárepülés a távuszra…nem semmi :lol: . És a séró szuper lett!!

Vadvirág, nagyon szép méretek…

Motiot, ez a cukkini nagyon jól néz ki, én imádom, de asszem’ apa kivágna vele (nevet…).

Kóstolás: nagyon okos kétgyerekes anyuka (mármint én) mivel kezdi a kóstolást?! Naná olyannal, amit csak 1 éves kora után lehetne: narancslével…de éppen azt ettük Bencével, és nem túlzok, Pankának csorgott a nyála…gyorsan facsartam neki pár kanálnyit…imádta…majd rakok fel g-mailre…de azért legközelebb almával próbálkozom, ha veszek reszelőt…

Meryke, Máté egy kis mosolygós izomgolyó…hogy is mondta Szeli apa: örömgolyó? Nekem ez úúúgy tetszik…

L.Móni, ez nagggyon gáz (mármint a MÁK). Nekünk pölö qrva sok 12200 Ft, ha pont annyi hiányzik a gázszámlából…mennyit kereshet a tisztelt ügyintéző, ha neki az semmi?!?!

Milénamoni, de jó neked…én nemhogy nem fogyok, de még híztam is vagy 2 kilót az utóbbi hónapokban…

Timi26, lekislányozta Vikdant, pedig sztem tipikus pasi, a hangjáról nem is beszélve…
A konduktor meg tiszta hülye…én még ilyenről nem is hallottam…

Juba, én, amikor még esküvőről ábrándoztam, zöld nadrágkosztümben akartam férjhez menni…

Mesi, műanyag flakonos ötletet babszemekkel elloptam, nagyon bejött…

Dotildi, nem csoda, hogy lekislányoztak, annyira kislányos arcod van…ezért jó, hogy raktatok fel esküvői képeket, mert egészen mások vagytok, mint az avatarokon…

Tali: én is nézegetem az esernyő kocsikat, mert nem tudom, Lórival hogyan tömegközlekednék Pesten…Timivel, Hörcsöggel, esetleg a szolnoki mamikkal felszállnánk egy villamosra, és tele lenne… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Regi, nagyon klassz a hastáncos ruha…én is kipróbálnám, most még hasam is van hozzá…túl nagy is…

Hőmérséklet: nálunk is 20 fok, és ha melegebb helyre megyünk, rögtön kipirosodik, kérdezik is: lázas ez a gyerek? Áááá, nem, csak megfő…

Irina: Erős Pista…nem hangzik túl bizalomgerjesztően…

Ez nem is igaz!!! Lehet, hogy néhány dolog fölött átsiklottam, boccccs :oops: ..
Hallottátok, hogy hetfűn 20 fok is lehet?! :D
dettyk

Viranka, jól látom, hogy a könyvcsomagra licitálsz :wink: . Én meg a játékcsomagra :D .
dettyk

Dettyk!

Aha :)

KépKép
viranka

Elmentünk a bótba és odafelé minden oké volt,tök nyugisan elült a kocsiba(nem adtam rá az overált mert 15 fok van kint, így sokkal jobban tudott mozogni és nézelődni)Na hazafelé szegénykém elálmosodott és hiába próbáltam elrázni a kocsiba nem ment,kivettem kb két perc múlva megadta magát és elaludt.Visszatettem és jöttünk haza,most is kint alszik a teraszon.Szóval azért kicsit javult a dolog és én nagyon örülök neki!! :D

Na most tépek,takarítani,főzni ,mosni :cry: :cry:
Nem tom meddig jutok mert ha a nacssága felkel akkor fel kell függeszteni a melót.

KépKép
juba

Juba, látod, reményeink szerint a TAVASZ majd mindent megold :D !!
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: