Jó reggelt,
mi is fenn vagyunk 5.50 óra óta, Áron úgy gondolta, hogy ö elkezd dumálni, erre felébredt Ábel is. Ö baja, miért nem marad a saját ágyában!

( Minden éjjel/hajnalban csoszog át hozzánk - de én nagyon szeretem és apa is, már hiányzik, ha késöbb jön

)
Ábel egy órája nyomja az ovit, Áron meg itt kajabál a kiságyban és játszik.
Egyre tüneményesebb ö is, ahogy egyre több mindent tud, érdeklödik stb. Meg kell zabálni!
Emese, pereld is be az olaszokat! Hogy gondolják ezt?
Zsófi nagyon ügyi a csörös pohárral! Majd lassan én is szerzek be egyet, ami nálunk bevált, az a Tommee Tuppee vagy mi a szösz volt.
Timi26, VikDan nagyon édi, ahogy Rebit gyömöszöli! Áron is el szokta kapni Ábelt, ha túl közel hajol hozzá, akkor van egy kis visítás. Mi lesz itt késöbb?
Áron itt vigyorog a kiságyból, olyan tündéri! Nem lehet nem foglalkozni vele! Jujj, most nézem, az egész pofija tiszta bökék!
Bongyi, a nevem csak úgy jött még vagy 6-7 éve, mikor sehogy sem tudtam magamnak a yahoo-n emilcímet csinálni, mert a nevem mindenféle változatában volt már. Aztán az én nevem, a párom neve és a nyuszink ( Isten nyugosztalja ) neve elsö két betüjéböl kreáltam, azóta is ezzel jelentkezek, regisztrálok mindenhol.

( MOniTItiOTtó)
Irina, gyönyörü voltál az esküvötökön! Én is úgy tennék fel képet, de nem tudok, mert a sógornömnél van a cd a képekkel, a fényképezögépen pedig nem lehet, vagy csak nem tudom kikapcsolni a vakut, így fénylik nagyon.
Na megyek, foglalkozom kicsit a manóval!