A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni! Ha nyitott a .pdf, akkor ctrl+C-vel ki tudod másolni az adott szöveget, és ctrl+V-vel bemásolod egy word dokumentumba. Ha zárt a .pdf, akkor ezt nem tudod megtenni.

Timi26! VikDani éppen Rebeka szemét készül kinyomni? Halálos!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi Mesi, zárt :-(

Heni
KépKép
heni81

Gremese: az úgy volt, hogy Rebeka háton feküdt én meg rátettem VikDant a hasára. Kiscsávó meg annyira megörült, hogy végre testközelben van a nővérével, hogy teljesen bevadult! :shock:
Ütötte, tépte ahol csak tudta, közben meg nagyokat nevetett!!! :D

Bongyi: estére megint hőemelkedése volt, szerintem megint be fog lázasodni! :(

Ágica: igyekszem nem gondolni rájuk, amolyan strucc politikát folytatok, különben kikészülnék idegileg!
De bízom benne, hogy bátyus egyszer megelégeli a dolgot és lépni fog!!!

Horcsog: mindjáá visszajelölöm VikDan nevében!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

Jó estét, drága lányok!

Utólag is Isten éltesse a mai név- és szülinapos, hófordulós babákat-mamákat!!! A hófordulós mamákat különösen! ;-)))))))))))

Viranka: hogy TE milyen édes vagy! Köszönöm előre is, ha lefényképezed a mikrogyöngyeidet, és esetleg segítesz punnyadt szopipárnámon! ;-)
Fú, sajnálom ezt a korai kelést, kemény lehetett... azt olvastam vhol (talán a Picik és kicsikben), hogy a fogzás mellett a mozgás- és idegrendszeri fejlődés is kiválthatja az ilyen ébredéseket -- vagyis idővel elmúlnak, csak az ember addig bekkelje ki vhogy...

Timi26: jobbulást VikDaninak!!!

Hajni: nagyon ügyes vagy, hogy rájöttél, mi volt a gondja a picidnek (a cumisüveg cumija). De őrület, hogy mikre kell figyelni...

Motiot:nagyon klassssssssssssz a történetetek, ennél már csak Áron klasszabb! :-)

Gremese: Zsófika mindkét frizurával végtelenül édes!

Fleur: micsoda love story! Szippantóskocsi? Na, ezt sosem fogom elfelejteni!!! 8)

l. móni: micsoda méretei vannak Gréticicusnak, ez igen! :D

K. Timi: Ádámod zabálnivaló! :D

Dmaggie, Bongyi, Regi, remek volt a mai nap a barátnőmnél, Ádi 2,5 órát (!!!) aludt (hiába, az ingerek), úgyhogy vagy hetente új lakásba költözünk a férjemmel, hogy mindig elég inger érje és sokat aludjon vagy sokat barátnőzöm... :-) Teljesen embernek éreztem ma magam, és ez nagy szó!

Dmaggie: hol vagy???[/b]

Kép
Kép
irina

Timi26!

Marha jó ez a kép mi lesz ha még nagyobb lesz
Vikdani akkor mit csinál :lol: :lol: :lol:

Lemértem a lányom 66 centi
kíváncsi vagyok jövöhéten mennyit mérnek.

Köszi ,ho leírtátok a csajszik méreteit.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi:
de Ti már ettetek sima tápit, nem? Akkor meg minek HA?
Most, h nem evett Lilla, nekem is írt fel a doki simát, de nem is ette, max 40 ml-t, meg lett pár folt a pofiján, így én még egyelőre maradok a HA-nál, bár Lilla szereti azt.
sztem, ha már ettetek simát és nem volt baja, akkor add neki azt. :)
Teát, vizet iszik? Nekem azt sem akar Lilla.
halálos a kép. :)

És... megmértem Lillát, kaki után, 4 órával kaja után 7240 g. :wink: Hízott megint picit, és 66 cm. ( 2780 g és 48 cm-el született)
1 hete 7060 g volt. (2 hétig stagnált a súlya.)
Szval asszem megnyugodtam. :wink:

jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Lányok, teszek fel esküvőit, de csak ha Ti is!!! :wink:
Kép Kép

A ruha színe egyébként ekrü volt, csak ez vhogy a hivatásos fotós képein nem látszik... :-)
Jó éjszakát!

Kép
Kép
irina

Jaj, Irina! Hogy Te milyen szép vagy!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni: a doktornő mániája, hogy sokat beteg VikDan akkor egyen HA-t!

Irina: hogy te milyen szép voltál az esküvődön!!!
Most is szép vagy !!! :D :D :D

Horcsog: háát nem tudom. De Rebekát sem kell félteni!!! Lesznek itt még harcok rendesen!!! :D

Jó éjszakát! Megyek apázni!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

TImi26, Gremese, de édesek vagytok, köszönöm! De szerintem egyáltalán nem voltam szép, csakhát 5 kg smink és 3 tonna hajlakk után mindenki valaki másnak néz ki! 8)

Kép
Kép
irina

Bocsánat, tehát: Timi26, Gremese! :D

Pusszantás, megyek apához!

Kép
Kép
irina

Nem olvastam vissza, majd reggel.

A lényeg, hogy Máténak semmi baja, megint „csak” ez az orrnyálka valami.
A BCG-re azt mondta a doktor bácsi, hogy ilyennek kell lennie, de amíg nem heged be nem mehetünk úszni. :cry:

l.Móni, Viranka: Küldtem pü-t!

Még pár kép:

Kép Alszom

Kép ilyen combis vagyok

Reggel lebontottam a fejvédőt:
Kép Kép

Kép Áfonyás-alma után

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

KépKépKépKép
meryke

Csak röviden :lol: bejelentkezek. Már megint utolért a fejfájás...

No, akkor.
A hófordulósoknak sok puszit küldök! Beatrice, Zéti, Panka, Szeli, Ádám, nőjetek, gyarapodjatok továbbra is olyan szépen, ahogyan eddig tettétek!
Kép

Zsuzsóci! Boldog névnapot kívánok!
Kép

Timi, jól értettél. A kisregény közben lehet, hogy elveszett a lényeg. :lol: :lol: :oops: Tehát. Én nem fognám vissza a gyereket. Ha ő igényli, márpedig igényli, akkor hagyni kell. Nagyon kis okos leányzó lehet, ahogyan leírtad. Ilyen volt Gergő is. Mindig elolvasta, hogy éppen mit veszünk, az mennyibe kerül, stb. Nyomtatott betűkkel leírt mindent. Pedig őt nem is tanítottam. Szerintem Dávidtól ragadtak rá a dolgok. Meg érdekelte nagyon, ahogyan Rebekádat is. Nem direktbe ment a tanulás, tanítás, csak éppen kielégítettük mindig a kíváncsiságát. Játéknak fogta fel az egészet. De mindent csak játékosan ajánlanék!

Fleur! Valld be, hogy írói vénával vagy megáldva! Én várom a folytatást! Távszerelem! Ismerős. Albert Miskolcon, én Békéscsabán tanultam. Zsák és a foltja, borsó meg a héja, így jó az összetartozás.

Motiot! Örülök, hogy jobban vagy. Olyan szép a Ti történetetek is! Áron meg egyszerűen tüneményes. Rajzolni sem lehetne szebbet.

Kaqk! Jó kalandosra sikeredett a Ti egymásra tálálásotok is. A képek azt mutatják, a Sors itt sem tévedett.

Zsofka új sérója nagyon tetszik. Csak nem új fiú van a láthatáron? Neki szólna a csini frizu? :lol: :lol:

Bocsánat, de ezek jutottak gyorsan az eszembe, nem mentem végig ismét a nemtomhány oldalon. :oops:

Jaj, jut eszembe! Vadvirág, Heni! Szép nagyok a babók

Timi, jobbulást!
dmaggie

Jaj úgy lemaradtam mint a borravaló!Nem tom mi van a leánykámmal de kb 7 szer kelt mióta leraktam!

Minden kép isteni! Ádinak nagyon édi a popója :lol: !
Máténak ezek a combikák! :D

Kakqk!Nagyon jó a love story és gyönyörü volt a ruhád,és te is!!

Fleur a ti történeteket is végigizgultam!

Hajni te még lógsz vele!!

Irina!Lenyügőzöen szép vagy!!!!

Bongyi!Köszönöm kérdésed,sajnos egyre rosszabb a dolog teljesen el vagyok keseredve!!! :cry: :cry:

Timi!Mejött az email,hát nem irigylem a tesódat,de az enyémet se ,nálunk is hasonló a szitu :cry: !

Heni!Jó,hogy megvagy!

Csütörtökön mi is megyünk tápit iratni és akkor lemázsáltatom Bertust szerintem mi vagyunk a legkövérebbek a korunkhoz képest!(Tiszta annya ez a leány :lol: 8) )

Na ezt most gyors elküldöm.

Ja és Zsófi sérója nagyon dizájnos :lol: 8) !

KépKép
juba

Meryke! Köszi szépen, ma megkaptam megrendelt könyvet. Így már biztosan nem kell utánajárni. Nagyon kedves vagy, hogy így segíteni akartál. Köszönöm, köszönöm,..... Huncut husis Máté olyan éééédes!

Irina! Csak úgy süt az írásodból, hogy mennyire jó volt ez a mai nap! Még, hogy nem voltál szép?! Miket beszélsz Te lány! Bár lehet, hogy igazad van, mert nem szép, hanem gyönyörűűűűű!

Megígérem, én is teszek fel!
dmaggie

Juba, a topik legkövérebb babája címre mi is pályázunk, vigyázat! (Nem biztos, hogy a legnagyobb súlyú, de centijéhez képest igen husimusi a lányom!)

KépKépKép
bongyi

Irina, ne szabadkozz! Fantasztikusan nézel ki az esküvői képeken!

KépKépKép
bongyi

Jó éjt Drágáim!
dmaggie

Jó reggelt :D !

Most én is nagyon le vagyok maradva, nem tudom, mennyi időm lesz, de próbálkozom :oops: :roll: .

Juba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Imááááádlak!!!!

Köszönjük a Panka köszöntéseket :D !
dettyk

Képzeljétek - most találtam -, van olyan kiadó Rómában, hogy Gremese könyvkiadó (Ernesto Gremese). :shock: :shock: :shock:

Szerintem be fogom perelni őket! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Köszönjük a tegnapi köszöntéseket!!! :D
Hoppá! Ma nincs se szülinap, se névnap, se hóforduló… :shock:

Ma a pocakos barátnőmmel leszek, délután meg jön a Nagytesó, itt is alszik, holnap innen megy suliba. Így nem hiszem, hogy ma már nagyon géphez jutok. :roll:

Timi26! Jobbulást mindenkinek!!!

Hajni! Szeli meg már vagy 2 hete nem eszik többet 160-165 millinél (napi 5x), pedig evett már 200-akat is… Én sem értem, de ha ennyi elég neki… Éjjel nem éhes, úgyhogy nagy baj nem lehet. :D A védőnő úgyis azt mondta, hogy túlsúlyos… :twisted:
Szóval szerintem elég neki a 4x-i kaja (de már biztosan megnyugtattak mások is).

Motiot! Jól „megdolgoztattad” apát! :lol:

Vadvirág! Gratu a méretekhez! Még mindig igaz, hogy milyen hosszúkásak!!! Szép kis csajszik lesznek!!! :D

Dettyk! Nem baj, hogy nem óriásbébi Panka! Szerintem itt több a nagy baba! Ne ahhoz hasonlíts!!! :D

Mesi! Wellness Szeli: :lol:

Fleur! Ti is jól leküzdöttétek az akadályokat (távolság)! Biztosan a lánykérésnél is a megfelelő pillanatra várt. Olyan spontánnak tűnik!!! Nagyon romantikus! :D

Akkor ezt most elküldöm. Ha Szeli 9-ig alszik, akkor talán végig is tudom olvasni… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Persze jó reggelt mindenkinek! :oops:

Megint van egy újdonság nálunk. Pár napja csőrös-füles poharat adtam Zsófinak. Azt máshogy kell szívni, és sokkal jobban jön belőle a víz. Tegnap már 90%-ban a szájában kötött ki a víz, mint a száján kívül. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! A védőnő Szelire mondta, hogy túlsúlyos? :shock: :evil: Mit nézett ez?

Egyébként kb. 1 hónapja azon gondolkodtam, hogy a Libero maxi után mit adjak rá, mert kezdte szorítani a combját, olyan nagy volt a pocikája, hogy örültem, ha normálisan ráragasztom (ez inkább a Pampers-nél volt jellemző, alig érte körbe).
Mi lesz itt?
Erre - mióta lelassult a súlygyarapodása, és inkább nyúlik, nyúlnak a cobjai, nyúlik az egész gyerek, újra kényelmesen (kényelmesebben) belefér a maxi Liberóba.

Most megint nyomulok a teszveszen, mert 74-es ruhatár kell. Licitálok egy májusi kismama ruháira is. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Mi van a gmail-el? Be tudsz lépni? Szerintem csak helyesen kell beírni. Apa nézte, mi lehet a bibi?

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni! Cica is jó hosszúkás baba ám!!! :wink:
Engem érdekel a Pampers kupon! Bár szerintem már rég lemaradtam róla… :roll:

Jaj, szegény VikDan. Már megint antibogyó… :cry:

Kaqk! Nagyon aranyos a történetetek!!! Tényleg izgi lehetett! Tele várakozással! :D
Milyen csinos voltál az esküvőn! Micsoda habos ruha!!!
Férjed tényleg olyan aranyos, mosolygós! :D

(Hát én asszem ebből már kimaradok…) Egyébként én ha szeretnék esküvőt, csak azért, hogy szép ruhában lehessek! :D Magát a papírt nem tartom fontosnak. (Bocsi, ha valaki nem így gondolja! Azé nem kell rólam rosszat gondolni!!! :wink: Nem vagyok esküvő ellenes, csak nekem nem fontos annyira. De nem mondanék nemet! :wink: )

Granda! Örülök, hogy bevált a mei tai!!! :D

Nektarin! Eiffel-torony? Hoppá! :D

K.Timi! Ádi cukipofa! Formás popó! :D
Hogy álltok a kajálással?

Mesi! Köszi! Akkor a Bepanthent kiprószáljuk! A fürcsi előtti meztelenkedést is be kéne vezetni, csak mi olyan sokáig pancsizunk, hogy aztán azzal meg el az idő, utána meg már éhes-álmos… :roll: Na, majd szépen, lassan bevezetem.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Én mindenképpen javaslom a meztelenekdést, majd csak lesel, Szeli miket művel! :wink:

És nem gondol rólatok senki semmi rosszat! Mi sem vagyunk összeházasodva, és a papír nélkül is nagyon jól megvagyunk. De persze kacérkodunk a gondolattal, és szerintem előbb-utóbb meglesz az esküvő, de nem tartjuk mindenképpen szükségesnek. :)

Lehet, hogy Zsófi lesz a koszorúslány.... No meg a topik lánykái! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Már hallottam erről a spiningről, biztosan nagyon hatásos!!! Éljen a mozgás!!! :D Én tele lettem energiával!

Bevarró címke: Szeli előszeretettel bámulja a rácsvédő címkéjét, minden egyes ébredésnél. :D Akár fél órát is ellenne, ha nem venni ki hamarabb! :wink:

Ágica! Hát a 4-5 ébredés tényleg elég sok… :( Nekünk is volt ilyen egy hetünk. De szerencsére most „csak” kétszer kell cumit visszatenni. :D

Tegnap már nem csináltuk a kádban a feladatokat (arclocsolás, lebegés). Kicsit pihentetem a dolgot szerintem, aztán szombaton meglátjuk, hogy reagál. :roll: De még mindig azt gondolom, hogy inkább a fáradtság a baja.

Hajvágás: Szelinek is van 1-2 szál, ami belelóg a szemébe, de szerinte lassan az is kihullik… Szerencsére már van pár mm az új haja, így kopasz nem lesz. Furcsa lenne a sok haja után… :?

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi Esküvő :lol: :lol: :lol: Vauuuuuuuuuuuuuu. :lol: :lol: :lol:

Regi Mi 11,5 év után házasodtunk össze. Sokáig ábrándoztam róla, nagyon szerettem volna. Aztán mikor mondtam apának, hogy így is jó nekünk nagyon akkor megkérte a kezem és 1,5 évre rá összeházasodtunk. A család teljesen le volt rökönyödve mikor közöltük velük az esküvő időpontját :lol: Azt hitték szórakozunk. nem akarták elhinni, hogy ennyi idő után mondjuk ki az igent. Ráadásul templomban is :lol:
Írtam privir

Irina Gyönyörű menyasszony voltál. Kérlek ne mond, hogy a smink teszi hisz a kozmetikus 90%-ban hozott anyggal dolgozik :wink: :lol:

Meryke Írtam privit

Timi26 Jó a kép nagyon :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina! De jó, hogy ilyen sokat aludt Ádám! Tényleg jól elfáradhatott! :D
De gyönyörű vagy!!! Ez a hangulat világítás!!! :D

Hajni! Szeli sem akarja a vizet (sem más folyadékot) meginni… :? Esetleg ha énekelek közben, akkor nagy nehezen elkezd kortyolni… :shock:

Meryke! De édi a kis combis Máté! :D

Maggie! Fejfájás hess-hess!!! :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Elszállt a kisregényem.
Majd később írok még most hív a hercegem.
20200310173350

Jó reggelt!

VikDan este mégsem lázasodott be, csak az orrát kellett sokszor kiszívni! :D :cry:

Rebeka meg kiharcolta az ovit! (hiába, ha szerelmes az ember lánya... :roll: )

Gremese: én is azt gondoltam, hogy a maxi nem lesz jó sokáig, aztán mégis...Szerintem az én fiam is nyúlt, főleg, hogy már közel sem eszik annyit, mint csak tápszeres korában!

Dettyk: már éppen hiányolni akartalak! A koroddal meg ne foglalkozzál, egyáltalán nem látszol annyinak!!! :D
Majd elviszlek még 1-2 fiatalító buliba!!! :lol: :lol: :lol:

Esküvő: mi nem akartuk, csak anyám ezen a téren konzervatív, és szerinte milyen ciki az, hogy lányként szülök! :shock:
Így gyakorlatilag az ő esküvője volt, mi csak bábuk voltunk! Még barátokat sem hívtunk, csak akiket ő hívott (majd 100 fő!)
De nem baj, apa azt mondta, hogy a 10. évfordulón újra elvesz ééés akkor az egész topik is ott lesz!!! Mennyi koszorúslányka meg fiúka lesz ott!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Regi Sportos a leány nagyon :lol: csak ismételni tudom magam: nagyon szép Szelike

Bevarró cimke. Cica is be van indulva rá. Eleinte apát zavarta és két játékából kivágta. Nos az a két játék mostmár elvesztette a vonzerejét. :roll: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Irina!
Még hogy smink nagyon is szép voltál
és ha ha jól gondolom most se vagy csúnya.

Meryke!
A te Mátéd is cuki pofa. :D

Mesi! Timi!
Mikor is lesz az?
Csak azért,hogy fel készüljünk. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt,

mi is fenn vagyunk 5.50 óra óta, Áron úgy gondolta, hogy ö elkezd dumálni, erre felébredt Ábel is. Ö baja, miért nem marad a saját ágyában! :roll: ( Minden éjjel/hajnalban csoszog át hozzánk - de én nagyon szeretem és apa is, már hiányzik, ha késöbb jön :lol: )
Ábel egy órája nyomja az ovit, Áron meg itt kajabál a kiságyban és játszik.

Egyre tüneményesebb ö is, ahogy egyre több mindent tud, érdeklödik stb. Meg kell zabálni!

Emese, pereld is be az olaszokat! Hogy gondolják ezt? :lol: :lol:
Zsófi nagyon ügyi a csörös pohárral! Majd lassan én is szerzek be egyet, ami nálunk bevált, az a Tommee Tuppee vagy mi a szösz volt. :shock:

Timi26, VikDan nagyon édi, ahogy Rebit gyömöszöli! Áron is el szokta kapni Ábelt, ha túl közel hajol hozzá, akkor van egy kis visítás. Mi lesz itt késöbb?

Áron itt vigyorog a kiságyból, olyan tündéri! Nem lehet nem foglalkozni vele! Jujj, most nézem, az egész pofija tiszta bökék! :shock:

Bongyi, a nevem csak úgy jött még vagy 6-7 éve, mikor sehogy sem tudtam magamnak a yahoo-n emilcímet csinálni, mert a nevem mindenféle változatában volt már. Aztán az én nevem, a párom neve és a nyuszink ( Isten nyugosztalja ) neve elsö két betüjéböl kreáltam, azóta is ezzel jelentkezek, regisztrálok mindenhol. :wink: ( MOniTItiOTtó)

Irina, gyönyörü voltál az esküvötökön! Én is úgy tennék fel képet, de nem tudok, mert a sógornömnél van a cd a képekkel, a fényképezögépen pedig nem lehet, vagy csak nem tudom kikapcsolni a vakut, így fénylik nagyon. :cry:

Na megyek, foglalkozom kicsit a manóval! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Mesi! Aha, még a múltkor mondta. Különösebben nem hatott meg… :lol:
Nekem meg most szólt az unokatesóm, hogy válogassak egy-két rucit!!!
Kép

Csajok! Akinek sokszor elszáll az irománya: ÍRJATOK WORD-BEN!!!

Móni! Apa is levágatta velem a cimkéket a játékokról. Most már belátom, hogy nem kellett volna… na, mindegy. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke, máté kis tünemény! Áron is állandóan a fejvédöt büvöli! :wink:

Címke: Ábel is odavolt értük, szinte minden játékán csak az érdekelte öt egy ideig, Áron még nincs rákattanva, de ami késik nem múlik! :wink:

Timi26, örülök, hogy VikDan jobban van!

KépKép
KépKép
motiot

Halihó!

Regi, Szelike igazi hajasbaba. Gyönyörűséges. Biztosan a fáradtság a baja. Köszi, de még mindig van :evil: . Pedig most nem is jött újabb front. Régebben mindig a nehéz napok előtt volt. Lehet, hogy készülődik? Én nem bánnám, ha még nem jönne!
Én, mint már írtam alapvetően házasságpárti vagyok, de úgy gondolom nem a papír dönti el, hogy jó lesz-e egy házasság, vagy akár egy együttélés. Ahogyan az itteni példák is mutatják a megfelelő pár a titka a dolognak. Jól kell választani és kész! :lol: :lol:

Én egyébként azért is olvastam nagy kedvvel ezeket a történeteket, mert az derült ki mindegyikből, hogy igen is vannak jó példák. A lapok tele vannak az olyan történetekkel, hogy milyen nehéz is megtalálni a párunkat. Lehet, hogy kell egy kis idő hozzá, de mindenki előbb-utóbb belebotlik a hozzá illő társba. Olyan jó olvasni, hogy mindenki milyen boldog. Vagyunk itt néhányan, mégis mindenkinek rendben van az élete. :lol: Ez szuuuuuper!!

No, remélem értitek, hogy mit akarok kinyögni. :lol:
dmaggie

Regi, Szelike nagyon ari! És milyen sok haja van neki is! Olyan aranyosan koncentrál!

Maggie, én is hessegetem a fejfájást, így hátha elmegy! Oksi? :wink: Hess hess!!!

KépKép
KépKép
motiot

Nem írtam oda a képekhez, az első 2 hónapos korában, a második pedig nemrég készült.

Kép

Kép
regcsiken14

Tegnap nagyon kiakadtam a MÁK-ra. Nem küldték még mindig a családi pótlékot. nagy nehezen felhítam őket erre adtak egy számot, hogy onnan intézik az utalásokat Őket hívjam. Mondom ok. Felhívom, elmondom a panaszom, hogy nem kaptam még meg a pótlékot. Utánnanézett a hölgy és kiderült, hogy nem vagyunk benne a rendszerbe :shock: Ennek az az előzménye, hogy én a cégemtől kaptam januárig csak ugye állambácsi változtatott én meg szívok (már bocsánat) Azzal kezdődött, hogy állítólag az adatokat símán átadják a MÁK-nak. Nos ez az én esetemben nem így volt :? személyesen kellett bevinni mindent :evil: Ezt apa intézte még januárban.Tegnap hívtam párom, hogy valami nem stimmel hisz elvesztek az adataink. Apa ekkor átment a XI. kerületi irodájukba. Mondta mi a gond és, hogy nézzenek már utánna. Le akarták rázni, hogy minden rendben ne foglalkozzon vele előbb utóbb kapunk pénzt. Meg, hogy nem érti 12200 ft-ért mit kell rinyálni :shock: :evil: Apa nem tágított, felhívatta velük a postázót, hogy derítsék ki hol vesztek el az adatok. Kiderült, hogy EL SEM JUTOTTAK A POSTÁZÓBA :shock: :!: :!: Se egy bocsánat vagy elnézést mi hibáztunk. Semmi. Közölte, hogy akkor kéri újra a kitöltött papírokat és akkor majd intéződik. De március közepe tájánál hamarabb ne számítsunk a pénzre. Nem az összeg zavar, hanem az eljárási mód. Megaláznak minket azért ami törvényesen jár. Nem külömböző támogatásokért mentünk kuncsorogni, hanem azt kértük ami minden magyar fiatalkorú állampolgárnak törvényesen jár.

Bocsi, hogy ezzel fárasztalak titeket de most egy kicsit jobb, hogy kiírtam magamból.

KépKép
Kép Kép
l.móni

...és azt akartam vele megmutatni, hogy milyen kevés lett a haja... :oops: de bééééna vagyok...

Kép

Kép
regcsiken14

Szép napsütéses napot! Kép
varga tünde

Timi26! Durva!!! Ennyire gáz sztorit még nem is hallottam... :evil: :evil: :evil: szerencsére...

Mesi és minden aktív fórumtag! Én már nem is tudnék Nélkületek létezni!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hú! Zsófi rákattant ám a távirányítóra! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Kár, hogy lemerült a videónál... De nagyon ügyes Albert!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Móni! :evil: Hát itt tartunk... ennyi a mai színvonal... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Huu Timi26.: nagyon sajnálom a tesódat.. egyetértek veled! tökre kiakadtam. :evil:

Emese: olvastam, amit írtál. egyet is értek veled,meg nem is. talán nem is ő lép be iwiwre,hanem a családból valaki. adódnak olyan élethelyzetek, amik egy csomó mindent megváltoztathat, ezért nem haragszok meg senkire. oké értem,hogy csak szarul esik,de lehet neki -nekik is valami szarul esett itt,és úgy gondolja-gondolják,hogy nem ír minek?. majd írnak,vagy ír,ha akar. :)

Csajok a csak csajokban Szandi van,milyen jó vékony 3 gyerek után. :shock:
varga tünde

I.Móni: ha nekünk kéne valamiért fizetni, biztosan nem vesztek volna el azok az adatok!!! :evil:

Regi: én sem bírok nélkületek létezni!!! :shock: :D

Horcsog: megnyílt már a Tesco-tok?
A miénk egy nagy sz@r!!! Semmi nincs benne, csak a saját termékeik, azok is drágábbak, mint a nagy Tesco-kban!!!
Erre a nép is rájött már! Az első nap nem lehetett beférni, annyian voltak, most meg pang az ürességtől!!!
Ezért megérte elvenni a sportpálytát a gyerekektől... :evil:

Kép
Kép
timi26

Regi!
Nagyon édes Szelike :D

Móni!

Ez kész gáz még jó,hogy nem kérdezték meg
hogy minek szültél gyereket :evil: :evil: :evil:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

varga tünde: ja, napi 1000 felülés után lehet is vékony!!! Egyébként Rebeka percre pontosan a középső gyerekével egyidőben született! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: