A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kriszta!!!!!!! :cry: :cry: :cry: nagyon-nagyon sajnálom, és együttérzek veled!légy nagyon erős!!!!tudom,hogy most semmi sem tud vigaszt nyújtani neked, tudod mindig azt mondják,ahol egy élet elmegy,jön egy új! és igen, neked már ott van a pocakodban!!!!erre gondolj!!!!! és vigyázz nagyon magatokra!!!!

Linócs,Hajni, Kati,Adri !nektek is köszönöm a drukkokat!!! remélem hogy tényleg nem kerül el engem se a gólya,csak még várat magára.... ha pontos akarok lenni holnap telik le a félév (17-én) amit ugye az orvosok javasoltak....párom azzal vigasztal hogy Enci lányunkhoz 3 hónap kellett...és milyen tökéletes :lol: :lol:
(Fruzsi elsőre sikerült) szóval azt mondja, hogy úgy látszik a tökéleteshez min. 3 hónap kell :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kriszta: Öszinte részvétem neked és a családodnak.

Borsika: gyere nyugodta nasizni mert van még bőven torta.

Adri: A buli ma folytatódik tovább, néha elegem van ebből a nagy családból,mert nem tudok több felé szakadni. :lol: :lol: :lol:
Teszek fel pár képet a tegnapi buliról, de majd még jövök a mai buliképekkel is.
Kép
Kép
A többit majd később
V

valentina

mi sem szoktunk nagyon Valentin napozni,de most Apja hozott egy lufit (mert az utóbbi időben ugye nem volt csak 50 :lol: ) na azzal elvan mint a befőtt. Ráköti mindenhova, ágyra, székre, Thomasra...
kicsit kócos a drágám, hajkefét nem szereti..(mint az Anyja :lol: )
Kép
( Majd ha kijátszotta magát, ezt a lufit is felengedjük az égbe..)
Vendég

Valenitna! jók a képek!!! milyen torta volt????
Viktorka mit kapott ajiba???
Vendég

Steffi: Köszi a segítséget, de a férjem megcsinálta,mindent ő választott ki.
Remélem nem haragszol rám :roll:
Jók legyetek

valentina

Hanna: nálunk minden leesik - először azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen szerncsés, hogy a nagy pocakkal kelljen hajolgatni - de mostanában a Kedves kezéből is leesnek a dolgok. Komolyan elgondolkodtunk, hogy leköltözünk a földre, onnan csak nem esnek tovább a dolgok :)

nemes gabriella: mi 2006 szeptember elején vesztettük el az első babónkat (elsőre sikerült pedig), majd 2007 július elején tudtuk meg, hogy jön Fruzsi :) Hát kicsit több, mint félév, de sikerült!!!! Szóval, amikor a szervezet készen áll, jönni fog a gólya!!!!! És nektek már van egy helyes kislányotok - tehát minden rendben veletek!!!

valentina: nagyon helyes Viktor!!!
linocs

Gabi: A torta hangyaboly torta volt a keresztanyukája szerint nem volt benne tojás.
Ajándékba meg még egy játékot a kádba.
Meg egy játék laptopot :? Szóval még egy zenélő kütyü amivel nem fog játszani. :wink:

valentina

Gabi
Nagyon édes a kis kócoskád! Ja, és lufiból sosem elég. :D :D :D

Valentina
Nagyon jó a vonalzó és az avatarkép :lol: . Nagyon helyes gyerkőc Viktor! Kérünk még képeket! :lol:
A hangyabolytortát is úgy lehet kapni, mint a vakondtúrást? Nálunk eddig az volt a menő, de már kipróbálnék mást is :wink: . Kérlek írd le, melyik ízlett Viktornak a legjobban.

Többiek?
Csak nem kirándultok ebben a nagy szélben? :roll:

Na megyek ebédeltetni a gyerekcsapatot. :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ancsa Kép???? merre vagy????

Brigik?Vica?Steffi?Monácska? Eniiiiiiiiiiiiiiii???Andi????

mindenkinél ilyen király idő van???? Kép
Vendég

Sziasztok,

Kriszta: nem tudok okosat írni, csak sok pozitív energiát küldök :cry: :cry: :cry:

UH: Tünde miatt megyünk, mert voltunk hasi, csipő és koponya UH-n még 2 hónapos korában és találtak egy kis cisztát a petevezetékében. A dokinő szerint általában felszívódnak, de kért egy újranézést fél év múlva, ami most lesz. Másnap a doki is gyerekdoki (bocs a félreérthetőségért), csak a szokásos vizit, mert mikuláskor voltunk utoljára.

Balunak gyógyulást kívánunk!

Nagyon jók a Viktor szülinapos fotók!
Megyek ledőlök a lánykával.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!
Egy kicsit elfáradtam ma, mert Matykó elindult. :D :D :D
Nem győztem utána rohangászni a lakásban. :roll:
Annyira örült a teljesítményének, hogy aludni sem akart, csak fél órát ebéd után. :oops:
Most megyek, mert a tesók is megunták a rohanást utána. (mehetek megint én :twisted: )

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kriszta :cry: :cry: :cry:

KépKép
barimami

Biribon, ment privi!

Gabi, sajnálom, h nem a gólya, de majd hamarosan biztos jön! Drukk megy továbbra is!
Kis göndöröd nagyon édes a képen!
Igen, nálunk is szélvihar van és csípős hideg!

Viktor, BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT NEKED!!

Hanna, hát igen, még anyósom is azt mondta, h Dani inkább rám hasonlít, mint férjemre :D bár hozzáteszem, h ő is kékszemű, szőke hajú volt pici babának, de azért ekkora szemei nem voltak :lol:

Adri, gratula Matyinak az elinduláshoz!!

Zsuzsi, Micu visszaszokott már az úszásba? Ha igen ,akkor mennyi idő kellett hozzá? Mi most voltunk 2 hét után először (már előtte is elég sokat kihagytunk) és Daninak nagyon nem akaródzott azt csinálni, amit a többiek. Pedig vízben volt folyamatosan, annak örült, csak a feladatoknak nem :?

Na, megyünk fürdetni, jó éjt mindenkinek!!

KépKép
barimami

Kriszta :cry: :cry: :cry:
vbea

Lányok, még egy dolgot akartam, Dani úgy egy hónapja hihetetlenül rosszul viseli a fürdetést! Egyszerűen nem tudjuk, h mit lehetne csinálni, volt már ilyen tapasztalata valakinek? Pedig annyira imádott pancsizni egészen mostanáig! Egyik pillanatról a másikra megutálta, ill. sztem nem is a fürdetéssel van baj, hanem összeköti azzal, h utána pici evés és jön az alvás és attól berzenkedik vagy nemtom, de mindenesetre, ha már visszük a kádhoz, bőg, pedig előtte mindig fogócskázunk (imád meztelenül rohangálni a lakásban), bekészítünk neki játékokat, de semmi! És érdekes, hogy amikor lefektetjük, akkor már egy hang nélkül a hasára fordul és alszik, de a fürdetésnél meg ordít...most gondolkozom, h vennék neki valami komolyabb fürdős játékot, amit csak akkor este a kádban adnék oda, ötlet? Köszi előre is!

KépKép
barimami

Valentina,
aranyosak a képek!! kérünk ám békás pancsis játékosat is majd!! :wink:
nagyon jó lett a vonalzó és az avatar is!! ügyi vagy!!

Enci milyen vagány kócosan!!! :lol:

Andi,
annyira sajnálom, hogy Balu visszesett!! de most komolyan veszi az új dokinéni és meggyógyítja!!!
sok-sok gyógypusszt küldünk!!

Kati,
nem a te napod volt a tegnapi (sem).. de innen csak jobb jöhet már!!!

Hanna,
nekem is van ilyen mindent török napom :lol: , ilyenkor kell leülni könyvet olvasni, a házimunka megvár!!

Barbi,
Miklós a többiektől is félt, úgyhogy mi 1 órát gyakorlatilagnyakban töltöttünk, a következőt is az egyik sarokban mini játékokkal/feladatokkal, aztán 1x apával extra pancsin, az már nagyon jó volt
most 2 hét nekünk is kimaradt.. majd a héten talán már megyünk
sok múlt azon, hogy mikor aludt, evett, jó-e a kedve..
de ez az otthoni fürcsire nem lehet igaz.. ha beülnétek vele esetleg a kádba fürcsizni?

Adri,
hatalmas gratulaa Matyinak!! Neked meg (ahogy a Többiek szokták mondani) véged!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Vali????

Emese,
igen, komoly célzást engedtem meg magamnak!!
most edzünk, 5-6 km-eket sétizünk, így simán elsétizünk Hozzátok is..
megnézhetnénk az állatokat a ló-nyugdíjas-házban! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Szép jó reggelt mindenkinek!

Láttom csak mi kelltünk ilyen korán. :lol:
Végre túl vagyunk a szülinapozáson és bár annyi ajándékot kapot, hogy lassan raktárat kell bérelni hozzá :lol:
Ajándékok: Keresztapja: Dömper
Nagybátya: Dömper
Keresztlányoméktól: Dömper

Persze mind más méretben.
Pár képet felteszek.
Kép A nyagyapóval és a közös tortával
Kép Viktor és a marcipán
Kép a szomszéd gyerekekkel.

valentina

Gyuzso megelőztél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Viktor előre tört 8)
Kép Viktor és a legnagyobb ajándék
Kép és a végeredmény, ami a dobozban volt: DÖMPER

valentina

Kriszta!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Linocs!
Rajtad a világ szeme!!!! :D :D :D

Gabi!
Édi a kis Kócos! :D
A héten jön a felmelegedés! Talán jönnek lassan a gólyák is! Térképük már van hozzád! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
DRUKK EZERREL!!!!! :D

Hanna!
Örülök, hogy jobban vagytok! Mielőbbi teljes gyógyulást!
Szegény borotvát jól elintézted! :wink: nagyon biztosra mentél :lol:

Borsika!
Várjuk ki a végét! :D valaki írta, hogy a végén pont Hármaskával fogok napokig vajúdni. :lol:
Van itt valaki aki agykontrollos? Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült? Ne haragudjatok meg, de én bebeszéltem magamnak, hogy olyan széles a csípőm, hogy nagyon könnyen fogok szülni és ez a tudat, úgy áthatotta a testemet is, hogy ő meg végrehajtotta. Sajnos én hülye a szopira már nem készültem rá agyilag, így a külső NAGYON NEGÍTÍV beszólásokra érzékeny voltam. :oops: :evil: Katánál sajnos 4 hónapig szoptattam. :cry: Szofinál annyira el voltam keseredve, hogy elmentem egy Agykontroll tanácsadóhoz, aki kicsit helyretett. Fél évre el is zártam magam a „hülyék” elől. Meg is lett a hatása!!!! Szofit 8 hónapig szoptattam. Most már magam is beláttam, hogy képes vagyok rá, csak pozitív hozzáállás kell és tudom: fogok tudni szoptatni Hármaskánál. Ha kell „hülyéket” megint kizárom. Sértődjenek meg MEGINT!!!! Ő bajuk. Bocsi a sok zagyvaságért, lehet hülyének néztek érte, de talán ti is belátjátok, hogy a hitt az sokat segít. Végül is az ember agya irányítja azt is hogy hogy táguljon!!! Akkor meg gondolattal mért ne lehetne egy kicsit irányítani? :lol: Nem?

Viktornak utólag is nagyon sok boldogságot!!!!

Adri!
Gratula a Menő Manónak! :D

Eni!
Te hol bújkálsz????? Mi van veled???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

folyt. köv.

Borsa!
meggyógyultatok????

Zsófi!
persze mehetünk együtt is cukorra meg a többire! :D :D :D Az tök jó lenne! Persze ha pont akkor küld Mészi. :?

Tünde!
aranyos lehet Bene! Ez a se veled, se nélküled nálunk is így van. Ha Szofi nyüglődik vagy sír, akkor jön Kata, hogy: "mit csinálsz a húgommal????" :shock: :lol:
Mi lesz veled a jövő héten egyedül???? :shock: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Ez jó, én fiatal koromban attól pánikoltam, hogy belőlem nem fog kiférni a gyerek. Még jól rá is tett a dologra egy Vészhelyzet epizód... erre csak császár lett, igaz, más okból. :(

Hogy mi lesz velem? Szerintem menni fog. Ma is egyedül vagyunk, apának le kellett mennie a nagymamájához segíteni. Úgyhogy most 6 napos hetünk lesz... :( De ma jutalomból-kompenzálásul a mekiben fogunk ebédelni csakazértis benyomok egy BigMacet, már 9 hónapja ezt várom. A barátnőmmel mindig Mekiben talákoztunk, és ő azt evett.. én meg néztem, mert tudtam, azonnal visszaköszönne. Ja és koffeinmentes kapucsínó!

Gyuzsó
, ha ilyen nagyokat sétáltok, jöhettek felénk, az csak 20 km. :)

mtunde

jó reggelt! ill.már délelőtt van,,,

Veronikusz! neked is köszi a drukkokat, én is várom a gólyacsalogató tavaszt :D :D
és tényleg zárd ki a "hülyéket"az életedből, nagyon sokat tudnak ártani, és tényleg csak később jön a hatás....én tudom, én is most ezt szenvedem....most jön ki rajtam minden ami az elmúlt félévben történt velem, jó rossz egyaránt. de sajnos több a rossz... :( pedig én nem vagyok egy elhagyom magam típus, se hipochonder. most mégse vagyok top-on :cry: de remélem, a napsütéssel már megjön a jókedvem is, na és persze a gólya :D :D

Adri!!! hurrá Matyika :D :D nagyon ügyi a kisfiú!!! majd neki is jeget kell törnie hamarosan,mint a férjemnek :D mert ha nem találnak jeget,akkor csinálnak,ugye? ja és neki hamarosan szülinapja is lesz!!!! :D :D dejódejó

Gyuzso! de nagyokat sétáltok!!!és élvezi Micu???vagy alszik közben??úgy irigyellek... én csak itt a betonúton tudok sétálnia környező utcákban ,-ha Duna-partra vagy erdőbe stb.akarok menni, ahhoz kocsiba kell ülnünk...Amikor még babakocsis volt,akkor mondjuk mentünk mi is, és akkor másfél óra volt amig lesétáltunk a Duna-partra, az mondjuk tök jó volt. de így hogy már megy, az sok. Babakocsit ugye már rég nem használjuk...Ha motorozunk és elfárad, akkor meg cipelni kell őt is meg a motort is :evil: szóval gyalog, csak a közelbe megyünk :lol: messzire meg kocsival.. :lol:
Vendég

[quote="veronikusz"]L írta:veronikuszinocs!
Rajtad a világ szeme!!!! :D :D :D

Az nekem azért sok egy kicsit ;)

Nem vagyok agykontrollos, soha nem jutottam el a tanfolyamra - sajnos - de úgy gondolom, sok dolog a fejben dől el - úgyhogy vannak kis mantráim így a szülés előtt (könnyű lesz - vagyis inkább jól fog menni, Fruzsi segít, együtt menni fog a csajszival stb.), szóval próbálom előre fejben megerősíteni magam, ott úgysem lesz helye a racionalitásnak - gondolom ;)
linocs

Tünde!
megnéztem a blogod!!! Nagyon szuper. Jó sok képet felraktál. Tök jó. Egyik kép jobb mint a másik. A lazulós ill. a portré a legjobb talán. A kommentáraidról már nem is beszélve. :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa??? Eni???Steffi??Gabbóka? Memme??
Vendég

Linocs!
Jó-jó! ha a világ szeme sok, azért a cyber-csapat szeme rajtad lehet? :wink:
tetszik a hozzáállásod! :D Így is kell! Csak hangolódj rá! A finishben meg ott lesz Mészi, hogy segítsen! (remélem jól láttam, hogy te is Mészis vagy!) :D

Tünde!
BigMc!!! oh! jó étvágyat! megértem hogy már vágysz rá! :lol: Én meg gyros-ra vágyon, de csak amig meg nem látom. :oops: :D Sebaj! már csak bő 5 hét! :D

Gabi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz: na jó, az már kisebb teher :) aha, Mészis vagyok. Tényleg, Mészi be szokott menni a szülésre? Vagy csak akkor, ha valami akció van?
Neked meg kitartást! Már csak pár hét, és elhúz rókakoma ;)
linocs

Kriszta!
Őszinte részvétem! +++++++++++++++++++++++++++

Adri gratula Matyinak :D:D:D

Veronikusz!
Nátha elment, helyette tegnap óta 38 feletti láz :( szegény nagyon nyügike....

Kati én a 301 ben voltam az ajtófelöliben, akkor voltam ctg-n amikor az a lány szült a szobában.... de én akkor még hazamentem este 1 kor vissza.... :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Dorottyának boldog boldog hófordulót kívánunk!!

Tünde,
megnéztem a bloggot, nagyon szuperek az új képek és bejegyzések!!!

Gabi,
szívesen látunk ám bárkit, akit érdekel a határban a séta!!
meg lehet tavasztól sütögetni is..
csak nagyobb gyerekeknek nincs még játszótér, hinta... baba... :lol:
Mica a séta elején még nézelődik, én énekelek, mesélek neki, aztán alszik, utána felébred és nézelődik tovább :lol:

Valentina,
mi 6.30-kor keltünk, 7-ig minden nap felébredünk! kapjátok össze magatokat, ha hamarabb akartok kelni!! :lol: :lol:
csudajók a képek!
mi is dömperre gondoltunk ajcsiként!!! :lol: :lol: :lol:

Linocs, Veronikusz,
bizti segít az agykontroll és a mantra is!! hinni kell benne és bízni magatokban!!

KépKép
Kép
gyuzso

Emma bébi hogy érzi magát???

KépKép
Kép
gyuzso

Linocs!
hogy vagy ma?

Gabi!
Ne csügedj jövő hónap tuti a tiéd!!!! ++++++++++++++++++++

Tünde!
Én is BIGMC! :D:D:D címem-..... :D

Orsi

borsa

Zsu
Kidőlt szegény itt alszik rajtam most 37 9 volt :(

Orsi

borsa

alukáljon is nekem sokat, az kell a gyógyuláshoz!!
mihamarabb gyógyuljatok meg, mert Micát alig lehet lebeszélni, hogy egy kis húslevest vigyen az ő Emmusának!!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

:D

Orsi

borsa

borsa: Köszi a kérdést! Jól vagyok(unk). Habár tegnap este olyan "seholnemtalálomahelyem" állapotban voltam. Még az én hiperaktív Kedvesemnek is sok voltam - úgyhogy mikor már sokadszor mondta, hogy kis sajtkukac - elhúztam egy órácskára fürdeni - az úgy nagyjából segített. Amúgy még jövő hét péntekig nem szülhetek, mert arra kaptam időpontot a fodrászhoz ;)
Szegény kis Emma! Gyógyulgasson most már!!! +++++++++++++ Az alvás biztos jót tesz neki!
linocs

Linocs!
Ez a sajtkukacdolog ismerős :D fodrász? de jó az én hamról jobb nem is beszélni :D sajna Emma a szokásos félóránál nem húzta tovább most ölben pihizik....
Megkérdezhetem mi a keresztneved?

Orsi

borsa

Linocs!
Hát én nem vagyok túl mérvadó. :lol:
Kata rendes gyerek volt, mert reggel 8-kor indította a szülést, így Mészi már bent volt. Megvizsgált, átküldött a szülőszobára és én úgy emlékszem, hogy néha azért bejött megnézni, de persze mivel sok dolga neki nincs míg tágul a kismama, így inkább a szülésznő Keszegh Évi volt velem. Ő a világ legtündéribb nője!!! Komolyan olyan volt mintha az édesanyám lett volna velem, pedig ő nem volt fogadott. Masszírozott, bíztatott, csinálta a dolgát és még szülés után is bejött, átvitt a kezelőbe és csinált gátkezelést. (Ő Szofinál sajnos nem volt ott, de nagy hiba volt –részemről)
Szofinál mivel minden gyors volt, így épp hogy beesett. Jött ahogy beértünk és szóltak neki. De én úgy tudom, hogy egyik dokinak se szólnak idő előtt, csak ha baj van ill. ha hamarosan indul a kitolás.

Borsa!
:cry: :cry: mielőbbi jobbulást!!!! :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

borsa: Melinda a becsületes (kereszt)nevem - édsapám szólított gyerekkoromban linocsnak :)
veronikusz: köszi az infót!
linocs

Borsa, Emmának jobbulást!!

Zsuzsi, és mindezt kendőben??? Vagy babakocsiban?
De ti mióta jártok úszni? Vagy csak most kezdtétek el?? Én azt hittem, h régóta!

Tünde, én is megnéztem a blogodat, BeneBoró nyerő párosnak tűnik együtt! :wink:

Veronikusz, arról nem is írtál, h Katáék mit szóltak a kistesóhoz!! Értik, hogy miről van szó? Mármint Szofi is? Örülnek, h lesz kit kényeztetni? :D

KépKép
barimami

Köszönjük a dícséreteket, de már eddig sem volt egyszerű, mert négykézláb már felderítette a lakást, a lépcsőn is felmászott, ha hagytuk. Most viszont ott kell lenni mögötte, hogyha dől, legyen aki elkapja. Nagyon büszke ám magára. Amíg megy sikítozik jó hangosan. :lol: :lol: :lol:

Borsa
Nektek is küldjük a gyógypuszikat!+++++++++++++++++++++++

séta: nálunk a gátat nemrég leaszfaltozták jó hosszan, mi oda járunk sétálni, a nagyobbak meg bringáznak(most tanulnak görkorizni is). Ha kipróbálnátok, szívesen látlak benneteket! :wink:

Linocs(Melinda)
Az első gyerkőcnél én sem találtam a helyem az utolsó hetekben(biztatásul:az első kettő egy hetet ráhúzott :wink: ).
Kitartás, már a finisben vagy!!!! :D :D :D
Drukkolunk!
Beszélj babóval, hogy a fodrász még férjen bele. Marcival én is megbeszéltem anno, hogy a Fábryt meg szeretném nézni, tényleg csak a műsor után kellett indulni. :D

Később jövök

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

phadri: köszi a drukkot - Fruzsival folyamatosan dumcsizunk - egy-párszor már hallgatott is rám (mozogj egy kicsit anyának, apának stb.) , úgyhogy bízom benne, hogy a Nagy Nap-pal kapcsolatban is hallgat rám.
Gratula Matykóhoz! Gondolom, most minden energiádra szükséged lesz ;)
linocs

Gabi
Remélem inkább jeget törnek, és akkor tényleg itt a tavasz. :D
Akkor jönnek a gólyák is. :D :D :D
A szülinapig még azért van egy hónap. Nagy buli lesz, felvonulással egybekötve. :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Mi a Praktikerben töltöttük a Valentin nap estéjét, mert épp elfogyott a purhab! (pedig mennyi mindent terveztünk..) :lol:
De tegnap bepótoltuk, először csináltam életemben halat (nemnagyon szeretem) de jó lett és a fogyinak sem ártott.

Adri,
HATALMAS GRATULA A TOTYOGÓHOZ!
Akkor mostantól felerősödik a mindentlerángatós korszak?

Snowwhite,
mi volt az uh-n, hogy van Tünde?

Cukipofa,
szóval te azt mondod, hogy gátmetszéssel lehet, hogy jobban jár az ember? Ezt is jó hallani azért, mert nem hiszem, hogy én elsőre elkerülhetném..
Rita, ha erre jársz engem is érdekelne a véleményed, tapasztalatok.

Veronikusz,
ezt az agymosós dolgot kipróbálom. Én amúgy is maximálisan hiszek az ilyesmiben.
("The greatest discovery of all time is that a person can change his future by merely changing his attitude."
-Oprah Winfrey)
Csak nem vagyok gyakorlott és az elméletében jártas, de ha sokat mondogatom magamnak és tényleg hiszek benne, akkor biztos hat, nem?
És abszolút igazad van, hogy kizárod a hülyéket - de hát ez Te is tudod, ha már ilyen találóan nevezted el őket :lol: Negatív tanácsra és véleményre sosincs szükség, pláne nem ilyenkor!

Mtünde,
hú de jó lehet tömni be a BigMacet! Én a kókuszgolyóval vagyok így, már hetek óta csak arról álmodom.. Tegnap aztán a biopiacon vettem 2 hatalmasat - hát az ízét inkább nem részletezem... :x :x Nagy csalódás...De tanulságos volt. Majd megcsinálom magam. Biosachertorta, biomarhapöri és hasonlók.. számomra többé nem játszik! :lol: :lol:

Linocs,
meg tudom érteni, hogy ragaszkodsz a fodrászhoz! :)
Én is bekattantam a barnítókrémekre (remélem az nem árt, hamár napozn/szolizni nem lehet :shock: ), eldöntöttem, hogy nem akarok az ágyon nagy fehér bálna lenni.. Még talán egy pedikűr is belefér... Mert ön megérdemli... :lol:
Vendég

Borsika!
Én a terhességem óta szeretem a halat, előtte a szagát sem bírtam. Terhesen állandóan halaztam minden formában :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Adri! Én is pont azt írtam, hogy 2100g-mal is ügyes, erős baácskák születnek. Épp arra reagáltam, hogy a 2900g kevés lenne. Pedig teljesen normális. 2500 alatt sincs általában semmi gond, csak azt már kissúlyú babának nevezik és általában a koraszülött osztályon megfigyelik. De én pont azt írtam, hogy egyáltalán nem kell 3,5 kilósnak, vagy afelettinek lennie a babáknak. Azért is reagáltam erre, mert nálunk is 1-2-2,5 héttel kisebbnek mérték a babánkat, aggodalmaskodtam és utánanéztem. 2100g-os, gyönyörű, egészséges babát szült anyukával leveleztem emiatt. Valószínűleg nekünk sem lesz túl nagy baba.

Cukipofa! Hát, én már nem is tudom, mit gondoljak. Eddig mindenképp gátvédelemmel szerettem volna szülni. Most nem is tudom. Az egyik legjobb barátnőm mindkét szülésénél gátvédelemmel szült és nem panaszkodott. Sőt, örült, hogy pillanatok alatt gyógyult így. Nem fájt semmije. Más meg nem panaszkodik a gátmetszésre sem, és, hogy utána olyan lett, mint előtte. Hát, jó kérdés. Van aki annak köszönhetően, hogy többedik gyerekét minden metszés nélkül szülte, a szülés után 10!!! nappal örömmel vetette bele magát a boldog házaséletbe. :D Valószínűleg, minden eset egyedi, mindenkinél máshogy alakul.

Barimama! Köszönöm a privit. Nézem!

biribon

Hú Boribon te is már nagyon a finisben vagy de jó lehet megint izgulni.... :D a tesóm babái is elég kis súllyal születtek de mind ketten szép egészséges kisfiúk lettek, ne izgulj emiatt! ;)

Barbi!
Igaz Emma sokkal kisebb volt de ő is parázott a fürcsitől amikor a koszmó miatt minden fürcsinél hajat kallett mosni... mi is fürdőjátékkal tereltük el a figyelmet ez jó lehet vagy esetleg dalokkal mondókákkal is próbálkozhattok szerintem... ;)

Orsi

borsa

Szasztok!

Kriszta,, részvétem.
tudom, írtad, hogy most nincs kedved, de azért jól vagytok babával? Remélem.

Egy Évvel Öregebbek! (Kisjankó, Viktor, Gabi). puszi :)

Gabi, mondom, mondom, ami késik, nem múlik.

Biribon,, én csak a gátvédelemre bíztatlak. Írok privit, ha lesz időm.

Kedves Mindenki,,
nagyjából pergettem végig az oldalakat. Hiányzik nagyon a cyber-kispad, de tényleg alig van időm-energiám.
Tudjátok, nem a két gyerek itt a nehéz, hanem az, hogy mellette csak ki kell teregetni, néha összedobni egy kaját (hoznak készet, már nem főzök rendszeresen, de néha csak kell), mosogatni, poszívó, beágyazás (nappaliban alszunk, nem hagyhatom kint)apróságok, nem sok, de az örökmozgó Melindával a nyomomban kétszer annyi ideig tart. Plusz a szakdogám, amit másfél éve halasztgatok, de nem lévén szakirodalma, nem olyan egyszerű összehozni.

Jó volt olvasni a szüléstörténeteket. De nincs olyan, hogy "nem olyan nagy sztori" - mindegyik az, és ezt nem udvariasságból írom.

Eszter hív, majd jövök késöbb.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Na bocsi!!!! Senkit nem akartam elbizonytalanítani a gáttémában...
Ez most csak úgy végigfutott az agyamon, hogy most nálam mi lehet a helyzet...
Biztos, hogy sokkal jobb a gátvédelem, de sztem nem tragédia a másik sem...a vágást nem is éreztem, csak az utómunka volt hosszú...bár az is sokaknak fáj, de én pl nem is éreztem...
Tehát első nekifutásra inkább gátvédelem és ha kell akkor a szülésznő vágni fog...és csak annyit amennyit KELL.
Szülésznővel is beszélni kell, mert nekem a Király Kata rögtön megmondta, hogy első babánál ő sosem vállalja...
Szóval összegezve...törekedni kell a gátvédelemre, de ha vágni kell akkor az sem vészes és csak addig rossz amíg bent van a varrat, nálam 4 napig volt, de 2. nap már űltem rendesen.

Memme!
Olyan jó hallani felőletek...képek????? :D

Borsa!
Akkor nagyon elkerűltük egymást...amikor én befeküdtem a szobába akkor ő még ott volt, de már fájt...aztán Vida doki nyomott neki pár poént és már mentek is szűlni...aztán elég hamar vissza is jött :D BABÁVAL :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Biribon
Akkor egyetértünk!
Drukkolunk NEKTEK! :lol: :lol: :lol:

Borsika
A mindentlerángatós korszak remélem nem erősödik, mert már nincs hova dugni a dolgokat. Pl. asztalterítőt már csak kivételes esetben használok, az etetőszékből is képes lerántani mindent. :oops:

Zsu
Ti aztán edzésben vagytok rendesen. Hamarosan futhatsz te is Micu után, akkor jól jön majd az energia. :lol: :lol: :lol:

Memme
Miből írod a szakdolit? Ha tudok, szívesen segítek a keresésben.

Veronikusz
Örülök, hogy jól bírod a kiképzést. Róka komát meg küldd át hozzám, mert eddig erre nem járt. :wink:
Lányok jól vannak? Írhatnál valami jó szöveget tőlük :D , hiányzik!!!
Azért nincs a vonalzó előtt kép, mert nem fért be? Én is csináltam új vonalzókat,képekkel, de túl sok helyet foglal el.

Valentina
Tetszenek a képek! :D :D :D
Az átjáró nem két sátorhoz tartozik? Mert nekünk is olyan van, a kicsi állandóan benne mászkál.
Dömperdömping? :wink:

Paklincs
Minden rendben? Vagy még mindig ünnepeltek?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: