Sziasztok!
Mi a Praktikerben töltöttük a Valentin nap estéjét, mert épp elfogyott a purhab! (pedig mennyi mindent terveztünk..)
De tegnap bepótoltuk, először csináltam életemben halat (nemnagyon szeretem) de jó lett és a fogyinak sem ártott.
Adri,
HATALMAS GRATULA A TOTYOGÓHOZ!
Akkor mostantól felerősödik a mindentlerángatós korszak?
Snowwhite,
mi volt az uh-n, hogy van Tünde?
Cukipofa,
szóval te azt mondod, hogy gátmetszéssel lehet, hogy jobban jár az ember? Ezt is jó hallani azért, mert nem hiszem, hogy én elsőre elkerülhetném..
Rita, ha erre jársz engem is érdekelne a véleményed, tapasztalatok.
Veronikusz,
ezt az agymosós dolgot kipróbálom. Én amúgy is maximálisan hiszek az ilyesmiben.
("The greatest discovery of all time is that a person can change his future by merely changing his attitude."
-Oprah Winfrey)
Csak nem vagyok gyakorlott és az elméletében jártas, de ha sokat mondogatom magamnak és tényleg hiszek benne, akkor biztos hat, nem?
És abszolút igazad van, hogy kizárod a hülyéket - de hát ez Te is tudod, ha már ilyen találóan nevezted el őket

Negatív tanácsra és véleményre sosincs szükség, pláne nem ilyenkor!
Mtünde,
hú de jó lehet tömni be a BigMacet! Én a kókuszgolyóval vagyok így, már hetek óta csak arról álmodom.. Tegnap aztán a biopiacon vettem 2 hatalmasat - hát az ízét inkább nem részletezem...

Nagy csalódás...De tanulságos volt. Majd megcsinálom magam. Biosachertorta, biomarhapöri és hasonlók.. számomra többé nem játszik!
Linocs,
meg tudom érteni, hogy ragaszkodsz a fodrászhoz!
Én is bekattantam a barnítókrémekre (remélem az nem árt, hamár napozn/szolizni nem lehet

), eldöntöttem, hogy nem akarok az ágyon nagy fehér bálna lenni.. Még talán egy pedikűr is belefér... Mert ön megérdemli...