A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na mindenki elment alukálni?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

KépKép

KépKépKép
bongyi

Megyek én is! Jó pihizést Mindenkinek!
dmaggie

sziasztok!
óóó! látom jönnek-mennek a love story-k ! mindegyik egytól egyik szívmelengető. azért egy apró megfigyelés: vagy szóakozóhely, vagy munkahely. többnyire először "csak barátság" volt. és még mondja valaki, hogy létezik barátság férfi és nő között!!! :lol:
mi a szórakozóhelyesek táborát gyarapítuk.
jó pár hónappal azelőtt kiszúrtuk egymást, mielőtt összejöttünk volna. de balázsnak akkor még menyasszonya volt, és én egy másik fiúért rajongtam. az ő kapcsolatának vége lett. egyik este elkérte a telefonszámom (innen számítjuk az együtt töltött időt:1998.dec.5). két hétig csak telefonon beszéltünk mert 300 km választott el minket. éjszakánként 2-3 órát... (nem semmi telefonszámlája lett!!) Az első randira rákóczi túróst hozott, mert mondtam, hogy szeretem. de én annyira ideges voltam a randi miatt, hogy leginkább hányingerem volt a sütitől! :oops: még aznap este bevallotta, hogy szerelmes belém, és én is így éreztem. rá egy hétre bemutatkoztunk egymás szüleinek. kb fél évet "jártunk együtt". azóta együtt lakunk. kisebb-nagyobb megszakításokkal. :oops: mindig tudtuk, hogy egyszer összeházasodunk, (igazából 1 év ismerettség után megkérte a kezem) de ez csak akkor lett igazán fontos mindkettőnknek, amikor terhes lettem. így 5 hónapos voltam botonddal, amikor az esküvőnk volt. 9 év alatt jó sok vihart és szép időt megéltünk, de még mindig csak vele tudom elképzelni az életem.
(most épp dühös vagyok rá, úgyhogy remélem, ezt nem olvassa! :wink: )

egyébként jól vagyunk. botond szinte minden nap kacag valamin. hát annyira édes, hogy megzabálom. ma például az volt a móka tárgya, hogy az ablakban álltunk, és ahogy elment egy autó, mondtam neki, hogy elment az autó. ez nagyon bejött. :lol: :lol: a végén, amikor elment az autó már nézett rám, hogy mondjam. :lol:
nem mindig tudlak benneteket követni, mert jó sok elfoglaltságom van mostánság.
de mindenkinek boldogságos hófordulót és név- és szülinapot kívánok.
a képek pedig még mindig fantasztikusak.

jó éjt! bár látom már az éjszakai műszak is bealudt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Szép Álmokat mindenkinek!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

LILLÁKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép
dmaggie

BERTÁNAK BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓT!
Kép
dmaggie

Jó reggelt, lányok!
Juba, Bongyi: Ádika sebe a hónaljánál van, ott nyitották meg a BCG-s gennyel begyűlt nyirokcsomót. A vállán lévő heg nagyon szép, azt anno a gy.orvos tanácsára Baneocinnal kezelgettem, teljesen rendben van. Igazából én voltam süsü, hogy nem kérdeztem rá, meddig tarthat ez a dolog (a gennyfolyás), mert azt hittem, mondjuk egy hét az egész, jártunk kötözésre párszor, csak eláll. De hétfőn okosabb leszek. Juba, nálam nem így volt, esetemben a dokik megvárták, hogy a csomó teljesen begyűljön, akkor megnyitották, kinyomták a gennyet belőle és ha jól rémlik anyukámnak, be is varrták. Ádinál viszont kis csövet tettek be, hogy legyen szabad csatornája a folyadéknak, és az folyik még most is. Annyit mondott a doki, hogy ennek ki kell jönnie, különben az egész cécó kezdődik elölről. Én csak azt akarom tudni, hogy meddig normális ez a folyás.

Bongyi: nagyon tetszett a történeted! A hosszú, csak egymással való beszélgetések nagyon ismerősek, ez a biztos szerelem egyik jele. Meg a másik is, amit írtál: hogy minden olyan magától értetődő a másikkal.

Sense: de romantikusak vagytok, rákóczi túrós, éjjeli telefonok... :-)

Kép
Kép
irina

Boldog névnapot Lilláinknak!

Boldog szülinapot DMaggie Gergőjének!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie: nagyon boldog születésnapot Gergőnek!!!

BOLDOG NÉVNAPOT A LILLÁKNAK!

(Sajnos most vmiért nem enged a babanet képet feltennem, de majd pótolom!)

Kép
Kép
irina

Na most: GERGŐNEK:
Kép

Kép
Kép
irina

Isten éltesse a fél éves Pálmát és Larát!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Igen, igen!

Drága Pálma, Lara! Isten éltessen Titeket is!
Kép
dmaggie

Lilláinknak boldog névnapot! Kép

Gergőnek boldog szülinapot! Kép

Bertusnak, Pálmának és Larának boldog hófordulót! Kép
dettyk

Fleur Lillája, Hajni Lillája, boldog első névnapot kívánunk!
Kép
Dmaggie Gergője, nagyon boldog szülinapot!Kép

Vadvirág Pálmája és Larája, sok boldogságot félévességetek alkalmából!
Kép
Juba! Bertuskának boldog hófordulót! (Juba, te negy vagy benne a táblicskuban, vagy én vagyok vaksi?)Kép

L.Móni, köszi még egyszer a táblázatot!

KépKépKép
bongyi

Bertus, Lara és Pálma! BOLDOG HÓFORDULÓT!!!
Kép

Kép
Kép
irina

Juba! Boldog hófordulót a kis vörös démonnak! :D

Kép

Fú.. egyszerűen nem jutok el addig, hogy reagáljak, és leírjam a történetünket... Zsófi "durvít", mert egyre korábban kel, ma már 6-kor. :shock: 9 előtt tettem le aludni, addig non stop anyával játszás :D (a végére már én is elfáradtam), elmentem zuhizni, leültem a gép elé Kép , és hallom, hogy felkelt. 8)
Elkezdem word-ben írni, remélem hamar meglesz és teszem is fel!

ÉLJEN A PUCÉRSÁG ÉS A FORGOLÓDÓ BABÁK!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mármint a történetünket kezdem leírni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Szél mentes és melegebb jó reggelt!

Lilláknak Boldog Névnapot!
Bertának Larának és Pálmának Boldog hófordulót!

Kép

Gergőnek Boldog Szülinapot kívánunk!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mamikák!
Nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat, édesek vagytok!!! :):)

Én komolyan szégyenlem magam, amiért nem tartottam be az ígéretem és nem nézem naponta az ünnepi listát - pedig nyilván minden napra jut ünnepelni való...

És pedig annyira fantasztikus, olyan nagyon jó érzés a köszöntéseket olvasni - meg persze gratulálni is.

De egyszerűen úgy érzem, hogy képtelen vagyok nyomonkövetni idő hiányában ezt a rengeteg mindent - hozzászólások, g-mail, ünnepek, stb.

Tavaly nyáron még simán ment a topikozás, tényleg aktív tagja tudtam lenni a csapatnak, de ahogy az ikrek napvilágot láttak, minden teljesen megváltozott, úgy látszik egyáltalán nem mindegy hogy négy gyerkőce van az embernek, vagy hat. :):):):):):) Pedig azt gondoltam hogy négy után már igazán sok változást nem hoz még kettő. :):) Ééééééééééééééééééés bizony nagyon is! :):)

Pláne hogy a hatból kettő van suliban napközben, a többi négy pedig itthon velem.
Olyan soha nincs hogy magam vagyok, valaki mindig szeretne valamit amihez én is kellek, de persze nem ritka hogy mindezt egyszerre teszik. :):)

Tulajdonképpen még éjjelente is mindig valakit be kell takarni, vagy kikísérni pisilni, esetleg megszomjazik és inni kér, vagy rosszat álmodott, leesett a kedvenc alvós állata és vissza kell adni, stb. :):)

Szóval őszintén elnézést kérek mindannyiotoktól, kérlek próbáljátok elnézni nekem.

És ezennel szeretnék mindenkit felmenteni a mi ünnepléseink alól legalább addig, amig én is újra képes leszek felvenni a tempót és tudom viszonozni a kedvességeteket.

Nem szeretném rosszul érezni magam hogy mindig csak Ti tartjátok észben a mi ünnepeinket, én meg simán elmaradok ezzel (is).

Csodás mennyi figyelmesség, kedvesség van bennetek egymás iránt, ez annyira nagyszerű!!! Isteni jó hogy megismerhettelek titeket. :):)

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi: Vadvirág
Vendég

Még-még vuduzzatok szélmentességet! Itt nem lehet kimenni, mert elvisz a szél! Na jó, engem nem olyan könnyű, de a gyerekeket így nem tudom kicsapni apához az udvarra!
Kép Kép

na, megyek kulizni...

Kép

KépKépKép
bongyi

Ne butáskodj, Vadvirág!

A "nem számít, ha kimarad, ritkán ír, nem köszönt stb, akkor is szeretjük és hiányzik" listánkon mindenki szerepel, és azt hiszem mindenki egyetért, hogy te vagy rajta az első helyen! És továbbra is minden elismerésem!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok Mamócák!

Aztaaa mennyi forduló, meg névnap meg szülinap, na akkor:

Boldog szülinapot Maggie Gergőjének!

Boldog névnapot Fleur és Hajni Lilláinak!

Gratula a Pálmának és Larának a félévükhöz, és gratula Bretának az 5. hónaphoz!

Vadvirág! Tényleg mindennap ünneplünk! :lol:

Maggie! Mi úgy fürdünk, hogy Nolka kiskádban, a kiskád meg a nagykádban (annyira lubickolt, hogy úszott minden) én meg kissámlin csücsülök a nagykád mellett, így nem kell hajolgatni
Örülök, hogy tudtál egy kicsit tornázni, a mozgás nagyon jó, főleg, hogy edzésben kell lennünk, hisz hamarosan futhatunk a gyerkőcök után :lol:

Meryke! Ááá így már tudom, Holló Iván :lol: , emlékszem. A Szirtes Sára nem hozzátok járt?

Juba! Honnan szeded ezeket az animációkat? Szétröhögöm rajtuk magam, iszonyat jók... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bongyi! Tíz ujjal gépelsz :shock: ? WAÓÓÓ, én jó ha 3-4-el
:oops:

Majd még jövök ha tudok...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

...és ha már a love story-k nál tartunk...
http://mek.oszk.hu/00500/00515/00515.htm
:lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Boldog szülinapot Gergő!
Boldog névnapot Lillák!
Gratula a hófordulósoknak : Berta, Pálma, Lara

Ildikó
KépKépKép
sense4

Csajok, itt megint nagyon szutyok idő van :shock: !
Hóvihar :shock: !
Kép Kép
dettyk

Sziasztok!

Boldog szülinapot Gergőnek!!!

Boldog névnapot a Lilláknak!!!

Boldog hófordulót Bertának, Larának és Pálmának!!!

Vadvirág: véleményem szerint (gondolom a többieké is) egyáltalán nem kell szégyellned magad!!!
Itt senki nem tartozik senkinek semmivel!!!
Csak egy kérés van: hogy időnként (ha van egy kis ideje) mindenki jelentkezzen be, hogy jól vannak! :D
Hóforduló szinte mindennap van, nem mindenki tudja követni (még én sem), és az érintettek sem tartják számon, hogy ki köszöntötte fel.
Mi nagyon örülünk annak is, hogy ennyi gyerkőc és teendő mellett tudsz néha írni nekünk! :D És köszönjük, hogy vagy nekünk! :D :D :D
Viszont a 6 hós lányokról sueretnénk látni új képeket! És a többiekről is ha lehet! :wink:

Marha jó gifeket tesztek fel!!! Nem győzök röhögni rajtuk!!! :D

Bongyi: akartam kérdezni, hogy a középsőd teljesen meggyógyult már?

Kép
Kép
timi26

Jaj bocsi! elugrottak a betűk...
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Akkor ma én teszek fel viccet, nehogy túlságosan romantikus hangulatba kerüljünk a love story-k hatására! (Nagyon finom lelkűek az utolsó két mondatot ne olvassák!)

A friss házaspár két hete élt házasságban. A férj, bár nagyon szerelmes volt, alig várta, hogy elmenjen a haverjaival egy kicsit szórakozni. Így szólt a felségéhez:
- Édesem, mindjárt jövök.
- Hova mész, cuncimókus? - kérdezte a feleség.
- Lemegyek a bárba, drágám. Iszom egy sört.
A feleség így válaszolt:
- Egy sört szeretnél, szerelmem?
Kinyitotta a hűtőszekrény ajtaját és 25 különféle sört mutatott a férjének, 12 különböző országból, mint Németország, Hollandia, Japán, India stb. A férj nem tudta mit tegyen, az egyetlen, ami eszébe jutott a
következő volt:
- Igen szívem, de a bárban tudod hűtött poharat adnak.
Még be sem fejezte a mondatot, a feleség közbeszólt:
- Hűtött poharat szeretnél, angyalpofa?
Egy hatalmas söröskorsót vett elő a hűtőből, egy annyira hideget, hogy őt magát is kirázta a hideg. A férj kissé sápadtan ezt mondta:
- Igen drágám, de a bárban olyan finom előételek is vannak. Nem maradok sokáig, mindjárt jövök, megígérem. Rendben?
- Előételt szeretnél, szívem csücske?
Azzal kinyitotta a sütőt és öt különböző előételt vett elő: csirke
szárnyat, malacsültet, gombasalátát stb.
- De édes szívem, a bárban tudod mocskos káromkodásokat is lehet
hallani.
- Mocskos szavakat akarsz, életem? Na ide figyelj te faszfej! Idd meg a kibaszott sörödet abból az átkozott hűtött korsóból és edd meg a kibaszott sültjeidet, már házas vagy, nem mész sehova! Megértetted, seggfej?

KépKépKép
bongyi

Csatlakozom előttem szóló Timejához :lol: Kép fotót kérünk minden ritkábban bejelentkező Mamócától! :!:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Köszi a kérdésedet Timi, igen, a szeparáció sikeres volt, mindenki egészséges most, így kaphatta meg középsőm a szuriját. Remélem, hogy jön a tavasz és vége a téli betegségek időszakának meg a szuri is hat, úgyhogy most egy darabig komoly betegségek huss!

KépKépKép
bongyi

Na nem is gyúrtam az oldalkezdésre, azt tessék :lol:
Hát igen séta kimaradt a fagyos tornádó miatt Kép , Picúrka alszik én meg itt pötyögök...
Bongyi! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Tényleg boszi topik :shock: . Kép
Leírom, hogy hóvihar van, és 5 perc múlva már süt is a nap :shock: .
dettyk

nagy szél van nagy szél van nagy szél van nem tudunk menni sétálni...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

:roll: a szélre nem hat Dettyk! :(

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok

Még csak minden 10. hsz-t sikerült elolvasnom és SZERETNÉK reagálni, de vasárnap kb. 10 fős vendégcsapatunk lesz (az én drága férjem ezt velem 2 napja közölte) :lol: , úgyhogy maj jövök....jövök...jövök....
De ennek a lávsztorizásnak nem bírtam ellenállni, íme a miénk:

2005. április 13. A napot megjegyeztük.Ballagok haza, munka után kiégett aggyal, gyógyító vásárlás után, kb. este 8-kor. Gyalogolok egy tök kihalt, sötét utcában, egy kocsi szembejön velem. Blattyogok tovább. Az autó 10 méterrel arrébb megáll, a fiatalember kipattan és követ. (Állítólag hátrafordulva a popóm igen megnyerő volt számára...) Félszegen megszólít, én meg, ki tudja miért, a sötét és kihalt utcán szóba elegyedek vele. 20 percet beszélgettünk, vagy 2 buszt elengedtem, aztán mikor haza akart vinni a kocsijával, közöltem, hogy köszönöm nem, idegenek autójába nem ülök. Telefonszámcsere, randik, azóta ő a férjem... :lol:
4 hónap után költöztünk össze és másfél év után házasodtunk.
Sosem kérte meg a kezem, de - bár nem egy bigott ember - valamiért ahhoz ragaszkodott, hogy a gyerek születése előtt "papír" legyen.
Ha én aznap nem vásárolok, ha nem arra kanyarodom, amerre, ha ő nem akkor megy parkolni.....stb....szóval igazi véletlen a mi találkozásunk.

Lindával szorgosan járunk babaúszásra, 15 éve nem léptem medencébe, de az ő kedvéért vettem egy fürdőruhát és együtt lubickol a család :)

Első alkalommal végig (!) sírt Lindácska, azóta meg már merültünk is...Mosolyog és rúgkapál, szóval minden OK.

Kép Kép

Kép
granda

Bongyi: ez egy nagyon jó vicc volt. ;-)

Granda, de jó, hogy jöttél! Mi volt Veletek eddig (majd írd meg!)?
Muszáj lereagálnom: a love storytok úgy indul, mint egy vérbeli krimi (és aztán hihetetlen fordulatot vesz -- ez aztán a romantikus jelenet!). Ha egy pasi kiszáll a kocsiból és követni kezd, én mondjuk azonnal iramodni kezdek, és ha folytatja, sikítva elfutok... :lol: :lol: :lol: Nem féltél?
Vagy én nézek sok akciósorozatot...?
Kép

Kép
Kép
irina

Ja és nagyon édes Linda a csíkos fürdőnacijában! Kár, hogy a te fürdőruhádból alig látunk valamit... 8)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak magamról, de ezt muszáj leírnom.
Nem véletlenül "tűntem" el tegnap este óta. Rámjött a dili. Este már sírtam, veszekedtem Apával, úgy éreztem kimerült vagyok, nincs elég tejem. Éjjel felébredtem, tapogattam a cicijeimet - úr isten, hogy lesz ebből tej -, milyen tápszert kell vennem reggel, ittam az ásványvizet... :shock:
Reggelre lett tejcsi (persze). Zsófi 6-kor kelt, 3 órát játszottam vele, ki voltam merülve, mert nem sokat aludtam.
Befeküdtem Apa mellé, és motyogtam, hogy úgy tudnék aludni. Erre: én is. És Ő már aludt is. :shock:
NA erre teljesen kiakadtam, Zsófi sírt, én elvonultam sírni.
Erra Apa felkel, és mondja, hogy pihenjek le.
Én meg azt mondta, nekem el kell mennem!
(És itt félre ne értsetek! Mikor Zsófi megszületett, azt mondta a védőnőm, hogy hetente jelöljek ki magamnak egy időpontot, mikor csak magammal foglalkozom, kikapcsolódom. Én meg néztem rá, hogy ezt miért mondja...)
És cirka fél évvel később értettem meg.
Gyönyörű dolog a babázás, de amennyire szép, annyira kemény is.
Én csak azeretnék pihenni egy órácskát. Szeretném, hogy engem ugráljanak körbe, kényeztessenek, kíméljenek. Csak egy óráig.
Apa megértett.
Fogtam a kutyákat, és ebben a jeges szélben felmentem az erdőbe kiszellőztetni a fejemet, ahol már fél éve nem voltam, és ahová minden nap mentem a kutyikkal.
Kieresztettem a lila gőzt. És mintha Zsófi érezte volna, hogy Anyát most békén kell hagyni, miután visszajöttem és elaltattam, a szokásos 30 perc helyett 1 órát aludt.
Most jó - persze még mindig picit aggódom a tej mennyisége miatt, de nem lesz semmi gond.
Zsófi nem tehet semmiről, nem haragszom rá, vagy valami ilyesmi, imádom, csak hát besokalltam.
Munka, gyerek, háztartás, kötelességek, no szórakozás (akárcsak egy séta).
Persze találkozás Nolkáékkal és Mátéékkal is feltöltődés volt, de talán már elegem van a télből is.
Majd fogok rendszeresíteni ilyen "egyedülléteket", mert úgy látszik ez nekem kell.
Szóval picit elmenekültem...
Remélem nem gondoltok semmi rosszat, Csücsöriborsót imádom a világon a legjobban!

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, dehogy gondolunk rosszat (már ha beszélhetek többünk nevében...)! Szívemből szóltál ugyanis...
Most mondjam azt, hogy Te "csak most" borultál ki, én meg van, hogy hetente, vagy akár naponta ugyanezen? Ha nem lett volna a karácsonyi időszak, amikor a férjem többet tudott itthon lenni, hát nem is tudom, mi lett volna velem...
MUSZÁJ feltöltődni, nekem is Ti írtátok ezt itt a fórumon, úgyhogy én emiatt hétvégén többször is rábízom apára Ádit: altasson ő, figyeljen rá, és ha nem jól csinálja, bizony, azért is szólok (tudjátok, az nem normális odafigyelés, hogy a gyerek fekszik az ágyon, apa meg a számgép előtt ül és kikiabál, hogy "figyelek"!). És ezért vagyok olyan háklis az estékre, mert az az egyetlen időszak, amikor végre önmagam és önmagunk lehetünk egyedül egy kicsit... ezért borít ki, ha még 10-kor nem alszik Ádi és hogy már 6-kor kel... De azért ez változni fog, amiben nagyon reménykedem.
Szóval VELED VAGYOK LÉLEKBEN! :wink:

Kép
Kép
irina

Mesi, teljesen érthető, hogy kimerült vagy. Ezt már én is eljátszottam apával, én már karácsony után besokalltam, felöltöztem, kis smink (sosem szoktam), Pankát elaltattam, beültem a kocsiba, és kocsikáztam :shock: . Rádió feltekerve, Tescoba be, csak nézelődni és sétálni hordozó nélkül :oops: . Azóta 2x volt ilyen, tegnap délelőtt bicajjal mentem postára és papírboltba, Panka nélkül, és olyan jól esett :oops: . Mindenki tudja, hogy imádod Zsófit, de néha szükség van arra, hogy elszabaduljunk a mindennapokból, ha csak egy séta erejéig is... :roll:
dettyk

Emese,
Apa azóta tudja megbecsülni Linda körül végzett "házimunkámat", amióta hetente 2X a flamenco miatt ő vigyáz a kislányunkra. Én meg feltöltődöm és dupla szeretettel jövök haza hozzá(juk) kedden és csütörtökön. Írtam már korábban, hogy mindenkinek őriznie kell magában a NŐT is az ANYA mellett, ennek aránya egyénenként változó, de én nem hiszek az önmagukat feladó, mártír anyákban, az már "gyanús". Jól tetted, hogy szellőztettél, az ösztöneinkre sokkal többszörkellen hallgatnunk, mint ahogyan azt ez a világ engedi.

Kép
granda

És akkor a történetünk:

2004. március 18.
Megyek haza kocsival este, sötétben. Mögöttem egy autó. Figyelem a forgalmat, a tükröt is. Szól a zene, jó a kedvem. Erre a mögöttem lévő kocsiban látom, hogy két srác vigyorog.
Én visszamosolyogtam.
Erre összenevetnek.
Én akkor egy kihülőben lévő párkapcsolatban voltam, 3 éve.
Valami oknál fogva lassítottam, figyeltem mi történik. Erre ők kielőznek, oldalról benéznek a kocsiba, és eltűnnek.
No, gondoltam ennyi a nagy kaland.
Jött a hétvége, elmentem vidékre röplabdakupára, majd mikor visszajöttem, egy levél várt (bélyeg nélkül).
Kérdezem Anyut, ez mi?
Ő: nem tudja, be volt dobva.
Szöveg nagyjából: Szia, múlt héten találkoztunk Csepelen, én ültem a ronda Matizban, ha nem zavarok, elnézést..... bla bla... ha gondolod... telszám, Gergő.
:shock:
Azt sem tudtam, mi van! És akkor leesett. Ez az a srác, aki mögöttem jött a kocsiban.
Jajj, de jóóóóó! :D :D :D
Utána: :shock: De honnan tudja a címemet?
Kiderült, hogy megjegyezték a rendszámom, és kinyomozták a címemet. 8) Apa meg személyesen hozta fel a levelet, és dobta be a postaládába.
Írtam egy sms-t, onnan meg indultak a telefonok....
Az akkori barátom 3 hét után válaszút elé állított, hogy döntsek.
Én meg kirúgtam Apát. (Borzasztó volt, nem mertem a tökéletest választani, inkább a 3 év rossz kapcsolat mellett döntöttem).
Másnap megyek a postára, és Apa ott vár. Én meg a nyakába ugrottam!
Hamarosan kirúgtam a barátomat, és Apával maradtam.
Az első randink a Nemzeti Színház melletti csiga-kilátón volt (vagy mi).
Még ebben az évben ugyan ott, augusztus 22-én megkérte a kezem, azóta a menyasszonya vagyok.
Majdnem napra pontosan négy év múlva megszületett Zsófi augusztus 21-én.
És ez így van jól! :wink:

Azt hittem hosszabb leszek. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönöm Lányok! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vállalom a Fantáziátlan Bige csúfnevet, de nem is tudom így hirtelen, hogy melyik történet hihetetlenebb számomra: Gremesi, a Tiéd vagy Grandáé... oltári sztorik... visszapillantón keresztüli flörtölés, kinyomozás... atyám... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Én amúgy nem voltam ilyen kettő férfi közti választási helyzetben (remélem, nem is leszek), de pokoli lehetett, Gremesi...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Hát a mai úszás nem alakult valami jól. :cry: Én már nem tudom, hogy a víz hideg-e vagy mi baja van. ??? :roll:
Reggel 6-kor ébredt, aztán gyorsan elkészültem, gondoltam lemegyünk, és legalább a babakocsiban alszik, így nem lesz ott álmos. Sikerült is aludnia fél órát.
Mikor bementünk a vízbe már nem tetszett neki valami. :shock: Az is lehet, hogy nem volt elég meleg a víz (most nem fűtötték úgy fel, mint szokták :evil: ). Aztán persze a merülések se tetszettek neki, de már a lebegést is rosszul viselte. És Ti is tudjátok, hogy itthon ezeket nagyon szereti!!! Tehát ott van valami, ami nem jó neki. Vittük szerencsére a kacsát, így azzal el tudtam terelni a figyelmét. Aztán kijöttünk, persze az öltözésnél már ordított egészen addig, míg felöltözve be nem került a kocsiba, és el nem indultunk. Abban a szent pillanatban el is aludt. Szerintetek álmos lehetett már az úszás elején is, és azért sírt??? :roll:

Még jövök és olvasok, csak ezt le akartam írni!

Kép

Kép
regcsiken14

No, van egy szusszanásnyi időm. Végeztem a sütéssel, főzéssel, megérkeztek Gergő barátai, Albert (kicsi) alszik. De jó leülni kicsit.

Micsoda kalandos ismerkedések! Annyira vártam mindenkiét! :lol: Úgy izgultam, mint egy kisgyerek! Köszönöm Lányok!

Itt hideg van, és szintén fúj a szél. Esett a hó is egy kicsit, de nem volt számottevő.

Vadvirág Drága! A többiek nagyon jól írták. Én is úgy gondolom, bármikor is nézel be, mindannyian nagyon örülünk, ha hallhatunk Rólatok.

Rövid ész, már alig emléxem valamire, nem baj.

Granda! De jó, hogy jöttél! Látszik, hogy élvezitek az úszást.

Emese, Tündérke! Emiatt ne szabadkozz! Hidd el, mindekivel megtörténik ez. Igaza van Grandának, őrizni kell a Nőt! Egyáltalán nem vagy gyenge, ettől nem szereted kevésbé Zsofkát. Egyszerűen csak Te vagy, ember és nem gép, aki elfárad, kimerül néha. Nekem ne mondja senki, hogy ő soha, olyan nincs!!!!
Maradj olyan, amilyen vagy!

No, nem tudom folytatni, eddig tartott az alvás.
dmaggie

Regi
TUTI fáradt volt!

Juba

Király minden gif!!!! Valld be, hogy Te gyártod őket :wink:

Vadvirág
Itt mindenki tudja, hogy ha nem jössz, miért nem és mindenki örül, ha jössz. Majd tavasszal meglátogatlak a szomszédból :P

Irina
Én csodálom, hogy van erőd ennyit jönni és sztem nagyon bátor vagy, ami Ádi csomóját illeti. Ez valószínűleg nem csupán neki sorsfeladat, hanem Neked is....
Ami a sötét utcát illeti: elárulom, hogy a dédpapimat (akit már nem ismertem) vitézzé avatták, mert a háborúban kimentett egy magas rangú katonatisztet egy halálos helyzetből.... Állítólag rá hasonlítok természetre...

Sense

ikertesó is hasizomból nyomja fel magát ülésbe
:P És imádom a kis kacaját...Időnként macskás, néha meg olyan ördögös :twisted: :P

Maggie
Szép kis történet a Tiétek és az a legszebb benne, hogy olyan régóta tart :) Azt hiszem, más is írta már, hogy nagyon szép, ahogyan Kedvesnek hívod a párod.

Bongyi
Ez a sztori sem semmi, úgy tűnik, 30 felett gyorsabban pörögnek az események, nekem 32 évesen jött Robi...
A macskakakit meg már kétszer követelte a férjem!!!! :lol: :lol: :lol:

Anitja
Noel nagyon huncut pasi, ugye? Nekem ez jön le a képekről :)

Bfagi
Gyönyörű az idézet :!:

Kép
granda

Regi! Szerintem is fáradt lehetett. Nincs más időpontban babaúszás?

Köszönjük szépen a köszöntéseket, majd jön Gergő és személyesen is megköszöni, csak most barátozik. Mindenki üdvözletét megmutattam neki, kíváncsian várta egész nap a kedves szavakat, a képeket.

Móni, én megrendeltem a Zuglói Tankönyvesnél. Sikerül-e, nem tudom. Olykor a Vaterán vagy a TeszVesz-en is előkerül egy-egy példány.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: