A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv: Lili második képe, betojok rajta annyira édes... nagyon tetszik... :lol: :lol: Pancsizós is.

Deni: fiúk még mindig édesek.

Fibi: hát ez az van egy zabi gyerekünk, de most már ennek vége lesz talán. :-)

Lindi: nagy gratula Tesódnak, szép kis pasikát hozott a világra. :lol:

Képzeljétek, megyünk a Hba mert Fanninak kifakadt a lába. Brrrrrr...

Kép
Kép
johanna1975

Zsini,
én is élvezettel olvastam a bemutatkozásod!
a mennyiségre nincsenek itt szabályok, ha jön a sok gondolat, hát hadd jöjjön!!! :lol:

Deni,
fiaid irtó helyesek, és gratula a mászáshoz, mi is igy nyomjuk, ha kell...
és örülök,h jobban.

Lindi,
Barninak jobbulást!
Unokaöcsi meg nagyon szép! :)

Votiv,
mit irjak a gyerekeidről??? :wink: olyan kis stüncik. :lol:
bicajos legény meg nagyon rulez!

Gabi,
++++++ és sebaj, jön majd, ha jönni akar!!!! :lol:
annál jobb helyen úgysem lesz soha, mint ahol most van! :wink:

CUrse,
MENTOLOS BAILEY'S!!!!!!!! ne kinozz!!!!!! :wink:

enyim problémák:
nem változott, viszont Levit nem engedtem dolgozni, mert nem merek most emelgetni. Ilyen még sajnos sosem volt.
Első este már olyan voltam, mint egy drogos:
1. nem találtam az egyik bogyómat, ami pedig nagyon szokott használni. Mikor hazaértünk, gyerek ledob, nekiugrik a bogyós doboznak, és mint egy őrült, fötörtem az egészet, dobáltam ki azokat, amik nem jók, mig a végén nagy nehezen megtaláltam, és kinyitottam, és öntöttem a számba... (sajnos most ez sem használt... :cry: )
2. aztán meg van egy szteroidos sprém, aminek egy éve lejárt a szavatossága, és rá van irva nagy betűkkel, h lejárat után nem használható. Még nem tudtam visszavinni a gyógyszertáros kukába, igy elzártam itthon, h ne használjam. De mikor már nagyon nagyon nagyon fájt, elővettem, és használtam, bár előtte sokszor kinyitottam a szekrényt, és mindig visszazártam, mondván ez egy szteroidos valami, ki tudja mit okoz, ha lejárat után használom. De nem birtam tovább, használnom kellett... :oops: mert ez olyan spré, ami AZONNAL hat, igaz csak kis ideig.
Doki: hivtam volna már, de sajna 30k lesz a műtét, először össze kell koldulnom, igy most indulok is...
kicsit azért vannak félelmeim:
1. meddig nem szoptathatok egy olyan gyereket, aki nem eszik mást, mint anyatejet, a mélyhűtőben már csak lejárt szav. tejek vannak.
2. egy hétig nem emelhetek, tehát addig Levinek szigorúan itthon kell lennie...(az meg irtó sok pénzkiesés... :roll: )

de megint szép nap van, én most el (megyek szemüveg csináltatni, eltört kissé, meg kávézni és talán még az önkormiba is eljutok, mert tegnap voltam dokinál, aki lehúzott 6300fttal, és annyira PIPA vagyok, mert BEIRTA a jogsimba,h kontaktlencsével vezethet, ami ugye csak azért gáz ,mert kell egy plusz szemüveg a kocsiban, de nekem csak egy van, és jelen elmeállapotomban ,ezt biztos nem tudom magammal hurcolni mindig, szal ha vkinek van egy fölös szemüvege - legjobb lenne sztk keretes - akkor lécci adja nekem, mert azt rendőr nem tudja ellenőrizni, h a pótszemüveg pont olyan, mint amire nekem szükségem van. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
bezzeg 10 évvel ezelőtt, a másik doki pont azért nem irta be, mert nagyon kis dioptriával nyomom, és mondta, h csak a gond van vele, ha beirja. Akkor 0,75-ös volt, most 1 és 1,25-ös....
zsancikant

Johi,
jaaj, ++++++++++++++
+++++++++++++++++
fibi

Macs: a félreütés az inkább figyelmetlenség vagy sietségből fakad. Nálam ellenben tényleges problémák vannak. :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Johi +++++++++++++++++

Zsána,
megnézem neked a hemüt, valahol köll lennie! Ha ráér a jövő hétig...
Ez a jogsimizéria meg annyira ismerős :evil: nekem jövőre jár le, de mivel változott a nevem a pasaulás után ( ha nősülés van, akkor pasas-ulás is), ezért köllött újat kiváltani, meg a nemzetközihez is. (eddig a lánynevemen lévővel lopakodtam az utakon) Az ablaknál kérdezték, hogy mér' nem hoztam orvosi igazolást és akkor meghosszabbítják. Mondtam, hogy mert
1., nem jutott eszembe
2., ha észbejut sem lett volna egy napom végigülni a dokit

erre Ők(szerintem ők nyírták ki Kenny-t!): akkor menjek vissza és kérjek!

mondom: most sincs időm ott ülni fél napot, plusz akkor már a nemzetközim sem készül el az utazásig! (ugyanis csak két lépésben csinálják a nemzetközit, nem lehet egyszerre az új jogsival...és itt is fél napot köll ülni)

erre Ők: de hát akkor megint ki kell fizetni a négyezret!

Pedig így is úgy is ki kell fizetni, mert az sztk-s doki dupla annyiért csinálja a jogsit, ha nem lejártról van szó, hanem soron kívüliről.... így mindegy tul.képp...

de ezen kellett gyúrni velük 20 percet...

(eszem, f@szom megáll!! copyright by Ford Ferlaine)

Rájli,

mögírom neked a S.P-t és elpostázom. Okés?
macskanyu

Zsan,
Neked is egy rakat ++++++++!!
fibi

Sziasztok!
Előrebocsájtom,hogy nagyon bunkó módon nem olvastam vissza semmit, csak végiggörgettem az oldalakat és a képeket csodáltam meg egyelőre :oops: ...
Lindi, gratula tesódnak a gyönyörűséges piciért!!! :D
Votiv, képen a bicaj nagyon klassz, láttam ment róla az értekezés, majd elolvasom, gyerkőcök szintén édesek.
Itt csakis szép és ari babák vannak! :lol:
Zsini, látom szintén zenész, Te is új. :P
Lányok, mentolos béjlíízt ittatok már, vagy csak kipróbálnátok? Nekem van itthon, háát, nem jött be egyáltalán az íze , felajánlom aki kéri viheti :lol: :wink: Maradok az eredetinél :roll:
Tegnap voltam a gréti Dm-ben, annyian voltak mint máskor egy hét alatt :x , tömeg, végén rózsa és free vászontáska....ja és a 20% is megvolt, viszont feltűnt, hogy az árak mintha változtak volna a záráshoz képest..... popsitörlő pl. tuti drágább lett :shock:
Nem tudok maradni, zajlik az élet nagyon, Erik eltörte a kezét, estig dekkoltunk a traumán, most gipsz és fájdalom :cry: , a kicsi is nyűgösebb az átlagosnál...... Megyek, puszi mindenkinek!!!!!

üdv.
melody :wink:
melody11

délelőtt voltunk Zuzival a SzaGojában, s hazafelé betértünk a mozgólépcsővel szembeni új játékboltba. minden frankó, jó játékok, jó árak, csak aztán Lencsét nem volt semmi a grabancánál fogva lerángatni a parkolóba, mert az Istennek se akart jönni. aztán itthon mondta, hogy még ki akarta próbálni az autót, miért nem engedtem. ilyenkor mindig úgy sajnálom, mert mint egy lelenc, az összes autóba be akar ülni, próbálni, bicajozni, rollerozni, mint akinek nincs játéka. a boltosok meg biztos baromira örülnek, hogy koszolják a járműveket.

btw ebben a játékboltban van egy játszósarok (inkább ház), ahol szülői felügyelettel lehet játszani, és olyan élmény izék vannak benne, bújócska, mászóka, csúszócska. egyszer el lehetne menni többen is.
ancsipancsi

Johi,
majd referálj, hogy mit csináltak a kis Fannibébivel! ++++
ancsipancsi

Macs!
a fotóid...............ÓÓÓÓJAJ
most már oda is vágyom
ancsipancsi

Ancsi,
olvasva az előzményeket ,kívánom hogy sikerüljön megúsznod másodszorra a császárt , legyen olyan ez a szülés amilyet szeretnél és elképzelsz!!!!! A doki mindent meg fog tenni ez biztos, erről is híres. Ő tényleg csak akkor műt, ha elkerülhetetlen. :wink:

Szegény Fanni, megy a drukk :!:

Lindi, hogy van Bajni? Mennyire lázas ? Én még mindig pánikba esem ha láz van, Te ilyenkor kivársz vagy hívod a dokit/elviszed ?
Vagy csak csillapítod?

üdv.
melody11

Barbi,
képzeld, ma azt mondta nekem B:
- Anya, meséld el a mestereidnek, hogy milyen jo kisfiu vagyok!
- Kik az én mestereim? - kérdem én.
- Hát, akiket multkor hivtál, amikor az asztalt csapkodtam a mákos kanállal. ( :lol: )
Hogy ezeket honnan szedi, rejtély a köbön :o

Melody,
Eriknek is megy a sok +++++.
ma ugy látom, majdnem mindenkire fér egy adag :?

én ma jöttem rá, hogy valszeg azért nem betegek a gyerekeim (egész télen csak 2 napig voltak lázasak, és kész), mert nem járunk közösségbe. ami egyrészt jo emiatt, másrészt meg... :roll:
fibi

Fibi,
mert még látja azt, amit mi már nem... :)

Eriknek gyógyulást! +++++

Ancsi,
elvegyem a kedved? :wink:
macskanyu

Mindenkinek nagyon köszi az infókat!
gy.orsi

Johi! Fannika lábának ++++++

Melody! Erik kezének ++++++

Bajnim a délelőtti alvásból 39 fokos lázzal ébredt :cry: , így nem kísérletezgettem tovább és adtam neki egy kúpot. Ezen kívűl kutya baja, még a kedve is jó, csak kicsit bágyadtabb, most is bealudt szopi közben.

Melody! Én is félek a láztól, ha nem is pánikolok. Szerencsére Bajni most először lázas és nagyon remélem, hogy csak a 3 napos láz. Doki ugyan most délután rendel, de annyira utálom a nőt, főleg mióta enyhe piros toroknak diagnosztizálta a 3 napja 40 fokos lázas Gréti vesemedencegyuláját, aki aztán 2 nap múlva a H-ban kötött ki, azóta nem igazán van felé bizodalmam. Ja és a múltkor Bajni száraz bőrére írt fel kencét, amire direkt rákérdeztem, hogy mi is az pontosan és a számba rágta, hogy nem szteroidos, majd a gyógyszertáros felvilágosított, hogy ez bizony az, hát azóta leírta magát nálam.
Úgyhogy szorítsatok, hogy 3 nap múlva jöjjenek a pöttyök.

Szellőke! Nem hiszem, hogy sok(k) lenne a torna a testemnek (de fura leírni azt a szót, 2 gyerekes anyukának milyen teste van már???), mert az első torna után kedden olyan jóleső mindenhol izomlázam volt,még örültem is neki, hogy érzem a rég elfeledett izmaimat, a második torna szerdán gyilkos volt, akkor nagyon fájt minden porcikám, még a bordáim is, de csütörtökön muszáj volt elmennem, mert tudtam, hoyg pénteken és szombaton nem tudok menni. De valahogy ahogy elkezdtem tornázni, a végére már egyáltalán nem is volt sehol izomláz, most egyedül oldalt érzek a csípőcsontom felett ott az úszogumi alatt valami kis fájdalmat. De vasárnap újra megyek :) Nem akar valaki csatlakozni???? Gyereket is lehet hozni és ott vigyáznak rá.

Melody! Én is voltam a dm-ben tegnap, jól bevásároltam, még lehet találkoztunk is. Én 11 körül voltam.

KépKép
KépKép
lindicita

Macs,
odáig rendben is van, ezt én is igy gondolom :) de a szot, hogy mester, honnan vehette? mi nem beszéltünk B elött ilyenekröl, és általában a mi szövegünkböl szedi ki és használja fel a szavait :)
fibi

fibi

Lindi: jaj szegény Bajni. +++, hogy ne legyen semmi komoly, tényleg csak háromnapos...

Melody: én nem tudtam kivárni a sort és sírva menekültem a gazdagréti dmből átmentem egy másikba és jó drágán bevásároltam büntetésből. :lol: :lol: Sajnos pont tényleg szükséges lett volna ott vásárolni, de az a sor brrrrr..

Köszönöm a drukkokat, nagyon rendesek vagytok. Végül ezer év várakozás után bekerültünk és azt mondták, hogy még várnak a műtéttel kb 1-2 hetet, de figyeljük és ha rosszabb lesz, akkor menjünk rögvest, hát én hogy a fenyőbe állapítsam meg, hogy az a mi folyik belőle az savó vagy genny? Nem vagyok én orvos és ráadásul nem is hagyja megnézni. Szóval paff vagyok, olyan jó lenne már rajta túlesni.

Fibi: mester jó duma, de lehet, hogy nem spirituálisan gondolta.
... Lakásba nem kellett mestereket hívni ezt azt szerelni? Nem rájuk gondol? :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Lindi,
igaz, jön a hétvége, de ha kibírod, ne vidd dokihoz, mert tök olyan, mintha 3 napos lenne. én csak akkor viszem dokihoz Lencsét, ha mondjuk taknyos+lázas, szóval több tünet egyszerre. nagyon úgy tűnik, hogy 3 naposról van szó. én este mindig adtam egy kúpot, mikor már nagyon lázas volt. meg amúgy azt vettem észre a 3 naposban, hogy mondjuk semmi láz, fél óra múlva meg 39. sok +++++++++++

különben nem gáz, hogy az ember nem meri elvinni a kőköt dokihoz? én már folyton elbliccelem a dokit, mindenféle ürüggyel. ha csak taknyos, akkor nem kell. ha csak sír, hogy fáj a torka, nem kell. ha csak kicsit lázas, és taknyos, akkor se kell :). hosszabban fennálló betegségek és nagy elesettség esetén szoktam dokihoz vinni. pedig jó lenne ám mindig valami megnyugtató szó, csak a mostani dokik vhogy nem ilyenek.

Melody,
ismerem már a doki "módszereit" :), és mindketten azt akarjuk, hogy természetes szülés legyen.
ancsipancsi

Johi,
hihi, erre én is gondoltam, de öket jómunkásembereknek hivjuk :lol:

Zuzi,
irtam privit, ha netán betérsz és ridonlizol 8)

na, nem fárasztalak tovább Titeket magammal, hátha apjuk ma hamarabb hazajön.....

1 utso kérdés:
Ti hogy/mikor tudtok a párotokkal beszélgetni normálisan :?: ergo nemcsak futtában és nemcsak a gyerekekröl v a lakásrol, stb...
fibi

Ríd: bár Tünci szokna le 13 hósan a ciciről... :? :roll: Én nem is nagyon akartam 1 éves kora után szoptatni, de reméltem, hogy magától elválasztódik. Már beletörődtem, hogy tovább szoptatok, de most meg olyan "kényszeres" módon szopik (cuminak használja a mellem, ami már nem frankó nekem), meg vadul (tele van fognyommal a cickóm időnként), hogy nekem ebből elég. Folyamatosan tipródok, hogy kéne - nem kéne, de közben meg egyre inkább formálódik bennem, hogy én így nem akarok sokáig szoptatni még. Egyelőre az van kitűzve célul a hétre, hogy ébredés után 9-ig nincs szopi. Egyébként el lehet terelni simán. Inkább akkor szokott nálam nyomulni, ha fáradt, álmos és/vagy unatkozik.

Kép
Kép
tinu

Ancsi, a mi dokinénink ilyen :D

Lindi, nem gondoltad át közben a váltást? Nem TI-re, akárkire. A bizalommentes gyerekorovos-szülő kapcsolatnál nincs rosszabb, én megtapasztaltam. Pont akkor nem fogod tudni kérni/elfogadni a segítségét, amikor a legnagyobb szükség lenne rá, és ez a gyereken csattan, ez benne a legdurvább. Nekem is fél évembe telt, mire összeszedtem magam, és váltottam dokit, de a gyerek érdekében MUSZÁJ volt.

Johi, az is eszembe jutott, nem beszéltél Fanni balesetéről a dokinéninkkel? sokat lehetne segíteni a gyógyulást bogyókkal. Vagy Bach cseppel. Vagy pránával. Vagy fogjam be a szám? :wink:

Zsanci, a 30ezres műtét helyett inkább egy Hellinger-féle családállítást csinálj meg 5e-ért, vagy kérj egy alkati szert 10e-ért. Mindkettő jobban megéri, mélyebbre és hosszabban hat, és talán még több más dolog is megoldóda az életedben :wink:

Melody, törött csontokra Arnica montana C200-as és/vagy C30-as potenciálban segíti a gyors forradást.

na, dr. Votiv bezárta a rendelést!

mindenkinek köszecs a bókokat :)

Macs, képek :D :D :D eszeveszettül jók! és ahogy nézem, mintha ott lennék picit én is, szóval frankó jó érzés :D

votiv 8)
votiv

Jaj, nem írtam, csak gondoltam, de minden szenvedőnek (a teljesség igénye nélkül, Fannibébinek és Zsannak pl.) sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Kép
Kép
tinu

Fibi, beszélgetés, azmiaz? :roll: (ill én már ott tartok, h a Szex vajon mi? :oops:)

Tinu, ha nem jó, sőt, kifejezetten zavaró/fájó már a cicizés, nyugodtan válaszd el Tüncit, ne vívódj, senki nem szólhat egy szót se, csodásan sokáig sikerült őt szoptatni! Ha szép lassan eltereled a figyelmét, és más vígaszdolgokat találsz ki neki cici helyett, ahogy most is csinálod, őt sem fogja semmi trauma érni, ettől se félj. Ez egy nagy lépés az elengedésben-elválasztódásban (ahogy egyébként is találóan nevezik), megértem, hogy nem megy könnyen. Egész szülői pályafutásunk során ezt fogjuk gyakorolni :wink:
Szóval ++++ a döntéshez és a megvalósításhoz is :)

votiv 8)
votiv

Votiv, azt szeretem benned, hogy mindig megtalálod a megfelelő szavakat, amik olyan jól esnek az embernek. :D

Kép
Kép
tinu

Lindi
teljesen megértelek, sajnos mi is így vagyunk a gyerekdokinkkal....hogy is mondjam, nem az igazi (szerintem amúgy sikerült a legkevésbé jóhírűt kifognunk az egész városban :roll: ). Kísérteties amit írtál, ti. Árinál is pont ez volt, félrediagnosztizálta teljesen 3,5 hósan és a klinikán kötöttünk ki vesegyulladással :shock: Utána hónapokig tartó antibió kúra, ellenőrzések a mai napig, stb.... De szerencsére a klinikai orvos egy főnyeremény, igazi Doktor, nagyon szeretjük. Legszívesebben még torokgyuszival is hozzá fordulnék, csak hülyén nézne ki.... nefrológushoz köhögéssel :oops: :shock:

Votív,
látom nektek is ikejjás etető van, egy ideig tuti volt , de később (mennyi idős is a picilányod? :oops: ) nagyon könnyen kimászik belőle, mi most ott tartunk,hogy egyszerűen feláll benne és már lépne is ki :shock: , nem szabad elfordulnom sem a konyhában.
Hiába a kis szíj, nem ér semmit :evil: Tanácsot köszönöm, mindig jöhet :lol: , megnéztem :arnica montana 9ch (boiron,kék tubus) :arrow: ezt adom. :?: :idea:

Ancsi,
jóvanna, nem akartam belebeszélni, csak gondoltam bíztatlak kicsit :oops: :wink:

üdv.
melody11

Köszönjük a +++++-kat, átadtam az illetékesnek! :D
Johi,
nem semmi..... elhiszem hogy szeretnél már túllenni az egészen, jobbulást Fanninak! :wink:

üdv.
melody11

Ríd! Már nem is emléxem milyen tantárgyból följött hogy miért van ez a nézzükabalesetet szindróma. Azt hittem Tinu majd megmagyarázza. S én is utálom.
Müpa: Indi járt oda, talán Rylie-ék is voltak egyszer-kétszer
Párod nagymamája?

Lindi! nagyon vagány hugod van :lol: , s édi az unokaöcsi :lol: :lol: :lol:
Bajninak +++++

Fibi! w-ülés: Votív is írt róla cikket (de nem olvastam :oops: )
Nagyon ügyi Bálintod alvásügyileg (is) Mesterek :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Énférjjel múltkor éjfél és fél2 között dumáltunk nagyon jót :lol: :shock: 8) :lol:

Szelloke! szerintem is beáll a cici

Zsu! :?: szüleid?

Curse! Nekünk is Ancsi ajánlott a szállodát. Szuper volt :lol: :lol: :lol: . S vki volt még... (Akata-ék talán). Ancsi tök jól összegezte, de ha még lenne kérdés...

Macs! milyen ügyi Fülid!

Zsini! édes volt a beszámolód, s gratula a száraz naphoz :lol:

Votív! motoros képek és a turórudis :lol:

Fanninak +++++++++++++++++++++ s persze nektek is Johi ++++++++++++++

Zsan! nekem is ez van a jogsimban, s egyetlen egyszer kérdezték meg hol van a pótszemüvegem (s épp szemüvegben voltam :mrgreen: )
s +++++++++++++++++++

Egyébként néztem miért írogattok nekem dokikról :mrgreen: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

szia Barbi, Veled még nem találkoztam rövidke "pályafutásom" alatt, remélem majd lassan azért sikerül megismernem Titeket :oops:

Lindi, hová jársz tornázni?
Láz?
Bótban én du. 2 körül voltam, utána a mellette lévő humanaban találtam egy édi kiselefántot (amit először egérnek néztem), már kimostam, most szárad a radiátoron egy szitára ültetve :lol:

További szép estét mindannyiótoknak!

üdv.
melody11

Hahóóó!
Csak villám gépelek, mert vár Harry, meg Sipor, Meg R.A.B. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Láz:
Én genyó vagyok, mert miután október óta minden hónapban van a gyereknek "háromnapos láza", legutóbb már a dokihoz sem mentünk el... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: És most megint 37.5 volt este, fosok, hogy nehogy felmenjen neki... Meg attól is, nehogy pszichoszomatikus legyen ez nála, ha kibukik a sok fejlesztéstől, akkor belázul :cry: :cry: :cry: :cry:

Johi:
Savó átlátszó, a genny nem, ragacsos és büdi :oops: Sajna én tudom ezeket...
Fanninak sok-sok +++++++++++++++++

Zsanci:
Neked is a kincsedhez... :roll: :roll: :roll:
Sógornőm is dettó, de neki mindig mensi előtt jön ki :shock: :shock: :shock:
Amikor kontaklencséztem, sosem hordtam pótszemüveget, valahogy úgy voltam, hogy csak nem olyan hülye a rendőr, hogy azt gondolja, hogy a -4es szememmel minden féle eszköz nélkül vezetek????? 8) 8) 8)

Melody:
Nagyfiadnak is ++++++++++
Mit csinált???
Te kérdezted a kutyát? ha igen: van egy vizslánk, ő saját, lassan két éves, Zsiga névre hallgat, és most már két hete van egy golden retrieverünk, akit a párom hozott haza. Még nem jelentkezett érte senki, úgy néz ki a mienk marad Zsiga nagy örömére :lol: :lol: :lol: :lol:

Kicsit had dicsekedjek:

Könnyűbúvár (bár nálunk még hiányzik még egy mellőle :wink: :wink: )
Kép

Így ülünk :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

És igen, most már 100%, hogy lányom van! Tessék csodálni a frizuráját! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Beszélgetés? Az mi?
A szex vajon mi?
Jéé, nekem van férjem? Bitos, mert én nem hordok boxert...
/boszitopik ezzel kapcs: Zoli lehet, hogy át tudna jönni nappalra, ráadásul úgy, hogy reggel 6-15ig kéne melózni, az juppijééé lenne/

nukada

csak egy gyorsat:

Votiv.,
tök igazad van, beszélek veled! Szeretnék. Keritünk rá sort, jó????

más:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ buli volt az oviban, Ábel öt éves lett, mi meg sokat dumáltunk anyukákkal, de a legjobb az volt,h odamentünk, már javában tartott a buli, és képzeljétek, a Kistehén zenekar zenélt, és én úgy örültem, még mázli, h az elején nem voltam ott, mert elénekelték az ovisokkal a Ha én egyszer nagyon megöregszem-et, és asszem, akkor el is bőgtem volna magam, de egyik anyukától elkértem a felvételt, és majd jól megnézem.
Olyan édik voltak a gyerekek, kérdeztem,h örültek-e, meg hogy énekeltek-e, és mondták, h IGEN, és olyan izgatottak voltak.
Csudaédesek voltak!!!!!
és csak egy kis személyes adalék:
ha a youtubera mész, és beirod, h ha én egyszer nagyon megöregszem...
akkor az én kedvencem képe jelenik meg a klip mellett.... :lol:
zsancikant

Fibi :) Ööö bocsi, akkor sikerült félreolvasnom :oops: és a szőnyeget könyvnek néztem, mert tökre emlékszem Bálint bolti ajándékválasztására :) És képeket de jó lenne, ha tudnál feltenni!!! :wink: Beszélgetni, ráadásul nem gyerekről?? nehéz kérdés, khm-khm... :lol:

Zsini :) Nagyon aranyosak a gyerkőceid! És hogy hívják őket? Nem semmi, hogy a nagyobb még csak 3, de már cselgáncsozik! :o és a pelusnélküliséghez nagy gratula neki! :D Kisebbik pedig nagyon ügyi, hajrá lépegetés! :D

Votiv :) Jaaaj de édesek a gyerkők!! :D :D Álldogáló Lili cuki és Isti nagyon vagány a motoron 8)

Lindi :) Unokaöcsi nagyon szépséges baba! :D Bajni hogy van? Sok ++++ neki!!!

Macs :) Wc-be pisilő Fülinek gratula! :D

Zsan :) Jaj, ez nagyon gázosan hangzik :( :( Sok-sok +++++++++++++++t küldök!!!

Johi :) Rengeteg +++++++++++++++++++++++ Nektek!!!

Ancsi :) Ezt a játszósarkos boltot mi is próbáltuk már, alig bírtuk Bálintot kiimádkozni onnan... szóval veszélyes hely :lol: "Kisebb" gondokkal én sem rohangálok dokihoz a gyerkőkkel, pl. a mostani takonykórral eszembe sem jutott, olyan jól vették az akadályt, de a tavalyi hosszabb nyavajával azért elmentünk a bizt. kedvéért, szóval sztem nem gáz :wink:

Melody :) Eriknek is sok ++++++++++++ Hogy történt a kéztörés?

Tinu :) Sztem már az is nagy szó és tök jó, hogy eddig szoptattad Tüncit! De átérzem amit írsz, anno Bálinttal én is nagyon dillemmáztam meg "szégyelltem", hogy már nem esik jól a szopi (=nem tudok örülni neki) mert a pocaklakó Bencus miatt nagyon érzékeny volt a mellem és szép lassan leszoktunk és nem dőlt össze a világ :wink:

Barbi :) Jókor dumáltok pároddal! :lol:

Kép
Kép
denizsa

Zsan :) Szupi, hogy kicsit feltöltődtél az ovis bulin! :D :D

Nuk :) Nagyon szép Réka frizuja! és ügyesen ül!! gratula neki!! :D Zolinak meg drukk, hogy nappalos legyen!!
denizsa

Nuk,
ezt csak viccből mondod, hogy mindig van 3 naposa, ugye? mert hogy sztem azt csak egyszer lehet elkapni.
de ha nem 3 napos, akkor mi? ennek azért utána kéne járni, nem hinném, hogy pszichoszomatikus lenne. a dokink szerint a 37,3 teljesen okés még egy babánál, nekik ez nem magas. meg a fogától is lehet lázas ám! de ha mégsem, akkor ki kéne deríteni.
különben a fotókön tök édi, és milyen furcsa, hogy csak az egyik szeme fordul be.

Melody,
én nem vettem beledumálásnak. írd csak amit gondolsz!

Deni,
megnyugtató, hogy nem csak az én gyerekem játékboltbuzi.

Zsanci,
a legjobb megoldás, ha bemégy az Auchanba/Tescoba és a halál béna olvasószemüvegeből (amiket néha 2-300 Ft-ért árulnak) veszel egyet és teszel be a kesztyűtartódba.

SZEMÜVEG VS KONTAKTLENCSE:
nem tudom megnyugtató-e, de a simán szemüvegeseknek is kötelező a pótszemüveg a kesztyűtartóban! szóval sík mindegy, hogy kontakt v. szemüveg van írva a jogsin. ezért van, hogy én mindig próbáltam elbliccelni az orvosi vizsgálatot, mert -0,5-tel nem akartam szemüveggel vezetni, meg pótot tartani. legutóbb nem sikerült ismerős dokit találnom, a szemem már -0,8 körül van, de elolvastam neki a táblát ügyesen :)))). psze hemüben vezetek, mert úgy könnyebb, de nincs nálam pót, mert nincs beírva a jogsimba.
ancsipancsi

Nuk! láz: Nem genyó vagy hanem tapasztalt!
Az első üléses képen zabálnivaló a csaj!!! :lol: :lol: :lol: persze a többi is édes, de nekem ez nagyon bejön :wink:

Melody! szia :lol: Hát én úgy jövök ahogy tudok, s akkor is sokx felszínesen olvasok. Tickeren a szemem fénye :lol: . Van egy édi-szupi férjem :lol: . S még egy goldie is tartozik a szűk family-hez :lol: .

Zsan! Akkor szépen meg lett rendezve odafönn (?) a feltöltésed :D 8).
gödibarbi

Nuk,
bocs, most látom, hogy idézőjelbe írtad a 3 napost, szóval tényleg vicc.
mivel neked se teljesen normális a házidokid :), így nem csodálom, hogy nem rohansz folyton hozzá.
ancsipancsi

Ancsi:
Nekünk normális a dokink, sőt, azért nem is viszem Rékát, mert túl alapos!!!!
Amúgy eddig fogra tippeltem, de Karácsony óta nem jött újabb és januárban volt egy """""háromnaposunk""""" 39 fokokkal...
De az is érdekes, hogy minden hónap 27én jön ki rajta...

nukada

Nuk,
és 27-én pont történik mindig vmi? (fejlesztés, stb.?)
a nem normálist azért gondoltam, mert javaslata ellenére nem akartál pisimintát vinni, vagy mi volt, már nem emlékszem teljesen. azt hittem, hogy nem frankó a doki. (múltkor féltél elmenni, nehogy lecsesszen)
mikor Lencse még nem volt fél éves (szóval Réka koránál korábban), akkor az idegrendszere olyantól kikészült, hogy mondjuk mamáék eljöttek és 1-2 órát abajgatták.(rengeteg impulzus érte) ilyenkor este ezt meghálálta kb. 3 óra folyamatos bömböléssel. lehet, hogy ilyesmi van nálatok is.
ancsipancsi

és ezt úgy képzeld el, hogy folyamatosan sírt, de vígasztalhatatlanul. (többször előjött ez az affekt apnoe nála, hogy levegőt se vett, folyton fújkálnunk kellett az arcág) csak későn jöttünk rá, hogy nem bírja, hogyha túl sok hatás éri őt, nincs még rá felkészülve, fejletlen hozzá az idegrendszere. úgyhogy ezután csak muszájból tettük ki ilyennek. (legalábbis amíg ilyen érzékeny volt)
ancsipancsi

Ancsi:
Fejlesztés egy héten 8 alkalommal van 8) :roll: :roll:
Különben én is ilyesmire gondolok, azért sem vittem dokihoz, mert amúgy tök jól van, eszik olyankor rendesen, lehet, hogy besokkal és így kér magának pár szabad napot...
Doki miatt meg én paráztam, mert egyszerűen NEM TUDTAM pisimintát venni Rékától (persze, ha valami baja lett volna, aktívabban próbálkozom :oops: :oops: :oops: :oops: ), de mivel másnapra jól is lett, így hanyagoltuk... Feltettem rá hajnalban a zacskót és addig nem pisilt, amíg rajta volt. Mondtam is Zolinak, nyáron így szoktatjuk szobatisztaságra a gyereket :lol: :lol: :lol:

nukada

Ancsi:
Ez azért dúúúrva! Szegény Lencse! Meg Ti! MEg szegény rokonok, akik nem abajgathatták kedvükre :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Ja és a szeme:
Ráadásul néha felváltva csinálja, hol az egyikkel kancsít, hol a másikkal. Ebből látszik, hogy nem kancsal (vagyis nem szemtengely ferdüléses), hanem az izomtónus zavar a szemizmára is hat! Ezért kell takarni, az a torna a szemének! És azt még nem is számoltam a 8 alkalomhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk,
ez azért lehet rossz neki, mert hol normálisan lát, hol meg "furcsán", szellemképesen. :(
a rokonok anyósék voltak, s nagy ovációval, folyamatosan foglalkoztak egy fél évesnél kisebb gyerekkel. már két hós korában azt hitték, hogy minden percét le kell kötni, aztán mikor elmentek, mi szívtunk.
pisimintát már értem. én se tudtam volna pelusos korában venni tőle. (még vmelyik topictársunk mesélte, hogy milyen tortúra)
ancsipancsi

http://index.hu/gazdasag/magyar/gvhcp080215/
:lol:

Nuk,
csajod óriási és nagyon helyes :D :D :D
drukkolok, hogy Zoli átkerüljön nappalra ;)

Johi,
+++++++++++

Lindi,
jobbulást Bajninak, remélem, hogy 3napos :D (nekünk még nem is volt :o )

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok csajok!

Már nem is látok ki a szememen. és persze hogy nem készültem el a mára kitűzött ford. anyaggal.

Bajnikám a délutáni alvásból 39,5 fokos lázzal ébredt (popóban mértem, ami ugye kerek 40-et mutatott) :cry: Gyorsan adtam neki még egy kúpot, aztán az ölembe vettem és szegénykém ott visszaaludt, néha fel-fel rezzent, nyöszörgött. Hívtam a dokit,aki persze még nem rendelt és megkérdeztem, hogy hogy lehet kihívni az ügyeletet, de az ügyelet számán gépi hang kért, hogy majd 5 órától él a vonal :evil: Aztán csináltam Bajnimnak egy hűtőfürdőt, ami inkább meleg volt a víz, mint langyos, de szegénykém az első 5 perc után már majd bele fagyott. Na mindenesetre ez levitte neki 38,3-ra a lázát. Viszont csak elvittem a hülye banyadokinkhoz, már csak a lelkiismeretem megnyugtatása végett. Megnézte a torkát, meg meghallgatta a mellkasát, és szokás szerint egy büdös szót nem szólt volna, úgyhogy gondolom nincs vele gond. Csillapítsam a lázát, ha kell, és ha menne a hasa, diétáztassam. Hát ez a mi kedves dokinénink. :wink:

Peti közben elárulta, hogy holnap Valentin nap alkalmából koncertre akart vinni, a bébiszitter szolgálatot (unokatesók) is leszervezte, de az most ugrott :(

Nuk! Nagyon ügyi Réka és csini a frizkója :)

Melody! Nem az I.klinikán voltatok a Bókay dokinál? Legalábbis rá illik ez a jelző. Anyukám is azt mondta most nekem, hogy hozzá vigyem Bajnit. Ja, jó lenne.

KépKép
KépKép
lindicita

lindicita

Szisztok!
Mostanáig itt volt a 2 tesóm, és hülyére röhögtük magunkat mndeféle régi dolgon.
Délután a könyvtárban majdnem elaludtam...
Az egyik tesóm Olaszországban lakik, most jött haza, és P ezt mondta neki: "Itt nincs kistesó!" Tesóm: "hát akkor az ki?" (mutat Bre) "Az csak egy...egy...egy TEHÉN!"
(Azt akarta,h az imádott nagynéni csak vele foglalkozzon.)

Melody, hogy törte el Erik a kezét? ++++++++++++++++

Johi, Fanninak is +++++++++++++++++++++!!

Lindi, Bajninak is +++++++++++++++++, h hamar vége legyen.
Nálunk is kezdi fölütni a fejét vmi kórság, Apjuk már napok óta köhög, nekem éjjel fájt a torkom, meg most is kezd, P meg délutánra taknyos lett...
Izomláz: az egyetlen ellenszere, ha újra mozog az ember!

Fibi, cikk :shock: Bálintod szövegén behalok! Én is kíváncsi vagyok,h mekkorát nőttek a fiaid!

Barbi, köszi, Dédi nincs túl jól, már nem kel föl, egész nap fexik. :( De sztem nagy szó,h nincsenek fájdalmai, más ilyen előrehaladott állapotban már morfiumon él. Anyós meg nagyon meg van zuhanva szegény. (Asszem, nem írtam le nektek,h múlt 7en kezembe nyomott egy rakat pénzt, azzal,h a névnapomra, de megmondta,h mit vegyünk belőle: nekem egy alkalmi fekete nadrágot, a Férjemnek meg egy fekete szövetkabátot/van neki, csak sötétszürke/, a TEMETÉSRE! Teljesen kész vagyok ettől, basszus, még ÉL!)
Balesetnézés:sztem ilyenkor vmi örömféle lesz az emberekben,h nem velük történik... De a legdurvább a 3 év körüli kislány volt.

Orvoshozmenés: sztem sem kell mindig egyből rohanni, pláne,h a rendelőben jóóól össze lehetszedni még ezt-azt. (Én 2.gyerekkel járok többet, de a befulladásveszély miatt. Ő már többször szedett antibigyót, mint P, pedig majd'3 évvel fiatalabb!)

Férjjelbeszélgetés: ált én nyomom a dumát, amikor meg már horkol, akkor abbahagyom :lol: Na jó, azért néha ébren marad, és akkor lehet beszélgetni (is).

Nuk, Réka haja szenzációs! "3naposokhoz" meg +++++++++++!!!

Megyek, hátha még nem horkol... :lol:
Jóéjt!
rídonli#

Melody, a lányom 10 hós volt 8-án, a fiam meg 3é 2hós 10-én.
az etetőszékkel még szerencsére nem volt soha gond, pedig a fiam született sajtkukac, de nála fel is vagyok készülve, hogy bármikor, bárhonnan leugrik/leesik/kiszalad/ledobja/belelép/kiszórja/leönti/felborítja stbstb.
a kiscsajom meg nem sietős típus, főleg ha kajáról van szó. Hiányzik belőle az a gén, ami a jóllalkottság-érzetet kelti :lol:

Lindi, Barninak jobbulást! tényleg nem tehetsz mást, mint csillapítod a lázat és vársz a pöttyökre. Nézzük a jó oldalát, legalább nem adott kapásból antibigyót a doki :? Istók a 3naposra Zinnatot kapott, mert felsőlégúti fertőzésnek nézték :roll:

votiv 8)
votiv

Tehén :lol: :lol: :mrgreen:

semmi kedvem dolgozni, itt lézengek...

votiv 8)
votiv

Mel,
Eriknek és nektek is ++++ a gyors gyógyuláshoz :D :D :D

Vot,
még etetőszékezel Istivel?

Kép

Kép