Zsini,
én is élvezettel olvastam a bemutatkozásod!
a mennyiségre nincsenek itt szabályok, ha jön a sok gondolat, hát hadd jöjjön!!!
Deni,
fiaid irtó helyesek, és gratula a mászáshoz, mi is igy nyomjuk, ha kell...
és örülök,h jobban.
Lindi,
Barninak jobbulást!
Unokaöcsi meg nagyon szép!
Votiv,
mit irjak a gyerekeidről???

olyan kis stüncik.
bicajos legény meg nagyon rulez!
Gabi,
++++++ és sebaj, jön majd, ha jönni akar!!!!
annál jobb helyen úgysem lesz soha, mint ahol most van!
CUrse,
MENTOLOS BAILEY'S!!!!!!!! ne kinozz!!!!!!
enyim problémák:
nem változott, viszont Levit nem engedtem dolgozni, mert nem merek most emelgetni. Ilyen még sajnos sosem volt.
Első este már olyan voltam, mint egy drogos:
1. nem találtam az egyik bogyómat, ami pedig nagyon szokott használni. Mikor hazaértünk, gyerek ledob, nekiugrik a bogyós doboznak, és mint egy őrült, fötörtem az egészet, dobáltam ki azokat, amik nem jók, mig a végén nagy nehezen megtaláltam, és kinyitottam, és öntöttem a számba... (sajnos most ez sem használt...

)
2. aztán meg van egy szteroidos sprém, aminek egy éve lejárt a szavatossága, és rá van irva nagy betűkkel, h lejárat után nem használható. Még nem tudtam visszavinni a gyógyszertáros kukába, igy elzártam itthon, h ne használjam. De mikor már nagyon nagyon nagyon fájt, elővettem, és használtam, bár előtte sokszor kinyitottam a szekrényt, és mindig visszazártam, mondván ez egy szteroidos valami, ki tudja mit okoz, ha lejárat után használom. De nem birtam tovább, használnom kellett...

mert ez olyan spré, ami AZONNAL hat, igaz csak kis ideig.
Doki: hivtam volna már, de sajna 30k lesz a műtét, először össze kell koldulnom, igy most indulok is...
kicsit azért vannak félelmeim:
1. meddig nem szoptathatok egy olyan gyereket, aki nem eszik mást, mint anyatejet, a mélyhűtőben már csak lejárt szav. tejek vannak.
2. egy hétig nem emelhetek, tehát addig Levinek szigorúan itthon kell lennie...(az meg irtó sok pénzkiesés...

)
de megint szép nap van, én most el (megyek szemüveg csináltatni, eltört kissé, meg kávézni és talán még az önkormiba is eljutok, mert tegnap voltam dokinál, aki lehúzott 6300fttal, és annyira PIPA vagyok, mert BEIRTA a jogsimba,h kontaktlencsével vezethet, ami ugye csak azért gáz ,mert kell egy plusz szemüveg a kocsiban, de nekem csak egy van, és jelen elmeállapotomban ,ezt biztos nem tudom magammal hurcolni mindig, szal ha vkinek van egy fölös szemüvege - legjobb lenne sztk keretes - akkor lécci adja nekem, mert azt rendőr nem tudja ellenőrizni, h a pótszemüveg pont olyan, mint amire nekem szükségem van.

)
bezzeg 10 évvel ezelőtt, a másik doki pont azért nem irta be, mert nagyon kis dioptriával nyomom, és mondta, h csak a gond van vele, ha beirja. Akkor 0,75-ös volt, most 1 és 1,25-ös....