Sziasztok!
Cukorfalat köszi a tapasztalataid leírását! És olvastam a szüléstörténetet is! És a többit is. Veronikusz nem semmi ez a gyors szüléstörténet! Akkor benned nem is nagyon maradt meg, hogy milyen fájdalmas és fárasztó volt a szülés. Én is ilyet szeretnék!!!
Én egyre többet gondolkozom rajta, hogy vajon nálam hogy fog alakulni a szülés?
Valentina egy kicsit azért megdöbbentett ez a szüléstörténet. Hegedűs dokiról meg nem ez az első eltűnős történet. Az azért szörnyű, hogy "ma baba lesz, mert elutazom"... Én ma (illetve már tegnap) Böbével CTG-ztem. És dícsérte Lucácskát, hogy milyen aktív, fitt babácska, szeretik az ilyet a CTG-n. Nem kell ébresztgetni.

És megnéztük a szülőszobákat is. Tényleg otthonosak!
Linocs! Sétálásra sokszor nekem is feszül és furcsán fájdogál hüvely/méhszáj környékén. Gondolom, azért a baba már mindkettőnknek feszíti rendesen. A 9. hónapban nem is csoda.
Jó olvasni azokat a történeteket is, hogy nem kell feltétlenül az elején kitörő boldogságot eufóriát érezni. Az is teljesen természetes, ha kicsit várat magára, majd előbb-utóbb megérkezik a meghatódás is. Szóval bárhogy is alakul nem kell lelkiismeretfurdalással lenni. Én azért remélem, rögtön nagyon szimpatikusak leszünk egymásnak.
Ancsaboszi! Nem titok a doki neve!

A múltkor is csak azért nem írtam újra, mert abban az üzenetben amiben neked is írtam és válaszoltál is rá, 2 sorral feljebb is szerepelt a neve.

Szóval Gozár dokiról van szó. Megnéztem a táblázatot, hát nem túl gyakori Gozár doki benne. Konkrétan mintha csak Cukipofa szült volna nála.
Ja, megtudakoltam Gozár dokitól, hogy hogy van nála a varrat? Mit használ. Azt mondta, méhszájnál felszívódót, gátvágásnál rendeset. Viszont nagyon alaposan és szépen stoppol.

Mert hogy utána a nőnek feleségnek, szeretőnek is kell maradni... Nem igazán a gátvédelem híve. Szerinte gátvédelem után már nem igazán lehet olyan a hüvely, mint előtte. És elég nagy gáz, ha gátvédelem közben végbélig szakad az ember...
Egyébként én is már 12 kiló +nál tartok.

Mondjuk annyira nem látszik rajtam szerencsére. Pedig csak 160 cm vagyok.
Barimami edáról kérhetek én is privit? Bár egyelőre nem tervezemaz edát. De jó lenne róla informálódni.
Borsika! Nálunk valahogy teljesen természetes, hogy apa is bent lesz. Az első feleségétől született fiánál is bent volt, és neki nagy élmény volt. De én majd a fejemnél, kezemnél tartom, nem engedem, hogy a lábam közét figyelje!
3 héttel korábban 2900g-mal születni teljesen normális. Pont jó. Ha időben született volna, akkor 3,5 kiló körül lett volna. Egyébként időre születésnél sem olyan kevés a 2900g. 2500g alatt túl kevés. Sokan 2100g-mal is születnek időre és egészségesek.
Na, jó éjt mindenkinek, nagyon késő van, egyre később fekszem le.