Hali!
Uhh, Mezsó!

Nem számoltak el neked valamit de nagyon??? Szerintem jóval előrébb jársz a hetekben, mint amennyinek mondanak...

Csúcs, mekkora bébi! De örülök, hogy a tágulat nem nőtt tovább!!!!!!
KLARKA, BABYTEVE, LITUKA!!!!!! FELADTAM A POSTÁT! Szerintem hétfőre mindenkihez odaér!!!!
Hát ez az anyává válás nem egyszerü gondolatokat hoz ki az emberből, az biztos!
De pl. nem önzőség egyáltalán, amikor már huszadszorra ugrasz egy nap és elhúzod a szádat!

Aki azt mondja, kapja be.... nálam is de hányszor volt, hogy már néha legszivesebben felhivtam volna anyámat, hogy gyere át és vidd el... csak fél órára, de valaki csinálja meg helyettem!!!

És egyre sürübben van ilyen!!!

Ahogy nőnek, egyre nehezebb velük és egyre többször idegesitenek fel... amig picik, más a baj.. vagyis jajjjj, ehhez képest, ami most van nálunk, felüdülés egy apró babával!!
Engem az őrületbe tudnak kergetni! Ma is a postán, kb. 5 percet kellett volna normálisan viselkedniük, amig megirom a boritékokat, de nem!!

Fel-alá rohangáltak, ajtón ki- ajtón be.... már vagy tizenötször szóltam, semmi, mintha nem is őket hivnák Attilának és Barnabásnak, vagy mintha annyi gyerek rohangált volna velük együtt, hogy nem tudták volna beazonositani, ki-kinek szól... nem... egyszerüen direkt nem hallották... aztán véletlenül arra futottak, ahol sorban álltam... a futás lendületével kapott mind a kettő egy marha nagy pofont!

Nem szoktam verni őket, de néha betelik a pohár és akkor elcsattan... Húú, hányszor mondtam, mig nem volt gyerekem, hogy én ugyan soha meg nem ütöm majd.... anyám is mondta, ilyet ne mondjak, mert biztos, hogy lesz olyan ami miatt egyszer-egyszer odacsapok!
Nálunk sajnos ez most rettenetes korszak, nemtom, lesz e jobb egy kicsit később majd velük, vagy most már ilyen nehéz marad... de néha úgy érzem, hogy gond nélkül elvinnének a bácsik abban a csini hátulkötős kis zubbonyban abba a szép sárga szinü házba, ha látnák, milyen szinten ki tudok borulni a büdös kölkeitől...
De mindennel meg lehet birkózni...