Sziasztok!! Gyorsnak kell lennem,mert még takaritanom kell. Jo sokat irtatok,csak olvasok,olvasok.
Nagyon jok a babakocsik,amiket felraktatok.

Főlleg az a keki kocsi. Nagy kerekü ÁLLAT!!!!!!
De mondtam már h.felejtsétek el a kicsi kerekü kocsikat!!!!
Valaki alatta rakott fel ilyet.
UTAZOÁGY:6990ft-ért vettem a Pluss áruházba itt Debrecenbe.
Brendon oldalán ugyanez,csak más szin 15.000ft a neve:HAUCK Dream'n Play Ennyit a Brendonrol.
BÁRÁNY!!!! Látod az utazoágy is gyanusan olcso volt,de ugyanaz Brendonba ennyi.
Babakocsi amit felraktál jo hidd el,de te tudod.Én már rég megvettem volna annyiba.
Ime a kiságyunk,nekem van pelenkázos BÁRÁNY!!!! Szerintem nagyon praktikus,heverővé alakithato. Kérdezted mennyiért vettem. 27.000ft volt,használtan,de zsir uj.

Brendonba 60.000ft.
MELIKE!!!! Igen igazad van,nem éri+dupláját adni egy kocsiért,mert utána meg csak les az ember h.még a negyedéért sem tudja eladni.
Tudom,én a legjobban.Mikor behoztak hozzám 1 babakocsit bizományba,és mondtam mennyiért menne el,Már az Anyuka jajgatott mintha a fogát huzták volna h. csak.Mert hát ő ennyiért+annyiért vette.De ahogy már a bababoltbol kihozza már nem ér annyit. Mindig igazam volt ebbe. Volt rá példa h.ugy raktam ki ahogy az Anyuka mondta,és a kutyának nem kellett.

Meg nem mindenki teheti+h.ilyen drága kocsit vegyen,és igy nehezebben eladhato.
Mankabi!!!Az utazoágyba nem kell már matrac,van benne egy jo szivacsos. PEG PEREGO VENEZIA????? Verd ki a fejedből. Szar!! Peg Peregoknak amugyis szar a kerekük. Mert annyi pénzért vagy elfelejtenek teleszkopt rakni bele v.szart raknak bele ami olyan mintha nem is lenne benne.
De a Graco amit még felraktál az TUTI!!! NB1!!!! 4funkc. levehető talpas hordozoval,az is állithato magasságilag,+dőlésileg. Nem kell füzögetni a hordozot mindig,csak a talpat fixen benne hagyhatod,hodozot+le tudod pattintani.
Rengeteg ilyet adtam el anno.

És nem a magyar GRACOT,hanem az eredeti amerikai Gracot. Nagyon tuti.Csak itt nálunk csak magyar Gracok vannak. Volt egy nagyker ami már megszünt,amerikábol hoztak jobbnál jobb kocsikat konténerrel,és tőlük vettem anno. De bánom h.nem ilyen talpas Gracot raktam el magamnak.

A babakocsim is tőlük van,és ilyen Quiinny kocsija nem mindenkinek van.Egyedi farmer.Bababoltba nem látni ilyet. Bárány hasonlorol kérte ki a véleményem,az tuti.
Mentem estére jövök!! SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!