A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Nekem egyébként a babakocsi kérdést a legnehezebb eldönteni, mivel elég húzós árak vannak és ráadásul több gyereket kell majd kiszolgálnia azon túl, hogy az igényeinket ki kell, hogy elégítse, de sajna úgy látom néhány dologban kompromisszumos megoldás lesz, mert eddig még olyan kocsit jó áron nem találtam ami mindenben megfelel, a többi dologban egyébként megvannak az elképzeléseim. Még szerencse! Nem akarok minden babaholmin ennyit filózni!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ami - köszi az infót!! Dehogy kaptam még pénzt! Legutóbb az volt a bajuk hogy nincs bevezetve a TB kiskönyvembe hogy megszűnt a m.viszonyom. Most már azt is elintéztem és küldöm nekik a kiskönyvet meg mindent, úgyhogy már jó lenne ha adnának pénzt, mert kezdek begorombulni.
Nálunk pulykapöri van kagylótésztával (nem én csináltam, rendelős) de azért egy jó csokis muffint összedobtam! :lol: :wink:

Szilva - sajnálom hogy diétáznod kell! Lehet hogy nekem sem ártana, mert nálam is több volta magzatvíz a kelleténél. Bár nekem a kutya se mondta... Ha legközelebb is sok lesz, akkor felhagyok a cukorral, bár lehet hogy abba bele is pusztulok :? :cry: :roll:
Vendég

http://www.babakocsi.net/sprint

ezt most talaltam beutottem a silver cross babakocsit, ami itt angolban nagy marka, s kidobta ezt.lehet, hogy valakit erdekel

Kép
Kép
eyi

chicco kocsikat senki nem emleget. az már nem menő, vagy drága, vagy gond van vele, vagy mi?

csak azért kérdezem, mert mi olyat kaptunk, használtan, már vagy 1 éve... de asszem egyikőtök sem említette, hogy venne olyat.

mia_snow

Igen, ez az egyik dolog, amiben lehet, hogy kompromisszum lesz, mert ugye jó lenne a babának mózes, csak sajna hamar kinövi vagy ráun, viszont ritkán látok olyan ülőrészt ami vízszintesig dönthető, de szerintem nekünk vízszintesre dönthető lesz pontosan azért amit kérdeztél. Egyébként a férjemmel azon a véleményen vagyunk, hogy úgy lenne érdemes kocsit venni, hogy az egyes részek használhatósága legyen arányban az értékével, tehát inkább legyen jobb a sportrész és erre költök és lemondok a mózesről, mivel azt nem sokáig fogom használni a sportrészhez képest. Persze ha nem számítana az ár tudnám, hogy melyiket vegyem és az többfunkciós lenne. :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

bar lehet, hogy mar lattatok

Kép
Kép
eyi

Mia - amin még gondolkodtam, az a Chicco Trio Enjoy, azt hiszem az most akciós az Elefáni honlapján (99900 Ft), de annak a hordozója nem tetszik, persze ha kapnánk, annak nagyon örülnék. Szerintem jó márka, már amit hallottam róla, csak sajna ez is a drága márkák között van. Nektek milyen van?

Manka

Kép

Kép
mankabi

mia,mi is neztunk chiccokat, de ferjem azt mondta-szakerto szemeivel-hogy nem annyira stabil.nekem nagyon tetszett, bezs es sotetkek volt.volt hozza mozes, hordozo kb.130 e volt

Kép
Kép
eyi

Nekem nem lesz mózes,vagyis ahoz amit kinéztem van egy textil mózes de semmire nem jó.
Babakocsi lesz és autós ülés...

Mégis csak maradok annál ami legelőször megtetszett..tudom,hogy nem a loegjobb de a pénztárcám elbírja...
Vendég

Eyi - munkaügyben vagy kint?

Manka

Kép

Kép
mankabi

eyi:pont ezt az oldalt nézegettem.Nagyon jó az a kocsi és az ára is szuper!

Kép
melike

Hát csajok ,én azthittem a babkocsi kérdés egyszerű lesz,de nem!
Most megnéztem egy csomó oldalt,hát ami többfunkciós az horror!
Nagyon szeretnék mózesest,pedig attól régen rosszul voltam,csak az a baj,hogy azt nem sokáig használjuk!
Ezért keresek inkább olyat aminek a sportrészével vagyok kibékülve.
A narancssárga amit feltettem eddig a legjobb,minden van hozzá,szunyogháló,esővédő,a sportrésze nagyon bejön!
A fekvő nem annyira de azt hamar kinövi!
Autósülést mindenképp külön szeretnék,azt egyszer beteszem az autóba és ott is marad amíg ki nem növi!

Eyi! Eza kocsi is tetszik!

Hú! Szegény Apa ha hazajön mi várja,már mindenféle járgányt letöltöttem,most megyek a vaterára kíváncsiságból!

Kép

Kép
ibm

Ami! Én írtam hogy szar az outlet, úgy mentünk oda, hogy na, megvesszük az első dolgokat, de semmit se találtunk ami tetszett volna. A babakocsik nagy része valami hiba miatt van leárazva, rájuk is van írva. Csak néhány volt ami úgymond tökéletes állapotú volt, de azok egyáltalán nem tetszettek. Hát, nyilván ízlés dolga, nem akartam ezzel senkit megbántani, de nekem bizony nagy csalódás volt.
Vendég

mankabi-ferjemmel vagyunk kint, ugy kaptuk naszajandekba az utat.nem sok kedvem volt utazni, mert nyaron voltunk naszuton, meg nem is tudom, mostansag autokazni sem szeretek, foleg nem repulo, dilemmaztam is, s vegul ugy dontottunk, ha most nem hasznaljuk ki, akkor nem hiszem hogy ki fogjuk a babaval,uh.eljottunk, de mar alig varom, hogy hazamenjunk..

meli a szine nagyon klassz, (a barnas)de lehetnenek kisebbek a kerekei.

Kép
Kép
eyi

mankabi-ferjemmel vagyunk kint, ugy kaptuk naszajandekba az utat.nem sok kedvem volt utazni, mert nyaron voltunk naszuton, meg nem is tudom, mostansag autokazni sem szeretek, foleg nem repulo, dilemmaztam is, s vegul ugy dontottunk, ha most nem hasznaljuk ki, akkor nem hiszem hogy ki fogjuk a babaval,uh.eljottunk, de mar alig varom, hogy hazamenjunk..

meli a szine nagyon klassz, (a barnas)de lehetnenek kisebbek a kerekei.

Kép
Kép
eyi

hu hát én meg nem mondom, hogy a mién milyen a chiccok közül... van hozzá mózes, hordozó, sportrész, és kis hátizsák. össze-vissza variálható hogy merre nézzen a gyerkőc, egy mozdulattal össze lehet csukni amikora sportrészt használod, illetve ugye bele lehet pattintani a hordozót, amit szintén egy mozdulattal ki is lehet venni, szóval elég jó. nem válogattunk, anyu ezt tudta szerezni. volt egy 3gyerekes család ahol ő volt a bébiszitter, de kiköltöztek usa-ba, és anyut kérdezték hogy nem kell-e neki a babakocsi, a járóka, a kiságy, a fürdető meg a pelenkázó. naná, hogy kellett. és egy 2 napos fullos nagytakarítással fizetett érte. :)

mia_snow

Mia:te szerencsés :D :D :D
Én is vállalnám a nagytakarírást ilyen jó cuccokért :wink:
Vendég

mia:kell ettől jobb?Ez főnyeremény.

Kép
melike

A bölcsőről kinek mi a véleménye?
Nekem nagyon nem tetszik...
Vendég

anyutól tulajdonképpen ez volt a nászajéndék, úgyhogy mindenki jól járt az üggyel. :D ahogy most elnézem az árakat, kb 2-300 ezret simán spórolt nekünk.

mia_snow

Akkor napi 150-ért takarított :D :D :D :D
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mia! tényleg nagyon jól jártatok mindennel!
Mikor kapunk fotót?
Gondolom még elvannak ásva jó mélyre igaz?

Kép

Kép
ibm

igaz. őőő csajok, nem keres valaki takarítónőt? ajánlom anyut, gyönyörűen dolgozik! :D

na közben rákerestem, kb ilyen, csak régebbi kiadás:
Kép

ez a chiccho trio travel system vagy mi a túró. klasszikus forma... amúgy is ilyet szerettem volna. sötétkék-bézs apró kockás a miénk asszem, de a huzat-rész bent van az ágyneműtartóban, a szilárd darabok meg a padláson... most nem nézem meg. :D

mia_snow

Sziasztok!! Gyorsnak kell lennem,mert még takaritanom kell. Jo sokat irtatok,csak olvasok,olvasok. :lol:
Nagyon jok a babakocsik,amiket felraktatok. :D :D :D :D :D Főlleg az a keki kocsi. Nagy kerekü ÁLLAT!!!!!! :) :) :)
De mondtam már h.felejtsétek el a kicsi kerekü kocsikat!!!!
Valaki alatta rakott fel ilyet. :twisted: :twisted:

UTAZOÁGY:6990ft-ért vettem a Pluss áruházba itt Debrecenbe.
Brendon oldalán ugyanez,csak más szin 15.000ft a neve:HAUCK Dream'n Play Ennyit a Brendonrol. :twisted:

BÁRÁNY!!!! Látod az utazoágy is gyanusan olcso volt,de ugyanaz Brendonba ennyi. :wink:
Babakocsi amit felraktál jo hidd el,de te tudod.Én már rég megvettem volna annyiba. :D
Ime a kiságyunk,nekem van pelenkázos BÁRÁNY!!!! Szerintem nagyon praktikus,heverővé alakithato. Kérdezted mennyiért vettem. 27.000ft volt,használtan,de zsir uj. :lol: :lol: Brendonba 60.000ft. Kép Kép
MELIKE!!!! Igen igazad van,nem éri+dupláját adni egy kocsiért,mert utána meg csak les az ember h.még a negyedéért sem tudja eladni. :cry:
Tudom,én a legjobban.Mikor behoztak hozzám 1 babakocsit bizományba,és mondtam mennyiért menne el,Már az Anyuka jajgatott mintha a fogát huzták volna h. csak.Mert hát ő ennyiért+annyiért vette.De ahogy már a bababoltbol kihozza már nem ér annyit. Mindig igazam volt ebbe. Volt rá példa h.ugy raktam ki ahogy az Anyuka mondta,és a kutyának nem kellett. :cry: Meg nem mindenki teheti+h.ilyen drága kocsit vegyen,és igy nehezebben eladhato.

Mankabi!!!Az utazoágyba nem kell már matrac,van benne egy jo szivacsos. PEG PEREGO VENEZIA????? Verd ki a fejedből. Szar!! Peg Peregoknak amugyis szar a kerekük. Mert annyi pénzért vagy elfelejtenek teleszkopt rakni bele v.szart raknak bele ami olyan mintha nem is lenne benne.
De a Graco amit még felraktál az TUTI!!! NB1!!!! 4funkc. levehető talpas hordozoval,az is állithato magasságilag,+dőlésileg. Nem kell füzögetni a hordozot mindig,csak a talpat fixen benne hagyhatod,hodozot+le tudod pattintani.
Rengeteg ilyet adtam el anno. :D És nem a magyar GRACOT,hanem az eredeti amerikai Gracot. Nagyon tuti.Csak itt nálunk csak magyar Gracok vannak. Volt egy nagyker ami már megszünt,amerikábol hoztak jobbnál jobb kocsikat konténerrel,és tőlük vettem anno. De bánom h.nem ilyen talpas Gracot raktam el magamnak. :cry: :cry: A babakocsim is tőlük van,és ilyen Quiinny kocsija nem mindenkinek van.Egyedi farmer.Bababoltba nem látni ilyet. Bárány hasonlorol kérte ki a véleményem,az tuti. :D
Mentem estére jövök!! SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!! :D :D :D

Kata&Milán

oszman777

Hü-Ha!!!!
Valaki kérdezte mennyiért vettem a kiságyon a zenélőt. ezt én árultam anno,4éve vettem 800ft-ért!!!! :D :D :D
Én kb.4éve veszegetem,rakosgatom a baba rucikat.Volt miből vállogatnom.

Kata&Milán

oszman777

Imb, gyanús volt, hogy Haberkorn :) Mi is ezt találtuk szimpinek, mert a babahordozó, amit kapunk, rászerelhető. Csak sajnos úgy tudom, nem lehet már narancsban kapni...:( A hasam jobb, a Pipolphentől, vagy magától, nem tudom... én nem lettem aluszékony a bogyótól...

Mankagabi, mi is a Haberkornt néztük ki, de igazából még nem nagyon térképeztük fel a kínálatot...

Orsitigris, köszi a tippet, megnézzük! A pasim odavan a 3 kerekű változatokért, de azt azért belátta, hogy eleinte jobb, ha a szüleit nézegeti a gyerek, nem a járókelőket :) nagyon szép a kocsitok. Márka?

Kép
elan

oszman!!!! chiccorol is mondj légyszi véleméényt.
bár már úgyis mindegy, de azért szívesen olvasnám. :D

mia_snow

oszman:köszönjük a segítséget!Gyere gyakrabban!

Kép
melike

Mia! Ez nagyon jó,ennél jobb tényleg nem kell!

Oszmann! Nagyon jó dolgaid vannak már,nagyon jó áron!
Hát hiába,aki ért hozzá!

Lassan lépnem kell, fél 3-kor jön Apa aztán hamma!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Oszmann:tényleg gyere gyakrabban a takarítás megvár :D

Kösz a képet...dobok rá egy 5-öst átadod??
Persze csak viccelek de valszeg ennyiért én ilyen baró ágyat nem fogok kapni :(
Vendég

Szilvaquin!!!! A te babakocsidra leszek még kiváncsi. Nehéz vállasztani az biztos. Majd raksz képet,ha megvettétek??? Már nagyon várom. Multkor a burgundián a 107 fodrász suli mellett,van 1 bizományi,és ott láttam egy klasszz,iker babakocsit,.pont gondoltam is rád. Baby Szalon az üzlet neve. de tudok sok helyet ajánlani neked,ahol van,és jo árba. :D :D

Kata&Milán

oszman777

Én eddig mindenemet inegyen osztogattam el..2 gyerekről minden ruha,2 vadi új járóka(utáltak benne lenni),2 babakocsi,plédek,zsákok,és most itt állok és kezdem előlről.
De a bőrömből ki nem bújhatok,szerintem majd ha nem kell megint mindent el fogok ajándékozni..
Amit nagyon sajnálok az autós ülések..a szomszé gyerekei abban ülnek én meg újra kiadom a 10 ezreket :twisted:
Így jár aki újra férjhez megy :oops:
Vendég

Babakocsirol akkor tudok véleményt irni ha dobtok képet rola. Mentem takaritani!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata&Milán

oszman777

[quote="mia_snow"]. írta:mia_snow..

na közben rákerestem, kb ilyen, csak régebbi kiadás:
Kép

ez a chiccho trio travel system vagy mi a túró. klasszikus forma... amúgy is ilyet szerettem volna. sötétkék-bézs apró kockás a miénk asszem, de a huzat-rész bent van az ágyneműtartóban, a szilárd darabok meg a padláson... most nem nézem meg. :D

itt van. :)

mia_snow

Oszman - te is Debreceni vagy? Ott melyik a legjobb bababolt? Mármint árban. Jól tudom, hogy van egy a Nyugati utcán? A Kengurut és Brendont tudom, hogy van és a Jerikón is van valami, ha jól tudom.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Figyu már!
Ti ma hányszor vagy mennyit ettetek?
Mert én egész nap eszem.Komolyan!
Igaz volt benne alma,banán meg gabonapehely is,de hát...

Kép
melike

Melike!
Nyugi én is egész nap eszem.
Eddig asszem én hiztam a legtöbbet.
12 kg-nál tartok. :oops: :oops: :roll:
Dehát ez van.
Enni kell!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én amit reggeltől estig tudnék nyomatni az a babapiskóta
Viszont a férjem évekig gyúrt és mondta,hogy ezek a nagy izomállatok ették tömegnövelőnek...
Na ezzel kedvem szegte...de azért most is eszem :oops:
Vendég

Móni drága...a te kilóidat haggyuk...
Mennyi is vagy a plusz 12 vel???60 :D :D :D :D :D
Vendég

Bárány!
61 kg vagyok! :lol: :lol: :lol:
De nekem ez azért fura mert 50-nél több sose nem voltam!
Porszivózás után kapkodom a levegöt stb.
Szóval sokat hiztam de aszongyák most jön a java.
Te emlékszel még mennyit hiztál elsö terhességnél?
Vendég

melike: nekem is ehetnékem van egész nap, de rájöttem, hogy ha 2 kaja közt nincs legalább 2 óra szünet (amikor csak folyadék, de semmi más ami rágható, még egy kocka csoki sem), akkor másnap nemtok wc-re menni. szóval ma 8-körül 1 szelet meleg szendvics, fél 11-körül egy jónagy tál müzli tejjel (méézees), fél1-kor egy nagy tányér gyümölcsleves tejszínhabbal, most pedig egy jónagy szelet kenyér szalámival, sajttal, majonézzel, paprikával és uborkával. :D 6-kor jön haza az uram, akkor fogunk vacsizni. :)

mia_snow

Moni csak egy kiskönyvemet találtam meg.... :oops:
Méghozzá a fiammal(ő a kisebb)
Szoval 56 ról kezdtem,ilyenkor voltam 66 és 34 hetesen74..utánna már nem mentem védőnőhöz de viszont feljött az utolsó hetekben egy csomó víz...

A korházból 66-al jöttem ki és két hét alatt álltam vissza 56ra amivel olyan vagyok mint az agár kutya
Vendég

A lányommal még kevesebb voltam...ez szerintem terhességenként egyre egyre több és korral is jár
Vendég

oszmann: mi örököltük az ikerbabakocsit bátyáméktól, úgyhogy sajnos nem nagyon tudok a témához szólni :D

mankabi: a nyugati utcán van a babavilág bolt, nagyon nagy a választék és Debrecenben talán a legkorrektebb árak vannak ott. Mi jövőhéten megyünk oda és mindent onnan akarunk megvenni. Sajnos eljött az az időszakom,hogy már nem sok kedvem van járkálgatni, fárasztó :? :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

mia:te nem is eszel sokat!Csak sokszor keveset.

Kép
melike

melike: ühüm, ja. de ha annyit ennék, amennyit tényleg kívánok... nem 8 kilót híztam volna eddig hanem a dupláját. :D
szóval tudnék még enni most is, és kívánom, de ez nem éhség, tudom. de erősvagyok, erősvagyok, erősvagyok, kibírommmm! :D

mia_snow

Bárány!
Akkor végülis nem is állok olyan rosszul.Ugyi?
Vagy mégis?
Mostmá nemtom!
:lol: :lol: :lol:

Nekem anyukám mindig azt mondja egyek annyit és amit kivánok.Nem most kell fogyokurázni. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Moni te még így is vékony vagy persze,hogy nem állsz rosszul,és a fiatal szervezet jobban regenerálódik szülés után,úgyhogy neked még aggódnivalód nincs!!!
Egyél ami belédfér!!!
Sőt a terhességi cukor is inkább ilyen hajlott korúaknál szokott jelentkezni mint amilyenm én vagyok :D
Szerencsére úgy néz ki én megusztam,ezt a cukor kérdést...
Vendég

moni:nekem is ezt mondják a szülők. :lol:

Kép
melike

Babakocsi
Nekem a 4, nagykerekű, egybe tolókaros jön be...
(a különálló tolókarost, mikor próbáltam, nem tudtam egy kézzel tolni... :oops: )

Én naponta 1-szer eszem... reggeltől-estig... :lol: :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: